icon

Partner ma vyhodil počas tehotenstva

1. jún 2025

S partnerom sme spolu 3 roky.Momentálne som v 7tt.
On dieťa on zaciatku chcel.Spolu vychovávame moju 8 ročnú dcéru ktorú si osvojil aj úradne.
Po dnešnej hádke koli úplným hlúpostiam ma z domu vyhodil stým, že sme skončili on nechce ženu ktorá má veľké ústa (povedala som si svoj názor na danú vec,on stým názorom nesúhlasil).
On je muž v dome a ja si mám držať ústa aj keď sa mi nepáčia jeho rozhodnutia.
No ja som si zbalila veci a s dcérkou som sa vrátila k matke.
Akože som z jeho správania v šoku.

Strana
z4
marsmykkok
1. jún 2025

Klasický prípad, kedy sa ukáže povaha ked je ruka v rukáve. Urobila si mu decko, tak má pocit že bez neho neprežiješ s malým dieťaťom a môže sa ukázať akú má naozaj povahu a nemusí sa ako doteraz pretvarovať.

minenkaa
1. jún 2025

Ja by som raz chcela zažiť aby mi toto muz povedal,ja by som sa smiala ešte dlho
A teraz čo chces ďalej,buď sa vráť a buď ticho alebo ser na neho a nebuď ticho alebo si nájdi takého či ma zdravé sebavedomie

zuzanita1609
1. jún 2025

Prototyp úplného .uja! Vyhodiť tehotnú ženu a s dieťaťom 😡. Už ani nerozmýšľaj o návrate,je dobré,že si mala kam ísť. Začni si zariadovať život bez neho a mysli hlavne na seba a deti.

autor
1. jún 2025
@minenkaa

Ja by som raz chcela zažiť aby mi toto muz povedal,ja by som sa smiala ešte dlho
A teraz čo chces ďalej,buď sa vráť a buď ticho alebo ser na neho a nebuď ticho alebo si nájdi takého či ma zdravé sebavedomie

@minenkaa vôbec netuším čo ďalej , nikdy som sa v takejto situácii ešte neodcitla ale ani jeho som ešte takto nikdy nezažila.Úlne iný chlap akého som doteraz poznala

eeffka
1. jún 2025

Nuz to osvojenie bola riadna blbost z tvojej strany ( da sa zrusit, a predpokladam, ze az mu dojde k comu ho to zavazuje poda navrh aj in) odisla si a mas asi 5t na to aby si sa rozhodla ci takehoto blba chces za otca svojho dietata.

autor
1. jún 2025
@eeffka

Nuz to osvojenie bola riadna blbost z tvojej strany ( da sa zrusit, a predpokladam, ze az mu dojde k comu ho to zavazuje poda navrh aj in) odisla si a mas asi 5t na to aby si sa rozhodla ci takehoto blba chces za otca svojho dietata.

@eeffka po dnešnom jeho vystupe som sa zamyslela už aj nad zákrokom.
A mimochodom ma u seba v dome aj svoju mamičku ktorá ma nemôže vystáť a synáčikovy pekne vymýva hlavičku.
Hádka sa začala kôli nej.

staromodna
1. jún 2025

V hádke povie človek kadečo, v prvom rade ty si sa pobalila a odišla s dieťaťom. Nech je kadejako, ale trošku si zdramatizovala celú situáciu ty. Ukludni sa. Obaja ste sa dotkli citlivých vecí a jednoducho ujde občas aj niečo také v návale emócií čím sa nezastavam ani jednej strany, ale toto rieš s partnerom a nie s "mudrymi" zenskymi na MK... Tu každá bude aj tak radiť len odísť a rozísť sa... Uvidíš sama ako sa situacia vyvinie

cacianka
1. jún 2025

Dobre si urobila. Ale čo ďalej ? Pochopila si že je to naho.vno chlap, partner, alebo ak sa bachnem na kolená,tak mu odpustis a vrátite sa ? Toto by som mu veru dala vyžrať, a poriadne. Zverenie, výživné, poradňa, mediátor a mediačná dohoda, a dala by som si hranicu min pol roka, či dôjde k zmene, pochopeniu, náprave ( jemu by som nepovedala tento termin).
Keď vtacka lapaju, pekne mu spievajú, dobre si premysli, či ti takýto mamánek za to stojí . Jeho mater mu bude hlavu vymyvat aj po jej smrti. A bohužiaľ, padla tu už aj poznámka k zákroku....

