Partner sa o mňa nezaujíma. Ako to riešiť?
Ahojte, chcela by som sa poradiť a spýtať na váš názor
S partnerom sme spolu niečo vyše 2 mesiacov a celkovo mi je s ním dobre, ale začína mi prekážať jeho spôsob komunikácie a prejavovania náklonnosti.
Za celý čas mi ani raz nepovedal, že ma má rád alebo že ku mne niečo cíti. Nedáva mi veľmi najavo náklonnosť, nepovie mi, že sa mu páčim, že je mu so mnou dobre, ani mi veľmi nedáva komplimenty.
Zároveň sa ma takmer vôbec nepýta na mňa, môj život, zážitky a pod.Väčšinou rozpráva o sebe a svojich zážitkoch a ja skôr počúvam. Keď začnem niečo hovoriť o sebe, často nemám pocit, že by sa na to ďalej pýtal alebo sa o to viac zaujímal.
je to ok? čo robiť 🤷🏼♀️
vie aj on o tom, ze ste spolu?
Toto je predsa tvoja téma, tak prečo ešte raz?
@anonym_3c8912 dali sme sa dokopy cez internet.
@anonym_5ebeb5 nevedela som tu tému nájsť. Myslela som že to je vymazané. nemam skúsenosti s touto aplikáciou
vie aj on o tom, ze ste spolu?
@anonym_bfb681 áno vie lebo mi to sám navrhol
Zaloz temu este 3x🙄
Zaloz temu este 3x🙄
@anonym_edb14b Trávime spolu čas a sme spolu ako pár. On mi aj povedal, že chce byť so mnou vo vzťahu. Len napríklad, keď sme boli niekde v spoločnosti, nepredstavil ma ako frajerku. A celkovo z jeho strany veľmi necítim slovné prejavy citov. Preto vlastne riešim, či je to len jeho spôsob alebo ku mne nič necíti. lebo on má napríklad hľadí, objíma dáva mi pusu ale slovne nič. teším sa na teba alebo chýbaš mi, mám ťa rád....to vôbec
@anonym_autor Partner po 2 mesiacoch? Nepomylila si sa náhodou ? To môže byť maximálne priateľ, ak vôbec, podľa toho, čo píšeš
@anonym_autor áno je to OK lebo ja keď ženám preukazujem náklonnosť, berú to ako obťažovanie, a keď im lichotím a čokoľvek podobné, tak im to vadí. A keď poviem žene že sa mi páči, tak je skôr znechutená. Proste ja robím presne to čo by si ty chcela od neho, ale po tom sa mi snažia ženy vyhýbať. Takže ženy to nechcú. Nemá sa to robiť.
@anonym_autor že dám žene kompliment tak sa škaredo na mňa pozerá, vyhýba sa mi. Ak sa o ňu zaujímam, tak mi povie že jej mám dať pokoj. Tak mi nepasuje do scenára to čo píšeš lebo moja osobná skúsenosť je že to ženám vadí. Tak jak to môže tebe chýbať.
@anonym_autor že dám žene kompliment tak sa škaredo na mňa pozerá, vyhýba sa mi. Ak sa o ňu zaujímam, tak mi povie že jej mám dať pokoj. Tak mi nepasuje do scenára to čo píšeš lebo moja osobná skúsenosť je že to ženám vadí. Tak jak to môže tebe chýbať.
@unterwasserman ona je vo vztahu a ty davas komplimenty zenam, ktore nemaju zaujem.

Toto je predsa tvoja téma, tak prečo ešte raz? https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/partner-neprejavuje-city-je-to-v-zaciatkoch-vztahu-normalne/