Pamätáte sa na mňa? Manželský sľub a nevera
Kedysi som tu písala, ako ma manžel nechal pred IVF tesne pred punkciou samu, bez vysvetlenia sa stratil na Xx dni a ja som nevedela čo s tým.
Tak ak by niekto chcel námet na knihu tak nech sa páči dávam pokračovanie.
Ak sa pýtate, že či som bola tak blbá a ostala s ním, tak áno, bola. A dnes? Po rokoch odvtedy hádajte čo. Užívam si vonku slniečka a vola mi číslo zo zahraničia - automaticky skladám a blokujem - veď samé podvody dnes. Hm… a zrazu pípne SMS na whatsupe, slečna dotyčná sa ma pýta kedy konečne dám pokoj xyz a prečo ešte ho držím pri sebe, že oni už chcú mat normálny relationship a hlavne oficiálny.
Wtf! Fakt už nič neznamená manželský sľub? Naozaj je toto riešenie? Ale musím jej uznať, odvahu ma. Láska hory prenáša. Taká zlosť je vo mne, ale nie na nich. Na seba. Že som taká hlúpa. Že verím v lásku, vernosť a loajalitu.
Ženy ja som asi naozaj vadná, ale vychovali ma v rešpekt, vernosť a dôveru … u rodičov som videla len to, naozaj som si nemyslela, že toto si zaslúžim. Ale radšej teraz ako v 60tke začínať. Ešteže mám prácu a našetrené .. a asi som naozaj mimo, lebo napriek tomu, že mi je z toho všetkého zle sa vlastne teším, že konečne niekto - aj keď nie on - nabral odvahu mi povedať pravdu. Lebo ja som sa ho to už xkrat pýtala či niekoh ma. Niesom taká naivná, aby som verila, že vydrží bez sexu tak dlho: on vždy popieral - preto ma ta žena u mna plus
Ženy ja som asi naozaj vadná, ale vychovali ma v rešpekt, vernosť a dôveru … u rodičov som videla len to, naozaj som si nemyslela, že toto si zaslúžim. Ale radšej teraz ako v 60tke začínať. Ešteže mám prácu a našetrené .. a asi som naozaj mimo, lebo napriek tomu, že mi je z toho všetkého zle sa vlastne teším, že konečne niekto - aj keď nie on - nabral odvahu mi povedať pravdu. Lebo ja som sa ho to už xkrat pýtala či niekoh ma. Niesom taká naivná, aby som verila, že vydrží bez sexu tak dlho: on vždy popieral - preto ma ta žena u mna plus
@anonym_autor Zaujímalo by ma, či má tvoj muž s tou ženou dieťa. Som presvedčená, že áno. A hádam ti to stačí ako dôvod k rozvodu.
@anonym_autor správne tomu rozumiem, že vy dvaja spolu žijete ako brat a sestra, nesexujete už 5 rokov a on ti stále trepe hlúposti o tom, ako nevie čo chce??? A ty ako taká trubka čakáš, kým na to pán veľkomožný príde??? To nemôžeš myslieť vážne? Povedz prosím, že si robíš prdel???🙏🙏
@anonym_84d0a7 dnes po konfrontácii mi povedal, že nevie čo chce… ale ja som uvoľnila pole - čo jeho odpoved bola, že čakal, že budem bojovať a reagovať inak ..: asi v dnešnej dobe majú loviť ženy a nie muži … 🤷♀️
@anonym_autor Zaujímalo by ma, či má tvoj muž s tou ženou dieťa. Som presvedčená, že áno. A hádam ti to stačí ako dôvod k rozvodu.
@anonym_14a04c pýtala som ja jej to a neodpovedala, niekedy je mlčanie odpoved, však?
@reanda áno viem, som hlúpa a naivná. Všetko si plne uvedomujem.
@anonym_autor uvedomenie je super.. teraz uz len jednat na zaklade toho uvedomenia a nie na zaklade nejakych vysnenych fantazii
zvlastne, ze pises, ze si mala v rodicoch priklad lasky a respektu a nedokazala si napriek tomu rozoznat nelasku a nerespekt.. jedine, ze by to od rodicov bola tiez skor poza a slova, ako skutocna laska respekt
@anonym_84d0a7 dnes po konfrontácii mi povedal, že nevie čo chce… ale ja som uvoľnila pole - čo jeho odpoved bola, že čakal, že budem bojovať a reagovať inak ..: asi v dnešnej dobe majú loviť ženy a nie muži … 🤷♀️
@anonym_autor ty máš bojovať? A o čo? O koho? O neho? O chlapa, ktorý sa chová jak korunovaný vôl? Ktorý zdrhne pred dôležitým zákrokom na 12 dní a ani sa neuráči vlastnej žene ozvať že žije? O chlapa, ktorý si ešte aj veci do chladničky kupuje sám pre seba?? O chlapa, ktorý 5 rokov nedokáže pomilovať vlastnú ženu? On má nejakú psych. diagnózu, či je vážne len taký kkt??
