Partner trávi víkendy s rodičmi: Ako to zvládnuť?
Poznáme sa 6 rokov a za tých 6 rokov sme spolu strávili asi 3 víkendy. Ináč ma partner bud pracovnú sobotu, alebo pomáha rodičom na záhradke, alebo ma u seba dcéru, ktorá s ním chce byť sama( resp. to tak chce jej matka). Konecne sme sa dohodli,že pôjdeme v sobotu na turistiku, ale v piatok večer mi oznamil, ze mu volala mama,ze ma prísť pomôcť vyvozit im odpad na záhradke. Strašne sme sa pohádali, lebo my sne uz boli dohodnutí. Teraz sa so mnou nebaví.
Ja sa čudujem Tebe, ze sa s ním bavíš. Byt spolu 6 rokov a z toho žiadny víkend pre nás. Som za pomoc rodičom, ale v zdravom vzťahu nesmie nič ísť na úkor pocitov toho druhého. A k tej dcére...ty vlastne do jeho života vôbec nepatríš. Toto sú pre mňa tak choré nepochopiteľné vzťahy.
Toto 6 rokov tolerujes? Toto by som nevydržala ani 6 mesiacov.
Jednoducho nie si na 1. mieste.
za 6 rokov si nedosla na to, ze ma ine priority ako cas straveny s tebou. Mozno v tvojom pripade vobec nejde o teba ako osobu, ale o tvoj konkretny organ, ktory vyuziva ked sa mu hodi. Ty si len nutny doplnok a tak sa aj k tebe sprava. Ja na tvojom mieste sa nebavim s nim. Uz na vzdy. Maj sebeuctu aj hrdost a nerob zo seba handru.
@anonym_autor naozaj nechcem byť hnusná, fakt nie...ale toto vyznieva že tebou len vypĺňa hluché miesta vo svojom programe....
si niekde az na 4. Mieste...za rodičmi, dcérou a exmanzelkou....
@anonym_autor naozaj nechcem byť hnusná, fakt nie...ale toto vyznieva že tebou len vypĺňa hluché miesta vo svojom programe....
@gejb povedala by som že toto je priateľstvo s občasnými výhodami a nie partnerstvo
@anonym_autor zase si tu z nas niekto robi prdel ? 😀😀
nikto...naozaj nikto...nemoze byt az takto naovny/blby, verte mi
@gejb podla mna je na prvom mieste aktualna partnberka, (ak nie manzelka)..na druhom dcera, na tretom rodicia a na stvrtom hocikto iny...na piatom tato anonymna zufalka
Nic moc a ešte.. prečo niesi s ním keď chodí k rodičom?
A čo tak ísť s ním na tú záhradu?prečo ste zrušili spoločne chvíle?nebola by turistika,bola by záhradka.
Bola si už u nich?po 6r by som sa sama ponúkla,že v pohode....pôjdem vám pomôcť. Ako by zareagoval.
Z tohto vzťahu veru svadba nebude. Za 6 r čakania by ti mali vystaviť metál s čestným uznaním.
Radšej si nájdi nového priateľa u ktorého budeš na prvom mieste.
@nyusika Toto uz je cca 4.podobna tema za poslednych par dni. Takze asi mas pravdu (alebo je Slovensko raj mamankov).
@luccys Myslím, že robili štatistiku v rámci Európy. A Slovensko skončilo s prehľadom prvé, konkrétne chlapi čo sa týka osamostatnenie od rodičov/matky. Mali najvyšší vek, ešte aj SK ženy sa skôr osamostnania ako chlap. Čiže asi niečo na tom bude.😂
@anonym_autor začne sa s tebou baviť, keď prídeš muklovať na záhradu aj ty. Tak šup, šup až ti ten skvost neuchmatne iná. 🤣🤣. Slovensko má nielen prvenstvo v mamankoch, ale je suverénne na prvom mieste v naivite žien a nedostatku ich sebahodnoty a sebadôvery.
@anonym_autor začne sa s tebou baviť, keď prídeš muklovať na záhradu aj ty. Tak šup, šup až ti ten skvost neuchmatne iná. 🤣🤣. Slovensko má nielen prvenstvo v mamankoch, ale je suverénne na prvom mieste v naivite žien a nedostatku ich sebahodnoty a sebadôvery.
@anonym_2c0557 Ano, zena ma byt mila, slusna, nekonfliktna, ticha a nic od muza nechciet. A ked ju nejaky chce, tak nema co vymyslat a preberat, este by ostala sama. Taka tragedia😄😆
Tam je hadam nejaky preklep? 6rokov? Aj 6mesiacov je vela v tomto pripade.
Chlapec by mal ist ak uz v piatok lebo v piatok mam uz iny program. Alebo pridem ak budem moct.
Nuz dievca.... odpoved vies isto aj sama.
Myslím si, že tvoja otázka sama už obsahuje odpoveď. Resp. pýtaš sa preto, lebo odpoveď už sama vieš len sa bojíš si to priznať. Ja som mala jedného ktorý mi po 2 mesiacoch oznámil že cez týždeň pracuje a nedele má futbal žiadna žena mu do tohto zasahovať nebude. Boli sme spolu 2 mesiace.
Vybrala si si rozvedeneho muza ktory ma dieta z prveho manzelstva, chodi pomahat svojim rodicom ktori uz fyzicky nevladzu, s tym si mala pocitat. Oni su jeho rodina a ta je na prvom mieste u kazdeho normalneho cloveka ci je to muz alebo zena.
Ja si nemyslím, že je mamanek lebo práve on chodí pomáhať im a nie, že mama pomáha jemu
Skôr si myslím, že je problém vo vašom vzťahu, pre niečo nechce ten život viac spájať s tebou
Ja si nemyslím, že je mamanek lebo práve on chodí pomáhať im a nie, že mama pomáha jemu
Skôr si myslím, že je problém vo vašom vzťahu, pre niečo nechce ten život viac spájať s tebou
@anonym_d53c93 To je jedno, kto pomaha komu. Proste ked je dospely chlap kazdy vikend nasackovany u mamy, je to mamanek.
@anonym_autor aspoň dostaneš za sáčok sliviek, či ani to?
ako sa nazyva muz, ktory chodi pomahat otcovi s pilenim dreva na zimu? Tatanek?
@anonym_d53c93 To je jedno, kto pomaha komu. Proste ked je dospely chlap kazdy vikend nasackovany u mamy, je to mamanek.
@luccys radšej vyvazat odpad ako užívať si s frajerkou?neviem... keby moc chcel,brava ju tam aspoň
Ale on snou evidentne nechce byt 🫣
@luccys radšej vyvazat odpad ako užívať si s frajerkou?neviem... keby moc chcel,brava ju tam aspoň
Ale on snou evidentne nechce byt 🫣
@anonym_d53c93 alebo autorka nechce byt v zahradke s jeho rodicmi, aj taka moznost je.
A kolko mate rokov? Ak ste zacali spolu chodit v 12r tak este dokazem pochopit, ze za 6 rokov ste spolu nestravili ani jeden vikend. Ak mate viac rokov tak sa ti cudujem
@anonym_d53c93 alebo autorka nechce byt v zahradke s jeho rodicmi, aj taka moznost je.
@anonym_57a59a to je jasné,len či vôbec on o to má záujem aspoň tam byt s ňou, keď už inak nechce

@anonym_autor Najvyšší čas, že si po 6. rokoch pochopila, koho máš po svojom boku. Vráť ho do obehu, lepšie to už nebude.