Páčia sa Arabom a Turkom viac Slovenky a blondínky?
Je pravda že arabom a turkom sa viacej páčia cudzinky napr. Slovenky? 😁😁
A blondínky? 😁🤣
@dettinadetta a to si kde pocula taketo reci??🙄🙄
@klementinka58 😀😝👍
@vevesh žijem v Rakúsku, a tu sa to tak hovorí
@dettinadetta ak by to bola pravda, bol by urcity pretlak takychto parov....takze? Je to akurat jpp, popripadne ten nazor vyssie🤐🤐
@dettinadetta tá však vieš, že Slovenky patria medzi tie krajšie ženy na svete. Tak kto by odolal? 😄🤣
@dettinadetta
prečo? Mas záujem o jedného z nich a rozmýšľaš, ci sa preto odfarbit na blondinu??
Zas povedzme si úprimne, arabky nepatria vo svete medzi vzor krásy (a nie len preto ze ich nikdy nikto nevidel lebo sú pod plachtou s vystrihnutymi očami)
Toto sa hovorilo aj pred cca 20-25 rokmi. Aj o kráse našich dievčat aj o tom, že sa veľmi páčia Turkom a Arabom, či černochom. Z osobnej skúseností poviem, že týmto typom sa páči všetko, z čoho môžu mať nejakú výhodu a skúšajú ti na každú. Ale rodená Angličanka, Nemka, Rakúšanka, proste žena, ktorá má vo svojej krajine slušné zázemie, vzdelanie a dobrú prácu si potmavších, zväčša robotnikov, ani nevšimla, nieto, aby uvažovala o nejakom vážnom vzťahu. Zato mladé Slovenky, či Polky, ktoré do zahraničia chodili zarábať, sa nimi nechali ľahko oblbnúť a pomerne rýchlo si nechali urobiť aj deti. Takže, na jednej strane ľahká korisť a na druhej výhody spojené s členstvom v EU.
No asi hej. Jedna znama si od araba priniesla 'suvenir a uz ma 15rokov 😅
@heleninamama Vyborne si to napisala 👌🌷.
Urcite ano, je to pre nich zaujimave. Aspon po mne Tito vzdy isli, ja po nich vobec. Som biela ako stena a modre oci. Zijem v Rakusku a pamatam casy ked to bolo strasne neprijemne. Uz teraz s deckami to neni take, ale pred 13 rokmi, to bolo hrozne
@dettinadetta autorka, dúfaš, že si štrajchneš aspoň s Arabášom alebo aký iný je dôvod založenia tejto témy?
@heleninamama tak, ked to vezmes z tejto stranky, slovenkam v zahranici bolo jedno, kto bude oplodnitel, hlavne ze tam zaostanu...🤐🤐🤐a ano, maju povest lahkych zien🤷♀️🤷♀️🤷♀️ako aj polky, cesky- jednoducho vychodny blok na jedno kopyto🫣🫣🫣

uplne najviac sa im paci vstupenka do EU....