senta_sofia
1. jún 2025

Podaj navrh na vyzivne na to osvojene dieta a moze si s mamickou doma hrkutat o par eur lahsi

gab1sol
1. jún 2025

Len tak zo zvedavosti, čo bolo dôvodom hádky (čo presne si povedala), že ťa chlap vyhodil tehotnú so slovami, že ste skončili?

zltalienka
1. jún 2025
@staromodna

V hádke povie človek kadečo, v prvom rade ty si sa pobalila a odišla s dieťaťom. Nech je kadejako, ale trošku si zdramatizovala celú situáciu ty. Ukludni sa. Obaja ste sa dotkli citlivých vecí a jednoducho ujde občas aj niečo také v návale emócií čím sa nezastavam ani jednej strany, ale toto rieš s partnerom a nie s "mudrymi" zenskymi na MK... Tu každá bude aj tak radiť len odísť a rozísť sa... Uvidíš sama ako sa situacia vyvinie

@staromodna a Ty by si ostala, ked Ta vyhadzuje? Predpokladam, ze dom nie je jej.
Autorka: predpokladam, ze si si neodniesla vsetky veci. Skor ci neskor ich budes potrebovat. Dcera ma vsetko potrebne do skoly? Bude moct od Tvojej mami dochadzat do skoly? A Ty do prace?

soraya25
1. jún 2025

Môžeš ďakovať všetkých svätým že sa ukázal teraz a stihnes ešte ostať len s jedným dietatom !

autor
1. jún 2025
@gab1sol

Len tak zo zvedavosti, čo bolo dôvodom hádky (čo presne si povedala), že ťa chlap vyhodil tehotnú so slovami, že ste skončili?

@gab1sol šiel navštíviť o 6 stej chlapa ktorý mu dlží velku sumu peňazí bez toho aby som o tom vedela. Ten dotyčný môjho muža klamstvom obral o veľa peňazí ,pred rokom sním prerušil všetky kontakty lebo vedel ,že tie peniažky späť nikdy nedostane. Ja toho chlapa priam neznášam a ten môj to veľmi dobré vie.
Včera večer mu mamička vykročila, že jej dlží ešte 5000 eur a on sa z toho šiel zblázniť.
Tak ráno bez môjho vedomia sadol do auta a šiel za tým debilom čo ak mu vráti peniaze 🤭🤭 akože úplne na hlavu padnúť.. ráno vstanem a muž nikde.
Volám mu ze je na ceste domov už.
Takže hádka bola ma svete hneď ako vstúpil do domu

cyberk
1. jún 2025

Este sa ti taka vec nestala, ale mas 8r dieta s inym, zomrel ci si robis zbierku deti s .ujmi?
No mas cas do 12tt, ci si to dieta nechas alebo pribudne do zbierky, a k takemu neandertalcovi by som sa rozhodne ani po prosikaniach nevracala… gratulujem k pokazenym zivotom

januska12323
1. jún 2025

Takže hádka o matke nie o peniazoch, ktoré vyhadzuje do luftu? No dievča lepšieho si si vybrať nemohla.

autor
1. jún 2025
@zltalienka

@staromodna a Ty by si ostala, ked Ta vyhadzuje? Predpokladam, ze dom nie je jej.
Autorka: predpokladam, ze si si neodniesla vsetky veci. Skor ci neskor ich budes potrebovat. Dcera ma vsetko potrebne do skoly? Bude moct od Tvojej mami dochadzat do skoly? A Ty do prace?

@zltalienka pozbierala som to čo potrebujeme, dcérka chodí do školy tu kde býva mama takže žiadny problém.
On odchádza na 2 týždne do prace v utorok takže kým nebude doma všetky ostatné veci si postupne zoberiem k mame

mamina7070
1. jún 2025

nechapem co si sa vlastne hadala s nim, co je on nesvojpravny ze nemohol ist za chlapom co mu dlzi peniaze?
ako to ze si osvojil tvoje dieta je plus pre neho a
ty namiesto toho aby si ho podporila v jeho zlom obdobi este ides do neho

vler
1. jún 2025
@mamina7070

nechapem co si sa vlastne hadala s nim, co je on nesvojpravny ze nemohol ist za chlapom co mu dlzi peniaze?

