Partner zo zoznamky ignoruje stretnutia, čo robiť?
Čo si myslite o tejto situácii?? Spoznala som sa s jednym muzom cez zoznamku, boli sme spolu 4x vonku a už sa tri tyzdne neozval v zmysle aby sme niekam sli. Ozve sa kazdy den ale piseme si “o nicom” odpisuje po 3-4 hodinách niekedy pol dňa neodpise. Aj som ho zavolala von ja ale zrovna sa mu nedalo. Príde mi to zvlastne, asi randí s niekym inym a mna ma ako zadné dvierka však? Keďže sa kazdy deň ozve ale stretnutie nenavrhne, nespýta sa aký mám deň napr..
Áno, nehrá čistú hru. Chlap keď má záujem je skoro aktívny.
@gribka1 podobne niečo som kedysi v minulosti zažila, len to bolo opačne, tak preto ma napadla taká varianta
mám pocit, že v každej diskusii je to skoro o tom istom... Ak muž alebo žena má seriózny záujem nájde si čas na stretnutie aj odpísanie. Ja sama neodpisujem vždy hneď takže to nečakám ani od chlapa, že odpíše vždy do pár minút najmä cez pracovný čas nie ale keby som stále mala čakať niekoľko hodín prestalo by ma to baviť. Takže nie nemá asi o teba záujem po 4stretnutiach by sa už správal inak.
@nynia chapem. Mne to tiež vadí napr večer, odpise naposledy o 19tej a potom odpise až na druhý deň napr 10:00 😆 a to si cez deň vymeníme možno 2-3 správy
nevolal sa adam a nebol zo ZA ? :DD
@nahodnemeno precoo?
len tak :D mi to pripomina to odpisovanie, ten mal aj viacdnove intervaly :D
Hľadať si dnes chlapa na zoznamke (ak sa nemyslí "kamarátstvo s výhodami", rozumej s výhodami pre toho chlapa) je ako hľadanie zlatej náušnice v kope sena. Po daždi a blatitých povodniach...
Tak mu už neodpisuj. Ty by si o neho mala záujem?
@margotka17 nie, nepaci sa mi takéto chovanie a nie som zrovna z tých čo chlapa uhanaju… keď nemá zaujem tak pohoda :D
kriste co mas 12 rokov??? tak sa s tebou nechce stretnut, mozno si nudna, mozno skareda alebo mozno len ma robotu alebo povinnosti a nema cas ... len preto ze ste boli vonku parkrat z vas nerobi snubencov... pise ti lebo je mozno len zvyknuty na pozornost a ty to rozoberas tu namiesto toho aby si si to vyriešila s nim

Ja by som sa ho opýtala, čo bude ďalej. Či si pre neho len kamoška alebo aj niečo viac.