Aké sú vaše skúsenosti s trojkou?
Čaute, baby! Chceme ísť s frajerom do trojky, konečne som ho presvedčila 👍Chceme skúsiť chlapa aj babu. Aké sú vaše skúsenosti? Na mravné ponaučenie nie som zvedavá, stredovek je za nami 🤣
Mala som trojku - Ž+M+Ž a za mňa nie. Nie som na ženy, nerada sa dotýkam inej ženy a bolo nás tam veľa. Mala som aj M+Ž+M - ale rovnako príliš veľa penisov počas jedného sexu ...
Mne nejde o kvantitu, ale o kvalitu. Čiže som rada, ak sa venujem jednému človeku a on mne a robíme to dôkladne.
@anonym_autor nechaj si uchylaciny na doma a nevytahuj to tu. Nikto neni na teba zvedavy
@anonym_autor skusenosti su v tomto neprenosne. Co jedneho uchvacuje, tebe moze byt z toho na zvracanie.
Takze tak.
Tiež som za kvalitu ako kvantitu
Zažila som s kamarátom a jeho ženou. .Bolo celkom fajn na nich pozerať ,ako to robia, aj dotýkať sa jej pŕs, ale nič, čo by mi spôsobilo orgazmus.Viac mi to vyhovuje iba s mužom.Vlastným 🙈
Ďakujeme, že si nám to oznámila. Buď spokojná, aj my sme🙊
Mňa zaujíma, neberiete to ako neveru? Ja by som do toho nikdy nešla vo vážnom vzťahu, pozerať sa ako môj chlap práši inú? Nie, ďakujem 😬
ja nemam ale kamarat gay idiel do trojky .. a prisiel o priatela kt miloval- jeho priatel sa do novej znamosti zakukal .... vydrzal s nim 2 roky a ten kamarat uplne na prasky ... kazdopadne nechcela by som 3 s niekym-koho treba presviedcat-mali by to chciet obaja bez natlaku
Mňa zaujíma, neberiete to ako neveru? Ja by som do toho nikdy nešla vo vážnom vzťahu, pozerať sa ako môj chlap práši inú? Nie, ďakujem 😬
@anonym_decc26 Ja som bola v tom čase mladá a nezadaná.Ona to vnímala asi ako kontrolovanú neveru, lebo ju bežne podvázal poza chrbát a ja som bola prvá, s ktorou to skúsili.Brala som ju ako kamošku a ona vedela,že po jej chlapovi nijak nebažím.
A vlastne bola kamoška, lebo sme spolu viac krát kavičkovali ako sexovali. 😆
@anonym_decc26 Ja som bola v tom čase mladá a nezadaná.Ona to vnímala asi ako kontrolovanú neveru, lebo ju bežne podvázal poza chrbát a ja som bola prvá, s ktorou to skúsili.Brala som ju ako kamošku a ona vedela,že po jej chlapovi nijak nebažím.
@anonym_40adf4 nebazis ale ajtak si mu dala🫣
Prid potom napisat ako tvoj chlap nedal a rozisiel sa s tebou, to bude zabavnejsie.
@anonym_autor za prvé si si trochu pomýlila fórum a za druhé víkend konci takže otvor učebnice a uč sa
@anonym_40adf4 nebazis ale ajtak si mu dala🫣
@anonym_136544 🤔...👍
@anonym_40adf4 super, že si šla do toho 👌
A čo budete hrať, pexeso alebo uno?
Zažila som s kamarátom a jeho ženou. .Bolo celkom fajn na nich pozerať ,ako to robia, aj dotýkať sa jej pŕs, ale nič, čo by mi spôsobilo orgazmus.Viac mi to vyhovuje iba s mužom.Vlastným 🙈
@anonym_40adf4 presne to chcem aj ja, dráždiť jej bradavky a vylízať dierky 👍
@anonym_40adf4 super, že si šla do toho 👌
@anonym_autor Šla,ale bola som slobodná, brala som to ako dobrodružstvo . So svojim mužom by som o niečom takom neuvažovala. Za prvé by som nezniesla ten pohľad a za druhé, poznám jednu ,ktorej to kvalitne pokašlalo manželstvo a ĺutuje,že do toho šli.
@anonym_autor Ale vieš,že píšeš ako nadržaný chlap,však?
@anonym_autor Ale vieš,že píšeš ako nadržaný chlap,však?
@anonym_40adf4 presne, periekol sa, chudacik nadrzany
@anonym_autor 🤢🤮
V sobotu večer sa niekto riadne nudí
Chúďa moje nevycválané, nikto sa o tvojich túžbach nechce s tebou baviť, tak si prišla na fórum o tehotenských testoch a plienkach? Pochopím rôzne sexuálne chúťky a praktiky, ak to vyhovuje všetkým zúčastneným, nie je o čom. Ale prísť o tom písať sem je vážne zúfalé.
@anonym_40adf4 presne, periekol sa, chudacik nadrzany
@anonym_868fac trapka 🤣
@anonym_868fac trapka 🤣
@anonym_autor pekné,že si sa tu predstavil
Ja som tiež frajera raz presvedčila ale bola to chyba ☹️ Čakala som, že ma obidvaja poriadne vyklátia ale nakoniec len on vyklátil frajera a potom nevedel týždeň chodiť.

Konecne si ho presvedcila,no len aby to neskoncilo cele inak ako by si chcela.