Partnerove názory ma šokovali a urazili

29. okt 2025

Ahojte.. partnerovi som dnes hovorila niečo čo mi o svojom malom vravela tehotná kamarátka. On mi na to povedal:" A ty jej veríš? Ty veríš tehotnej? Ako sorry, ale vy ženy ste úplne ale úplne mimo, mimo reality keď ste tehotné. " Ja som ostala v šoku. Samozrejme sa mi nepáčilo ako uráža ženy, tak som povedala že tak toto si teraz prehnal, zabil si našu konverzáciu. Na to začal do mňa útočiť ze koľko mam rokov a ze je to tak a ze sa nemám urážať.. mame spolu jedno malé dieťa.. minule mi povedal že on je veľmi zvedavý ako ja budúci rok chcem ísť do roboty (konci mi materská), ze ved ja žijem úplne mimo reality, že mám disneyland a ze si pozrie ako zvládnem ísť do práce alebo ze ci budem pýtať druhé dieťa, aby som ešte zostala doma
. To ma tiež zabolelo, urazilo... doteraz sa za to nesopravedlnil, hádali sme sa kvôli tomu niekoľko dní a stále potom prekrucal ze to nepovedal doslova tak, že som si to zle vysvetlila...
Co si o tom myslite? Dosť ma to mrzí, nechcem aby synček mal takýto príklad 😞

biba_18
29. okt 2025

🤷‍♀️ ale keď pojdeš do práce, 1/2 povinností na jeho plecia…

kavasmliekom
29. okt 2025

@anonym_autor prvý prípad hoď za hlavu.... To s prácou mu povedz, že veľmi rada pôjdeš do reality z toho disneylandu, a rada sa pozrieš, ako sa zahrá na otecka on.

anonym_e98985
29. okt 2025

Myslim si o tom to, ze cela vasa komunikacia je ako u 15rocnych. To naozaj takto sa spolu bavite? To je medzi vami co sa vztahu tyka vsetko ok? To je manzel ci frajer?
Akoze ked je nieco vo velkom hneve a hadke nepoviem, ale zeby bezne takto vyzerali debaty normalneho paru? Zvlastne. Dufam ze "to druhe dieta pytat nebudes".

letfenixa
29. okt 2025

@anonym_autor prečo za rok do práce? Choď do práce, on na materskú a bude mať aj on disneyland.

veselo_neveselo
29. okt 2025

@anonym_autor jooo, dalsi co si mysli, ze materska je dovolenka? On nikdy nebol s dietatom sam, ze?

Ked si takto fajne nasrana, tak mu daj vikend s dietatom. Chod do wellnessu, nic nechystaj, instrukcie nedavaj, nech si skusi dva dni sam opatrit dieta. A potom sa v klude pobavte o tom, ze byt doma a starat sa nie je ziadny disneyland, a ked sa vratis do praxe, tak ten disneyland na sebe pociti, lebo polka tej neplatenej prace co vykonavas bude jeho.

A neustupit. A kvoli tomuto by som sa aj rozviedla.
Juj zena, nastvana som aj za teba.

Ps: deti su odolne, vikend s otcom im neublizi aj keby jedli suchy chleba a chodili neumyti a v spinavom.

motylik2559
29. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, nehnevaj sa, ale vasa konverzacia medzi vami mi pride ako disneyland🙆‍♀️🤷‍♀️ Konverzacia nast-rocnych🤷‍♀️ Neviem z nej vobec urcit, ktory z vas dvoch je vyspelejsi🤔 Zabomysie vojny toto, prepac.

autor
29. okt 2025
@anonym_e98985

Myslim si o tom to, ze cela vasa komunikacia je ako u 15rocnych. To naozaj takto sa spolu bavite? To je medzi vami co sa vztahu tyka vsetko ok? To je manzel ci frajer?
Akoze ked je nieco vo velkom hneve a hadke nepoviem, ale zeby bezne takto vyzerali debaty normalneho paru? Zvlastne. Dufam ze "to druhe dieta pytat nebudes".

