icon

Partner uprednostňuje všetko ostatné predo mnou

gamichaela
6. aug 2026

Môj partner uprednostňuje všetko. Ja som na poslednom mieste. Má dcérku s prvého manželstva 6r.
To viem akceptovať, ale začali sme spolu bývať a dala som mu priestor...Keď sa nevenuje dcére, tak športuje, keď nešportuje, tak pracuje na dome, keď nepracuje, tak je zatvorený vo svojej pracovni a pozerá zaujímavosti zo sveta. Na mňa už čas neostáva.

Strana
z3
martinmmartin
6. aug 2026

@gamichaela a preco by to nerobil ked to tak dobre funguje? Si chodiaca samozrejmost a musis sama zistit ze ci iba pre neho alebo pre cely svet

anonym_b96a05
6. aug 2026

Tak mu daj priestor, aj na to aby si našiel inú ženu, ktorá mu to bude tolerovať...

margotka17
6. aug 2026

@gamichaela hmmm, a kto u vás vari, perie, upratuje...?

anonym_5afddd
6. aug 2026

Alebo si najdi milenca... Mozno si to ani nevsimne.

anonym_265c84
6. aug 2026

Dala si mu priestor na to co chce,tak využíva cas na to co chce
Vieš na čom si

ivicatolic
6. aug 2026

@gamichaela a čo bude neskôr, si radšej ani nepredstavuj 😭 nájdi si chlapáka bez decka a ktorý sa bude venovať iba tebe 😀👍💚🍀🍀🍀

anonym_d36820
6. aug 2026

Hmmm. Potrebuje niekde byvat kym dokonci dom.... sama vidis ze to nie je ok.

anonym_a9513f
6. aug 2026

@gamichaela a chceš byť iba jeho doplnok na voľný čas?

anonym_b7a28f
6. aug 2026

@gamichaela A preco si s nim?

gamichaela
autor
7. aug 2026
@anonym_b7a28f

@gamichaela A preco si s nim?

@anonym_b7a28f Ešte sme iba začali....asi pred tromi mesiacmi. Zvažujem

gamichaela
autor
7. aug 2026
@ivicatolic

@gamichaela a čo bude neskôr, si radšej ani nepredstavuj 😭 nájdi si chlapáka bez decka a ktorý sa bude venovať iba tebe 😀👍💚🍀🍀🍀

@ivicatolic On je skvěeý otec, venuje sa dcérke. Večer naňho čakám v sexi prádle, ale on uspáva do neskorých hodín a keď sa vráti ani si ma nevšimne. Niekedy mi dá bozk na dobrú noc

gamichaela
autor
7. aug 2026
@margotka17

@gamichaela hmmm, a kto u vás vari, perie, upratuje...?

@margotka17 Ja sa snažím robiť, čo sa dá a byť užitočná. Prajem si iba nebyť neviditeľná

gamichaela
autor
7. aug 2026

@gamichaela Pred malou sa ani nebozkáme ani nemáme žiaden kontakt...

gamichaela
autor
7. aug 2026

@gamichaela
@gamichaela začala som s ním žiť ale mám pocit, že som prišla do jeho sveta aj domu a mám sa tomu prispôsobiť

catherin4
7. aug 2026

S takym by som nebola

anonym_e326ce
7. aug 2026

Asi by som sa s ním o tom porozprávala. Napr ja zas necakam od mužov/muza 100% pozornosť. Viem, že je po práci unavený, ma aj hobby, aj oddych potrebuje, okolo domu niečo porobiť. Rozdiel môže byt vo veku, alebo ak je žena z mesta napr a nemá k ničomu vzťah, muž z dediny a je zvyknutý na záhradu, dvor a starostlivosť okolodomu…. Alebo skús nájsť spoločne hobby, pripadne sa pridať k nemu pri jeho hobby.

gamichaela
autor
7. aug 2026
@anonym_e326ce

Asi by som sa s ním o tom porozprávala. Napr ja zas necakam od mužov/muza 100% pozornosť. Viem, že je po práci unavený, ma aj hobby, aj oddych potrebuje, okolo domu niečo porobiť. Rozdiel môže byt vo veku, alebo ak je žena z mesta napr a nemá k ničomu vzťah, muž z dediny a je zvyknutý na záhradu, dvor a starostlivosť okolodomu…. Alebo skús nájsť spoločne hobby, pripadne sa pridať k nemu pri jeho hobby.

