icon

Partner nechce svadbu. Ako ďalej po 12 rokoch?

Dnes o 12:38

Ahojte, sme spolu 12 rokov, bývame spolu a fungujeme dobre. Ja by som sa rada vydala, on tvrdí, že papier nič nemení. Prestali by ste to riešiť alebo trvali na svojom? Máme deti, spoločný majetok. Len teda nemáme "papier" ...

Strana
z2
anonym_742bb8
Dnes o 13:55

@anonym_autor zase? Co tyzden to rovnaka tema...po 12 rokoch Ti zrazu chyba "papier"?

anonym_953171
Dnes o 14:02

kto vychováva dnešné ženy? Keď sú zaľúbené, súhlasia so všetkým, čo chlap povie, áno, chcem s tebou bábätko, detičky, aj do tvojho domčeka pôjdem, nič nechcem, len teba, jediného úžasného, ťu ťu mu ťu, svadba kdežééé, keď ty nechceš, tak ani ja nechcem.
Po rokoch príde racio a ženám sa otvoria oči a je neskoro. Tak sa aspoň poučte a vychovávajte aspoň dcéry, že nebudú rodiť frajerom.

anonym_742bb8
Dnes o 14:11
@anonym_953171

kto vychováva dnešné ženy? Keď sú zaľúbené, súhlasia so všetkým, čo chlap povie, áno, chcem s tebou bábätko, detičky, aj do tvojho domčeka pôjdem, nič nechcem, len teba, jediného úžasného, ťu ťu mu ťu, svadba kdežééé, keď ty nechceš, tak ani ja nechcem.
Po rokoch príde racio a ženám sa otvoria oči a je neskoro. Tak sa aspoň poučte a vychovávajte aspoň dcéry, že nebudú rodiť frajerom.

@anonym_953171 kto vychovava dnesnych muzov? Ze nemaju gule si klaknut a poziadat svoju vyvolenu o ruku?

anonym_c88d0a
Dnes o 14:17
@anonym_c9564a

Majetky, deti si bola ochotná s ním riešiť aj bez manželstva, tak nečakaj že zrazu zmení názor 🤷

@anonym_c9564a Ked sa neozenil doteraz, uz to neurobi. Zenu ma, deti tiez, co by tym ziskal? Motivacia 0.

mauduska
Dnes o 14:18
@tiezjedna

@tiezjedna čomu nerozumieš? Dať mužovi seba, svoje financie, potom aj deti, starať sa o neho ako o manžela a celý čas ho volať “priateľ” alebo “parner”, lebo chlap nemá dosť odvahy a sebazapretia aby si ju zobral? Tak to fakt nie, radšej by som bola single. Ak chce servis manželky, chcem takú mzdu = istotu manželstva, nie aby mal zadné vrátka.

anonym_72c227
Dnes o 14:18

Ten papier dava vyhody iba jednej strane. Keby to bol len taky papier, tak s tym muzi nemaju problem. Ake vyhody maju zo sobasa muzi? ziadne, iba povinnosti a zavazky. Ake zavazky ma zo sobasa zena? Ziadne, iba vyhody.

anonym_72c227
Dnes o 14:24
@anonym_953171

@anonym_953171 Ony nebudu rodit frajerom, ale sebe. Po rozchode deti zostavaju vzdy s matkou. toto presviedcanie, nemaj deti, ak si ta nezoberie a ked presvihne svoj cas, zostane sama a este aj bezdetna. Potom sa vam tie dcery podakuju. Nech ten vztah skonci, ako chce, deti su hlavna vyhra. Partneri/partnerky prichadzaju a odchadzaju, deti zostavaju. Ta ktora ich nestihne, ta prehrava. Svadba sa da stihnut so spravnym muzom aj v 50+tke, deti nie.

tiezjedna
Dnes o 14:33
@mauduska

@tiezjedna čomu nerozumieš? Dať mužovi seba, svoje financie, potom aj deti, starať sa o neho ako o manžela a celý čas ho volať “priateľ” alebo “parner”, lebo chlap nemá dosť odvahy a sebazapretia aby si ju zobral? Tak to fakt nie, radšej by som bola single. Ak chce servis manželky, chcem takú mzdu = istotu manželstva, nie aby mal zadné vrátka.

