icon

Partner ma vyhodil počas tehotenstva

1. jún 2025

S partnerom sme spolu 3 roky.Momentálne som v 7tt.
On dieťa on zaciatku chcel.Spolu vychovávame moju 8 ročnú dcéru ktorú si osvojil aj úradne.
Po dnešnej hádke koli úplným hlúpostiam ma z domu vyhodil stým, že sme skončili on nechce ženu ktorá má veľké ústa (povedala som si svoj názor na danú vec,on stým názorom nesúhlasil).
On je muž v dome a ja si mám držať ústa aj keď sa mi nepáčia jeho rozhodnutia.
No ja som si zbalila veci a s dcérkou som sa vrátila k matke.
Akože som z jeho správania v šoku.

marsmykkok
1. jún 2025

A ten tvoj chlap je ako retardovaný alebo čo že im to veril a verí aj teraz tie bájky o zámku v Rumunsku? Ja teda takého chlapa by som nikdy nechcela a nikdy s ním nemala dieťa, zdravý súdny človek nemôže byť takto naivný.

thereisabear
1. jún 2025

Tak za takým ti ozaj nemusí byť ľúto.

kvietok1233
1. jún 2025

Dobre si urobila. Neze sa hneď vrátiš späť. Podus ho aspoň týždeň dva

zltalienka
1. jún 2025
@thereisabear

Tak za takým ti ozaj nemusí byť ľúto.

@thereisabear asi tak.

katica06
1. jún 2025

Buď rada že sa vyfarbil a zbavila si sa mamičkara

oliolijanka
1. jún 2025

Sa tvojmu ani necudujem, ze uz to nevydrzal.
Matka donho j.be, ty donho j.bes, tamten ho oj.bal a aj dnes ho urcite z domu vyj.bal bez penazi.

Ty si tehotna, takze od teba urcite prehnana reakcia, ktoru on necakal. A ani nepotreboval.
Ked nevychadzas s jeho mamou, tak zrejme sa v nom nazbieralo uz viac.

Neverim, ze este najdes chlapa, ktory by si osvojil dve tvoje deti s dvomi chlapmi. Tak si to ujasni, ci chces byt slobodna matka jednoho alebo dvoch deti. Ja si to predstavit neviem, ze by som zabila dieta kvoli jednej hadke. Takze nerozumej tomu tak, ze ti radim ist na zakrok.

Si obycajna zena, matka, ktorej ulohou je vytvorit prostredie, kde deti mozu v pokoji zit.
Takze spusti chvost, ospravedln sa vsetkym, komu si dnes ublizila a v pokoji porozmyslaj ako dalej.

Mas ho rada, doverujes mu, chces s nim byvat? Chces byvat u jeho mamy? Sprava sa k tebe vulgarne, nezodpovedne, agresivne casto?

zuzanita1609
1. jún 2025
@oliolijanka

Matka donho j.be, ty donho j.bes, tamten ho oj.bal a aj dnes ho urcite z domu vyj.bal bez penazi.

Ty si tehotna, takze od teba urcite prehnana reakcia, ktoru on necakal. A ani nepotreboval.

Neverim, ze este najdes chlapa, ktory by si osvojil dve tvoje deti s dvomi chlapmi. Tak si to ujasni, ci chces byt slobodna matka jednoho alebo dvoch deti. Ja si to predstavit neviem, ze by som zabila dieta kvoli jednej hadke. Takze nerozumej tomu tak, ze ti radim ist na zakrok.

Si obycajna zena, matka, ktorej ulohou je vytvorit prostredie, kde deti mozu v pokoji zit.
Takze spusti chvost, ospravedln sa vsetkym, komu si dnes ublizila a v pokoji porozmyslaj ako dalej.

Mas ho rada, doverujes mu, chces s nim byvat? Chces byvat u jeho mamy? Sprava sa k tebe vulgarne, nezodpovedne, agresivne casto?

