Partnerove názory ma šokovali a urazili
Ahojte.. partnerovi som dnes hovorila niečo čo mi o svojom malom vravela tehotná kamarátka. On mi na to povedal:" A ty jej veríš? Ty veríš tehotnej? Ako sorry, ale vy ženy ste úplne ale úplne mimo, mimo reality keď ste tehotné. " Ja som ostala v šoku. Samozrejme sa mi nepáčilo ako uráža ženy, tak som povedala že tak toto si teraz prehnal, zabil si našu konverzáciu. Na to začal do mňa útočiť ze koľko mam rokov a ze je to tak a ze sa nemám urážať.. mame spolu jedno malé dieťa.. minule mi povedal že on je veľmi zvedavý ako ja budúci rok chcem ísť do roboty (konci mi materská), ze ved ja žijem úplne mimo reality, že mám disneyland a ze si pozrie ako zvládnem ísť do práce alebo ze ci budem pýtať druhé dieťa, aby som ešte zostala doma
. To ma tiež zabolelo, urazilo... doteraz sa za to nesopravedlnil, hádali sme sa kvôli tomu niekoľko dní a stále potom prekrucal ze to nepovedal doslova tak, že som si to zle vysvetlila...
Co si o tom myslite? Dosť ma to mrzí, nechcem aby synček mal takýto príklad 😞
@anonym_da4beb
Si si tu prisla rypnut do autorky
a dalsich zien co su vaznych zivotnych siruaciach aby si bola
Zaujimava?
Lebo v sukromnom zivote niesi?
@anonym_3e2375 ďakujem ze si si ma zastala, ale nechaj tak, niekto je z tých šťastnejších vo vybere partnera a neberie mu to hlava, ja to chápem. Ale v tom prípade na čo sa vyjadrovať 🤷🏼♀️
@andreatytler ok no, neviem ci si matka alebo nie, ale môj syn je ešte maličký a trhá ma keď plače lebo je neprávom napríklad capnuty po plienke alebo plače lebo mu tatko povie ze je škaredý chlapec a nevie pekne jest kvôli pár popadanym zrnkam ryze..a celé obedovanie sa zmeni na plač.. dobre, aby som nebola taka tak som mu ho dnes vychystala von na 2 hodiny, okrem toho ze frflal celý čas, tak malý odchádzal z bytu s placom, lebo mu capol zase po plienke, za to ze chcel krpec otvoriť šuflík.. vieš keď si toto predstavím napríklad týždeň, že by bol s nim sám, tak ten chlapček by mal podľa mňa psychiku rozhodenu poriadne... mimo iného, že určite ako majiteľ firmy by nezostal doma týždeň ( ako dom už predtým spomínala, nevezme si ani pár dní voľna aby bol s nami, ani keď som bola ja velmi chorá), a syna by akurát tak dal svojej mame na ten týždeň a tá by mi ho možno už ani nechcela vrátiť, lebo na 100% by nemala pochopenie ze som si dovolila odísť a nechať dieťa tak... takže asi toľko.. ľahko sa tu radia takéto veci, ja verím ze to u niekoho doma pomohlo, ale vy neviete ako to mam ja, aké sú povahy aj s jeho mamou..
@anonym_autor To je velmi zle ak veris tomu ze by dieta malo rozhodenu psychiku z toho ze by ostalo tyzden s vlastnym otcom. Predstav si ze by si umrela. Ved to by bola katastrofa pre to dieta. Je mi to velmi luto ze mas takyto zivot.
Skoda ze sa ti nepodarilo najst lepsieho otca. Prosim nerob si s tymto clovekom dalsie diete.
Ale mozno to nie je take zle. Ked clovek opise len tie zle veci, vyzera to ako peklo.
Ja ked som isla do toho ze chcem dieta, tiez som isla s tym ze muz nechcel a necakala som ze bude dobry otec, ale mala som stastie a muz je do syna uplny blazon.
Urcite nechod prec na tyzden. Na zaciatok stacia tie 2 hodiny sobotu nedelu. Neskor to bude popoludnie a neskor cely den. Nezda sa mi ze by s muzom bola nejaka konstruktivna debata a tak by som bitie uplne zakazala. Velmi razne a odhodlane mu povedz ze si nezelas aby ho udrel, Hovorit tomu ze je to "po plienke" je len maskovanie pravdy. Tak isto tie reci ze je skaredy chlapec. Akekolvek hodnotenie zakazat. Muz to asi pocuval cele detsvo od svojich rodicov a tak to teraz prenasa na syna. Snaz sa urobit co najviac aby si to zastavila.
