Partner ma neustále zhadzuje a poúča: Čo robiť?
Hneď ako som prišla k nemu bývať, aj som mu z rýchlosti navarila polievku a hlavné polievku som nikdy nerobila ale spravila som ja si myslim na 2ku, neustale ma zhadzuje poúča a ja už nato silu memam
Tak si pobaľ veci a chod preč. Nepotrebuješ takého chlapa
@n90011972 To si k nemu išla bývať bez svadby? Chyba, Mala si ho najskôr donútiť k svadbe
@n90011972 To si k nemu išla bývať bez svadby? Chyba, Mala si ho najskôr donútiť k svadbe
@anonym_b92058 čo ti slnko uškodilo? Takto si homvyskusala pred svadbou, vidí že je to s ním na ho…o a ušetrené oeniaze vo by obuchala na svadbu minie na niečo rozumne
@anonym_b92058 to uz je len rada .. najprv treba vyskúšať spoločne byvanie ci vôbec dokážu spolu fungovať a nie sa hned vydať a potom sa spolu nasťahovať a objavia sa takéto problémy. Potom co? Ťahať sa po súdoch kvôli rozvodu?
@anonym_b92058 a po svadbe by sa uz k nej nespraval ako debil, vsak?
Dievca zlate, toto nie je partner na zivot. Uvedom si, ze blba polievka je len zaciatok, bude horsie. Nespravne poskladas tricko, nedostatocne umyjes podlahu, nevychovas spravne vase spolocne dieta a budes zodpovedna aj za to, ze v noci place lebo ma reflux alebo spdne na ihrisku a oskrie si koleno.... Chces v tomto pokracovat?
@anonym_b92058 áno, presne tak, svadba je zázračný liek na magorov. Hneď po nej sa z nich stanú milujúci a rešpektujúci partneri.. jedine, žeby nie..
Och, ty sa tak neuveriteľne mýliš, že to nemá obdobu.
Škoda, že takto hlúpo ženy uvažujú..
Potom skončia v nešťastných vzťahoch s nesprávnymi mužmi.
ako vravi klasik na MK ,dalsi co ma zlatu cicinu
@n90011972 Uz si nemala u neho byt, tam je len tato jedina rada. A kedze toto si musela vediet aj sama, tak co tam este robis?
Pozri. Zamysli sa, na co ho máš, na čo ho potrebuješ. Partner ti má vniesť do života šťastie, spokojnosť. Máš sa cítiť šťastná a naplnená, a nie takto ako opisuješ. Trochu si si ťa pomýlil s dietatom. Nemôže sa takto chovať k dospelej osobe pre boha🤦🏻♀️ Tiež sa zamysli, ci vidíš s nim šťastnú budúcnosť. Asi nie. Tak nemrhaj svojimi najlepšími rokmi pre niekoho, kto s tebou jedna horšie ako so psom.
Bude ťa poúčať pri všetkom nič mu nebude dobre .Z vlastnej skúsenosti zíď z kratsej cesty späť čím skôr
@n90011972 nezabudni sa zanho vydat a mat deti lebo sa vtedy sa zmení a bude to princ na bielom koni.... dufam ze sama tomu neveris

@n90011972 tak sa s nim rozíd alebo nech vari on ked je najmudrejsi