icon

Partner vzal do bytu študentku: Ako reagovať?

sklobetonka
28. sep 2026

Ahoj ako by ste reagovali? Partner býva v inom meste ako ja máme cca 40 rokov.
Bavili sme sa nedávno na túto temu že by dal 1 izbu do podnájmu študentom. Načo som mu povedala že asi by sa mi nepáčilo kebyže študentke.
Ešte v ten týždeň prišiel s tým že príde k nemu bývať študentka! Vzdialená rodina (tým som si istá), ale predsa študentka. Doplním že zadarmo ako iba pomoc pre ňu aby nemusela dochádzat. Neviem ako často by tam bola. Čo si o tom myslíte ako citovo nezainteresovane. Prosím nefabulujte si tu príbehy a scenáre. Zaujíma ma iba či som divná keď s tým mám problém. Ako vy ste reagovali vy?

Strana
z2
anonym_a1926e
•
29. sep 2026
@anonym_6dc2fc

@sklobetonka
Ako Lenin povedal"doveruj ale preveruj" 😉

@anonym_6dc2fc je to ruské ľudové príslovie a pôvod nie je známy. Určite to nevymyslel Lenin🤣. Ten je autorom výroku "učiť sa, učiť sa, učiť sa".

anonym_9b6d76
•
29. sep 2026

ty si nesuhlasila a on ta odignroval-riadny red flag ... plus je to zadarmo-takze ziadna financna tiesen ... prepac,ale mne osobne by to vadilo a spytala sa ho ako by sa citil,keby si si ty nastahovala mladika len tak aby mal kde byvat ... otazne je,ci to budes akceptovat-lebo on ju uz len tak nevyhodi ... ako dlho ste spolu .. preco byvate oddelene-je tam do uducna aspon naznak spolocneho zivota?

anonym_b1d59c
•
29. sep 2026

Máš s tým problém, lebo sama si vymýšľaš príbehy. A tvoj partner si buď chce zasukat inde alebo je tak dobrý, až je blbý. Zadarmo prenajímať izbu je blbosť.
Ale keďže ta na to, že tam bude bývať študentka pripravoval už od začiatku, tak si chce zasukat inde, len to robí prefíkane a schováva to za nejakú službu a dobré srdce

anonym_26b5f3
•
29. sep 2026

ja som mal neter na prespavacku a stacilo mi to ma komandovalo 🙂

anonym_48513c
•
29. sep 2026

Mate zvlastny vztah. Ludia v zrelom veku a nezijete spolu. Ty mu povies, ze nechces, aby si k sebe nastahoval studentku a on si ju o tyzden nastahuje. Opakujem, mate zvlastny vztah. Co sa tyka polozenej otazky, vadilo by mi to a velmi. Dnes je velkym trendom u mladych bab mat partnera vo veku otca. (Ucim na strednej skole, mam to v priamom prenose.) A podobne velkym trendom u muzov v zrelom veku mat vedla seba lolitku. Clovek nepotrebuje ani bujnu fantaziu na to, aby predpokladal zblizenie. Co znamena vzdialena rodina? Sesternica zo 6.kolena? To uz nie je rodina.

monro
•
29. sep 2026

Ja som si vsimla jedno, chcel prenajat a teraz zadarmo. Celkovo by sa ani mne nepacil ten napad, a zadarmo vobec nie. Hoci, ak v tom byte nezijes, co uz narobis. Či spolu mate zit alebo nie, to otazka nebola. Nemyslim si, ze sa podľa toho dá posúdiť vzťah, či je zvláštny alebo nie, ako tu mnohi pisu. Ja napriklad s partnerom nezijem, tiez mam po 40tke, mame vlastne deti, kazdy si zije vo svojom, stretavame sa casto. Je to normalny vztah, lubime sa, ale nezijeme spolu. Normalne to pre nas je takto.