Na mojho muza najlepsie funguje pochvala a ocenenie. Ked sa muz vrati v vychdzky podakuj a ocen ze ti dal moznost si oddychnut a pochval ze mu to otcovanie dobre islo.
Musis sa trochu nastvat a byt raznejsia. Nedovol aby ktokolvek ublizoval tvojmu dietatu.
@anonym_3e2375 ďakujem ze si si ma zastala, ale nechaj tak, niekto je z tých šťastnejších vo vybere partnera a neberie mu to hlava, ja to chápem. Ale v tom prípade na čo sa vyjadrovať 🤷🏼♀️
@anonym_autor to nie je stastie na vyber ale naša voľba. Autorka uvedom si ako trpí tvoj syn. Ty mas byt pre neho opora a bezpečie a nechávas ho vyrastať v takom prostredí. Ja viem ze výhovorky sa vzdy nájdu, ale jedine ty mozes nieco zmeniť na vašich životoch. Tvoj partner sa pravdepodobne uz nezmeni, ked ho nezmenilo narodenie babatka. Je to velka skoda, ze spolu nemaju vzťah. Ale to neznamená ze ma chlapec prebrať taketo vzory vzťahov a správania do života. Svoje dieta by som si veru capat po plienke nenechala.
@anonym_autor Mala som rovnakého 15 rokov. Vďaka Bohu, už je preč a dnes mám vedľa seba úžasného muža, už manžela, ktorý by mi nikdy nič takéto nepovedal. Zmeniť svoj život k lepšiemu nie je vždy jednoduché, nikto okrem môjho terajšieho partnera pri mojom rozhodnutí zo dňa na deň odísť nestál, a napriek tomu som neváhala ani minútu, stretnutie svojho teraz už manžela som považovala za druhú šancu od života a vyšlo to.
@anonym_autor Mala som rovnakého 15 rokov. Vďaka Bohu, už je preč a dnes mám vedľa seba úžasného muža, už manžela, ktorý by mi nikdy nič takéto nepovedal. Zmeniť svoj život k lepšiemu nie je vždy jednoduché, nikto okrem môjho terajšieho partnera pri mojom rozhodnutí zo dňa na deň odísť nestál, a napriek tomu som neváhala ani minútu, stretnutie svojho teraz už manžela som považovala za druhú šancu od života a vyšlo to.
@fialka555 to je úžasné ❤️ druhé šance na šťastný život existujú, teším sa, že si zabojovala a zvládla to. Môžeš byť na seba pyšná.. si silná
@anonym_da4beb
Si si tu prisla rypnut do autorky
a dalsich zien co su vaznych zivotnych siruaciach aby si bola
Zaujimava?
Lebo v sukromnom zivote niesi?
@anonym_3e2375 áno, rýpla som si. Tí blbci sa nezmenili príchodom detí, boli takí vždy, len ste to nevideli a nechceli vidieť. Ako sa hovorí, vyberaj múdro a s rozvahou😉a ver mi, že polovicu ťažkých životných situácií ani nezažiješ.
@anonym_3e2375 áno, rýpla som si. Tí blbci sa nezmenili príchodom detí, boli takí vždy, len ste to nevideli a nechceli vidieť. Ako sa hovorí, vyberaj múdro a s rozvahou😉a ver mi, že polovicu ťažkých životných situácií ani nezažiješ.
@anonym_da4beb presne. To nie je výber o šťastí ako tu niektoré píšu. Len na začiatku prehliadali varovne signály. Muž sa len tak nezmení.
@shogun môžem sa spýtať kam tá kamoška odišla so syncekom a ako zvládala ťahať všetko sama? Lebo výživné veľmi nezachráni..
@anonym_autor odisla k rodicom, ale su v rovnakom meste a maleho si striedaju, cize ma velku oporu a pomoc v rodicoch a tym, ze sa dohodli na striedavke, vyzivne neriesia a vsetky vydavky si delia na polovicu
@anonym_da4beb presne. To nie je výber o šťastí ako tu niektoré píšu. Len na začiatku prehliadali varovne signály. Muž sa len tak nezmení.
@aurora33 zmení sa možno jeden z desiatich a aj to len kvôli sebe, ale určite nie kvôli žene a deťom. A potom tu dievčence vyplávajú, ako sa ich partneri zmenili k horšiemu... nezmenili sa, ukázali sa, akí sú v skutočnosti.
