Páči sa mi ženatý kolega
Dobrý deň. Kolegu som si pridala do priateľov na fb a ja som tá čo mu pod zámienkou napíše. Áno páči sa mi. Je ženatý a majú dieťa. Začala mi vypisovať teda len raz mi napísala jeho žena aby som laskavo nenadbiehala jej manželovi. Mam mu to povedať že mi napísala? Moja chyba sice lebo som lajkovala jeho príspevky srdiečkami a asi si to všimla. Vždy v práci keď ho volám k automatu na kávu tak ide. Myslite že ma záujem?? Rypalky nekomentovať.
@anonym_autor Rosamunde Pilcher 😂
@anonym_autor RUKY PREČ! Kto si, že chces rozbiť manželstvo???
vyplyva z tohto mindsetu, ked varim niekomu kavu ja, ze ho chcem? lebo to mam este vacsi problem :D lebo to tu chcem kazdeho dodavatela, navstevu, sefa, kolegynu .... citim, ze mam problem
@krasneleto mám ešte väčší. Kávu vôbec nepijem, nevarim, čiže ma nikto nechce.
To hras nejaku sprostu hru, ako rozbit manzelstvo? Potiahnime to dalej... zapacis sa mu, zacnete si spolu, uzasny sex, euforia... doma to praskne, rozvod, striedavka ci vikendy s dietatom.... nastahuje sa k tebe, romantika nebude, financie budu odtekat inde, lebo vyzivne lebo to ci hento, po rozvode bude bez domu ci bytu, lebo sa to preda a milion inych veci... kazdy vikend, alebo kazdy druhy, sviatky, dovolenky, vzdy s vami bude to jeho dieta, aj keby pribudnu vlastne, u neho bude vzdy samozrejme na prvom mieste... strasne skvely napad takto si komplikovat zivot...
@anjelicek26 Hovoríš od veci. Autorka za prvé chcela iba normálne komentáre, tvoj je pre ňu úplne nevyžiadaný a za ďalšie, čo si dovolujes rozprávať za toho muža ? Autorka keď by s tým mužom bola vo vzťahu, tak on by sa možno prestal stretávať s tým deckom čo má s tou aktuálne ešte manželkou. Načo by mu bolo to dieťa, keď by mal s novou ženou ďalšie ? Rozmýšľam ako ty pomaly 50tnicka môžeš niečo takéto vôbec písať. A predstav si, nie vždy je u muža decko na prvom mieste, ale žena.
@anjelicek26 Hovoríš od veci. Autorka za prvé chcela iba normálne komentáre, tvoj je pre ňu úplne nevyžiadaný a za ďalšie, čo si dovolujes rozprávať za toho muža ? Autorka keď by s tým mužom bola vo vzťahu, tak on by sa možno prestal stretávať s tým deckom čo má s tou aktuálne ešte manželkou. Načo by mu bolo to dieťa, keď by mal s novou ženou ďalšie ? Rozmýšľam ako ty pomaly 50tnicka môžeš niečo takéto vôbec písať. A predstav si, nie vždy je u muža decko na prvom mieste, ale žena.
@anonym_31a0cf Ty si fakt dno. Muž, ktorý sa prestane "stretávat" so svojím deckom, lebo si urobí iné s milenkou. Dúfam, ze nie si žena a ak áno, nech Ti tvojho drbnutého muža preberie šľapka ako táto a serie na vaše dieťa. Otras niektoré ľudske svorenia. Ešte to píšeš ajanonymne ako potkan.
@anonym_31a0cf Ty si fakt dno. Muž, ktorý sa prestane "stretávat" so svojím deckom, lebo si urobí iné s milenkou. Dúfam, ze nie si žena a ak áno, nech Ti tvojho drbnutého muža preberie šľapka ako táto a serie na vaše dieťa. Otras niektoré ľudske svorenia. Ešte to píšeš ajanonymne ako potkan.
@enmery Ďakujem komentárik potešil 😁😁😁 to že rada odsudzuješ ľudí je mne úplne fuk.
@anonym_31a0cf Autorka sem uz v minulosti pisala tento pribeh minimalne 2x, je to stale ta ista obohrata platna. Kolega bol najprv zadany, teraz je zenaty, a jej nikdy nedal ziaden dovod si mysliet, ze by medzi nimi mohlo nieco byt, vsetko je v jej chorej hlave. On ju aj dorazne ziadal, aby im dala pokoj, ale evidentne to islo jednym uchom dnu, druhym von. Toto je psychicky chora osoba, precitaj si jej predosla temy, ktore zalozila: https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelsk..., https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelsk....
Ten isty pribeh, ta ista chronologia, ten isty styl pisania a prejav. Ona to sem vzdy da ako novu temu od zaciatku.