@oliolijanka ja len že,ty by si normálne tolerovala svojmu chlapovi,aby dával peniaze podivným indivíduám so "stiahnutým chvostom"? To je aká budúcnosť potom s takým chlapom?

oliolijanka
1. jún 2025
@zuzanita1609

@oliolijanka ja len že,ty by si normálne tolerovala svojmu chlapovi,aby dával peniaze podivným indivíduám so "stiahnutým chvostom"? To je aká budúcnosť potom s takým chlapom?

@zuzanita1609 Ved to uz sa stalo.
Ak sa pytas konkretne na mna, tak my mame oddelene financie a nestaram sa o to, kam moj chlap peniaze dava a ani mu nehovorim, kam davam peniaze ja.
Ak by moj muz peniaze pozical kamaratovi, a on by ho oklamal, tak by mi mojho chlapa bolo luto. Podla mna, aj autorka sa nehnevala kvoli tomu, ze peniaze pozical, ale ze dnes, v nedelu rano o siestej, sa jej chlap nechal mamickou nominovat na vymahaca... aspon teda ja som to pochopila tak, ze toto bol dovod konfliktu.

larisa
1. jún 2025

Nech ťa ani nenápadne sa k nemu vrátiť,ak ťa príde na kolenách prosiť.

sasa1310
1. jún 2025

a čo spustila jeho mama, však chce vrátiť peniaze

autor
1. jún 2025
@marsmykkok

A ten tvoj chlap je ako retardovaný alebo čo že im to veril a verí aj teraz tie bájky o zámku v Rumunsku? Ja teda takého chlapa by som nikdy nechcela a nikdy s ním nemala dieťa, zdravý súdny človek nemôže byť takto naivný.

@marsmykkok rok som mu dohovárala kým ako tak pochopil, že sú to všetko len klamstvá aby z jeho vytiahli co najviac peňazí. A teraz ja neviem čo sa mu porobilo,on si zmysle že ide za tým týpkom čo ak mu vráti peniaze. Úplne na hlavu postavené a to všetko bez môjho vedomia.

zuzanita1609
1. jún 2025
@oliolijanka

@zuzanita1609 Ved to uz sa stalo.
Ak sa pytas konkretne na mna, tak my mame oddelene financie a nestaram sa o to, kam moj chlap peniaze dava a ani mu nehovorim, kam davam peniaze ja.
Ak by moj muz peniaze pozical kamaratovi, a on by ho oklamal, tak by mi mojho chlapa bolo luto. Podla mna, aj autorka sa nehnevala kvoli tomu, ze peniaze pozical, ale ze dnes, v nedelu rano o siestej, sa jej chlap nechal mamickou nominovat na vymahaca... aspon teda ja som to pochopila tak, ze toto bol dovod konfliktu.

@oliolijanka ja som to pochopila tak,že autorka sa už ozvala, keďže sa s ním mal opäť stretnúť a bála sa aby ho tá osoba opäť nedostala do prúse*u ohľadom peňazí. Tak sa ozvala a on ju za to vyhodil. Nemusí za ničím banovať, ešte sa s ním dostane do dlžôb a bude to mať horšie,keď je tak ľahko manipulovatelný a verí podvodníkom.

mamina7070
1. jún 2025

ty si tu uz pisala ze? na co si si s nim robila dieta ked toto trva dlhodobo a este aj mamu si k vam nastahoval ? preco inak byva s vami?

autor
1. jún 2025
@oliolijanka

@oliolijanka 2 moje deti s dvoma chlapmi?? Ja mam jedno dieťa ktoré si osvojil to druhe čakám sním!!! A určite po rozchode nebudem hľadať žiadneho iného chlapa. Niesom závislá na chlapoch.
Som žena ktorý si vždy povie svoj názor, nebudem predsa držať hubu keď vidím,že robí zas hlúposti a mi ako rodina nato zas doplatím, lebo tie peniažky ktoré im rozdal chýbajú predsa z našej spoločnej domácnosti

autor
1. jún 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 presne správna otázka!!! Lebo ja veru nebudem tolerovať naďalej aby si z neho robil blbca. Už im za 2 roky dal dosť peknú sumu.

