Partner žiada polovicu nájmu
Ahojte, doteraz bolo všetko ok. Už asi 4 roky sme spolu a parner má vlastný byt, ktorý ešte dostal od rodičov. Je to malinký 1 izbový byt so starým nábytkom (ktorý sa už rozpadá). Už 4 roky žijeme tak, že ja žijem u rodiny a na pár dní do mesiaca chodím k nemu prespávať. Upratujem tu, varím, starám sa o mačky a pod. Spočiatku som nákup kupovala iba ja (parner mal prázdnu chladničku), ale náklady na jedlo sú drahé. Tak sme to dali na polovicu. Veľa vecí do domácnosti som mu sem nakúpila ja zo svojho, lebo tu mal toho fakt málo. Plat máme rovnaký. No a teraz po 4 rokoch chce, aby som mu platila polku nájmu a nákladov za energie. A to som tu tak 5-6 dni max. v mesiaci. Myslíte si, že je to ok? Musím platiť aj za benzín, keď ma niekde berie...
Nebola by som s takou oštinohou, využíva ťa, a ty to s ním tahaš 4 roky 🤔
@pat1111 no zabila si sice 4 roky ale stale lepsie ako 20. toto absolutne nema perspektivu. ale zas jemu treba uznat ze je sikovny.
Skus si to po sebe precitat. Fakt ti to pride normalne?
Aky najom pyta? Ved pises, ze byt dostal darom, takze najom on neplati.....
Robis personal a za ddavanie sluzieb este platis, za 4 roky si mohla mat zaklad na nejaku vlastnu garzonku keby si neinvestovala do debila, radsej sama ako taketo stvorenie … nemas chlapa nemas pravdy … uz davno neplati
@tenerifka aj keď je byt v osobnom vlastníctve platíš nájom bytovému družstvu či správcovi.
A dôvod prečo si 4 roky zahodila s takýmto tragedom? Nehovor mi že nemas na lepšie v živote ako toto…
To je vtip že 😂
@pat1111 vy musíte byť troll normálna žena by s takýmto čudom judom nebola
Ale veđ on len chce, aby sa ona rozišla s ním a on bol za pekného. Tak dal adekvátnu požiadavku ako zámienku. Za mña super.
Ak ti nieco vadi na zaciatku vztahu, rokmi sa to iba znasobi, nezmeni sa to.
Toto vsetko ti len ukazuje, ze partner je sporovlivy a trosku mozno aj vypocitavy.
Je to ok? Vies si predstavit, ze sa tak bude spravat cely zivot, ze to vydrzis?
Nie, nezmizne to.
Mne sa zda, ze u teraz ti to vadi, ked sa budu take situacie kopit, tak to bude horsie.
Este spolu nezijete ako partneri, ze uplne stale spolu, ale raz zacnete, raz si tie naklady delit budete... partnerstvom vzdy zamavaju deti, hlavne to je obdobie, ked do urcitej miery je zena prijimovo zavisla na muzovi - skus predpokladat ako by to dopadlo u vas, ak uz teraz, hoci v byte nebyvas, je od teba pozdovana polovica nakladov na vsetko.
Zrely muz, ktory raz chce mat rodinu, mal by mat trosku ambicioznejsie nastavenie, ako ma tvoj partner. Alebo potom si mozete vymenit role a ocko ostane na materskej a ty budes zivotelkou, niektorym zenam to nevadi an v opacnom garde - to je tvoj sen/plan?
Ak si s tym ok, ze mu polku budes davat, mozno budes cely zivot s tym ok, ze on bude sporovlivy a nebude chciet platit detom kruzky, alebo nebude chciet chodit na dovolenky, ze nedostanes mozno darceky - pretoze tam to asi povedie, ze ti kazdy bozi vydavok, co si on nezela, ofrfle. Nehovorim, ze nakoniec neda na to peniazky, ale niekedy aj to ofrflavanie je tak neprijemne, ze clovek uz potom od takeho partnera ani nic nechce, lebo to ofrfliavanie vsetkemu vezme hodnotu...
@crazy_cat_lady nebol mi schopný vytvoriť miesto v byte...
@pat1111 nie je tam miesto lebo v jeho byte už je jeho žena s deťmi a do bytu chodíte len na prietrtky?
@tenerifka zalohy na energie, spravovske poplatky a tvorba fondu oprav je to "najomne", ktore platis aj ked si vlastnikom bytu. Okrem toho elektrina, plyn, internet, odpad... Byt vlsatnikom bytu neznamena, ze neplatis nic
@pat1111 nechceš radšej cely tento “vzťah” prehodnotiť?
nič v zlom ale gigolo by ta vyšiel lacnejšie
to nemysliš važne ??? toto nie je priatel toto je niekto kto ta rad doslova využiva a zneuživa
toto nieje rovnocenny vztah
Urobte si dieťa, ešte aj na polovicu budeš platiť z materskej všetko a ako bonus Ti dovolí starať sa o celú domácnosť a decko samú a on si bude sveta žiť?
Čím Ťa tento cicinbrus ohúril?
@pat1111 🤣🙈 Kriste pane….. odlož toho degeša do skrine a výber mu baterky
a sex máte ako? tiež zaplatí?
poslala by som ho do čerta, žgrĺoša jedného.
Preco si ho vydrziavas? Je tak dobry… Ale teraz vazne, ak mas rozum, vies kam ho mas poslat.
Prídeš k nemu stále si len návšteva a ma sa starať on o teba a nie ty jemu robiť nákup. Určite by som do toho už nevrazila ani cent. Keď spolu budete nedajbože žiť budeš ešte platiť z rodičaku polku.
Takto premrhane 4 roly? On ho ma pozlateny?
Teda tu mam chut pouzit najsprostejsie slova.... Na co ti to je, taky kktisko, zgrlave, lakome hovado, ty mu tam este kupujes, nassrat mu. Nezahadzuj sa, zena❗
@pat1111 Nie, normalne to nie je. Riesenim je tam neprespavat, urcite neupratovat, nenakupovat. Ked chce randit, tak sa stretavajte vonku, a to si kludne zaplat polku. Sex len cez den a tak, aby si stihla potom dojst domov.
Nenechaj sa cez peniaze vydierat.
Vôbec by ma netrápil exparrtner a jeho byt.
To ti tolko rokov nedoslo, ze ta sprosto vyuziva?

napis na papier aky plat ma kucharka,upratovacka,kolko stoji sex.. to mu vyuctuj odrataj naklady na byt a s usmevom povedz aby ti nedoplato posielal na ucet ,..