icon

Partner má tajný profil na Instagrame

14. mar 2025

Na instagrame. Registroval si ho nedavno. Ma svoj oficialny kde sa normalne sledujeme a tento na ktory som dosla nahodou, proste intuicia..ani mi ho nenaslo ked som ho chcela najst z mojho profilu, pre istotu si ma blokol. Videla som tam spravy zo zenami ktore nepoznam. Vyhladava zamerne v okoli aj na spoznanie. V reali samozrejme super partner. Nic som nepovedala aj ked mam sto chuti. Boli to velmi, necakala som to. Nemali sme nejake velke nedorozumenia. Bol mesiac na pn asi sa velmi nudil..nejake napady ako ho poslat kamsi s hrdostou? Nebudem robit sceny ani nic podobne. Velmi to boli, snazim sa to predychat, hlava mi to nechce prijat. Mali sme spolocne plany..no tymto sa mi zhnusil ze uz ho nechcem ani vidiet. No chcem mu dat take zbohom, ze nebude chapat. Nech trpi tak ako ja😢 prosim nesudte. Kto zazil, pochopi ma

Strana
z2
heminepa
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
14. mar 2025

Neviem v akom vážnom, dlhom vzťahu ste, no kamoška byvala u tohoto dotyčného, kde mu nasla x správ so ženami. Každy jeden chat si screenshotla, vytlačila, dala do obalky a pri spoločnej večeri s jeho rodičmi, mu túto obálku podala. Rodičia boli veľmi nabozne založení, čiže to co videli v tých správach ťažko predychavali. Ja osobne by som to nespravila, ale inspo som ti dala😁

domkakvet
14. mar 2025

Nebude chapat ani, ked sa s nim rozides, dnes si uz vela chlapov mysli, ze zena je istota a aj tak sa s nim nerozide, lebo ked sa na to pride, tak on to tak nemyslel, on si len pozrel a bla bla, tak uz to je velka hrdost, ze to dokazes.

taktotedanie
14. mar 2025

Co si nic nepovedala? Na co cakas? Ja by som hned povedala, taky cirkus este v zivote blbec nezazil
Predo mnou by ten profil zrusil, medzitym by som ho zbalila a dovidenia

lilli110
14. mar 2025

Ja by som v tej sekunde odisla. Hruba ciara. Vies co bude chapat najmenej, ked sa zbalis a budes stastna bez neho. Totalny ignor by som mu dala.ax dovod, ze o tomto vies by som povedala. Naco ti je takyto "chlap ". Clovek, ktory sa takto sprava, stastny nikdy nebude. A ty s takym clovekom tieu nie. Bez neho je tam sanca 😉

autor
14. mar 2025

@heminepa to neviem ci by som dokazala tak dlho sa tvarit ze nic asi nie

vanilkovazmrzka
14. mar 2025

Sprav si aj ty novy profil a z neho mu napis, nech si zbali veci a odide.

autor
14. mar 2025

@lucia13022023 fuha to uz je ako z filmu. No mohla som si odfotit tie konverzacie to je pravda lebo este bude nakoniec zatlkat

biba_18
14. mar 2025

a čo tak sa zobrať a nič nevysvetľovať? zistila som nejaké skutočnosti, ale som tak šokovaná a sklamaná, že sa o tom nechcem baviť. maj pekný život…

autor
14. mar 2025

@domkakvet ako by som s nim.mohla byt dalej ked toto robi? Nikdy. Pockam asi par dni bide vsetko ako doteraz a potom mu len napisem ze ma dobry profil a bloknem si ho. Osobne nemam na to sily a viem ze by ma nenechal len tak odist. Potrebujem odstup od neho. Nastastie este spolu nebyvame

autor
14. mar 2025

@biba_18 toto by bolo asi najlepsie. Iba mu to napisat. Osobne to nedam momentalne. Som z toho mimo..asi to chce len cas a par litrov slz 😢

biba_18
14. mar 2025

držím palce

rozculena
14. mar 2025

mňa by teda veeeelice zaujímalo,ako si mohla vidieť tie správy.

ismarela
14. mar 2025

Mne sa to tiež stalo párkrát počas randenia, neboli to ale este vážne vzťahy…jednoducho som prerušila kontakt, nič nevysvetlovala, zablokovala všade. Myslím že si nakoniec domysleli 🙃

autor
15. mar 2025

@rozculena v jeho telefone..

autor
15. mar 2025

@biba_18 dakujem

ina2405
15. mar 2025

Ja by som odišla bez jediného vysvetlenia a úplne ho ghostla, tvrdo a chladnokrvne. Takíto si nezaslúžia vysvetlenie.

moonlight1210
15. mar 2025

Posli mu na ten novy profil par vybranych fotiek z konverzacii z inymi zenami a zablokuj si ho vsade.