@anonym_autor uvedomenie je super.. teraz uz len jednat na zaklade toho uvedomenia a nie na zaklade nejakych vysnenych fantazii
zvlastne, ze pises, ze si mala v rodicoch priklad lasky a respektu a nedokazala si napriek tomu rozoznat nelasku a nerespekt.. jedine, ze by to od rodicov bola tiez skor poza a slova, ako skutocna laska respekt
@reanda to určite nie, vieš, ono sa to tak ťažko cez písmena a bez poznania vysvetľuje. Ja som ho naozaj mala rada, so všetkými jeho chybami aj plusmi aj všetkým - asi najväčšia chyba vo vzťahu je to, že milujete niekedy viac než treba a vzdate sa samej seba - ja som samu seba presviedčala, že toto je predsa ten chalan, ktorý ma nesmelo volal von na víno a držal za ruku v bare … tak už len spomienky
@reanda to určite nie, vieš, ono sa to tak ťažko cez písmena a bez poznania vysvetľuje. Ja som ho naozaj mala rada, so všetkými jeho chybami aj plusmi aj všetkým - asi najväčšia chyba vo vzťahu je to, že milujete niekedy viac než treba a vzdate sa samej seba - ja som samu seba presviedčala, že toto je predsa ten chalan, ktorý ma nesmelo volal von na víno a držal za ruku v bare … tak už len spomienky
@anonym_autor v dobrom ti radím, okamžite prestaň myslieť na to čo bolo a ihneď presmeruj svoju pozornosť na to, čo bude!
@anonym_autor ty máš bojovať? A o čo? O koho? O neho? O chlapa, ktorý sa chová jak korunovaný vôl? Ktorý zdrhne pred dôležitým zákrokom na 12 dní a ani sa neuráči vlastnej žene ozvať že žije? O chlapa, ktorý si ešte aj veci do chladničky kupuje sám pre seba?? O chlapa, ktorý 5 rokov nedokáže pomilovať vlastnú ženu? On má nejakú psych. diagnózu, či je vážne len taký kkt??
@anonym_84d0a7 trosku sarkazmu - hádam môžem - to už sa považujem za pannu znova po tých rokoch?
@anonym_84d0a7 trosku sarkazmu - hádam môžem - to už sa považujem za pannu znova po tých rokoch?
@anonym_autor 😂😂 nájdi niekoho fešného a ochotného, ktorý to skontroluje😂
@anonym_autor v dobrom ti radím, okamžite prestaň myslieť na to čo bolo a ihneď presmeruj svoju pozornosť na to, čo bude!
@anonym_84d0a7 ja myslím, keby som nemyslela, tak právnika ani nič ostatne nemám. Pri mne sa z obchodného zástupcu stal riaditeľ … ako nechcem nič, ale zapotí sa kým príde na to, že mu kašlem na jeho prachy, ja mám vlastne
@anonym_autor 😂😂 nájdi niekoho fešného a ochotného, ktorý to skontroluje😂
@anonym_84d0a7 pravdu? Tak skoro asi na chlapa inak ako na odpad nepozriem - ale ktovie, možno nejaký Shrek zlomí kliatbu
@anonym_84d0a7 pravdu? Tak skoro asi na chlapa inak ako na odpad nepozriem - ale ktovie, možno nejaký Shrek zlomí kliatbu
@anonym_autor z celého srdca, ti to úprimne prajem.
@anonym_autor z celého srdca, ti to úprimne prajem.
@anonym_84d0a7 neviem pomocou emtocikonu vyjadriť to čo citim, ale ďakujem. Vieš čo ženy zvyknú robiť keď sú v tejto situácii? Volať bývalým … ale čo ak bývalý je vlastne ešte furt manžel?
@enmery ja som sa ho pýtala, že či si naozaj mysli, že som taká hlúpa, že po tomto všetkom mu ešte mám veriť a byt s ním. 🤦🏽♀️ odpoved? Vieš, ja stále hľadám a neviem čo chcem, stále niesom rozhodnutý … ako kurnik rozhodnutý? Medzi mnou a ňou? Nie ďakujem, máš priestor, si jej. Vraj to nemám tak emočne brat. Naozaj chlapi takto premýšľajú?
@anonym_autor on uz ano, lebo si ho naucila, ze pri tebe tak moze.
@anonym_autor on uz ano, lebo si ho naucila, ze pri tebe tak moze.
@moonlight1210 nemyslím, že toto sa naučil pri mne. Buď máš takéto svinstvo v sebe alebo nie. Ak by sa to dalo naučiť, tak sa to pri ňom naučím aj ja, veď 5 rokov ..