anonym_13391d
•
29. sep 2026

Ale vy ste par, ktory spolu nezije, len sa obcas stretavate. On si vo svojom byvani robi co chce, ta si vo svojom byvani robis co chces. Nechapem preco ti vadi, ze v jeho byte byva niekto iny. Vsak je to jeho majetok a ked sa on takto rozhodol, tak to akceptuj.
My nefabulujeme scenare, ty si uz fabulujes scenare, lebo keby to bol student asi by si tak nevyvadzala. A este dodam, ze tebe moze byt uplne jedno ci by to patdesiatim zenam z MK vadilo a dalsim 150 nie. Vadi to tebe, toto je tvoj problem, nie nas. Cokolvek ti kto napise, ty si to musis nejak vysporiadat. Najprv v hlave, potom s partnerom. Ozaj, on uz vie, ze ti to vadi? Nepis, ze ti to nevadi, lebo v tom pripade by si to tu nerozoberala

anonym_7c02c4
•
29. sep 2026

@sklobetonka takže nezištne pomôcť rodine? A zhodou okolností ešte aj neterke ci Komu?
Jej to nie je trápne ze bude ako vtierka niekde v cudzom byte? Bude si tam vodiť aj kamarátky a popíjať spolu?
A ked tam prídeš ty? Potom co? Budete všetci 3ja sedieť spolu na gauči?
Inak sused 40+ takto prenajímal izbičku študentkam, a s každou jednou aj spal. Ci mu aj platili inak ako v natutaliach, netuším. Za mňa určite nie.

anonym_4f0e8a
•
29. sep 2026
@anonym_7c02c4

@sklobetonka takže nezištne pomôcť rodine? A zhodou okolností ešte aj neterke ci Komu?
Jej to nie je trápne ze bude ako vtierka niekde v cudzom byte? Bude si tam vodiť aj kamarátky a popíjať spolu?
A ked tam prídeš ty? Potom co? Budete všetci 3ja sedieť spolu na gauči?
Inak sused 40+ takto prenajímal izbičku študentkam, a s každou jednou aj spal. Ci mu aj platili inak ako v natutaliach, netuším. Za mňa určite nie.

@anonym_7c02c4 No prosim, a sme doma😃 a vraj sa to nedeje. Ha😃

anonym_3d412d
•
29. sep 2026
@anonym_4f0e8a

@patrike Presne. Vsak deti mat spolu nemusia, ale uzit si nezaskodi.

@patrike
@anonym_4f0e8a
tak de jure incest nie je ani stryko / neterka... ak teda pojdeme do detailov

anonym_d6ee11
•
29. sep 2026

@sklobetonka Ja by som zapochybovala o všeličom a rada by som dostala vysvetlenie.Pre mňa sa vynárajú otázky: Prečo nebyvate spolu, keď priestor by bol? Prečo upustil priateľ z pôvodného zámeru prenajať izbu za peniaze? Prečo, aj keď tvrdí, že dievčina je vzdialená príbuzná,odignoroval tvoj názor,ze nechceš,aby ubytoval študentku?A áno, napadlo mi aj to, že či je dievčina ozaj príbuzná?

margotka17
•
29. sep 2026

@sklobetonka miesto teba si nasťahoval rodinu. Mal by premýšľať nad tým, kedy prídeš bývať k nemu ty. V jeho veku by som podnajomnicku už nebrala bez rozdielu, či je rodina či nie.

hefo
•
29. sep 2026

Ja by som videl hlavný problém vo vašom vzťahu-nevzťahu. Ak ste sa nespoznali pred mesiacom, tak bývať v rôznych mestách, to je nafigu vzťah. Ja by som to označil tak max. za kamarátstvo, ak si dobre "duševne" rozumiete.

tiezjedna
•
29. sep 2026

@sklobetonka nekecá ti tak náhodou? Izbu chcel prenajímať asi kvôli peniazom, či? A zrazu rodina zadarmo??

livsi
•
29. sep 2026

Presne to som nepochopila, chce si prilepšiť, že prenajme izbu študentom a zrazu tam ide bývať študentka a zadarmo? Prečo by to robil ?
Odpovedz si sama.
Mne to príde divne ale nemáte len internetový ,,vzťah,,?? Alebo ty tam k nemu do bytu aj chodíš ?

anonym_4f0e8a
•
29. sep 2026
@margotka17

@sklobetonka miesto teba si nasťahoval rodinu. Mal by premýšľať nad tým, kedy prídeš bývať k nemu ty. V jeho veku by som podnajomnicku už nebrala bez rozdielu, či je rodina či nie.

