Partner ma opustil: Ako zvládnuť tehotenstvo a osamelosť?
Mám 31 rokov, tri roky sme sa s partnerom pokúšali o bábo..momentálne som v 5tt a on nás opustil. Bez váhania, bez emócii, že on to dieťa nechce a že nechce byt ani so mnou. Že si len vysporiadame materiálne veci, ktoré sme za ten čas, čo sme boli spolu, nadobudli (nie sme manželia) a že ak si to dieta nechám, je to moje rozhodnutie a budem slobodná matka.
Budem sa sťahovať späť k rodičom, tí mi povedali, že mi so všetkým pomôžu, keďže mi nevychádza ani materská (posledný rok sme žili v zahraničí). Som z toho totálne na dne. Absolútne nemám tušenie, s kým som to toľké roky žila, kto je ten človek, s ktorým čakám dieťa? Ako to zvládnem? Ako sa na mna budú ľudia pozerať? Nahradíme dieťaťu plnohodnotne oboch rodičov? Som schopná odpustiť? Zabudnúť nezabudnem keďže mi ho malé bude do smrti pripomínať… chce sa mi len plakať, som vyčerpaná, nič necítim
@anonym_autor ahoj, jak se máš s dcerkou? Co expartner, přispívá na dítě a jeho rodina má zájem.o dceru ?
@jizanka ahoj, ďakujem za opýtanie. Bývalý partner ani jeho rodina sa o malú nezaujímajú. Nikto z nich sa nikdy neozval. Aktualne riešime určenie otcovstva, keďže neprispieva ani finančne. Pochopiteľne sa vyhýba akýmkoľvek súdnym zasielkam takze pochybujem, že sa niekedy výživného dočkáme.
@anonym_autor ahoj, jak se máš s dcerkou? Co expartner, přispívá na dítě a jeho rodina má zájem.o dceru ?
@jizanka ale my s dcérkou sa máme dobre 🙂 ono to všetko prebolelo, aj napriek tomu, že to trvalo skoro dva roky kým som sa z toho spamätala a postavila sa na späť na nohy.
@jizanka ale my s dcérkou sa máme dobre 🙂 ono to všetko prebolelo, aj napriek tomu, že to trvalo skoro dva roky kým som sa z toho spamätala a postavila sa na späť na nohy.
@anonym_autor ahoj, aj ja tuto diskusiu sledujem uz od zaciatku.. som velmi rada ze sa aj s dietatkom mate dobre, to je to najdolezitejsie.. jemu to karma raz vsetko spocita, ak nie teraz, tak na starobu urcite a vsetky tie veci ho raz dobehnu.. a ked sa clovek nezaujima o vlastne dieta tak to o nom vela vypoveda a je len dobre ze ho nemate v zivote
Je mi ta luto ako si dopadla, ale toto by malo byt prikladom pre dalsie baby, ktore roztahuju nozicky cudzincom a veria ich krasnym recickam a potom, ked sa zrazu spadnu do reality, tak sa im zruti cely zivot a boja sa aj napisat otca dietata do rodneho listu, aby nahodou nemali v buducnosti komplikacie. Ked sa zachova rovnako nas chlap, udupete ho do zeme a cez vyzivne a exekucie mu zoberete aj posledny rohlik, alebo rovno dopracete do basy, ak to nezvlada, no u cudzinca ako citam radsej hrate chudatenka, ktore nechcu toho chlapa uz ani vidiet a ani alimenty. No na to treba mysliet uz na zaciatku a nie az ked sa prihodi to, co sa prihodit moze.
@egonsk z teba citit velmi silnu zatrpknutost
Tiez som rada, ze si sa ozvala. Dopadlo to tak, ako som si myslela, ze mal v case tehotenstva niekoho, si rad uzival dve zeny. No a teraz sa snazi vyhnut zodpovednosti ako spravny chrapun. Obdivujem ta, ze mas silu to riesit. Jeho rodina drzi s nim, nerobila by som si nadeje ani po DNA testoch. Prajem ti v zivote vsetko dobre a nech ti dcerka robi radost.
Je to smutné, ale zároveň je to krásne v inom ♥️. Máš dcérku, už nikdy nebudeš sama, budete parťačky na celý život ♥️. Určite je to poklad a máte veľa krásnych chvíľ. Je úžasné,že máš rodinu, že máš prostredie,kde sa cítiš ty a dcérka spokojne a bezpečne. Všetko ostatné príde, aj láska, aj financie..... Mnohé by dali čokoľvek "aspoň" za to zázemie ♥️ a najmä za zdravé dieťa. Prajem veľa spokojnosti 🍀.

@romanovic no a vlastne ešte dodám, ze už sme podali žalobu na súd aj čo sa týka podielu, ktorý mi nevyplatil/nechce vyplatiť z podnikania.