icon

Partner lajkuje fotky bývalej

14. júl 2025

ako by ste reagovali, keby ste zistili, ze vas dlhorocny partner (ma 29r) lajkuje na facebooku fotky svojej byvalej v sexi obleceni?
(pre vysvetlenie pozadia: ostali aj po rozchode v kontakte, obaja si nasli novych partnerov, navzajom sa pozname)
neviem, mna to trosku nahnevalo ale neviem aky zvolit pristup. Ci to neriesit a nechat tak?

biba_18
14. júl 2025

neviem, čo by sa ti viac páčilo - že lajkuje jej fotky alebo nejakej neznámej? 🤷‍♀️ pre niečo je už bývalá, že…

petracandle
14. júl 2025

@anonym_autor pekný retard, že jej to verejne lajkuje- mal si v tichosti tajne poslintať a hotovo 😃 hoci ja nechápem ani toto, veď keď sa raz niečo skoncilo, nepotrebujem si cielene nijak pripomínať sexi chvíle. A tá byvalka tiež nebude kompletná keď také fotky zverejňuje.

krasneleto
14. júl 2025

pozri , ked ta to trapi a zoziera, normalne mu to povedz...

pralinka25
14. júl 2025

Mne pride retardovane spravanie jeho aj jej. Vadilo by mi to lebo je to pubertalne a nie hodne 30 rocneho cloveka

nyusika
14. júl 2025

dava srdiecko, alebo palec hore ? 😀

pralinka25
14. júl 2025
@nyusika

@nyusika keby len palec hore

ankare
14. júl 2025

@anonym_autor aj mne by to vadilo, samozrejme

nyusika
14. júl 2025
@pralinka25

@nyusika keby len palec hore

@pralinka25 😀 😀 😀

autor
14. júl 2025
@pralinka25

Mne pride retardovane spravanie jeho aj jej. Vadilo by mi to lebo je to pubertalne a nie hodne 30 rocneho cloveka

@pralinka25 no ona je o dost mladsia od neho, sice kompletna urcite nie je ale tak jednoduchsie baby to robia v tom veku

autor
14. júl 2025
@krasneleto

pozri , ked ta to trapi a zoziera, normalne mu to povedz...

@krasneleto ja by som aj, ale vzdy, VZDY sa tato tema otoci proti zene a budem za precitlivelu, nesebavedomu, ziarlivu atd

autor
14. júl 2025
@ankare

@anonym_autor aj mne by to vadilo, samozrejme

@ankare dobre a teda ako by si reagovala? Povedala by si to priamociaro? (aj za cenu toho, ze z teba vykresli "nesebavedomu, ziarlivu")

pralinka25
14. júl 2025
@anonym_autor

@ankare dobre a teda ako by si reagovala? Povedala by si to priamociaro? (aj za cenu toho, ze z teba vykresli "nesebavedomu, ziarlivu")

@anonym_autor no pozri sa ten chlap ma take nastavenie. Dobre porozmyslaj nad buducnostou s nim. To nie je len o jednom lajku. Je to urcity postoj manifestovany aj takto. Neviem. Za mna 30 rocny chlap nie je kompletny ked toto robi kym je vo vztahu. A to nie som ani ziarlivka ani hysterka. Vyberaj si partnera spravne. Nemusis sa ulakomit na vadne kusy.

sevrin
14. júl 2025

Začni aj ty lajkovať fotky svojho bývalého. Určite to zaberie.

unicornlady
14. júl 2025

Tvoj priateľ očividne ešte nedospel. A jeho bývalá už duplom nie. Veď akú má sebahodnotu a úctu k sebe, keď si potrebuje dávať sexi foto na internet? Také veci sú hádam určené pre jej priateľa, a nie, aby aj ostatní nad ňou slintali, nech jej to pohladí ego.

anonym_7f230a
14. júl 2025

On je obyčajný kreten a ona tiež nebude zrovna normálna ženská keď ma potrebu také fotky dávať na net

ankare
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Áno, povedz mu to priamo. Problém nie je v Tebe, že ziarlis. Problém je v ňom, že nemá vyriešenú minulosť evidentne. A možno to ani nie je v tom, že nemá vyriešenú minulosť s bývalou, ale možno je tak zivotne nastaveny. Nebyť verný jednej žene, ale hrať to na rôzne strany.
Konfrontuj ho a uvidíš, ako to vezme. To ukáže jeho charakter.
A následne sa ho opýtaj, keby mal dcéru, a jej muž by lajkoval polonahe fotke exfrajerke... Páčilo sa by sa mu to?
Držím palce!

simca06022011
14. júl 2025

no a co, tak budes sa precitlivelu a co ja viem aku.. nauc sa taketo veci komunikovat s chlapom a nie ho obchdazat.. ak jeho reakcia nie je vhodna, tak treba ist z cesty skor. Budu a su v zivote vacsie problemy ako nejake odvazne exky na socialnych sietach, to tiez ta bude zhadzovat za citlivu, prehanajucu, ziarlivu a co ja viem aku zenu? Ak ano, tak to fakt nie je material na vztah, minimalne ti to ukaze co je to za chlapa a za co mu stojis a za co tebe stoji.. ;)

Teraz si predstav, ze ti moze prekazat v buducnosti ked budete mat aj ine povinnosti, deti... aj to ze je tolko na socialnych sietach, nema co robit a sleduje exky, a kadejake ine zname a lajkuje = ved miesto toho moze robit kopu uzitocnejsej prace... :D a bude ohen na streche, lebo neprestane...

sisska96
14. júl 2025

Amatér

domkakvet
14. júl 2025

@anonym_autor este to s nou nema vnutorne uzavrete.

kitycat
14. júl 2025
@anonym_autor

@pralinka25 no ona je o dost mladsia od neho, sice kompletna urcite nie je ale tak jednoduchsie baby to robia v tom veku

@anonym_autor to ju mas aj ty na FB ci ona ma verejny profil?

Ak pdtali kamarati a vsetci sa poznate, tak by som mozno povedala, ze lajkuje zo slusnosti

vilma7
14. júl 2025

V mojom živote llajky nemaju žiadne miesto a už vôbec nie význam. Aši toľko k lajkom.

anonym_1b6ab4
14. júl 2025
@nyusika

@nyusika mne by vadilo aj to, keby otvoril fotku, nie ešte keby na fotku dal palec alebo srdiečko.. Ani jedného svojho bývalého som od rozchodu nevidela.. Ani by ma nenapadlo ich stalkovat niekde na sociálnych sieťach 🫣

anonym_1b6ab4
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak je schopný ešte niečo pri tejto téme otočiť proti tebe, niečo tam v poriadku nie je. Ja som takto bojovala s bývalého ex 4 roky, a nakoniec som sa presvedčila, že ani po 10r od rozvodu to chlapec nemal v sebe uzavreté a proste žiadna nebude tak dokonala a srdcu jemu blízka jak ona.. Takže sa naše cesty rozišli 🤣
Dorazil to vtedy keď som celú noc pre sedela v strachu s jeho mamou na pohotovosti co jej bolo zle, na druhý deň som jej brala veci do hospicu a vrátim a domov a panko na balkóne si vylieval srdiečko a plakal (doslova) svojej ex jak sa bojí o mamu.. 👌

anonym_a73380
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nesebevedomu? By videl to sebavedomie, len by som otvorila usta, k slovu nepustila a povedala si svoje, jednoducho si to neprajes, je ti to neprijemne a nechves aby to robil
Ked nieje debil ( co asi je ked to robi) tak prestane pokial mu na tebe zalezi