@anonym_autor ja ti verim, ze si ho mala rada.. ale nedokazala si vidiet a verit, ze on nema skutocne rad teba.. teda nemala si skutocne rada samu seba ty.. laska a respekt musi byt v prvom rade k samemu sebe a az od toho sa odvija laska smerom von.. ked je laska len smerom von, nikdy to nedopadne dobre.. nema to pevny zaklad
@anonym_autor ja ti verim, ze si ho mala rada.. ale nedokazala si vidiet a verit, ze on nema skutocne rad teba.. teda nemala si skutocne rada samu seba ty.. laska a respekt musi byt v prvom rade k samemu sebe a az od toho sa odvija laska smerom von.. ked je laska len smerom von, nikdy to nedopadne dobre.. nema to pevny zaklad
@reanda máš pravdu, žila a podmieňovala som celé svoje bytie jemu… ešteže mala odvahu aspoň tá kocka a dala mi facku cez telefón aby som sa spamätala
@moonlight1210 nemyslím, že toto sa naučil pri mne. Buď máš takéto svinstvo v sebe alebo nie. Ak by sa to dalo naučiť, tak sa to pri ňom naučím aj ja, veď 5 rokov ..
@anonym_autor nie. To ty si ho naucila, ze k tebe si moze dovolit popustit hranice.
Kludne mozes byt prekvapena, ze u inej zeny by si to nedovoli.
Ty si ale odpustila neodpustitelne. A myslim, ze nejak ratal s tym, ze z toho budu velke dalekosiahle dosledky, ked ta vypiekol s tym Ivf. Minimalne rozvod.
A ty si ostala. Vec si nechala postupne utriast sa do stratena. Tvarila si sa ako novy zaciatok.
Ty si myslela, ze davas druhu sancu.
On chapal, ze nech urobi, co urobi, o nic vlastne nejde a ma na to pravo robit si, co chce. Dopriat si, co chce. Ide iba o neho.
Nie o teba. Ty si kulisa, krovie, statista. Ktosi, kto tu proste je. Pohodlna vypln.
Takze naucila si ho to ty. Aj ked si myslela, ze robis presny opak a budujes uctu.
Este si ujasni, ci slo naoazj iba o ciste svedomie, alebo aj neochotu nieco razantne zmenit a komformnost.
Nejde o nas, nam to vediet netreba. Tu to pisat nemusis.
To su hlboko intimne zranitelne veci.
Ide o teba. To k sebe musis byt uprimne tvrda. Iba ked poznas sama seba a prijmes sa aj s chybami a zlymi rozhodnutiami, vies si seba vazit najviac.
A uz sa ti nechce napr. od muzov tolerovat ziaden bullshit. Ani sa prisposbit “laske”. Iba naozajstnej laske. Kde si vazite jeden druheho pre malickosti.
Lebo uz viete, co vsetko laska vlastne nie je. Takze viete, co laska je.
Kriza stredneho veku ho dohnala, nikdy nikomu never tak aby ta polozil, teraz uz len ist dalej
Vsak jej tento vadny kus s radosťou posun! Nech si teda normálne žijú 🤣
Máš pravdu, je to v ňom
@anonym_autor nie. To ty si ho naucila, ze k tebe si moze dovolit popustit hranice.
Kludne mozes byt prekvapena, ze u inej zeny by si to nedovoli.
Ty si ale odpustila neodpustitelne. A myslim, ze nejak ratal s tym, ze z toho budu velke dalekosiahle dosledky, ked ta vypiekol s tym Ivf. Minimalne rozvod.
A ty si ostala. Vec si nechala postupne utriast sa do stratena. Tvarila si sa ako novy zaciatok.
Ty si myslela, ze davas druhu sancu.
On chapal, ze nech urobi, co urobi, o nic vlastne nejde a ma na to pravo robit si, co chce. Dopriat si, co chce. Ide iba o neho.
Nie o teba. Ty si kulisa, krovie, statista. Ktosi, kto tu proste je. Pohodlna vypln.
Takze naucila si ho to ty. Aj ked si myslela, ze robis presny opak a budujes uctu.
Este si ujasni, ci slo naoazj iba o ciste svedomie, alebo aj neochotu nieco razantne zmenit a komformnost.
Nejde o nas, nam to vediet netreba. Tu to pisat nemusis.
To su hlboko intimne zranitelne veci.
Ide o teba. To k sebe musis byt uprimne tvrda. Iba ked poznas sama seba a prijmes sa aj s chybami a zlymi rozhodnutiami, vies si seba vazit najviac.
A uz sa ti nechce napr. od muzov tolerovat ziaden bullshit. Ani sa prisposbit “laske”. Iba naozajstnej laske. Kde si vazite jeden druheho pre malickosti.