@danica2711 dnes máme nočnú smenu rozmýšľam že mu to poviem lebo čo mi má čo písať
@anonym_autor Co ti ma co pisat? A ty co mas co pisat jej muzovi? Ty ides po jej muzovi a ty sa toto opytas?😂 Sorry, ale bud si troll alebo to v hlave v poriadku mat nebudes, ked dokazes liezt do kapusty a nemas ziadne moralne zabrany.
@maryetta dnes som mu len napisala či ide do práce. Odpísal prečo by neišiel. ..to je všetko ničím mu nenadbieham
@anonym_autor ved vidis z toho co pise ze nechce s tebou komunikovat
potrebujes aby ta riesilo personalne a vyvodzovali dosledky z toho ze ho obtazujes?
Ak je tema realna, tak 🤦🏻♀️, ak nie; tak autorka vdaka, mam pred sebou veeeelmi nudnu nocnu, aspon ubehne cas😘
Baby ja teraz rozmyslam; vcera sme mali skolenie na centrale. Ked som cez pauzu stala pri kavovare a robila si kavu, siel okolo sef (inak brutalny sympatak). Pozdravila som ho a spytala sa, ci spravim kavu aj jemu a neodmietol. Myslite, ze je do mna???
A teraz vazne. Este pochopim, ak zenac zataji, ze je zenaty a namota si nejaku mladsiu naivku a ked uz je namotana robi hluposti, ale ako toto? Ved je len slusny nedava ti ani naznak toho, ze by mal zaujem.
Pár mesiacov to bude ako v krásnom sne...vyspí sa s tebou pár krát ...možno sa na to príde a budete mať problém...možno sa na to nepríde ale ak sa bude neustále vracať k manželke a deťom tak ťa to postupne bude štvať, budeš ho chcieť len pre seba, budeš z toho nešťastná, lebo nie vždy príde k milenke...niekedy dá prednosť aj manželke...bude ťa to zožierať viac a viac...budeš mu robiť scény....a ďalej si môžeme domyslieť....vždy sú nejaké možnosti ako to môže dopadnúť...
Predtým ako sa s ním vyspíš sa ho určite opýtaj či by bol schopný odísť od manželky a detí...a ak to ani náhodou nemá v pláne TAK SA BUDEŠ LEN A LEN TRÁPIŤ...aj keď ba začiatku si budeš užívať, ale v konečnom dôsledku sa nikam nebudeš posúvať a to ťa zničí...
VYBER SI ŽIVOT....skôr ako si vyberieš jednu kávu s ním pri automate....
@anonym_autor dufam, ze na teba poda TO za obťažovanie a kybersikanu. Ste chori vsetci aj s tvojou sestrou a matkou co vypisujú jeho manželke. Daj sa liečiť a vytlc si z hlavy tvoje choré predstavy o vas dvoch. Mas tu plno tém stale zakladas nove, lenže aj ked nepíšeš pod svojim nickom vela z nas si ta pamätá.
@maryetta dnes som mu len napisala či ide do práce. Odpísal prečo by neišiel. ..to je všetko ničím mu nenadbieham
@anonym_autor zajtra mu napis , ci je stvrtok... pravdepodobne odpise, ze JE. kvoli tebe sa nikto doma hadat nebude, ver mi... co sa ti ale moze lahko stat, ze dostanes po papuli... to v ktorom roku sa lajkovali prispevky, aby si na seba uputala pozornost?
@krasneleto mám ešte väčší. Kávu vôbec nepijem, nevarim, čiže ma nikto nechce.
@letfenixa veru... ale tak zacni.. nech sa niekam posunies v zivote
mam respekt pred psychiatrickymi poruchami, preto sa ti nesmejem, lebo nikto z nas nevie, ako dopadne ... tebe v dobrom odporucam navstivit odbornu pomoc, mas to v hlavicke dost pomylene.. prispevky rovnake, pribeh velmi podobný... ako si si od 2018 mohla vsimnut, ty si slobodna a malujes si vztah, ktorý je zial ale imaginarny... tvoj imino zatial pekne zije so svojou UŽ zenou a maju rodinu... to, ze za nim budes chodit a pytat sa ho, ci ide do prace, kolko je hodin a aky je den, neviem, dost robis zo seba este vacsiu debilku, ako v tejto teme... zijes si v nejakom prelude, pories to cim skor, predtym ako ti da niekto riadne na papulu...
