icon

Partner sa stále spolieha na rodičov

herminka26
7. máj 2020

Ahojte - dobrý deň. Neviem ako by som začala. Ale idem postupne. Pred ôsmimi rokmi sme sa zoznamili s manzelom a po pár mesiacoch vzali . Voči manželovi som.vzdy bola úprimná a vždy som pravdu povedala ( nemám rada klamstva) . Všetko šlo rýchlo aj syn sa narodil rýchlo. Ale až po roku a pol cca som.zistila aký vlastne je . Od samého začiatku úprimný nebol pravdou nechycha ani teraz. Šance mal asi 5 aby napravil to mi vadí koli čomu sme sa x pobili a hádali . Zatajil mi dlhy a veľké čo narobil s byvalou. Potom prišla dcéra . Lenže jeho náprava nestala za nič. . Minulý rok v lete som si uvedomila že už mám dosť všetkého povedala som mu že chcem odísť a rozvod nechápal prečo. Jeho rodičia nám pomáhali . Lenže on nevie bez nich byť. Stále sa spolieha na jeho rodicou. Keď potrebujeme niečo mi my musíme čakať ale keď niekto príde že pod toto alebo toto ide hneď. Mám opatere jeho babku . Voči každému jeho rodicou som.bola tolerantná vždy som vyšla vustrety, vždy som si spomenula a spomeniem keď neviem alebo čo. Deti sú aj tak stále som.nic. prosím vás o radu

Strana
z2
evittam
8. máj 2020

@jaskolka Ja tiez nejak nechápem kde tie zeny na takých -ehm - ch.jov chodia. Ale to bude jedine tym- "po par mesiacoch sme sa vzali, hned deti" a az potom pridem na to s kym zijem....
Česť vynimkam.

evittam
8. máj 2020

@1gabriela13 No ja bohužiaľ poznam takych pár co si mysleli ze ich ďalšie dieta zmeni a maju aj 4.🙄

laila22
8. máj 2020

@1gabriela13 ešteže je koronavírus a máš s čím porovnávať... :D

malinoismum
8. máj 2020

@malinoismum Neboj sa hlavu hore, caka vás lepšia budúcnosť - prepáč za úprimnosť ale naozaj si zaslúžiš viac!!! Pamataj boh ráta slzy... a isto príde do tvojho života niečo, pričom úplne zabudnes na to čo si si s ním prežila... :*

malinoismum
8. máj 2020

@evittam ja som mala 6 r priateľa a dal mi papa akurát v 4 mes tehotenstva 🙂 takze niekedy to nieje že hneď deti a tak... ale predsa som bola presviedčena ako dobre ho poznám a , hla evidentne nie 🙂 vnútorne som mu odpustila aj keď s dcérkou sa asi do konca života bude niesť, že v rodnom liste kolónka otec je neuvedený...

herminka26
autor
8. máj 2020

@malinoismum ďakujem za slová. Lepšie sa cítim. No my sme sa vzali po krátkej dobe . Ale už ma omrzelo všetko. Chcem žiť s deťmi a mať pokoj . 🥰😘

herminka26
autor
8. máj 2020

@malinoismum áno je to situácia tiež na h.... Ale ste silná. Viete aj mne poradiť a komunikovať a to som potrebovala niekoho kto poradí a povie že všetko bude už len lepšie.

herminka26
autor
8. máj 2020

@evittam keď to tak vezmem máte pravdu . Ale neviem prečo mám také,,šťastie,, vždy to bolo tak .

malinoismum
8. máj 2020

@herminka26 Nie, nepotrebovali ste sa uistiť 🙂 ale potrebujete najmä verit 😊❤️❤️😊 a verte, že ono naozaj napriek tomu čo sa bude diať, BUDE VŠETKO V NAJLEPŠOM PORIADKU. Ste silná ❤️❤️👍🏼👍🏼👍🏼

herminka26
autor
8. máj 2020

@malinoismum ďakujem Vám

evittam
8. máj 2020

@malinoismum Preto som napísala "cest vynimkam" ale tych je malo. A preco odišiel? Nechcel deti? Ci?
@herminka26 No vies, z mojho pohľadu neviem si predstaviť vziat si niekoho po par mesiacoch chodenia a este mat aj dieťa a ked vidim ze to nie je ono tak druhe....

evittam
8. máj 2020

@herminka26 Ale už to nezmenis a len sa treba postaviť na vlastné nohy a prestať si nechať nicit zivot niekým co za to nestoji.😉 Drzim prsty.

herminka26
autor
8. máj 2020

@evittam to máte pravdu . Ďakujem. Len škoda že som si tomáš teraz uvedomila

evittam
8. máj 2020

@herminka26 Ono to nie je primárne o šťastí 😉. No ano ale urcite nie je škoda ze máš urcite dve krasne deti a na debila sa vykasli.😉

herminka26
autor
8. máj 2020

@evittam ja tomu hovorím moja sprostost. A som Rada ze som nešla do toho aby sme spolu ďalšie.

herminka26
autor
8. máj 2020

@evittam áno sú to moje zlaticka ten čas by som nevrátila som šťastná že ich mám. A koli nim urobím všetko.

malinoismum
8. máj 2020

@evittam Dlho som sa pýtala tuto otázku moja, aj som sa ho snažila kontaktovať.. o 2 mesiace si vraj vzal inú ( z prace, asi lepšia partia). Tak nech je šťastný, asi sa mi to bál povedať, ktovie. Nepátram. Len skrz malú som si to pretrpela, že si toto nezaslúžila, na svet sa nepýtala... moje zlatíčko taká som šťastná že ju mám

evittam
8. máj 2020

@malinoismum "Lepšia partia"? 😂😂 No bud rada ze si sa zbavila podobného kretena. A prepac za uprimnost ale ano nepoznala si ho. Bohužiaľ.

evittam
8. máj 2020

@malinoismum Btw.po 6rokoch si sa len ty rozhodla ze chces dieta ci ako? Nejak si to neviem predstaviť.

1gabriela13
8. máj 2020

@herminka26 tak nič, ved svet sa nezruti.teraz rieš už len budúcnosť a pouc sa z minulosti. Zmeň zmýšľanie, cerpaj z pozitívnych veci v živote, TJ deti,, že si zdravá a ostatné sa všetko časom napraví.

herminka26
autor
8. máj 2020

@1gabriela13 áno presne to urobím dakujem

malinoismum
8. máj 2020

@evittam nie, neplánovane som otehotnela

Strana
z2