icon

Partner si pridáva cudzinky na Instagram: Máte pochybnosti?

10. okt 2024

Co by ste si mysleli, keby si vas partner priadava na IG rozne baby nezname, nie su to kamosky ani zname. Zacinam mat pochybnosti. Ano uz mi sibe a pozeram koho si pridal ked sme sa nedavno pohadali a zas tam mal novu babu po dlhej dobe. Prode mi to divne, aj ked su to len socialne siete ale predsa. Raz som sa ho spytala na jednu konkretnu, tak povedal ze mali spolocnych znamych a poslala mu ona ziadost. A ze ju potvrdil aj jej napisal, ci sa poznaju a ze nie, tak ju zmazal. No velmi som tomu neuverila, kedze aj teraz sa stava, ze tam ma stale nove baby. Este dodam, ze to nie su verejne profily ani nejake modelky, ale sukromne ucty alebk baby z nasho mesta..trapi ma to uz nejaky cas a neviem sa zbavit blbeho pocitu

Strana
z2
autor
11. okt 2024

Intelekt*

retatka
11. okt 2024

@anonym Baví ťa robiť policajta?Este k tomu len na začiatku vzťahu a už musíš striehnuť?Vieš si to predstaviť celý život?Proste je to taký typ muža,baví ho to,je to jeho zvyk,chce mať okolo seba hárem krások.Špehovanim a zakazovanim docieliš opak,bude to tajiť,ty budeš vykreslena ako zufalka a hysterka.Takže môžeš sa bud rozísť alebo mu to tolerovať.Nič iné sa robiť nedá.

autor
11. okt 2024

@retatka nebavi..vies zalubila som sa..on jednal vzdy tak ze to mysli vazne..a preto nechapem ked niekto travi vela casu s niekym robi pre neho veci mina peniaze na vecere atd ze ma potrebu skusat inde..keby nic z toho nerobil tak si poviem dobre kaslem na to. Ale stve ma to. Neviem to ukoncit zo dna na den

misanthropicdann
14. okt 2024

To aj niekto berie ako hodnotiacu jednotku koho sleduje na instagrame? Proste sleduje pekne ženy, niekedy sa kupovali playboy magazíny a foto kalendáre nahých žien a teraz je instragram. Čudujem sa ze sa nad takouto hovadinou niekto pozastavuje

autor
14. okt 2024

@misanthropicdann mne nevadia verejne profily peknych zien. Ide o pravidelne pridavanie sukromnych profilov bab ktore urcite nepoznal predtym to som si ista..a odniekial k nim prisiel. Tak co mi moze ako prve napadnut asi? Ze si s nimi aj pise a zaujimaju ho ako objekt. Uz je jasny ten rozdiel?

misanthropicdann
15. okt 2024

Došiel k nim tak ze videl fotku inej osoby a daná žena tam bola tiež keďže si ju chcel pozrieť zistil ze ma súkromný profil takže si ju najprv musí pridať. Keďže kým ho schválila prešlo niekoľko hodín/dní aj na ňu zabudol ze si ju pridal a zrazu ma ďalšiu ktorú sleduje a ono sa to nabaluje. Pokiaľ im nekomentuje fotky ani by som to neriešil. Na to aby im mohol písať si ich vôbec nemusí pridávať takže pravdepodobne im nepíše. Proste spravil si z instagramu prehliadku pekných žien. Niekto z neho má zvieratká, niekto tam sleduje svoje hobby a niekto ženy.

Predpokladam ze dane ženy nebudú mať desiatky alebo stovky sledovatelov ale budú to desaťtisíce. Tie ženy majú z instagramu príjem takže ciele majú z toho dôvodu zablokované profily. Aby si ju chlapi museli pridať na to aby si ju pozreli. Nikomu sa nechce čistiť si instragram o ľudí čo ho nezaujímajú takže babe sa nabaluju sledovatelia a ona následne robí reklamu produktom za peniaze.

autor
15. okt 2024

@misanthropicdann ak by to bolo tak, nemala by som s tym problem. Dakujem za iny pohlad zo strany chlapa. Ale vies ako je to niekedy so zenami. Sme podozrievave a vidime za tym aj to co tam nie je. No mne je jasne ze pre chlapa je pekna zena proste pritazliva a oku lahodiaca. Len proste som mala z toho blby pocit vzdy

pochod
16. okt 2024

Mala by si sa s ním expresne rýchlo rozísť a nájsť si nejakého co nemá internet. Čiže tak 70+ ročného nech mas pokoj na duši 😂

autor
17. okt 2024

@pochod dakujem 😂

Strana
z2