icon

Partnerove názory ma šokovali a urazili

29. okt 2025

Ahojte.. partnerovi som dnes hovorila niečo čo mi o svojom malom vravela tehotná kamarátka. On mi na to povedal:" A ty jej veríš? Ty veríš tehotnej? Ako sorry, ale vy ženy ste úplne ale úplne mimo, mimo reality keď ste tehotné. " Ja som ostala v šoku. Samozrejme sa mi nepáčilo ako uráža ženy, tak som povedala že tak toto si teraz prehnal, zabil si našu konverzáciu. Na to začal do mňa útočiť ze koľko mam rokov a ze je to tak a ze sa nemám urážať.. mame spolu jedno malé dieťa.. minule mi povedal že on je veľmi zvedavý ako ja budúci rok chcem ísť do roboty (konci mi materská), ze ved ja žijem úplne mimo reality, že mám disneyland a ze si pozrie ako zvládnem ísť do práce alebo ze ci budem pýtať druhé dieťa, aby som ešte zostala doma
. To ma tiež zabolelo, urazilo... doteraz sa za to nesopravedlnil, hádali sme sa kvôli tomu niekoľko dní a stále potom prekrucal ze to nepovedal doslova tak, že som si to zle vysvetlila...
Co si o tom myslite? Dosť ma to mrzí, nechcem aby synček mal takýto príklad 😞

autor
30. okt 2025
@anonym_cf14d6

@anonym_a010eb neee, potrebuje príučku, nech ho osvieti a možno sa spamatá.
Zbalila by som sa a povedala mu, že má 2 dni na to aby prehodnotil svoje správanie a že už ďalej cesta nevedie.
Najlepšie pred nejakou oslavou, aby aj pani svokra pochopila že sa niečo deje

@anonym_cf14d6 hej a potom sa vrati, bude zase mesiac ako cukrík, ja mu to uverim a môžeme začať od začiatku... podobne som uz skúsila keď bol malý bábätko, tak na 1 noc som ho poslala spať preč...

autor
30. okt 2025
@zuzana76

@anonym_autor je manipulator a narcis asi

@zuzana76 ja som si začala citat o manipulatoroch nedávno a aj spätne keď som si vybavila nejaké momenty, rozhodnutia a pod., tak bohužiaľ mi to sedí...

autor
30. okt 2025
@anonym_6f90f6

@anonym_autor partner ťa nepovažuje za rovnocennú. Zvyšuje na teba hlas- si preňho menejcenná. Podľa tvojho opisu, mne sa javí ako sociopat.
Daj si ciele ako sa od neho odstrihneš...
Choď do roboty, šetri, hľadaj možnosti.
Na nič sa pred ním nesťažuj- on použije všetko proti tebe

@anonym_6f90f6 ano a aj pred malým to robí a keď ho potichu poprosím, či by mohol rozprávať normálne, že malý to vníma, tak ešte naschvál viac a viac zvýši hlas

autor
30. okt 2025
@anonym_6f90f6

@anonym_autor partner ťa nepovažuje za rovnocennú. Zvyšuje na teba hlas- si preňho menejcenná. Podľa tvojho opisu, mne sa javí ako sociopat.
Daj si ciele ako sa od neho odstrihneš...
Choď do roboty, šetri, hľadaj možnosti.
Na nič sa pred ním nesťažuj- on použije všetko proti tebe

@anonym_6f90f6 ja sa už vyše 2 rokov na nič nesťažujem... absolútne na nič.. práve preto aby mi nemal čo chrstnúť do tváre keď bude mať zase náladu a viesť so mnou svoj 2 hodinový monológ o tom co by som mala zmeniť a aká som

autor
30. okt 2025
@mizoko

@anonym_autor niektorí muži sa spamataju,ale tvoj zjavne nie.

@mizoko nie, on nakoniec hodí všetko na mňa aj tak... a posledne začal používať vetu ze "asi si zabudla odkiaľ si... z takej istej riti ako aj ja" co používa úplne z cesty, keď napríklad s niečím nesúhlasím alebo sa ozvem na niečo co mi vadí...

anonym_a010eb
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_a010eb otĺkať je zas silné slovo, on mu dá po plienke fakt ze len slabucko, ale malý to chápe a aj tak plače aj keď ho to isto nebolí 🙄 to zas keby ho capol tak ze ho to bolí, tak uz je pred dverami dávno..

@anonym_autor Asi si nevsimol, ze nevychovava steniatko, ale dieta😏

mizoko
30. okt 2025
@anonym_autor

@mizoko nie, on nakoniec hodí všetko na mňa aj tak... a posledne začal používať vetu ze "asi si zabudla odkiaľ si... z takej istej riti ako aj ja" co používa úplne z cesty, keď napríklad s niečím nesúhlasím alebo sa ozvem na niečo co mi vadí...