@mauduska tá mzda ma zarazila.

tiezjedna
Dnes o 14:35
@anonym_72c227

@anonym_953171 Ony nebudu rodit frajerom, ale sebe. Po rozchode deti zostavaju vzdy s matkou. toto presviedcanie, nemaj deti, ak si ta nezoberie a ked presvihne svoj cas, zostane sama a este aj bezdetna. Potom sa vam tie dcery podakuju. Nech ten vztah skonci, ako chce, deti su hlavna vyhra. Partneri/partnerky prichadzaju a odchadzaju, deti zostavaju. Ta ktora ich nestihne, ta prehrava. Svadba sa da stihnut so spravnym muzom aj v 50+tke, deti nie.

@anonym_72c227 to len za predpokladu, že deti sú v hre... Nie každá žena ich chce.

anonym_1dc920
Dnes o 14:39

A preco by si to v dnesnej dobe normalny muz robil? 😀
Staci citat temy tuto na MK, ktore su takym oknom do zenskej duse. Sialene financne naroky, vsetko je red flag, na kazdu drobnu chybu je liek rozchod a rozvod, mam manzela a zamilovala som sa do kolegu a takto sa da pokracovat do nekonecna 😀
Nehovoriac ze uz asi vacsina z nas ma v okoli nejaky odstrasujuci priklad pariku ktory sa zosobasil len preto ze sa to "musi" a je to absolutna katastrofa kde trpia obe strany

gribka1
Dnes o 14:53
@anonym_1dc920

A preco by si to v dnesnej dobe normalny muz robil? 😀
Staci citat temy tuto na MK, ktore su takym oknom do zenskej duse. Sialene financne naroky, vsetko je red flag, na kazdu drobnu chybu je liek rozchod a rozvod, mam manzela a zamilovala som sa do kolegu a takto sa da pokracovat do nekonecna 😀
Nehovoriac ze uz asi vacsina z nas ma v okoli nejaky odstrasujuci priklad pariku ktory sa zosobasil len preto ze sa to "musi" a je to absolutna katastrofa kde trpia obe strany

@anonym_1dc920 A prečo si robíš vzorku tu na koníkovi, vo svojom reálnom živote nemáš tzv. normálne ženy k "normálnemu mužovi"?

katkazatka
Dnes o 15:02

Načo zakladáš rovnakú tému? Veď pred pár dňami si sem písala. Čo chceš trvať na svojom, keď si na to išla úplne z opačného konca?

anonym_ac83bb
Dnes o 15:04
@anonym_72c227

Ten papier dava vyhody iba jednej strane. Keby to bol len taky papier, tak s tym muzi nemaju problem. Ake vyhody maju zo sobasa muzi? ziadne, iba povinnosti a zavazky. Ake zavazky ma zo sobasa zena? Ziadne, iba vyhody.

@anonym_72c227 no nad tými výhodami by som sa zamyslela. Mám v rodine prípad kedy muž bol gembler, nikto o tom nevedel a narobil dlh asi 90 tisíc a je za to zodpovedná aj manželka lebo je manželka. Čiže okrem výhod ktoré z toho má žena, má taktiež po chlebe keď muž narobí problémy. Čiže tie nevýhody sú v týchto veciach ako sú tajné dlhy ktoré vyjdú najavo a je za to zodpovedný aj ten druhý.
Ja som za manželstvo a som aj vydatá. Pre mňa to nie je len papier ale má to aj nevýhody.

marca12
Dnes o 15:12

Ja takehoto chlapa nepochopim. Dieta,ktore je zavazkom na cely zivot,to nema problem splodit aj niekolko,ale pred zdrapom papiera sa ide zosypat? Preco je taky problem si vziat matku svojich deti?

bomba36
Dnes o 16:31
@marca12

Ja takehoto chlapa nepochopim. Dieta,ktore je zavazkom na cely zivot,to nema problem splodit aj niekolko,ale pred zdrapom papiera sa ide zosypat? Preco je taky problem si vziat matku svojich deti?

