Páči sa mi ženatý kolega
Dobrý deň. Kolegu som si pridala do priateľov na fb a ja som tá čo mu pod zámienkou napíše. Áno páči sa mi. Je ženatý a majú dieťa. Začala mi vypisovať teda len raz mi napísala jeho žena aby som laskavo nenadbiehala jej manželovi. Mam mu to povedať že mi napísala? Moja chyba sice lebo som lajkovala jeho príspevky srdiečkami a asi si to všimla. Vždy v práci keď ho volám k automatu na kávu tak ide. Myslite že ma záujem?? Rypalky nekomentovať.
sa zobud ty zla osoba.
predstav si seba na jej mieste, ako by si sa cítila ty hrdinka
To hras nejaku sprostu hru, ako rozbit manzelstvo? Potiahnime to dalej... zapacis sa mu, zacnete si spolu, uzasny sex, euforia... doma to praskne, rozvod, striedavka ci vikendy s dietatom.... nastahuje sa k tebe, romantika nebude, financie budu odtekat inde, lebo vyzivne lebo to ci hento, po rozvode bude bez domu ci bytu, lebo sa to preda a milion inych veci... kazdy vikend, alebo kazdy druhy, sviatky, dovolenky, vzdy s vami bude to jeho dieta, aj keby pribudnu vlastne, u neho bude vzdy samozrejme na prvom mieste... strasne skvely napad takto si komplikovat zivot...
@anonym_autor nehovor mu nič a hlavne ho prestaň volať na kávu a oblbovať ho. Je ženatý, má dieťa a to znamená STOP. Čo ťa žiadny slobodný nechce, keď si odkázaná na ženatých?
Vždy v práci keď ho volám k automatu na kávu tak ide - ako zamestnanec som pracovala 20 rokov, za tie roky nedokážem spočítať, koľko krát som bola na káve alebo obede s kolegom mužom. Vždy to bolo iba kolegiálne. Pretože to ľudia robia, že v práci chodia s kolegami na kávu. Takže prestaň si namýšľať a prestaň byť hnilá chudera, ktorá stalkuje kolegu a srdiečkuje príspevky ženatého chlapa. Zamysli sa, ako hlboko pod zeminou je tvoja hrdosť, keď máš takúto potrebu stalkovania zadaného chlapa. To fakt len chudery bez hrdosti robia. A nezabudni na jedno - také chudery ak aj niečo budú mať s dotyčným ženatým, vždy budú iba v pozícii milenky, nikdy sa nestanú partnerkami. Úbohé ženy bez hrdosti muži chcú jedine v posteli, nie u seba doma.
Beriem pukance, takáto téma nikdy nesklame 😃
@anonym_autor nehovor mu nič a hlavne ho prestaň volať na kávu a oblbovať ho. Je ženatý, má dieťa a to znamená STOP. Čo ťa žiadny slobodný nechce, keď si odkázaná na ženatých?
@danica2711 dnes máme nočnú smenu rozmýšľam že mu to poviem lebo čo mi má čo písať
@anonym_autor si pekná potvora. Nemôžeš mať všetko, čo chceš.
Vždy v práci keď ho volám k automatu na kávu tak ide - ako zamestnanec som pracovala 20 rokov, za tie roky nedokážem spočítať, koľko krát som bola na káve alebo obede s kolegom mužom. Vždy to bolo iba kolegiálne. Pretože to ľudia robia, že v práci chodia s kolegami na kávu. Takže prestaň si namýšľať a prestaň byť hnilá chudera, ktorá stalkuje kolegu a srdiečkuje príspevky ženatého chlapa. Zamysli sa, ako hlboko pod zeminou je tvoja hrdosť, keď máš takúto potrebu stalkovania zadaného chlapa. To fakt len chudery bez hrdosti robia. A nezabudni na jedno - také chudery ak aj niečo budú mať s dotyčným ženatým, vždy budú iba v pozícii milenky, nikdy sa nestanú partnerkami. Úbohé ženy bez hrdosti muži chcú jedine v posteli, nie u seba doma.