sasa1310
1. jún 2025

máš dieťa, druhé čakáš. Keď ťa chlap vyhodí, prečo ideš k mame? Prečo neostaneš bývať u seba. Či tam si sa k nemu len prisťahovala? A kde si bývala s prvým dieťaťom? Hrdá síce si, ale so sklonenou hlavou ideš bývať do svojej detskej izbičky s 2 deťmi

autor
1. jún 2025
@sasa1310

a čo spustila jeho mama, však chce vrátiť peniaze

@sasa1310 jeho matka za rok čo u nás žila tým 5000 eur dávno zjedla , plyn,vodu ,elektrinu rok neplatila tak nech je rada že dostala aj tých 10 000

sasa1310
1. jún 2025

čiže si vlastníkom tej nehnuteľnosti tiež?

autor
1. jún 2025
@mamina7070

ty si tu uz pisala ze? na co si si s nim robila dieta ked toto trva dlhodobo a este aj mamu si k vam nastahoval ? preco inak byva s vami?

@mamina7070 ona nebývalý snami. Žila v CZ u dcéry ale ta snou už nevydržala ,tak môj muž si mamičku priniesol k nám. Momentálne jej prerábame dom na dedine,ktorý si ona sama kúpila. Takže pôjde do svojho

mamina7070
1. jún 2025

a ty vlastnis nieco ? nejaku nehnutelnost ? podiel na nej ?

oliolijanka
1. jún 2025
@zuzanita1609

@oliolijanka ja som to pochopila tak,že autorka sa už ozvala, keďže sa s ním mal opäť stretnúť a bála sa aby ho tá osoba opäť nedostala do prúse*u ohľadom peňazí. Tak sa ozvala a on ju za to vyhodil. Nemusí za ničím banovať, ešte sa s ním dostane do dlžôb a bude to mať horšie,keď je tak ľahko manipulovatelný a verí podvodníkom.

@zuzanita1609 Moj prispevok som zacala pisat skor, ako autorka objasnila, ze sa obava, ze by sa chlap dostal znova do problemov. Ved ale viem, ze ona mu chcela dobre.
No ale nijako to moju radu nemeni.. autorka jednala pod vplyvom hormonov, on ma problemy a tlaci nanho mama aj zena, tak vybuchol.

Autorke radim, nech prehodnoti, ci muz s ktorym caka dieta, je alebo nie je dobrym partnerom do buducnosti. Sprava sa ku nej hrubo casto, alebo to bolo dnes prvykrat, kedy vybuchol?
Samozrejme nech aj prehodnoti, ci ten chlap je financne zodpovedny. Tak ale zije s nim 3 roky a nechala si nim spravit dieta, tak predpokladam, ze to uz prehodnotila pred 7tt.

Podla mna dnes zohrali rolu hormony.

gab1sol
1. jún 2025

Takže 2 roky dotoval niekoho iného, to asi nebude 500e, ale bavíme sa asi o inej sume, či? A ty nad tým mávneš rukou, však nechajme to tak, len ich nechoď pýtať späť… Zároveň, jeho máme dĺžite vy 5000e, o ktorých ste si mysleli, že ich vrátiť nemusíte. Omyl, vy si nemáte myslieť, ale presne sa dohodnúť, či ich vrátiť, alebo nie s jeho mamou.
A teda, mama u koho býva? U vás alebo o neho? Komu patrí nehnuteľnosť?
V každom prípade, myslím, že vy by ste nemali byť spolu, ale chyba nie je len na jeho strane…

autor
1. jún 2025
@sasa1310

máš dieťa, druhé čakáš. Keď ťa chlap vyhodí, prečo ideš k mame? Prečo neostaneš bývať u seba. Či tam si sa k nemu len prisťahovala? A kde si bývala s prvým dieťaťom? Hrdá síce si, ale so sklonenou hlavou ideš bývať do svojej detskej izbičky s 2 deťmi