Bude mu jasne, co sa deje a ze pre par dni zabavky prave prisiel o vztah.
Najlepsie su tie rany, co pridu obratom po tom, ako zacne robit zlu vec. Maju najvacsi impakt, lebo este tie veci robi s vedomim, ze by nemal. Vie, ze nerobi dobre. Takze to najviac zaboli a odhalenie najviac sokuje, ze to tak tychlo vyplavalo na povrch. Strati k tomu aj vlastny pocit bezpecia a istoty. Lebo ten mal, ked to zakladal. Zakladal to s vedomim, ze predsa nic nehrozi, urobil vsetky opatrenia, aby to dobre utajil. Citil sa v bezpeci so svojim tajomstvom.
Mal to byt kanal, kde si bude bezpecne uzivat zakazane radosti. A ty mu tie pocity vsetky obratom vezmes.

mk22
15. mar 2025

Nebyvate spolu, nemusíš ho už nikdy vidieť.
Neznižuj sa k scenam, ukončiť to tak, aby nezabudol.. Načo??
Míňať energiu na chuja.

@ina2405 súhlasím, oznámiť, čo si nasla a co to pre teba znamená a viac nech ta neotravuje. Bodka. Načo počúvať reči prečo to urobil a bla bla..
Bud hrdá dáma.

ina2405
15. mar 2025

@mk22 ja by som neoznámila nič😄 nech rozmýšľa

enmery
15. mar 2025

Joj, instagram baby. Koľké z vás by boli s chlapom, idete do reštiky a on tam začne oslovovať iné, lichotiť im. To by už žiadna nedla, ale keď ide iba o instagram, nič. Nemusíš mu nič dokazovať. Proste papa.

evcagabi
15. mar 2025

Pozvi ho von z fejkoveho uctu a pocas toho, ako on bude cakat na rande mu olep byt a auto vytlacenymi screenmi

bororka
15. mar 2025

Ja som ho v ten večer podviedla, nech sa k nemu už v živote nevrátim. To bola moja stopka, za ktorú cesta nevedie. Jemu som povedala, že to nemá zmysel a s takým človekom ako je, si neviem predstaviť život a nebodaj mať rodinu. Nepovedala som mu, že som to našla.
Z odstupom rokov, a keďže viem ako žije, som spravila dobre. Robí to aj svojej žene.

a_alexandra_a
15. mar 2025

Ja nechápem, na čo potrebujete v takýchto situáciách robiť teatrálne odchody, scény, podviesť “na oplátku” a ešte pritom hovorite o hrdosti.
Veď majte trochu úcty samej k sebe a nestrápňujte sa. Zistila som, že je debil a odchádzam. Nepotrebujem nikomu nič vysvetľovať ani dokazovať. To je hrdosť.

bororka
15. mar 2025

@a_alexandra_a môj podvod, bol iba pre mňa. Proste ja som ho tak milovala, že by som sa možno vrátila. Toto bola moja stopka, kým som dospela a osvojila si normálne konce. Je v poriadku tomu nerozumieť, ale neberiem nič z toho, čo baby písali ako strapnovanie. Mne to potvrdil aj psychológ, že každý ukončuje, ako v danej chvíli vládze a nie je na tom nič zlé. Časom sa to vyvíja.

autor
15. mar 2025

@a_alexandra_a pretoze ked si s niekym dlhsi cas a lubis, potom nieco zistis lebo ta intuicia navedie tak je to tazke zo dna na den zablokovat nic nepovedat a zbohom. Lahko sa hovori ale tazko kona. Ja chcem len mozno par slovami povedat ci napisat ze s nim koncim a viem co robi. Chcem mat pokoj na dusi. Takto to spravim a snad to casom preboli

ina2405
15. mar 2025

Inak ja sa niekedy zamýšľam, či sa viem vôbec nejako bezhlavo zamilovať. Lebo keď čítam o zlomenom srdci a dotyčný ju podvádza, tak nechápem...bola som podvedená od frajerov, ale v momente ako som to zistila tak vo mne bol iba hnev. Ale žiadne zlomené srdce a že ho neviem ako stále milujem...zabuchla som dvere a bolo, otočený list. Za čím tu smútiť?

autor
15. mar 2025

@ina2405 aj ja citim hnev neboj sa. Ze som bola naivna a verila jeho reciam ako ma miluje a bla bla. No zo dna na den to aj tak nepreboli. Ze si mala popri sebe niekoho a zrazu nic

mk22
15. mar 2025

Jasne ze nepreboli, ale k čomu riešiť, ako mu to vrátiť?
Bude ta tešiť, že trpí?
A čo keď nie, čo keď sa mýliš, a do týždňa bude s jednou z tých ciciek?
Prečo si myslíš, že by trpel?
Rieš seba, načo sa znižovať?

rozculena
15. mar 2025

on má tajný profil,vypisuje si so ženami a tebe nechá prístup do telefónu,hej?

Strana
z2