@anonym_autor no veď narcista. Preč od neho. Lepšie to už nebude. On už má aj tak inú na haciku

zuzana76
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ach, hulvat, je mi to luto, naco si takyto chlapi robia deti a tahaju zeny za nos, budes sa musiet zmenit ty, asi by som s nim uz v nicom nepocitala.

mk22
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_6f90f6 ja sa už vyše 2 rokov na nič nesťažujem... absolútne na nič.. práve preto aby mi nemal čo chrstnúť do tváre keď bude mať zase náladu a viesť so mnou svoj 2 hodinový monológ o tom co by som mala zmeniť a aká som

@anonym_autor obdivujem kde berieš energiu znášať idiota a jeho monológ.
Vies o tom, ze nie si povinná, ze??

anonym_cf14d6
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor navrhni mu poradňu, psychológa, jeho obvinenia sú irelevantné a nakoľko si sa bavila so psychológom vykazuje známky narcistického manipulátora, krorého by mal navštíviť pokiaľ chce zachrániť rodinu.
A pokiaľ bude vrešťať tak si to buď nahraj, budeš potrebovať pre pani svokru s tým, že svoje jediné dieťa, jej vnúča v takomto toxickom prostredí vyrastať nenecháš..

autor
30. okt 2025
@mk22

@anonym_autor obdivujem kde berieš energiu znášať idiota a jeho monológ.
Vies o tom, ze nie si povinná, ze??

@mk22 áno viem, ale nechal by ma ísť spať, kým sa nevyrozprava..

autor
30. okt 2025
@anonym_cf14d6

@anonym_autor navrhni mu poradňu, psychológa, jeho obvinenia sú irelevantné a nakoľko si sa bavila so psychológom vykazuje známky narcistického manipulátora, krorého by mal navštíviť pokiaľ chce zachrániť rodinu.
A pokiaľ bude vrešťať tak si to buď nahraj, budeš potrebovať pre pani svokru s tým, že svoje jediné dieťa, jej vnúča v takomto toxickom prostredí vyrastať nenecháš..

@anonym_cf14d6 to som už skúšala... on vždy povedal, že psychológa potrebujem ja, že mi ho vybaví...

zuzana76
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_cf14d6 to som už skúšala... on vždy povedal, že psychológa potrebujem ja, že mi ho vybaví...

@anonym_autor a toto je presne ta manipulacia, odviest pozornost od seba a poukazovat na druheho

mk22
30. okt 2025
@anonym_autor

@mk22 áno viem, ale nechal by ma ísť spať, kým sa nevyrozprava..

@anonym_autor a teda čakáš na co, ze sa zmení?

anonym_cf14d6
30. okt 2025
@mk22

@anonym_autor a teda čakáš na co, ze sa zmení?

@mk22 klasika veď, nemá kam ísť a nemá peniaze, inak by tam už nebola

Aj keď existuje výživné na dieťa aj na ňu.. je to večný problém mamičiek na mateskej, nevedia sa prebrať k životu a niečo riešiť

mk22
30. okt 2025
@anonym_cf14d6

Aj keď existuje výživné na dieťa aj na ňu.. je to večný problém mamičiek na mateskej, nevedia sa prebrať k životu a niečo riešiť

@anonym_cf14d6 ja by som s takým nebola.
Véd ju ma za handru, obtiera špinu, slovné, ze z ktorej riti vyšla..to je co..okrem iného spomenutého.. nemusi nic znášať, obetovať sa pre uplnu rodinu kvôli dieťaťu s kt vie byt najviac hodinu.
Tak zrejme financie..

anonym_cf14d6
30. okt 2025
@mk22

Véd ju ma za handru, obtiera špinu, slovné, ze z ktorej riti vyšla..to je co..okrem iného spomenutého.. nemusi nic znášať, obetovať sa pre uplnu rodinu kvôli dieťaťu s kt vie byt najviac hodinu.
Tak zrejme financie..

@mk22 žiaľ v tomto majú všetci chlapi pravdu, žena sa zabudne pri režime a plienkach a radšej bude trpieť, lebo majú zodpovednosť za dieťa a sú presvedčené že toto je pre dieťa lepšie..
A nespraví s tým ani jedna nič, autorka sa urazí a už sa neozve, lebo my nič nevieme a len ona má patent a cez to nejde vlak.. už to poznám, vypísala sa, ale nielen že jej to nepomože, ale uvedomí si, že je v kely

autor
30. okt 2025
@anonym_cf14d6

@anonym_cf14d6 ja nemusím nikam ísť, bývame v mojom byte.. áno financie môžu byť problém, ale uz na tom pracujem... to ze tu nevypisem všetko čo robím neznamená, že to nerobím... a keďže som si vedomá čo bude nasledovať ak to ukončím z jeho strany aj zo strany jeho rodiny, potrebujem byť pripravená a ideálne mať aspoň nejaký dôkaz pre jeho mamicku, lebo inak to nikdy neskončí... potrebujem si urgentne vyriešiť aj auto, lebo to co bolo moje a na mňa písané sme predali (vzájomným rozhodnutím), lenže peniaze z toho nemám žiadne.. pôvodný plán bol za tie peniaze kúpiť iné + doplatiť, lenže z toho vzišlo, lebo partnerovi prišlo lepšie ze mi dá svoje a on bude na firemnom jazdiť.. takže nemám teraz svoje auto žiadne a to jeho nechcem.. ďalšia vec potrebujem to spraviť tak aby pri tom nebol malý, keď sa to bude diať a iné opatrenia..