@anonym_e326ce To všetko chápem a snažím sa aby mal svoj priestor, ale nejaká ta pusa alebo dotyk behom dňa by som potrebovala. Stále iba dcéra je priorita. Ešte aj po sexe vraví iba o nej alebo o svojej bývalej manželke, čo spolu prežili a aké mali plány...

gamichaela
autor
7. aug 2026

@gamichaela Na mňa nemá žiaden čas vyhranený...vôbec

gamichaela
autor
7. aug 2026

@gamichaela Ako to vysvetliť...Jednoducho večer si ľahne, prikryje sa a ide spať. Ráno sa prebudí povie dobré ráno, vstane, spraví si posteľ a venuje sa svojmu svetu. Ja som neviditeľná

anonym_f0f606
7. aug 2026
@gamichaela

@gamichaela Ako to vysvetliť...Jednoducho večer si ľahne, prikryje sa a ide spať. Ráno sa prebudí povie dobré ráno, vstane, spraví si posteľ a venuje sa svojmu svetu. Ja som neviditeľná

@gamichaela však 3 mesiace si iba s ním. Tak vidíš ako to u neho je, tak sa zariaď podľa toho. Vráť sa domov, alebo k sebe a prosím ťa, skús radšej bez decka si niekoho nájsť. Zbytočne to budeš analyzovať a naprávať. Akceptuj realitu a síce, nemá o teba záujem a nájdi si iného.

princkrason
7. aug 2026

ako pise klasik na MK , dalsi zo zlatou cicinou, či?

anonym_25f295
7. aug 2026

3 mesiace ste spolu a uz si sa k nemu nastahovala aj so 6 rocnym dietatom? Tam je divnych viac veci. Kde si byvala doteraz?

mk22
7. aug 2026

Nikdy nebudeš na 1.mieste, tam uz je dieťa, ktoré nikdy nevymeni.
Hľadaj si bezdetneho, pre kt budeš vesmír.
A za 3mesiace človeka nespoznas..len postupne zistujes aký je. A co ti vadi.
A sorry po sexe, hovorit o exmanzellke??
Ty, ked sa zajtra zbalis a odídeš, ani si to nevšimne.
Bude zit presne tak, ako doteraz.
Pri 3mes vzťahu ta ma stále dobíjať, lietať okolo teba.. randit, zvádzať..

citronove_koliesko
7. aug 2026

@gamichaela cize je s tebou pre peniaze ci kvoli pravidelnemu sexu alebo servisu?

marci9
7. aug 2026

A povedala si mu o svojich pocitoch?

huxy
7. aug 2026

Toto nemá žiadnu budúcnosť. Pre svoje dobro si nájdi niekoho bez dieťaťa.

anonym_0c3d2f
7. aug 2026

Keď si nájdeš chlapa s deckom, tak musíš počítať s tým, že na 1. mieste pre neho vždy bude decko, na 2. mieste decko, na 3. mieste decko, potom 3 metre nič, potom kopa hnoja a až potom ty. To isté nastáva, keď si chlap nájde ženu s deckom. Toto ti treba? Nájdi si bezdetného.

anonym_d66e76
7. aug 2026
@gamichaela

@ivicatolic On je skvěeý otec, venuje sa dcérke. Večer naňho čakám v sexi prádle, ale on uspáva do neskorých hodín a keď sa vráti ani si ma nevšimne. Niekedy mi dá bozk na dobrú noc

@gamichaela ponižujúce.

anonym_f21bca
7. aug 2026

a prečo si s ním keď ani na sex nikoho nepotrebuje?

anonym_d66e76
7. aug 2026
@anonym_0c3d2f

Keď si nájdeš chlapa s deckom, tak musíš počítať s tým, že na 1. mieste pre neho vždy bude decko, na 2. mieste decko, na 3. mieste decko, potom 3 metre nič, potom kopa hnoja a až potom ty. To isté nastáva, keď si chlap nájde ženu s deckom. Toto ti treba? Nájdi si bezdetného.

@anonym_0c3d2f a bude 6 r dcéru uspavat do neskorých nočných hodín. Kde má to dieťa mamu? Tiež tuším písala že býva u neho to dobre zariskovala. Nepotreboval chlap len niekoho na servis do domácnosti na to co on nestiha, nechce sa mu robiť ?

Strana
z3