icon

Partnerov flirt s kolegyňou

22. júl 2025

baby, dostalo sa mi do usi co robi moj priatel. ma velmi blizky vztah s jednou kolegynou, vraj casto s nou flirtuje, hadze komplimenty na jej vzhlad a pracu, niekedy jej pise aj po praci, uz aj tam si hovoria ze nieco medzi nimi je. aby toho nebolo malo, objimali sa, tancovali na nejakej akcii a velmi telo na telo. nemam tieto informacie od neho a ani od nej, ale povedali mi to viaceri co ich poznajú.

Strana
z2
bu_bu_bubak
22. júl 2025

Kup mu listok na Coldplay, hned budes vediet na com si.

enmery
22. júl 2025
@bu_bu_bubak

@bu_bu_bubak On pre kamery zaujímavý úlovok nebude😃

luccija
22. júl 2025

Aj, keď jej hádže komplimenty bol opitý?
Neviem prečo sa ho zastavavas.Ale, ak sa mu páči a ty mu spravíš scénu aj tak sa budú stretávať v práci a flirtovať ďalej.

anonym_08211e
22. júl 2025
@bu_bu_bubak

@bu_bu_bubak dobrý nápad, povedať mu, že videla fotky, video z akcie a keď plánuje v tom pokračovať tak bez toho, aby z nej robil paroháčku na verejnosti.

ankare
22. júl 2025

@anonym_autor si naivna. Preto si on robí, čo chce, lebo Ty mu to dovolis. Ty si vlastne pre neho žena snov 👌

anonym_cc98e3
22. júl 2025
@luccija

Aj, keď jej hádže komplimenty bol opitý?
Neviem prečo sa ho zastavavas.Ale, ak sa mu páči a ty mu spravíš scénu aj tak sa budú stretávať v práci a flirtovať ďalej.

@luccija presne tak...Ja len čakám,ze autorka napíše,ze ona vlastne nemá kam odísť.. Takže to j ďalší prípad z koňa... Všetci vidia,ze ju podvádza...ale však len alkohol...a len jeho ego 🙄... Na to sa všetko zabudne, lebo však nemá kam ísť 🙄🙄🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

zelenina1
22. júl 2025

Co ja viem. Ja hadzem komplimenty viacerym kolegyniam, som otec 2 deti. Robim nieco zle?

huxy
22. júl 2025
@anonym_autor

@lija22 jedna z tych osob co ma na to upozornila mi povedala ze isto tam nic nebolo, ze skor to vyzera ze si len potrebuje zvysovat ego v praci

@anonym_autor tak aj ty si začni dvíhať ego objímaním, tancovaním s kolegom. A uvidíš, či to podľa neho bude v poriadku

1sally12
22. júl 2025

Prosím ťa na základe tvojich odpovedí - veď ty si sa sem len prišla utvrdiť v tom, že je to ok. Tak načo si založila tému keď ho vlastne furt ospravedlňuješ?

bielasovicka
22. júl 2025

@anonym_autor keď je to len tvoj frajer tak to môžeš rýchlo ukončiť. Ale ty asi nechceš.

doriiis
22. júl 2025

Mám takýchto kolegov.Ona slobodná,on ženatý.Tak je do nej buchnuty,až to bolí.Vsade chodia spolu.Na obed,na kávu a aj prácu si rozdelia.Chlapik za ňou ide,kam ide ona.
Miestami mi je ľúto jeho ženy

ivangeline
22. júl 2025

Rozprávajú sa s ním narovinu.

mnamko
23. júl 2025
@anonym_autor

@laurinka27 prekrocil teda hranice tym co s nou robi?

@anonym_autor to sa pýtaš vážne? A teraz si to daj opacne ty a kolega, prekročila si hranice?

Strana
z2