@sasa1310 ja som vždy bývalá u mamky !!! Moja mama je chorá starala som sa o ňu kým moja sestra nepodrástla. Teraz sa stará 3 rok sestra.
Takže nikdy som nemala vlastné bývanie.

mamina7070
1. jún 2025

takze ty sa vratis k chorej mame kde byva sestra co sa o nu stara a este dovezies dve deti kazde od ineho otca ?
nemalamby si sa zacat starat sama o seba ?
pracujes vlastne vobec ?

sasa1310
1. jún 2025

nemusíš mi dávať vykričníky. Takže nemáš kde bývať ani to kde si bývala nie je ani sčasti tvoje. Takže nemôžeš riešiť prečo a začo tam býva svokra, do toho ťa nič. A za ďalšie si taká hrdá, že prídeš naspäť s igelitkou s deťmi k mame. Tak sa trošku dievča spamätaj a namiesto tvojej hrdosti, že po tebe nikto nebude vykrikovať, skús si zabezpečiť vlastné bývanie pre seba a pre tvoje prvé dieťa ešte predtým ako ti nejaký chlap dá na hubu a vyhodí tak tak ako teraz. Aby si nemusela utekať k mame. Sorry, že som tvrdá, ale to má byť tvoja priorita a najväčšia hrdosť - byť zodpovedná za svoje dieťa

autor
1. jún 2025
@oliolijanka

@zuzanita1609 Moj prispevok som zacala pisat skor, ako autorka objasnila, ze sa obava, ze by sa chlap dostal znova do problemov. Ved ale viem, ze ona mu chcela dobre.
No ale nijako to moju radu nemeni.. autorka jednala pod vplyvom hormonov, on ma problemy a tlaci nanho mama aj zena, tak vybuchol.

Autorke radim, nech prehodnoti, ci muz s ktorym caka dieta, je alebo nie je dobrym partnerom do buducnosti. Sprava sa ku nej hrubo casto, alebo to bolo dnes prvykrat, kedy vybuchol?
Samozrejme nech aj prehodnoti, ci ten chlap je financne zodpovedny. Tak ale zije s nim 3 roky a nechala si nim spravit dieta, tak predpokladam, ze to uz prehodnotila pred 7tt.

Podla mna dnes zohrali rolu hormony.

@oliolijanka takáto hádka sa stala prvý raz.on nieje konfliktný typ,skôr chce hádku vždy obísť ale niekedy sa to nedá. Neboj problém kým sa sním včera večer nepovedala jeho matka. My sme prišli vo štvrtok domov z Egyptu. Jeho matka mu aj to vykričala, že z jej peňazí nás nosí na dovolenku.
Proste všetko to ona spustila

kristinka92
1. jún 2025

zamok v Rumunsku 😂😂

autor
1. jún 2025
@mamina7070

takze ty sa vratis k chorej mame kde byva sestra co sa o nu stara a este dovezies dve deti kazde od ineho otca ?
pracujes vlastne vobec ?

@mamina7070 sestra býva v druhej časti domu. Mama je sama v dome ,sestra chodí uvariť ak treba ,zájde snou k lekárovi atď.
A inak tento dom je môj, som jediná vlastník ,takže som prídem kedy chcem aj 10 detmi

autor
1. jún 2025
@mamina7070

pracujes vlastne vobec ?

@mamina7070 áno pracujem si predstav a študujem tiež.

pralinka86
1. jún 2025

Toto je zle celé od začiatku...
Uvedomujes si, ze v tom byte si na rovnakej urovni ako jeho matka? Ani ona ani ty, tam nevlastnis nic. Obe ste "podnajomnicky"
Človek sa väčšinou uci na vlastnych chybach, no zamysli sa nad sebou.. dieťa ti k samostatnosti nepomoze.. co uz, stalo sa
A hadky sa neriesia utekom ani vyhadzovom.. toto bolo cele uplne zbytočne vyostrene..