icon

Partner rád obzerá iné ženy

4. jún 2025

Ahojte boli sme s priateľom dnes v obchode. Stál pri jednej pokladni vedľa pri pokladni stála neznáma ženská otočená chrbtom k nemu. Ja som stála už vybavená úplne vpredu a tak som na neho veľmi dobre videla. Všimla som si ako ju dosť napadne obzrel. Od päty po hlavu a naspäť, videla som čo som videla. Konfrontovala som ho s tým a on to surovo poprel. Naozaj tie pohyby oči spravil veľmi napadne nemám dôvod si vymýšľať niečo čo sa nestalo. Zamrzelo ma to a neviem tu situáciu pustiť z hlavy. Akoby som mu nebola dosť. Keď však on vidí čo i len malý iracionálny náznak ze sa na mna niekto pozerá alebo ze stoji pri mne bližšie hneď vystraja. Fakt sú muži takíto? Keď toto urobí keď je so mnou co robí keď je sám?

Strana
z3
slovakboy
4. jún 2025
@larinka552

@domka222 ja navrhujem takyto modny doplnok 😉😄

@domka222
@larinka552 nesníval by som sa jej ale z toho. Ona ma právo pociťovať to čo cíti. Možno to on urobil ozaj úmyselne a keď tonosťe vyčíta že robí ona s inými mužmi,, tak je to nepekné.

enmery
4. jún 2025

@morpheuss Tu je potrebný Tvoj ženy pohoršujúci názor.

viestta
4. jún 2025
@slovakboy

@domka222
@larinka552 nesníval by som sa jej ale z toho. Ona ma právo pociťovať to čo cíti. Možno to on urobil ozaj úmyselne a keď tonosťe vyčíta že robí ona s inými mužmi,, tak je to nepekné.

@slovakboy ale on jej vyčíta, že na ňu pozerajú cudzí chlapi. Co ma s tým ona robiť? Ma chodiť kanálmi alebo im preventivnebprelepovat oči? Aj keď ona tiež nebude celkom v poriadku, toto je už úplný úlet.

kikusenka1
4. jún 2025

A tým ze sa pozerá na niekoho iného je neverný?

morpheuss
4. jún 2025
@enmery

@morpheuss Tu je potrebný Tvoj ženy pohoršujúci názor.

@enmery Myslím, že je vrcholne neslušné a neúctivé obzerať si iné ženy, keď sa na teba pozerá tvoja partnerka. Ja to robím výlučne vtedy, keď sa nepozerá alebo keď som sám 😂

enmery
4. jún 2025
@morpheuss

@enmery Myslím, že je vrcholne neslušné a neúctivé obzerať si iné ženy, keď sa na teba pozerá tvoja partnerka. Ja to robím výlučne vtedy, keď sa nepozerá alebo keď som sám 😂

@morpheuss Ok. A prečo jej on robí scény, keď sa na ňu nejaký pozrie alebo stojí poblízku?Nech to máme komplet.😄

morpheuss
4. jún 2025
@enmery

@morpheuss Ok. A prečo jej on robí scény, keď sa na ňu nejaký pozrie alebo stojí poblízku?Nech to máme komplet.😄

@enmery Najviac žiarliví sú predsa vždy tí, čo majú sami tendenciu podvádzať...

enmery
4. jún 2025
@morpheuss

@enmery Najviac žiarliví sú predsa vždy tí, čo majú sami tendenciu podvádzať...

@morpheuss Bingo😉 Konečne to povedal aj chlap...diky.

natalyya
4. jún 2025

Odtrni mu gule !!!
Ale teraz vazne.
Môj sa este aj tesi, ked si ma niekto cudzi pozrie, nie aby kvoli tomu cirkus robil.
A vobec nesledujem, na koho si pozrie on. Nech pozera

mandarinka555
4. jún 2025

Lebo je to chlap!!! Obzerá každú dierku...každý zadok a v neposlednom rade, všetky prsia, čo okolo neho prejdú...Zvykneš si, neboj🙈

autor
5. jún 2025
@mandarinka555

Lebo je to chlap!!! Obzerá každú dierku...každý zadok a v neposlednom rade, všetky prsia, čo okolo neho prejdú...Zvykneš si, neboj🙈

@mandarinka555 nezvyknem to radšej budem sama

autor
5. jún 2025
@mandarinka555

@mandarinka555 ak toto ženám príde v poriadku tak prosím ale ja toto vo vzťahu nechcem. 🤢

viestta
5. jún 2025

To budes mat vela roboty, kym nejdes slepeho. A este aj ten slepy si bude predstavoat cudzie zeny, aj ked ich neuvidi. Co s tym urobis?

romiada
5. jún 2025

@autorka evidentne si pekná príťažlivá žena keď si Ťa obzerajú iní chlapi. Ty s tým nič nenarobiš, nie je to tvoj problém. Skôr je problém že výstraja tvoj chlap kvôli tomu čo nemôžeš ovplyvniť. A to že si niekoho obzrie? Každý si obzrie a ten kto tvrdí že nie, tak sa bojí manželky alebo partnerky a vtedy pozerá do zeme asi aby spakruky nedostal od manželky na ktorú nikto nepozerá a ani on sám nie. By the way, možno Ti to robí naschvál okato lebo žiarli on na Teba .... úplne by som reakcie na toto vypustila, pretože mu tým len dokazuješ ako si malo sebavedomá a neistá si sebou vo vzťahu s nim. Obrat to na humor alebo sa pozri tiež .

viktoriaandrascik
5. jún 2025

Vieš ako sa hovorí, sľúbili sme si vernosť nie slepotu 😉

natalyya
5. jún 2025
@viktoriaandrascik

Vieš ako sa hovorí, sľúbili sme si vernosť nie slepotu 😉

@viktoriaandrascik oni si neslubili dokonca ani tu vernost zatial

motylik2559
5. jún 2025

No a na zaver k tomuto len tolko, ze ste obaja rovnakí a ste sa nasli🙂

redlet
11. jún 2025

Ahoj, prežila som si niečo podobné. Zakaždým keď sme kamkoľvek išli. Neustále to popieral a hovoril, že je to len v mojej hlave a že sa bude pozerať kam len chce. Vedela som, že to nie je len sa pozrieť. Doslova čumel, zízal, dokonca sa raz i otočil. A keď vedel, že mi to ubližuje, nezmenil to. Už to v živote nechcem zažiť. Teraz si to s ním pravdepodobne zažije niekto iný.

redlet
11. jún 2025

Nepoteším Ťa, ale pravdepodobne to nezmeníš a musíš zvážiť, či toto chceš v živote neustále zažívať.

columbovazena
11. jún 2025

Áno, fakt sú takíto ( česť výnimkám, ktorých je veľmi málo)

keksik83
11. jún 2025

Ach, dnes to tu fakt žije. 😆 Nerieš, pozri sa aj ty. Ja sa tiež rada pozriem na to, čo je pre mňa pekné a príťažlivé. Teba by som chcela zažiť s niekým ako môj muž - neraz príde domov a povie, že videl počas dňa toľko "ceckov", že mu je až zle. 😅 Je chirurg... A keď debatuje s kamošom gynekológom, to je radosť. 🙈😁

redlet
11. jún 2025

Toto je ale niečo iné baby. Samozrejme že človek sa na človeka pozrie, ale toto je také, prirovnám, že keď sa s niekým rozprávate, on síce na Vás reaguje, ale vidíte na ňom, že je mysľou i pohľadom neustále niekde inde. Je to iné. Ale tu už človek musí zvážiť, či s tým dokáže žiť.

Strana
z3