@melanta no dovol
@anonym_autor ja byt jeho manzelkou, v prvom rade zakrocim doma a v druhom ti rozbijem papulu . upozornena si uz bola...
@danica2711 dnes máme nočnú smenu rozmýšľam že mu to poviem lebo čo mi má čo písať
By ma zaujímalo aké odpovede si čakala na fóre kde sú matky/manželky s deťmi, poťapkanie po pleci a super, pod do toho?
@anonym_autor. Čo máš ty čo písať jemu 🤦 zachovaj si cudnosť, charakter, sebareflexiu aj keby mal záujem, ty sama by si bola dôkazom toho ako rýchlo sa jeho "záujem" sľuby, či láska dokážu vypariť
@anonym_autor a ty mas co co lajkovat a stalkovat jej muza?
Podľa mňa má záujem, ale iba o to, čo máš medzi nohami...a potom ťa odkopne
či má záujem ? no jasné že áno , ktorí chlap by nechcel vsunúť aj niekde inde ako do manželky. Aspoň JEDiNKATÝ krát.
@anonym_autor urcite ma zaujem, o kavu z automatu a predpokladam, ze tam od rana stojis jak trubka a cakas... omg... hlupane ako ty ma vzdy vedia pobavit
@melanta robim so 150 muzmi.... to je krasa, vlastne kazdy ma chce, ked ma zavola na kavu... skoda , ze som sa na to takto nikdy nepozerala, mohla som mat krajsi den... boze na nebi
@melanta robim so 150 muzmi.... to je krasa, vlastne kazdy ma chce, ked ma zavola na kavu... skoda , ze som sa na to takto nikdy nepozerala, mohla som mat krajsi den... boze na nebi
@krasneleto na kávu so 150 mužmi, ty beťárka 😉
@melanta z toho mohol byť celkom slušný gangbang
@anonym_autor CH U D I N A
@melanta mozno to bude spolocnymi kuchynkami, spolocnymi automatmi na kavu a spolocnym priestorom , kde kavu píjeme... a este teda obrovskym nepomerom muzov a zien... ale oddnes to vnimam inak... vsetci maju zaujem... nie o kavu a small talk ked uz zdielam jeden priestor s nimi... ale ZAUJEM... dakujem, zacinam novy zivot
vyplyva z tohto mindsetu, ked varim niekomu kavu ja, ze ho chcem? lebo to mam este vacsi problem :D lebo to tu chcem kazdeho dodavatela, navstevu, sefa, kolegynu .... citim, ze mam problem
@anonym_autor pozri ty mas nejaku poruchu....
Potrebujes si dokazovat a lakat zenateho... Pretoze na slobodneho nemas.slobodny by si ta nevybral. Tak chces lakat zenaca....
Je to vlastne ubohost v tebe. Oretoze takto ss spravaju uboho zeny... Bez hanby.
Teba ani tak nepritahuje on ako ta hra na macku a mys...ale je to ubohe.
A trapne...a ani sa necudujem ze u slobodnych sancu nemas. Lebo oni toto co mas ty v sebe citia na sto honov...
Tu mas 🍞. Dostanes tu poriadnu cocku a tak ti treba. Este aj po pysku by si mala dostat.
Pacit sa ti moze ktokolvek, ale to neznamena, ze ty sa pacis jemu. Na kavu ide mozno zo slusnosti, alebo z lutosti a mozno preto, ze nepije kavu rad sam. Ja si tiez hladam spolocnost na kavu a je mi jedno, ci muz, ci zena … slobodny, zenaty … dnes kava s Ferom, zajtra s Janom atd .. najpravdepodobnejsie ta posle do teplych krajin a zablokuje ta, pripadne sa zastavi na HR a mas problem
@anonym_autor toto musí byť vymyslená téma, takto hlúpa nemôže byť žiadna žena
Tak ty si poriadna 🐖 a ♦️ zaroven. Nezabúdaj ale na karmu. 😉

Fakt si potrebuješ začínať so ženatým chlapom, otcom rodiny ?
V okruhu 10 tis kilometrov nie je žiadny slobodný ?