@anonym_e98985 viedli sme úplne bežnú konverzáciu o tom kto mal aký deň, nie nebavime sa spolu takto stále- vypísala som tu len toto čo ma zaskočilo. A neboj sa, nebudem pýtať druhé, môžeš spokojne spať 🙃

autor
29. okt 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor prvý prípad hoď za hlavu.... To s prácou mu povedz, že veľmi rada pôjdeš do reality z toho disneylandu, a rada sa pozrieš, ako sa zahrá na otecka on.

@kavasmliekom to som nepochopila, nezijem v bubline, normálne fungujem, neviem prečo to povedal... on si ani dovolenku nevezme, nie to ešte aby išiel na materskú.. 6-7dni v týždni je do večera vo svojej firme

dskjhfdlkdjhl
29. okt 2025

@anonym_autor To, ako reagoval na tu informaciu o kamoske, je len taka ceresnicka na torte. Vy mate ovela vacsi problem. Pobavilo ma, ze si budes pytat druhe dieta. To je fakt "vtipne". Takyto exemplar by som poslala do prdele a nebolo by mi ani trochu smutno.

autor
29. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, nehnevaj sa, ale vasa konverzacia medzi vami mi pride ako disneyland🙆‍♀️🤷‍♀️ Konverzacia nast-rocnych🤷‍♀️ Neviem z nej vobec urcit, ktory z vas dvoch je vyspelejsi🤔 Zabomysie vojny toto, prepac.

@motylik2559 ďakujem za názor. Ono to tak môže vyznieť, uznávam. Bohužiaľ on stále do mňa takto rype a chytá ma za slovíčka.

anonym_ddc4c3
29. okt 2025

@anonym_autor poviem ti choď do roboty skôr a on nech ide na materskú. Môjho muža to úplne zmenilo. Síce som ho nechala doma s troma deťmi ale teraz hovorí, že si ide do práce oddychnuť.
Na takéto drísty mu treba tvrdú realitu života s deťmi.

autor
29. okt 2025
@veselo_neveselo

@anonym_autor jooo, dalsi co si mysli, ze materska je dovolenka? On nikdy nebol s dietatom sam, ze?

Ked si takto fajne nasrana, tak mu daj vikend s dietatom. Chod do wellnessu, nic nechystaj, instrukcie nedavaj, nech si skusi dva dni sam opatrit dieta. A potom sa v klude pobavte o tom, ze byt doma a starat sa nie je ziadny disneyland, a ked sa vratis do praxe, tak ten disneyland na sebe pociti, lebo polka tej neplatenej prace co vykonavas bude jeho.

A neustupit. A kvoli tomuto by som sa aj rozviedla.
Juj zena, nastvana som aj za teba.

Ps: deti su odolne, vikend s otcom im neublizi aj keby jedli suchy chleba a chodili neumyti a v spinavom.

@veselo_neveselo nie, nebol...max tak necelú hodinu.. ani by som ho s malým nenechavala samého, kým sa nezaujíma co kde ma a ako sa oňho postarať.. tiež som si všimla poslednú dobu ze je naňho veľmi prísny- dáva mu po plienke za hlúposti namiesto vysvetlenia a malý potom v kuse len plače..

autor
29. okt 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor To, ako reagoval na tu informaciu o kamoske, je len taka ceresnicka na torte. Vy mate ovela vacsi problem. Pobavilo ma, ze si budes pytat druhe dieta. To je fakt "vtipne". Takyto exemplar by som poslala do prdele a nebolo by mi ani trochu smutno.

@dskjhfdlkdjhl no, povedal to nepekne... pritom už asi 4x prišiel s tým ze by sme mohli mat aj druhé a potom zase ze nie... ja tému druhé dieťa ani neotvaram nikdy, lebo som sklamaná z neho ako otc... vzdy to bolo z jeho strany táto téma druhého dieťaťa, takze nemal dovod to povedat...

autor
29. okt 2025
@anonym_ddc4c3

@anonym_autor poviem ti choď do roboty skôr a on nech ide na materskú. Môjho muža to úplne zmenilo. Síce som ho nechala doma s troma deťmi ale teraz hovorí, že si ide do práce oddychnuť.
Na takéto drísty mu treba tvrdú realitu života s deťmi.

