Partner zvažuje trojku. Ako ďalej postupovať?
Ahojte viem ze podobnych tem je tu vela. No nemozem to dostat z hlavy.co mi partner povedal..bavime sa otvorene o vsetkom a nejako prislo na debatu o trojke a chcela som vediet jeho nazor na to a cakala som ze mi povie ze by to nezniesol a on mi povedal ze keby sme s tym obaja ok a mam nejakeho kamarata napr co.ma pritahuje iba fyzicky a chcela.by som to skusit ze by mozno suhlasil ale ze by bolo pre neho prijatelnejsie keby ja som so zenou a on by spal zaroven ale iba so mnou. Ako chapem ze chlapi po tom tuzia ale cakala som ze mi povie aspon ze by neuniesol pozerat na mna a ineho. Ze keby po tom velmi tuzim tak mi to splni. Uz tyzden nad tym premyslam a mam take veci v hlave ze ak chlap naozaj lubi na toto by nepristupil. Je mi z toho dost tazko
Ešte si si ho nevycvičila. Môj vie akú odpoveď chcem počuť 😅
Iba hlúpy človek bude dávať otázky aby vyprovokovať partnera.
Čo si čakala? Že ti povedia, že nikdy a že si kvoli tebe dá klapky na oči jak koň, keď ide po ceste a nebude sa nikdy na žiadnu inu ženu pozerať, len na teba? :D
@saraxyz nie nemam to som napisala len jeho slova
@thirstymonk nie to necakam
Tak mohol sa aj on urazit ze preco o tom zacinas. Aj take tu uz bolo. A ja vobec nechapem naco su taketo hypoteticke otazky dobre. Ved ked trojku nechces naco sa na nu pytas. Mozno si on mysli ze chces a je tiez prekvapeny.
Uplne zbytocna tema. Ja sa muza na trojku nepytam. Sme spolu 20 rokov a kedze ju ja nechcem pytat sa na to nemienim. Naco.
@pralinka25 si to este stale neodhalula? Nebudem tu zverejnovat stranku kde hladaju pracovnikov pre MK, ale tu najdes odpoved, preco vznikaju rozne anonymne temy, ci uz zmysliplne, alebo nie:
https://www.modrykonik-pre-marketerov.sk/team/
Naco sa pytas teoreticke otazky, na ktore mozes dostat odpovede ktore sa ti nepacia?
@egonsk aj tak to vo vysledku kazi celu stranku a hoci teraz su cisla mozno velke casom to upadne rovnako ako ine siete ktorych nazvy su skor nadavkou uz.
Cesta do pekla. Ale mne je to jedno mna konik nezivi. Zas tak vazne to tu neberiem.
@egonsk ja nie som plateny trol, je to realna tema
@vanilkovazmrzka neviem ani sama preco som sa to opytala
Načo sa spýtaš sprostosti 🙄😅
Osudna chyba sa pytat na takeho veci 😁
Tiez sme raz “v ramci srandy” mali debatu s mojim na tuto temu. Ja nie som typ cloveka, ktory reaguje nejako extra vyhrotene a tak som mu povedala, ze by som sa nedala nahovorit, lebo asi by to nerobilo dobrotu v nasom vztahu. On chcel pocut: nie, v zisdnon pripade, fuj, ako ta to vobec mohlo napadnut?! A uz bola hadka na stole 🤣 preto uz taketo temy doma neotvarame, lebo naco sa pytat na nieco, co ma/jeho ma potom skriet a rozmyslat nad tym bude este o 5 rokov.
@sisska96 no keby som tak vedela.. 🙈
@hankab mas pravdu radsej to neriesit a byt v klude
Tak to máš za to,že si čakala.Preyo si sklamaná.Keby si neočakávala to čo si chcela počuť,nebola by si sklamaná.
@rorino to je pravda

Baby, ale teraz si aj PREČÍTAJTE, čo autorka 12:09 píše.
Ono sa zdá, že ten chalan je troška záletník, takže jej obavy sú na mieste.