@marca12 chlapi v krčme by sa mu smiali

anonym_95360a
Dnes o 16:43

@anonym_autor ako mate ošetrený spoločný majetok? A financovanie domacnosti? Vsetko 50/50?

anonym_9e8a5a
Dnes o 18:30

No pre niečo si ťa nechce vziať
A nebude to len, že papier
Čo spravíš, keď to tak necíti? budeš ho nútiť a na silu si ťa zoberie?

ljmmm
Dnes o 19:03

Ahoj. bola som ako tvoj partner. Az ked som bola na pohrebe kamarata, ktory na oslave narodenin odpadol a umrel a zostala po nom partnerka a dieta, ktora mala plno starosti nasledne, bez deficstva, bez vdovskeho. Skratka vydala somsa este v ten tyzden, na radnici, dvaja svedkovia, ziadne saty, kratasy a slapky ale vybavene. Skus muzovi daco za to ponuknut, nech len tomu obetuje dve hodiny casu a ty to zariadis a viac sa o tom nebudete bavit

anonym_f0558d
Dnes o 19:04
@anonym_fb9b8e

Žijeme pez papiera 20 rokov a nič nám nechýba.

@anonym_fb9b8e a deti maju koho priezvisko?

anonym_c88d0a
Dnes o 19:21
@ljmmm

Ahoj. bola som ako tvoj partner. Az ked som bola na pohrebe kamarata, ktory na oslave narodenin odpadol a umrel a zostala po nom partnerka a dieta, ktora mala plno starosti nasledne, bez deficstva, bez vdovskeho. Skratka vydala somsa este v ten tyzden, na radnici, dvaja svedkovia, ziadne saty, kratasy a slapky ale vybavene. Skus muzovi daco za to ponuknut, nech len tomu obetuje dve hodiny casu a ty to zariadis a viac sa o tom nebudete bavit

@ljmmm Ano. Takto to chodi. Svet gombicka, az dokym sa nieco nestane.

morpheuss
Dnes o 19:24

@anonym_autor keď papier nič nezmení, tak prečo s ním má dpč problém?

anonym_fb9b8e
Dnes o 19:27
@anonym_f0558d

@anonym_fb9b8e a deti maju koho priezvisko?

@anonym_f0558d ... Moje.

fairyy
Dnes o 19:33

tak ked papier nic nezmeni chod pre ziadost na urad vypis to ...nech sa podpise sak nic sa nemeni... dohodni termin o tyzden a zastavte sa na urade cestou na zmrzku s dvoma kamosmi

anonym_e8c4b1
Dnes o 21:13

Napíšem ti moju skúsenosť. Žila som s partnerom 28 rokov. Nechcel svadbu, ja som to neriešila, ani som ho do ničoho netlačila. A zrazu zomrel. Jeho matka a súrodenci začali organizovať pohreb. Presne taký, aký by on nikdy nechcel. Mňa odkopli nabok ako psa, nemala som právo rozhodnúť absolútne o ničom. Jeho popol si nechali poslať na svoju adresu, nebavia sa so mnou, takže ani neviem, kde je popol muža, s ktorým som prežila 28 rokov. Nikdy, naozaj nikdy by som už so žiadnym mužom nežila bez svadby.

lienka.7
Dnes o 21:28

@anonym_autor pokial si to nepotrebovala riešiť 12 rokov, a pred deťmi, tak teraz už je to vážne zbytocne

Strana
z2