@anonym_ddc4c3 on nepôjde na materskú... nevyužil ani tu otcovsku po narodení dieťaťa a to sa dušoval ze si ju vezme a bude s nami...

denithestrange1993
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babydesire
29. okt 2025

@anonym_autor myslim, ze nieje typ na rozhovory o comkolvek, hlavne nie na temy ktore povazuje za "zenske" .. tieto veci snim nepreberaj a rozpravaj sa iba s kamoskami - so ženami..lenze, to povedie u vas dvoch k odcudzeniu,ak sa vase rozhovory budu tocit iba okolo toho co bolo v praci a kam pojdete na dovcu..vela stastia

denithestrange1993
29. okt 2025

@anonym_autor materska je ako disneyland, cely den si popoluška,akurat s tym rozdielom ze vecer ta necaka princ na bielom koni,ale v tom pripade len ten kôň. Tu vidno,ze si absolutne nevazi zeny matky a berie to ako ze su hlupe a zneuzivaju materstvo aby nemuseli do prace. Lenze s tym rozdielom ze v praci robis 40hodin tyzdenne a na materske 24/7.

motylik2559
29. okt 2025
@anonym_autor

@motylik2559 ďakujem za názor. Ono to tak môže vyznieť, uznávam. Bohužiaľ on stále do mňa takto rype a chytá ma za slovíčka.

@anonym_autor hej no vyznelo, ved skus si po sebe precitat🙂 a to nepisem v zlom. Mozno by bolo fajn viac zapriahnut svojho chlapa do starostlivosti o dieta, aby sa naucil, kde co ma a ako sa starat. Ved keby si niekam musela ozaj odist na par dni, tak ako by sa postaral?🤔 Treba ho do otcovskej role zapriahnut. A to,ze malemu dava po plienke za hluposti...Vies, podla mna ozaj vo vasom vztahu je velky problem konverzacia, naozaj tieto vase "vojny" by nemuseli byt, kebyze spolu komunikujete ako dve dospele osoby. Rozpravali ste sa o tom,ze preco takto reaguje voci malemu? Nema on nejake trapenie v sebe vnutorne,ze ho rozhodi aj totalna vtakovina? - problemy v praci, zdravotne problemy, v rodine nieco...Ono podla mna je dolezite, aby ste si najprv dokazali vy dvaja najst k sebe cestu a vediet sa vklude a bez vycitiek porozpravat o comkolvek co sa deje jemu, co sa deje tebe, ako zvladat spolocne vychovu, co zlepsit. Len ked vy sa ozaj rozpravate ako dvaja teenageri a ci uz spolu superite, alebo potrebuje mat neustale niekto navrch, tak sa ani necudujem ako to tam vyzera. A hlavne nezabudajte, ze drobec, aj ked je maly, tak uz nasava a vnima vas oboch a vasu disharmoniu-slusne napisane.

anonym_3fc913
29. okt 2025

Aj keby ostal doma na víkend s dieťaťom, to nemá nič spoločné s realitou. Pravdepodobne by nerobil ani polovicu z toho, čo denne musíš Ty. Môj keď takto ostal, tak nevaril, nepral, jedno kúpanie vynechal, zuby si mala umyla sama, nechcela jesť, nejedla. A samozrejme, svokra v akcii. Čiže dva dni jemu neukážu realitu a Tebe nepomôžu. Ale keď pôjdeš do práce, zapoj ho do diania v domácnosti úplne aktívne. Normálne kľudne mu oznam každý den, čo je potrebné urobiť, aby domácnosť ďalej fungovala. A kľudne mu toho príhod viac, nech vidí, nech si žije svoju rozprávku.

