Páči sa mi ženatý kolega
Dobrý deň. Kolegu som si pridala do priateľov na fb a ja som tá čo mu pod zámienkou napíše. Áno páči sa mi. Je ženatý a majú dieťa. Začala mi vypisovať teda len raz mi napísala jeho žena aby som laskavo nenadbiehala jej manželovi. Mam mu to povedať že mi napísala? Moja chyba sice lebo som lajkovala jeho príspevky srdiečkami a asi si to všimla. Vždy v práci keď ho volám k automatu na kávu tak ide. Myslite že ma záujem?? Rypalky nekomentovať.
V prvom rade, ženatý muž si má držať odstup. Nemal si ju pridať k priateľom a komunikovať s ňou.
@earlgrey presne. Muz po svadbe by si mal vypichnut oci a so zenami komunikovat iba v zakonom odovodnenim pripade. Aj to si drzat odstup ako keby mala lepru. Cudzim a akymkolvek inym zenam sa nesmie ani pozdravit a hned musi utnut akukolvek debatu. Obrucku s menom manzelky vytetovat ma celo.
Nemyslim si ze si realna ale ak ano, tak musis byt strasna zufala a nie pritazliva ked toto dokazes. Co tak zapracovat na sebe aby Ta niekto chcel dobrovolne a ty si sa nemusela ponizovat na chlapa kt. Doma obraba svoju zenu 😃?
takže podľa štýlu odpovedí vidím že je to umelá téma, stále rovnaký rukopis autorky ...
Ale ved toto je jasny troll.
Aký plytký život musí niekto mať, keď sa mu chce vymýšľať podobné témy...
Upokoj sa,ti že sa ti páči ženatý kolega ešte neznamená,že to pôjde jednoducho a nedostaneš po "papuli" 🤭😜. V kolektíve idú drby veľmi rýchlo 😁.
ja by som ti odporucila dobreho gynekologa, lebo ked ta tak svrbi suska, to moze byt vaznejsi problem 🥴
@danica2711 dnes máme nočnú smenu rozmýšľam že mu to poviem lebo čo mi má čo písať
@anonym_autor ty máš v hlave riadne nasraté.Chce sa mi grcať z teba.
...že jedna žena dokáže byť takto primitívna,keď ju svrbí medzi nohami.
Dúfam,že toto je troll
@anonym_autor ja by som v živote nechcela chlapa, ktorý by podvádzal partnerku
Len aby si za pár rokov neriešila podobnú vec,ale s tým, že ty budeš podvádzaná. Počkaj keď si nejaká mladá a nezadaná potom povie,že čo jej máš čo vypisovať.
@anonym_autor je ženatý a má dieťa. Nemá sa ti čo páči.
Ani sa nebudem skrývať za anonym, si pre mňa chudera.
@anonym_autor tebe treba asi natrhnúť pysky,horné aj spodné
Úbohé že jediné čím dokážeš upútať pozornosť je rozkrok 🤦 pre neho si len handra do ktorej si ho vytrie. Ale aký išiel, takú našiel.. ste si rovní 😂
Ten kto podvádza si zaslúži takú,s ktorou podvádza a doživotne 😂. A jeho manželka konečne chytí druhý dych a pokoj od debila a chorôb pohlavne prenosných.
Včera ťa gynekológ nútil k umelému oplodneniu a nevyšlo, tak dnes trolluješ so spoľahlivou témou 🤣
@anonym_autor baby verte či neverte. Taká existuje. Jednu osobne takú poznám. Išla zákonite len po zadaných. Jasne že išla aj po mojom keď sme ešte spolu chodili. Tak doterná ženská, ona ho normálne aj sledovala, milión správ za deň. 2 x si aj menil cislo. Až keď jej nadal tak prestala.Potom sa pricucla ku ďalšiemu a ďalšiemu. Má 36 rokov a stále slobodná , bez frajera. Viacerí povedali že takú tupú ženskú ešte nevideli. Aj do postele sa viacerým tisla. V robote tiež že kolegov na kavu neustále volala. A pritom je pekná ženská, len to jej správanie nieje normálne
Ked teda ide k automatu na kavu, ja to vidim na manzelstvo, to je neklamny znak, inu moznost nevidim. Mas ozaj velke stastie.
Preboha ty si riadne namyslas.Ved to je bezna medziludska komunikácia a budovanie kontaktov, aspoň tak to majú normalny ľudia.Ci ti zijes ako samotár, s nikým nekomunikujes,jeden chlap ide s tebou na kávu a už ma zaujem? 🙂)My chodíme bežne s kolegami na obed, kávu, či po robote si sadnúť, aj vo dvojici a nikto si to nevysvetľuje ako zaujem.Su to ženatí, zadani muzi, zeny.Len zvieratká vidia hned zaujem, ruku v rukáve a sex.
A to, že chces zbaliť ženatého, veľa o tebe hovorí, že šance inde nemáš, tak sa ulakomíš na zenaca.
To robia iba najväčšie chuderky.Hanba🤮Dúfam, že ta on uprace alebo jeho zena
@earlgrey presne. Muz po svadbe by si mal vypichnut oci a so zenami komunikovat iba v zakonom odovodnenim pripade. Aj to si drzat odstup ako keby mala lepru. Cudzim a akymkolvek inym zenam sa nesmie ani pozdravit a hned musi utnut akukolvek debatu. Obrucku s menom manzelky vytetovat ma celo.