@mamina7070 ani ja ta celkom nechapem, autorka. Ja sa necudujem tvojmu muzovi ze isiel vymahat peniaze ktore mu je niekto dlzny, hlavne ked tvoj muz si je vedomy ze bude musiet za chvilu zivit dalsie dieta a teba kedze budes na MD/RD

zltalienka
1. jún 2025

V uvode si pisala, ze hadka bola kvoli "úplným hlúpostiam". Potom, ze kvoli matke a nakoniec kvoli peniazom....
Cele mi to pride...vymyslene...

zuzanita1609
1. jún 2025

To je tak,keď sa informácie dozvedáme postupne...ale aj tak, vyhadzovať nikoho nemusel,hlavne matku jeho ešte nenarodeného dieťaťa.

autor
1. jún 2025
@zltalienka

V uvode si pisala, ze hadka bola kvoli "úplným hlúpostiam". Potom, ze kvoli matke a nakoniec kvoli peniazom....
Cele mi to pride...vymyslene...

@zltalienka žiaľ to nieje vymyslené..peniažky chce späť jeho matka takže všetko to spustila ona treba pozorne čítať..

mdse
1. jún 2025

Pohádala si sa, lebo išiel pýtať peniaze, ktoré sú jeho. Lebo Ty toho dlžníka nemáš rada. A tento, ktorého tu veľa žien označilo za ch... si osvojil Tvoju dcéru, takže skutočne hrozný hajzel to je, hlavne teda ísť svojvoľne za dlžníkom...🤦 Tak asi to nie je všetko ako píšeš, lebo hajzel si dieťa len tak neosvojí.

vler
1. jún 2025

My citame pozorne ale ty informacie pridavas postupne

subartic
1. jún 2025

no tak peniaze často hýbu vzťahom . Matka chcela peniaze oprávnene ? Dlžili ste jej ?

mdse
1. jún 2025

Však chce svoje peniaze späť a to je zle?

autor
1. jún 2025
@mamina7070

@mamina7070 lenže tu ide o to,že ak on znovu začne byť v kontakte stým chlapom tak ho oberie o ďalšie peniaze.
Poodebe tu ten dotyčný aj volal či mu nemá môj muž požičať.
Takže ja veľmi dobré viem prečo nechcem aby bol v kontakte takte s tým chlapom. Už ho obral o tisíce eur a môj muž je taky naivný debilko,že sa nechá aj naďalej využívať

olimuc
1. jún 2025

On ma mamicku v dome a ty si sa nastahovala aj dietatom? 1. Je to tvoj partner nie manzel … peniaze nie su tvoje, snad si mu ziadne nedala, lebo to by bola hlupost s tvojej strany - ak su len jeho, do tych penazi sa nemas co starat. Dlzi mamicke peniaze? On je sprosty a ona ako jeho matka s nim pravom robi poriadok … su to jej peniaze, ze ma blbeho syna … no co si urobila to ma … to tiez nie je tvoja vec. Mamicka sice je na vine, ze jej syn je tupelo, ale niekto to riesit musi. Tvoj partner je naivny truhlik. … però ma mamu a teba … ale strcit hlavu do piesku a nechat peniaze plavat nie je riesenie

autor
1. jún 2025
@mdse

Však chce svoje peniaze späť a to je zle?

@mdse nikdy ich späť nedostane. Sú to ľudia ktorý žijú zo sociálnych dávok.mojho muža pred 3 rokmi začala oblbovat stým že svokor toho chlapa zdedil veľký majetok v podobe zámku v Rumunku. A ten môj múdry chlap ich dotoval cele 2 roky lebo veril tým klamstvom. Ale potom sa uvedomil a posledný rok snimi kontakt prerušil.
A dnes ráno zas urobil tu istú chybu a šiel za tým debilom

autor
1. jún 2025
@subartic

no tak peniaze často hýbu vzťahom . Matka chcela peniaze oprávnene ? Dlžili ste jej ?

@subartic ano 15 000..10 000 sme jej dali.
Rok žije snami bez toho aby nám dala čo i len cent do domácnosti.
Úplne zadarmo tak žije. Preto sme mysleli, že 10 000 bude dostatočná suma.

mdse
1. jún 2025

A toto je dôvod na hádku?
Že išiel pre peniaze?

Strana
z4