icon

Partner, ktorý málo rozpráva

13. sep 2023

Baby ide ma poraziť. Randím s jedným chalanom už dlhšie. Ale on za deň je schopný mi povedat 5 viet, ja už to nezvládam. Asi to budem musieť ukončiť. Mali ste takého? Dá sa s takým žiť? Ja normálne rozprávam, a spätná väzba nič, prípadne, keď už dlhšie zostanem ticho po mojom monológu, cíti, že by sa hodilo niečo povedať, tak povie nejakú všeobecnú pritakavaciu vetu aj to s riadnym oneskorením a "nádychom". Vidím, že je to pre neho utrpenie niečo povedat. Ako obhajobu má, že je proste tichý a nechce povedať hlúposť. A ono to začína byť čoraz horšie a horšie. Hovoríme spolu menej a menej, lebo už sa nám minuli také tie spoznávacie rozhovory o minulosti. A teraz ani neviem ako mu to povedať, ale normalne s ním trpím. A ani sa nejako nesmeje, stále vyzerá akoby smutný, že je blbé sa smiať aj mne, takže na mňa ešte prechádza táto jeho mizerná nálada.

Strana
z2
monika2012
13. sep 2023

Mám takého doma už 14 rokov. Poradím Ti - utekaj! Lepšie to nebude, skôr naopak. Budeš trpieť. Úplne rozdielne povahy. Pritom nemusí byť zlý človek.

autor
13. sep 2023

@monika2012 a ty tiež trpis?

autor
13. sep 2023

@retatka keby to bolo také ľahké ho nájsť 🤷

monika2012
13. sep 2023

Áno. Ja som si takého vzala a mám s ním dieťa. Nekomunikuje. Ani so mnou, ani s našou dcérou. Je to veľmi smutný život. Skúšala som snáď všetko. Nič nepomohlo.

retatka
Autor odpoveď zmazal
katulienkax
13. sep 2023

@monika2012 nuz nasla si introverta, aj moj muz je introvert, ale s detmi rozprava hodne, aj my dvaja si mame co povedat, ale dlhe rozhovory to nie su, ale nam to nevadi.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
luccija
13. sep 2023

Ukonči to unudis sa k smrti.Ziadna sranda stále vážna tvár, keď nie je teraz o čom čo by bolo o pár rokov?

domkakvet
14. sep 2023

To je nejaky cudak, utekaj prec.

bennn
14. sep 2023

Myslím, že má rozum. A tebe vadí to aký je, takže to nemá budúcnosť.
Inak v tom opise vidím aj seba, a niekedy fakt nemám chuť rozprávať o ničom. Neznášam small talky a bla bla bla a bla bla bla... Ale nemôžem to úplne porovnať, ale skôr počúvam, než hovorím. Zase záleží, ako veľmi rozpráva tá druhá osoba, potom to je možno aj opačne.

buď mu to vysvetli, a nepíš to každému na internet a rozprávajte sa, alebo to jednoducho ukonči. Ale potom neplač, keď ťa iný bude napr. stále niečim otravovať a loziť za tebou, lebo sám nevydrží v izbe...

zeldia
14. sep 2023

Ja to mám doma a k tomu bozi klud🙂) čo by iné za to dali keby toto mali🙂)) menší problém je len rano keď sa vyspi oddýchne tak sa mu neako nahromadia myšlienky a chce ma o nich informovať ja kým nevypijem rannú kavu nie som schopná počúvať.

Strana
z2