Partnerov flirt s kolegyňou
baby, dostalo sa mi do usi co robi moj priatel. ma velmi blizky vztah s jednou kolegynou, vraj casto s nou flirtuje, hadze komplimenty na jej vzhlad a pracu, niekedy jej pise aj po praci, uz aj tam si hovoria ze nieco medzi nimi je. aby toho nebolo malo, objimali sa, tancovali na nejakej akcii a velmi telo na telo. nemam tieto informacie od neho a ani od nej, ale povedali mi to viaceri co ich poznajú.
Kup mu listok na Coldplay, hned budes vediet na com si.
@bu_bu_bubak On pre kamery zaujímavý úlovok nebude😃
Aj, keď jej hádže komplimenty bol opitý?
Neviem prečo sa ho zastavavas.Ale, ak sa mu páči a ty mu spravíš scénu aj tak sa budú stretávať v práci a flirtovať ďalej.
@bu_bu_bubak dobrý nápad, povedať mu, že videla fotky, video z akcie a keď plánuje v tom pokračovať tak bez toho, aby z nej robil paroháčku na verejnosti.
@anonym_autor si naivna. Preto si on robí, čo chce, lebo Ty mu to dovolis. Ty si vlastne pre neho žena snov 👌
Aj, keď jej hádže komplimenty bol opitý?
Neviem prečo sa ho zastavavas.Ale, ak sa mu páči a ty mu spravíš scénu aj tak sa budú stretávať v práci a flirtovať ďalej.
@luccija presne tak...Ja len čakám,ze autorka napíše,ze ona vlastne nemá kam odísť.. Takže to j ďalší prípad z koňa... Všetci vidia,ze ju podvádza...ale však len alkohol...a len jeho ego 🙄... Na to sa všetko zabudne, lebo však nemá kam ísť 🙄🙄🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Co ja viem. Ja hadzem komplimenty viacerym kolegyniam, som otec 2 deti. Robim nieco zle?
Prosím ťa na základe tvojich odpovedí - veď ty si sa sem len prišla utvrdiť v tom, že je to ok. Tak načo si založila tému keď ho vlastne furt ospravedlňuješ?
@anonym_autor keď je to len tvoj frajer tak to môžeš rýchlo ukončiť. Ale ty asi nechceš.
Mám takýchto kolegov.Ona slobodná,on ženatý.Tak je do nej buchnuty,až to bolí.Vsade chodia spolu.Na obed,na kávu a aj prácu si rozdelia.Chlapik za ňou ide,kam ide ona.
Miestami mi je ľúto jeho ženy
Rozprávajú sa s ním narovinu.
@laurinka27 prekrocil teda hranice tym co s nou robi?
@anonym_autor to sa pýtaš vážne? A teraz si to daj opacne ty a kolega, prekročila si hranice?