Väčšina mužov si prestane vážiť svoje ženy, ak ostanú doma na rodičovskej. Berú ich ako niečo vydržiavané, ktoré musia živiť, dovoľujú si voči nim také, čo si muž voči žene, ktorá zvláda dieťa i prácu nikdy nedovolí.Ak sa žena preorientuje iba na dieťa a domácnosť, je to muž, ktorý uniká z reality. Zdá sa mu, že žena si iba dovolenkuje a odpočíva a tak sa k nej potom aj správa. No to sa už asi nikdy nezmení. Skúsila si zostať doma a v jeho očiach navždy ostaneš takou a správať sa už bude iba tak.
Ahojte, všetkým chcem poďakovať za podporu, ale aj tie rýpnutia a kopnutia.. ako som sľúbila, hlásim sa, že veci sa pohli a ideme od seba.. mám veľký strach z financií a ako to celé zvládnem zo začiatku, keď malý ešte len bude mať 2 roky, ale musím rozmýšľať rýchlo a prísť na nejakú rozumnú možnosť.
Ahojte, všetkým chcem poďakovať za podporu, ale aj tie rýpnutia a kopnutia.. ako som sľúbila, hlásim sa, že veci sa pohli a ideme od seba.. mám veľký strach z financií a ako to celé zvládnem zo začiatku, keď malý ešte len bude mať 2 roky, ale musím rozmýšľať rýchlo a prísť na nejakú rozumnú možnosť.
@anonym_autor ahoj, držím velmi palce. Super ze si nasla odvahu. Urcite si pozistuj na co vsetko mas nárok okrem výživného, ci aj výživné na seba. To zvládneš 🙂
@anonym_autor drzim palce a vela sil
@anonym_autor ahoj, držím velmi palce. Super ze si nasla odvahu. Urcite si pozistuj na co vsetko mas nárok okrem výživného, ci aj výživné na seba. To zvládneš 🙂
@anonym_9b586b ano, uz sa tým zaoberám. Potešilo ma zistenie, že rodičovský príspevok mi bude chodiť naďalej aj keď už budem pracovať.. tak s tým už sa dá inak hospodáriť 🙏
@anonym_autor Fuuu, no to je velky zvrat. Dufam ze si OK.
@anonym_9b586b ano, uz sa tým zaoberám. Potešilo ma zistenie, že rodičovský príspevok mi bude chodiť naďalej aj keď už budem pracovať.. tak s tým už sa dá inak hospodáriť 🙏
@anonym_autor co sa udialo? Si mu to povedala? Ako reagoval?
@anonym_autor Fuuu, no to je velky zvrat. Dufam ze si OK.
@andreatytler ale áno, čo sa týka vzťahu tak som ok, jedine co mam trosku strach po finančnej stránke..
@anonym_autor co sa udialo? Si mu to povedala? Ako reagoval?
@anonym_50bb0c ja som mu to povedala už veľakrát a všetko, teraz to ani nezačalo tým, ale začal do mňa večer rýpať zase, až sme sa začali hádať... teda skôr on sám so sebou, ja som ani nemala priestor sa vyjadriť alebo dopovedat vetu... jedine co som povedala ze mam z neho dojem ze asi mu nesedi ta uloha otca, ze inak si neviem vysvetliť jeho spravanie a on ze to nie je pravda, ze on syna miluje...no a potom sa úplne vytočil, lebo som mu povedala jednu vec ze co mi vadí a ze by nám prospelo viac času spolu a on na to ze to nejde a ze kedysi to mali muži jednoduchšie, ze sa starali finančne o rodinu a aj tak ich ta rodina mala rada a teraz ze je očakávané ze nielen financie ale aj sa starať o dieťa a domácnosť tiež a že porovnávam sa určite s nejakými kamoškami co maju mužov na home office, atď... potom si išiel zapáliť von cigaretu a keď sa vrátil tak povedal ze ho to takto nebaví a ja ze ani mňa, že už 2 roky držím... a tak to nejako začalo.. ale v podstate začal on co ma prekvapilo a keď som sa spýtala co jeho konkrétne nebaví, keď už domov chodí s tým ze hneď do mňa rype, ja ani nič nerobím také, tak on mi povedal ze si mám nastaviť zrkadlo, že mi šibe.. a ze ved každý deň doňho hustim a ja ze co si vymýšľa, ved ja nezačína nikdy a nerypem nikdy a keď som sa dozadovala nech mi teda povie príklad ze s čím doňho rypem tak mi nevedel nič konkrétne povedať najskôr a potom z neho vyšlo ze aby navrtal poličku (mesiace bola kúpená a tu zavdzala)... a ze nenávidí tento byt, že všade sú hračky (mame doma stále poriadok), že nechápe prečo malý musí mať hračky aj v kúpeľni (v takom kosicku lebo sa s nimi kupe) a podobné hlúposti... bolo by to fakt na dlho to tu rozpisovať, v podstate zo mňa chcel urobiť tu zlu a vymýšľal si nezmysly...