@really8 No to netvrdím 🤣 zase nepreháňaj...ale každý tu nadáva na tú ženu, že ide po ženatom, ale ak by ženatý nemal záujem, tak s ňou jednoducho nebude komunikovať...mimo prácu samozrejme...takže je zbytočné nadávať na slobodnú ženu... Ja som v práci srandovala, flirtovala v rámci srandy atď. so ženatými mužmi, ale nikdy, nikdy som s nimi nekomunikovala mimo prácu, ani na sociálnych sieťach ani nikde...a nevravím, že z ich strany nebol záujem...takže nech sa ženatý muž zamyslí nad svojím konaním tiež...a hanba, že jeho manželka vypisuje tejto žene, asi dobre vie, čo má doma 😁
@earlgrey ja komunikujem so svojimi kolegami aj mimo prácu, aj na pivo ideme, aj kade tade ... ale absolutne nie čo sa týka sympatií alebo dokonca citov či príťažlivosti ... normálka konverzácie, dokonca by som aj olajkovala príspevky ak by som mala FB a niečo by sa mi páčilo ...
len na rozdiel od teba ja s nimi fakt neflirtujem ... a v práci už dupľom nie ...
V prvom rade, ženatý muž si má držať odstup. Nemal si ju pridať k priateľom a komunikovať s ňou.
@earlgrey podla toho co pise, ona pise prva jemu. aj mne napisu kolegovia, mame aj rozne nepracovne skupiny na wa... ale hadam odtial potial... a jeho chyba, nemal si ju pridat do priatelov? to hadam nie sme v dobe kamennej, dufam ze ty nemas ziadneho muza v priateloch okrem bratrancov a ujov
@earlgrey ja komunikujem so svojimi kolegami aj mimo prácu, aj na pivo ideme, aj kade tade ... ale absolutne nie čo sa týka sympatií alebo dokonca citov či príťažlivosti ... normálka konverzácie, dokonca by som aj olajkovala príspevky ak by som mala FB a niečo by sa mi páčilo ...
len na rozdiel od teba ja s nimi fakt neflirtujem ... a v práci už dupľom nie ...
@biba_18 Ale ty nechápeš? ja nevravím, že ženatý nemá komunikovať, ale ak vie, že tá žena ide po ňom, tak ju má ten ženatý stopnúť! o tom vravím. A nepoznáš môj humor, takže nesúď 😉
@really8 No to netvrdím 🤣 zase nepreháňaj...ale každý tu nadáva na tú ženu, že ide po ženatom, ale ak by ženatý nemal záujem, tak s ňou jednoducho nebude komunikovať...mimo prácu samozrejme...takže je zbytočné nadávať na slobodnú ženu... Ja som v práci srandovala, flirtovala v rámci srandy atď. so ženatými mužmi, ale nikdy, nikdy som s nimi nekomunikovala mimo prácu, ani na sociálnych sieťach ani nikde...a nevravím, že z ich strany nebol záujem...takže nech sa ženatý muž zamyslí nad svojím konaním tiež...a hanba, že jeho manželka vypisuje tejto žene, asi dobre vie, čo má doma 😁
@earlgrey vies, existuju medzi nami aj take hlupane ktore si hned myslia ze ma muz zaujem len preto ze je slusny, komunikativny a podobne. Komunikujem s muzmi bezne. Kamosi, byvaly spoluziaci, kolegovia. Nikdy to neprekrocilo slusnu mieru a hlavne, nikdy sa im nestazujem na manzela.
@anonym_autor baby verte či neverte. Taká existuje. Jednu osobne takú poznám. Išla zákonite len po zadaných. Jasne že išla aj po mojom keď sme ešte spolu chodili. Tak doterná ženská, ona ho normálne aj sledovala, milión správ za deň. 2 x si aj menil cislo. Až keď jej nadal tak prestala.Potom sa pricucla ku ďalšiemu a ďalšiemu. Má 36 rokov a stále slobodná , bez frajera. Viacerí povedali že takú tupú ženskú ešte nevideli. Aj do postele sa viacerým tisla. V robote tiež že kolegov na kavu neustále volala. A pritom je pekná ženská, len to jej správanie nieje normálne
@anonym_93168b tiez taku poznam , videla sa dost v rozbijani vztahov, pravdepodobne traumatizovana z detstva, lebo bola naozaj pekna a nebola odkazana byt druhym koloom u voza rozhodne... ale zase, kto sa chytil, manzelstvo si nechal rozbit... pokial viem dodnes je sama, ale zlata bola, nemala problem na silvestrovsku zabavu volat mojho v tom case muza :D a potom sa robila este na chutnucku, ze to myslela ze aj ja mam prist :D preto volala jemu a nie mne :D ale tak dufala, ze ja budem s malou doma a ona sa zabavi s cudzim manzelom :D nemala problem z jej vecierka vianocneho posielat fotky aka je peknucka :D potom som jej to vysvetlila dost razne, kde je sever...
..povedz mu to,len mu to povedz.. možno práve to mu otvorí oči,dostane strach a si povie, že to mu pre takú chuderu nestojí
Pane bože, ty si ale p ..a