@krasneleto Žiadny,opakujem žiadny psychicky ok rodič, otec, neprestane srať na svoje dieťa. Ak áno, je to psychicky narušený emocionálny žobrák. Presne ako táto anonymka. Ja síce nemám deti, ale v živote by som toto nevypustila z huby a nechcela muža, ktorý serie na svoje vlastné dieťa. To hovorí o ňom všetko ako človeku.
mam respekt pred psychiatrickymi poruchami, preto sa ti nesmejem, lebo nikto z nas nevie, ako dopadne ... tebe v dobrom odporucam navstivit odbornu pomoc, mas to v hlavicke dost pomylene.. prispevky rovnake, pribeh velmi podobný... ako si si od 2018 mohla vsimnut, ty si slobodna a malujes si vztah, ktorý je zial ale imaginarny... tvoj imino zatial pekne zije so svojou UŽ zenou a maju rodinu... to, ze za nim budes chodit a pytat sa ho, ci ide do prace, kolko je hodin a aky je den, neviem, dost robis zo seba este vacsiu debilku, ako v tejto teme... zijes si v nejakom prelude, pories to cim skor, predtym ako ti da niekto riadne na papulu...
@krasneleto No ne to erotománia a ma to liečit psychiater. Vie to byt celkom nebezpečné.
@krasneleto Žiadny,opakujem žiadny psychicky ok rodič, otec, neprestane srať na svoje dieťa. Ak áno, je to psychicky narušený emocionálny žobrák. Presne ako táto anonymka. Ja síce nemám deti, ale v živote by som toto nevypustila z huby a nechcela muža, ktorý serie na svoje vlastné dieťa. To hovorí o ňom všetko ako človeku.
@enmery presne tak. to len slaboduchy si moze mysliet...
Ak je tema realna, tak 🤦🏻♀️, ak nie; tak autorka vdaka, mam pred sebou veeeelmi nudnu nocnu, aspon ubehne cas😘
Baby ja teraz rozmyslam; vcera sme mali skolenie na centrale. Ked som cez pauzu stala pri kavovare a robila si kavu, siel okolo sef (inak brutalny sympatak). Pozdravila som ho a spytala sa, ci spravim kavu aj jemu a neodmietol. Myslite, ze je do mna???
A teraz vazne. Este pochopim, ak zenac zataji, ze je zenaty a namota si nejaku mladsiu naivku a ked uz je namotana robi hluposti, ale ako toto? Ved je len slusny nedava ti ani naznak toho, ze by mal zaujem.
@diaamax jasne, ze je do teba. To je jasny signal. Skus mu napisat, ci ide zajtra do prace 😜
@anonym_autor a Ty si slobodna? 😀
@anonym_autor Rýpalky?Prepleskni sa,kým to nespraví niekto iný.....
Ešte ti iba napísala, ale máš niekoľko možností, jeho žena ta príde prefackat rovno do prace, pripadne prefackat jeho a pošle ti ho so zabalený i kuframi, a ak je to pomstychtiva ženská, tak vás bude komando at ako ona bude chcieť, či už cez dieťa, peniaze, rodinu, len do toho. 😀Ze co ti ona ma co vypisovať. Ved ty jej balis muža,. 😀 Keď ta prefacka, tak jej ešte okolo stojaci zatlieskajú. 😀😀😀😀😀
@danica2711 dnes máme nočnú smenu rozmýšľam že mu to poviem lebo čo mi má čo písať
@anonym_autor predovšetkým, čo máš ty čo písať jej manželovi a flirtovať s ním?
@anonym_autor ach,zas raz tie kolegine.Kolegina je rakovina vztahu.Nachylnost k tejto "chorobe" maju zvacsa muzi,ktory maju doma stereotyp,male dieta,unavenu zenu,nedostatok komunikacie s partnerkov,nuda,potreba zazit nieco nove.Prejavy su klasicke.Doma to uz "pozna" zena sa mozno az tak neusmieva ako kedysi,mozno ak tem sex nie je co byval,v mamzelstve su na dennej baze nudy v podobe,dosiel toaletak,treba ist na nakup,zaplatit hypo,dieta mi nespalo,tak som dnes harpia a tu pride na javisko "rakovina"vecne usmiata kolegina,ktora sa pripomina icovinami v podobe sprav ma fb,ci whats upe,zo zaciatku vtipne videjka,obrazteky,neskor dlhe rozhovori.Viac a viac sa naciciava ako nador na muza.Lebo ona ke fresh,ona mu doma nepere,neriesi s nim seky,varenie,problemy,stereotyp,ona je oddychnuta a pripravena sa vzdy vopchat az do vajec.Slabsi jedinci hned skocia,po tejto lahkej koristi,po tomto nadore v podobe happy kolegine,vytrvali a tych je fakt za nechet,vedia,ze co tym ziskaju?pre zaciatok vzruso ako je to vzdy na zaciatku vztahu,motyle v bruchu,vasen pri "novom" tele pri sexe,no zial,aj toto sa casom da do linie toho,ze budete tam,kde je on teraz so zenou.V lepsom pripade.V horsom ta len vojede a cau,v este horsom ta posle do prdele z fleku.Tym,ze je zenac a dajme tomu,ze bude s tebou,budes mat ku vztahu ako bonus jeho rozvodove konanie,ak ma deti,tak aj tie,alimenty a ine aspekty,co si zobere so sebou do vasho krasneho rakovinoveho vztahu.Ako ty co cakas?ze ta schmatne pri automate a odhodi espreso machiato a povie,boze ty si to,po com som cely zivot tuzil,ja serem moje manzelstvo,ty si ta prava,pod a budme svoji az do smrti?preber sa ty vole.Kazdy jeden vztah,kazdy jeden na svete je na zaciatku prekrasny,no po case aj ty budes na mieste,kde si len stereotyp.Co si myslis,ze chlap bude 20 rokov slintat nad tebou?ze nebudete riesit bezne chody domacnosti?problemy atd?a potom pride dalsia kolegina a ty budes presne tam,kde jeho zena.Sa strat niekam do prdele prosim ta.Raz a navzdy si zapamatajte,vy kolegine,ze vy nie ste vynimocne nicim.Vy ste len k dispozicii,ked chlap hlada unik od stereotipu,ci problemov,nudy.A ak aj by prislo k laske,ak to spravil jednej,spravi to aj vam.Lebo trulo,co sa zlaka dakov trubkov v robote len preto,ze bola milsia,nez zena doma,to bude robit dokola.