@margotka17 No ved toto je na tom fascinujuce. Ze namiesto partnerky si do bytu dovlecie studentku. Lol. Ale vraj "fabulujeme". Ok😄😆

anonym_05ccfd
•
29. sep 2026
@patrike

@anonym_5af413 Ja viem, stryko prasak.

@patrike riadiš sa podľa seba súdim Teba, teda toto máš v hlave, strýka prasaka...

patrike
•
29. sep 2026
@anonym_05ccfd

@patrike riadiš sa podľa seba súdim Teba, teda toto máš v hlave, strýka prasaka...

@anonym_05ccfd Mas ine, neprasacke vysvetlenie ? Preco pisu to iste aj zeny, nielen ja ?

anonym_123f9c
•
29. sep 2026

Za mňa fakt divné...

svetlonos
•
29. sep 2026

@sklobetonka
Aj keby to bol slobodný kamoš, nieto priateľ, by som sa opýtala či je v jeho veku kompletný?!
Ako sorry, aké veď to úplne rusi súkromie. Či chce bude platiť v naturaliach firmou udržiavania domácnosti? A priateľ? Um, buď by sme žili spolu alebo by ako priateľ skončil. Na kieho čerta je mi priateľ čo býva tak ďaleko? A bude z dobrej duše podporovať vzdialenú rodinu, jadneee. Máš svätca?

anonym_1e86b3
•
29. sep 2026

Sa tam bude raz jeden raz druhy “promenadovat” po sprche len v zupane, spodnom pradle ci neglize. Urcite by sa vecer rozpravali, mozno by nieco popili, mozno by si nieco spolu uvarili, spolu by pozerali filmy vecer. Obaja by podla mna boli pre seba len pokusenim a len otazka casu, kedy by sa intimne zblizili.

patrike
•
30. sep 2026
@anonym_1e86b3

Sa tam bude raz jeden raz druhy “promenadovat” po sprche len v zupane, spodnom pradle ci neglize. Urcite by sa vecer rozpravali, mozno by nieco popili, mozno by si nieco spolu uvarili, spolu by pozerali filmy vecer. Obaja by podla mna boli pre seba len pokusenim a len otazka casu, kedy by sa intimne zblizili.

@anonym_1e86b3 Pre vacsinu 20 rocnych studentiek bez "daddy issues" je 40 rocny v kategorii "dedo".

katkazatka
•
30. sep 2026

vzdialena rodina=prababkinej sesternici otca dcera?🙂

anonym_4f0e8a
•
30. sep 2026
@katkazatka

vzdialena rodina=prababkinej sesternici otca dcera?🙂

@katkazatka Kona si zabudla😃

anonym_3d412d
•
30. sep 2026
@patrike

@anonym_1e86b3 Pre vacsinu 20 rocnych studentiek bez "daddy issues" je 40 rocny v kategorii "dedo".

@patrike alebo sugar daddy 🙂

hefo
•
30. sep 2026
@patrike

@patrike Môže, ale nemusí - zase 20-roční sú pre ne mladé uchá bez peňazí a spoločenského postavenia.

Záleží od jeho "šarmu", ale pravda, keby bol čo k čomu, dávno by mal rodinu s deťmi a nebol to len starý mládenec, raz za čas sa stretávajúci so ženou z druhého mesta.

2691
•
30. sep 2026

@sklobetonka no, za prvé ste sa dohodli na chalanovi, za druhé vzdialená rodina nemusí platiť? prečo, keď je vzdialená? A za tretie, už keď sa s tebou bavil o podnajomnikovi, dobre vedel, kto príde.
To je začiatok konca.

Strana
z2