Partner má tajný profil na Instagrame
Na instagrame. Registroval si ho nedavno. Ma svoj oficialny kde sa normalne sledujeme a tento na ktory som dosla nahodou, proste intuicia..ani mi ho nenaslo ked som ho chcela najst z mojho profilu, pre istotu si ma blokol. Videla som tam spravy zo zenami ktore nepoznam. Vyhladava zamerne v okoli aj na spoznanie. V reali samozrejme super partner. Nic som nepovedala aj ked mam sto chuti. Boli to velmi, necakala som to. Nemali sme nejake velke nedorozumenia. Bol mesiac na pn asi sa velmi nudil..nejake napady ako ho poslat kamsi s hrdostou? Nebudem robit sceny ani nic podobne. Velmi to boli, snazim sa to predychat, hlava mi to nechce prijat. Mali sme spolocne plany..no tymto sa mi zhnusil ze uz ho nechcem ani vidiet. No chcem mu dat take zbohom, ze nebude chapat. Nech trpi tak ako ja😢 prosim nesudte. Kto zazil, pochopi ma
@rozculena to bola nahoda no nikdy si telefon nejako extra neschovaval. Asi myslel ze na ten druhy profil nedojdem. Ze ma to proste nenapadne pozriet. Lebo to si musis prehodit ked mas viac profilov. Ja som proste mala nejaky tusak neviem sama preco. A ked som to videla no co ti poviem..stale to nedokazem pochopit a este som mu nic nepovedala len rozmyslam nad tym
@123profil321 nema heslo
ja by som nerobila žiadny teatrálny odchod.neviem,či spolu bývate,zbaľ sa a odíď.alebo zbaľ jeho....
Neverím,že to nepochopí.
A možno aj chcel,aby si to našla.........
Konecne som nabrala odvahu. Jeho reakcia bola ze on nevie o com hovorim a ziadny iny ucet nema 🙈 vobec nebral vazne co som mu povedala. Takze asi tak
Lhát a hodit to na tebe, že jsi paranoidní je normální u lhářů a podvodníků. Ty znáš pravdu. Teď je na tobě, jestli chceš s někým takovým být.
On si teď dá mnohem větší pozor. Takže jestli rozjede něvo víc s nějakou jinou se teď nedozvíš. Teda ne hned.
Jasne, čo si čakala, že ti to potvrdí.
Klamár ostane klamárom.
Bude viac opatrný a dá si väčší pozor.
Ty si videla a vieš svoje, máš vedla seba klamára.
@jizanka mas pravdu ulavilo sa mi aj ked este cakam ze bude skusat. No uz nie je cesta spat
Dôvera je fuč, máš chuť niekoho kontrolovať a rozmýšľať ci to robí?
Lebo áno, pokračoval by v tom ďalej..

@rozculena odpozorovala heslo a v nestráženej chvíli sa pozrela do mobilu 🤷🏻♀️