@anonym_autor ach,zas raz tie kolegine.Kolegina je rakovina vztahu.Nachylnost k tejto "chorobe" maju zvacsa muzi,ktory maju doma stereotyp,male dieta,unavenu zenu,nedostatok komunikacie s partnerkov,nuda,potreba zazit nieco nove.Prejavy su klasicke.Doma to uz "pozna" zena sa mozno az tak neusmieva ako kedysi,mozno ak tem sex nie je co byval,v mamzelstve su na dennej baze nudy v podobe,dosiel toaletak,treba ist na nakup,zaplatit hypo,dieta mi nespalo,tak som dnes harpia a tu pride na javisko "rakovina"vecne usmiata kolegina,ktora sa pripomina icovinami v podobe sprav ma fb,ci whats upe,zo zaciatku vtipne videjka,obrazteky,neskor dlhe rozhovori.Viac a viac sa naciciava ako nador na muza.Lebo ona ke fresh,ona mu doma nepere,neriesi s nim seky,varenie,problemy,stereotyp,ona je oddychnuta a pripravena sa vzdy vopchat az do vajec.Slabsi jedinci hned skocia,po tejto lahkej koristi,po tomto nadore v podobe happy kolegine,vytrvali a tych je fakt za nechet,vedia,ze co tym ziskaju?pre zaciatok vzruso ako je to vzdy na zaciatku vztahu,motyle v bruchu,vasen pri "novom" tele pri sexe,no zial,aj toto sa casom da do linie toho,ze budete tam,kde je on teraz so zenou.V lepsom pripade.V horsom ta len vojede a cau,v este horsom ta posle do prdele z fleku.Tym,ze je zenac a dajme tomu,ze bude s tebou,budes mat ku vztahu ako bonus jeho rozvodove konanie,ak ma deti,tak aj tie,alimenty a ine aspekty,co si zobere so sebou do vasho krasneho rakovinoveho vztahu.Ako ty co cakas?ze ta schmatne pri automate a odhodi espreso machiato a povie,boze ty si to,po com som cely zivot tuzil,ja serem moje manzelstvo,ty si ta prava,pod a budme svoji az do smrti?preber sa ty vole.Kazdy jeden vztah,kazdy jeden na svete je na zaciatku prekrasny,no po case aj ty budes na mieste,kde si len stereotyp.Co si myslis,ze chlap bude 20 rokov slintat nad tebou?ze nebudete riesit bezne chody domacnosti?problemy atd?a potom pride dalsia kolegina a ty budes presne tam,kde jeho zena.Sa strat niekam do prdele prosim ta.Raz a navzdy si zapamatajte,vy kolegine,ze vy nie ste vynimocne nicim.Vy ste len k dispozicii,ked chlap hlada unik od stereotipu,ci problemov,nudy.A ak aj by prislo k laske,ak to spravil jednej,spravi to aj vam.Lebo trulo,co sa zlaka dakov trubkov v robote len preto,ze bola milsia,nez zena doma,to bude robit dokola.
@anonym_dbf027 sice pekne ale nezmenis tym nic. vela muzov su vecne deti. A toto je len dalsia hra. A k tej kolegyni. Taka kolegyna rozmysla inak. Je sama, vecer je v byte sama, strieda milencov aby sama nebola a ci je zenaty? To.nie je jej problem. Ona riesi svoju samotu.
@anonym_dbf027 tá gramatika. Au

Ty si strasne trapny cloviecik 😂nemas inu zabavu chudatko?