Lebo uz viete, co vsetko laska vlastne nie je. Takze viete, co laska je.
@moonlight1210 už dávno nepozerám na mužov ako ma niečo čo mi ma pomôcť. Zaraďujem sa do skupiny bezdetných a samostatných “mužatiek”
Ja len že život píše aj takéto príbehy, hodné knižného spracovania 🤮
Nie si prvá ani posledná. Z písmen cítim, že si inteligentná, múdra žena a nech Vaše manželstvo dopadne akokoľvek, bude tak, ako má byť. Život sa neskončí len sa zmení 🫂
5r bez sexu považuješ za fungujuci vztah?
@moonlight1210 už dávno nepozerám na mužov ako ma niečo čo mi ma pomôcť. Zaraďujem sa do skupiny bezdetných a samostatných “mužatiek”
Ja len že život píše aj takéto príbehy, hodné knižného spracovania 🤮
@anonym_autor asi si mala zlé detstvo, alebo nerozumiem prečo si sa nechala toľké roky takým chudák ponižovať, zneužívať a ničiť. Bohužiaľ ti zničil život, resp. si si ho zničila sama, lebo si neodišla. Ja som si prečítala tvoje.odpoveda z minulej diskusie a musím povedať, že na tebe sa dá drevo rúbať. Určite potrebuješ niekoho, psychológa na získanie sebaúcty. Ja ti poviem, kde by bola moja hranica. Keď mi chlap povie, že máme ísť na umelé oplodnenie, ja tam idem, picham si hormóny, beriem lieky a ten chudák mi zahlási, že nechce dieťa s 3 hlavami a 4 rukami, či čo. Tak to by bola konečná. Je to emocionálne nezrely, manipulatívny jedinec, narcista. Toto by bol koniec. Ty si mu bohužiaľ dovolila ďalej sa na tebe vršiť, pobižovat ťa. Žiť s niekým, kto nechce ani so mnou jesť? Veď si sa degradovala na úroveň zvieraťa. Dávno si mala byt preč. Je mi ťa ľúto. Inak to s takým hajzlom ani dopadnúť nemohlo. Teraz bude ničiť tu chuderu zo zahraničia. Veľa šťastia
Už to, že nemal o Teba 5 rokov zaujem ako o zenu, ta mohlo napadnúť, že bude v tom ina zena.A aj keby nejakou nahodou nebola, ozaj si chcela dožiť s kamaratom po boku? Zivot máš len jeden.Bud rada, že ta zena ti zavolala lebo by sa tento vás nevztah možno ťahal ešte roky a ty by si zbytočne strácala roky a cas, až nakoniec v starobe by si si hlavu buchala ako si svoj jediný život premrhala
Ja by som napísala tej jeho princeznej, nech si ho uprace a nech ti da pokoj😃
Mňa nesmierne pobavilo-tá žena si myslí, že ty im branis v láske a ona je osudová. A pri konfrontácii Ti tento tragéd zadrie, že čakal, že budeš bojovať😂Tá jeho naivná Trúbka asi netuší, že chcel od Teba boj, tak véééľmi ju miluje a je špeciálna. Po tomto by som sa už na ňom len smiala...nestracaj s nim ani stotinu svojho času, je to bsbzlík a tak aj zomrie. Ty ešte máš šancu na pekný život.
Nie je rozhodnutý, lebo je to sebec a hľadá len jednoduchšiu cestu pre seba.
Vinu bude hádzať na teba, že si nebojovala, nezaujímala a dotyčná ho chudáka uhnala a on za to nemože.
Podobný príbeh kamošky: ráno odišla na IVF a večer jej dotyčná(inak jej kamarátka) napísala, že je v piatom mesiaci tehotenstva a nech im dá už pokoj. Chlap sa tváril celé mesiace ako milujúci partner, bol to šok čo nečakal nikto.

@enmery ja som sa ho pýtala, že či si naozaj mysli, že som taká hlúpa, že po tomto všetkom mu ešte mám veriť a byt s ním. 🤦🏽♀️ odpoved? Vieš, ja stále hľadám a neviem čo chcem, stále niesom rozhodnutý … ako kurnik rozhodnutý? Medzi mnou a ňou? Nie ďakujem, máš priestor, si jej. Vraj to nemám tak emočne brat. Naozaj chlapi takto premýšľajú?
@anonym_autor správne tomu rozumiem, že vy dvaja spolu žijete ako brat a sestra, nesexujete už 5 rokov a on ti stále trepe hlúposti o tom, ako nevie čo chce??? A ty ako taká trubka čakáš, kým na to pán veľkomožný príde??? To nemôžeš myslieť vážne? Povedz prosím, že si robíš prdel???🙏🙏