autor
30. okt 2025
@anonym_cf14d6

@mk22 žiaľ v tomto majú všetci chlapi pravdu, žena sa zabudne pri režime a plienkach a radšej bude trpieť, lebo majú zodpovednosť za dieťa a sú presvedčené že toto je pre dieťa lepšie..
A nespraví s tým ani jedna nič, autorka sa urazí a už sa neozve, lebo my nič nevieme a len ona má patent a cez to nejde vlak.. už to poznám, vypísala sa, ale nielen že jej to nepomože, ale uvedomí si, že je v kely

@anonym_cf14d6 a ja určite netvrdim ze toto je pre dieťa najlepšie.. nie som zástanca toho, že treba udržať úplnú rodinu za každú cenu... nechcem aby syn mal otcove názory a správanie

autor
30. okt 2025
@mk22

Tak zrejme financie..

@mk22 najradšej by som bola keby som to mohla zo dňa na deň skončiť, lenže pri takomto človeku to nejde, musím to mať vopred premyslené.. chcem aby to prebehlo ideálne co najpokojnejsie a ak budem mať na vrch, dá nám pokoj snáď... aby malý ani len nepocitil ze sa niečo deje..

anonym_cf14d6
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_cf14d6 a ja určite netvrdim ze toto je pre dieťa najlepšie.. nie som zástanca toho, že treba udržať úplnú rodinu za každú cenu... nechcem aby syn mal otcove názory a správanie

@anonym_autor ok, tak sa teším, že si výnimka.
Tak ešte si privlastnil peniaze za predaj tvojho auta, dobre vie čo robí, ach

maury
30. okt 2025
@anonym_autor

Vďaka všetkým za názor. Chcela som len vedieť ci som naozaj nejaká precitlivela na bežné veci alebo to vnímam v poriadku

@anonym_autor určite precitlivelá nie si, toto by vadilo každému. On si buduje svoje verejné PR a doma sa už nemusí pretvarovať. Poznám takýchto ľudí a fungovať je s nimi náročné. Prajem veľa síl

autor
30. okt 2025
@maury

@anonym_autor určite precitlivelá nie si, toto by vadilo každému. On si buduje svoje verejné PR a doma sa už nemusí pretvarovať. Poznám takýchto ľudí a fungovať je s nimi náročné. Prajem veľa síl

@maury ďakujem veľmi pekne ❤️

mk22
30. okt 2025
@anonym_autor

@mk22 najradšej by som bola keby som to mohla zo dňa na deň skončiť, lenže pri takomto človeku to nejde, musím to mať vopred premyslené.. chcem aby to prebehlo ideálne co najpokojnejsie a ak budem mať na vrch, dá nám pokoj snáď... aby malý ani len nepocitil ze sa niečo deje..

@anonym_autor je to partner v tvojom byte??
Tak to moze byt veľmi rýchle.
Uz len nabrať odvahu.

autor
31. okt 2025
@mk22

@anonym_autor je to partner v tvojom byte??
Tak to moze byt veľmi rýchle.
Uz len nabrať odvahu.

@mk22 áno, byt je môj, pred rokmi son si vzala hypo a kúpila ho..

mk22
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak môže letieť ako handra

anonym_9b586b
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preboha a co ta pri ňom drzi?

anonym_9b586b
31. okt 2025
@anonym_9b586b

@anonym_autor preboha a co ta pri ňom drzi?

@anonym_9b586b aha uz čítam ze planujes. No tak držím palce a aj ked to na súde asi neobstojí pre istotu si vsetko dokumentuj a nahravaj môže sa to hodiť. Dufam ze nebude robit problémy cez syma

anonym_743346
1. nov 2025

Bože ďalšia čo má dieťa s dementom...

beronsche
1. nov 2025

@anonym_autor máš úplne otrasného partnera, fakt veľmi zlý výber....
Na tvojom mieste sa pomaly, ale isto zabezpečujem. Aby som bola so synom sebestačná. Lebo tento tu bude pritvrdzovať - zrazu sa nebudeš v kuse starat o pohodlie jeho zadku, lebo práca, dieťa, domácnosť je dobrý maratón a jemu, pánovi tvorstva, sa to páčiť nebude.. Ktovie, ako to nakoniec skončí.

Ešte jedna vec - to bitie dieťaťa by som mu zarazila raz a navždy. Čo to je za kreten, čo v kuse cape male dieťa?