autor
29. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor hej no vyznelo, ved skus si po sebe precitat🙂 a to nepisem v zlom. Mozno by bolo fajn viac zapriahnut svojho chlapa do starostlivosti o dieta, aby sa naucil, kde co ma a ako sa starat. Ved keby si niekam musela ozaj odist na par dni, tak ako by sa postaral?🤔 Treba ho do otcovskej role zapriahnut. A to,ze malemu dava po plienke za hluposti...Vies, podla mna ozaj vo vasom vztahu je velky problem konverzacia, naozaj tieto vase "vojny" by nemuseli byt, kebyze spolu komunikujete ako dve dospele osoby. Rozpravali ste sa o tom,ze preco takto reaguje voci malemu? Nema on nejake trapenie v sebe vnutorne,ze ho rozhodi aj totalna vtakovina? - problemy v praci, zdravotne problemy, v rodine nieco...Ono podla mna je dolezite, aby ste si najprv dokazali vy dvaja najst k sebe cestu a vediet sa vklude a bez vycitiek porozpravat o comkolvek co sa deje jemu, co sa deje tebe, ako zvladat spolocne vychovu, co zlepsit. Len ked vy sa ozaj rozpravate ako dvaja teenageri a ci uz spolu superite, alebo potrebuje mat neustale niekto navrch, tak sa ani necudujem ako to tam vyzera. A hlavne nezabudajte, ze drobec, aj ked je maly, tak uz nasava a vnima vas oboch a vasu disharmoniu-slusne napisane.

@motylik2559 On sa nedá zapriahnuť nijak- ráno ide do práce a príde večer keď je malý okupany a v pyzamku nachystaný na spanie.. niekedy už ho ani nestihne, lebo malý spí už... takže tam priestor nie je žiaden skoro...neviem co mu je, už som sa snažila niekoľkokrát, vzdy na mňa len vybuchol že nič mu nie je a čo riešim zbytočne, až sa to vystupnuje na to ze sa proste sám len tak nahnevá a je po komunikácii... raz som mu slušne povedala normálnym tónom, že nech mu nedáva po plienke za každú drobnosť, a ani som to nedopovedala celé a začal na mňa zvyšovať hlas že čo to má znamenať, či si myslím ze len ja mam patent na výchovu a uplne sa rozculil že ho obviňujem že malého bije, pritom som to tak nepovedala... nedá sa s nim rozprávať. Ja som uz niekedy radšej ticho

miadi
29. okt 2025

Takze podla neho si bola 9 mesiacov uplne mimo a potom zas 2r Disneyland 🤣 prepac to co mas za chlapa ? Si bookni na vikend nejake wellness zo zlavy dna a dieta nechaj jemu nech si uzije aj on Disneyland . Netreba sa hadat urazat treba sa si dopriat . Narodky vianoce chod sama si odychnut. Nie od dietata ale od partnera a jeho nazorov .

autor
29. okt 2025
@anonym_3fc913

Aj keby ostal doma na víkend s dieťaťom, to nemá nič spoločné s realitou. Pravdepodobne by nerobil ani polovicu z toho, čo denne musíš Ty. Môj keď takto ostal, tak nevaril, nepral, jedno kúpanie vynechal, zuby si mala umyla sama, nechcela jesť, nejedla. A samozrejme, svokra v akcii. Čiže dva dni jemu neukážu realitu a Tebe nepomôžu. Ale keď pôjdeš do práce, zapoj ho do diania v domácnosti úplne aktívne. Normálne kľudne mu oznam každý den, čo je potrebné urobiť, aby domácnosť ďalej fungovala. A kľudne mu toho príhod viac, nech vidí, nech si žije svoju rozprávku.

@anonym_3fc913 ja by som aj, lenže on nebýva skoro vôbec doma... mame už 4 mesiace kúpenú policku, ktorá nám tu zavadzia a keď som mu minule normálne pripomenula či by doniesol vŕtačku, že by sme tu poličku dali na stenu, tak sa tváril akokeby neviem co od neho chcem a ešte som si asi o 2 dni vypočula ze si nemá kedy oddýchnuť lebo stále od neho niečo chcem, čo nie je pravda, tak som sa ho pýtala ze co chcem od neho a spomenul len tu policu... tak uz ani s tým ho neotravujem

autor
29. okt 2025
@miadi

Takze podla neho si bola 9 mesiacov uplne mimo a potom zas 2r Disneyland 🤣 prepac to co mas za chlapa ? Si bookni na vikend nejake wellness zo zlavy dna a dieta nechaj jemu nech si uzije aj on Disneyland . Netreba sa hadat urazat treba sa si dopriat . Narodky vianoce chod sama si odychnut. Nie od dietata ale od partnera a jeho nazorov .

@miadi veď práve preto sa ma to dotklo 🙁 no keby ja idem na víkend sama niekam si dopriať, to by som si vypočula... ani by som nešla, keď už tak by som išla sama s malým asi, nech má zážitok, keď sme nikde poriadne ešte ani neboli na takej minidovolenke

motylik2559
29. okt 2025
@anonym_autor

@motylik2559 On sa nedá zapriahnuť nijak- ráno ide do práce a príde večer keď je malý okupany a v pyzamku nachystaný na spanie.. niekedy už ho ani nestihne, lebo malý spí už... takže tam priestor nie je žiaden skoro...neviem co mu je, už som sa snažila niekoľkokrát, vzdy na mňa len vybuchol že nič mu nie je a čo riešim zbytočne, až sa to vystupnuje na to ze sa proste sám len tak nahnevá a je po komunikácii... raz som mu slušne povedala normálnym tónom, že nech mu nedáva po plienke za každú drobnosť, a ani som to nedopovedala celé a začal na mňa zvyšovať hlas že čo to má znamenať, či si myslím ze len ja mam patent na výchovu a uplne sa rozculil že ho obviňujem že malého bije, pritom som to tak nepovedala... nedá sa s nim rozprávať. Ja som uz niekedy radšej ticho

@anonym_autor A odkedy takyto zacal byt? Ako sa maly narodil, ci uz skor si vnimala nejake jeho vybuchy, ci arogantne spravanie?

anonym_a010eb
29. okt 2025
@anonym_autor

@veselo_neveselo nie, nebol...max tak necelú hodinu.. ani by som ho s malým nenechavala samého, kým sa nezaujíma co kde ma a ako sa oňho postarať.. tiež som si všimla poslednú dobu ze je naňho veľmi prísny- dáva mu po plienke za hlúposti namiesto vysvetlenia a malý potom v kuse len plače..

@anonym_autor Prosim??? Co to ako vazne?? Chcela som nieco napisat, ale na toto sa nic neda.

maury
29. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to je smutné, že takto s vami funguje, správa sa k tebe a k dieťaťu. To už aký vzor bude mať dieťa. Keď namiesto učenia, ho búcha po zadku a na teba pred ním zvyšuje hlas. A inak ho absolútne nezaujímate a radšej je od rána do večera vo firme. Predtým bol iný, vôbec sa neprejavoval? Ja by som si s ním nevedela život predstaviť.

anonym_3a115d
29. okt 2025

Typický mizogýn. Predsudky voči ženám, myslí si, že sú niečo menej. Kopla by som ho do zadku a zbohom.

anonym_8fc5c9
29. okt 2025

@anonym_autor mne to ohladom prace hovoril tiez a cuduj sa svete, chodim do prace a v pohode zvladam a druhé dieta mi ani na um nezislo.

anonym_ddc4c3
29. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_ddc4c3 on nepôjde na materskú... nevyužil ani tu otcovsku po narodení dieťaťa a to sa dušoval ze si ju vezme a bude s nami...

@anonym_autor ale ty sa nemáš pýtať ale oznámiť.

mizoko
29. okt 2025

@anonym_autor prepáč,ale z toho čo všetko tu píšeš si si vybrala debila a dobrovoľne s ním minas svoj život. Na čo ti je taký idiot? Vážne sa zamysli či ti stojí za to byť s takým človekom. Si preňho handra a decko iba prívesok aby sa mohol ukazovať aký je skvelý - aj firmu má a aj rodinu. No sral by ho pes tupca. Choď čo najskôr do práce a odstrihnúť sa od neho. Veď tá má len na sex a na to,aby si mu poskuhovala. Až zle sa mi spravilo z toho čo píšeš a to absolútne nezvyknem komentovať takéto témy.