@anonym_50bb0c ja som mu to povedala už veľakrát a všetko, teraz to ani nezačalo tým, ale začal do mňa večer rýpať zase, až sme sa začali hádať... teda skôr on sám so sebou, ja som ani nemala priestor sa vyjadriť alebo dopovedat vetu... jedine co som povedala ze mam z neho dojem ze asi mu nesedi ta uloha otca, ze inak si neviem vysvetliť jeho spravanie a on ze to nie je pravda, ze on syna miluje...no a potom sa úplne vytočil, lebo som mu povedala jednu vec ze co mi vadí a ze by nám prospelo viac času spolu a on na to ze to nejde a ze kedysi to mali muži jednoduchšie, ze sa starali finančne o rodinu a aj tak ich ta rodina mala rada a teraz ze je očakávané ze nielen financie ale aj sa starať o dieťa a domácnosť tiež a že porovnávam sa určite s nejakými kamoškami co maju mužov na home office, atď... potom si išiel zapáliť von cigaretu a keď sa vrátil tak povedal ze ho to takto nebaví a ja ze ani mňa, že už 2 roky držím... a tak to nejako začalo.. ale v podstate začal on co ma prekvapilo a keď som sa spýtala co jeho konkrétne nebaví, keď už domov chodí s tým ze hneď do mňa rype, ja ani nič nerobím také, tak on mi povedal ze si mám nastaviť zrkadlo, že mi šibe.. a ze ved každý deň doňho hustim a ja ze co si vymýšľa, ved ja nezačína nikdy a nerypem nikdy a keď som sa dozadovala nech mi teda povie príklad ze s čím doňho rypem tak mi nevedel nič konkrétne povedať najskôr a potom z neho vyšlo ze aby navrtal poličku (mesiace bola kúpená a tu zavdzala)... a ze nenávidí tento byt, že všade sú hračky (mame doma stále poriadok), že nechápe prečo malý musí mať hračky aj v kúpeľni (v takom kosicku lebo sa s nimi kupe) a podobné hlúposti... bolo by to fakt na dlho to tu rozpisovať, v podstate zo mňa chcel urobiť tu zlu a vymýšľal si nezmysly...
@anonym_autor to je chuj fakt.
@anonym_autor to je chuj fakt.
@anonym_743346 😄 som rada za tento názor. Keď som to cele pisala tak som nemala dobrý pocit a som rozmýšľala ze ci mi fakt nesibe alebo neni vo mne chyba... lenže ja som fakt mierumilovný človek a mňa takéto debaty a hádky hrozne stresujú, nemám to rada.
@anonym_743346 😄 som rada za tento názor. Keď som to cele pisala tak som nemala dobrý pocit a som rozmýšľala ze ci mi fakt nesibe alebo neni vo mne chyba... lenže ja som fakt mierumilovný človek a mňa takéto debaty a hádky hrozne stresujú, nemám to rada.
@anonym_autor Drz sa. Tu na fore je skupina pravnikov zdarma. Skus to pohladat. Potrebujes mat dobre rady ze co a ako financne.
@anonym_autor Drz sa. Tu na fore je skupina pravnikov zdarma. Skus to pohladat. Potrebujes mat dobre rady ze co a ako financne.
@andreatytler ďakujem, pozriem na to.

@anonym_autor Nebude sa ti pacit co ti poviem, ale to ako sa sprava muz je vsetko tvoja praca.
Teba ani nenapadne ze by sa muz mohol o dieta starat. Baby ti tu dobre radia nechat syna muzovi ale ty to odmietas. Vravis ze najskor sa muz musi zacat zaujimat, ale on sa nebude, kym mu ty nedas prilezitost.
@andreatytler ok no, neviem ci si matka alebo nie, ale môj syn je ešte maličký a trhá ma keď plače lebo je neprávom napríklad capnuty po plienke alebo plače lebo mu tatko povie ze je škaredý chlapec a nevie pekne jest kvôli pár popadanym zrnkam ryze..a celé obedovanie sa zmeni na plač.. dobre, aby som nebola taka tak som mu ho dnes vychystala von na 2 hodiny, okrem toho ze frflal celý čas, tak malý odchádzal z bytu s placom, lebo mu capol zase po plienke, za to ze chcel krpec otvoriť šuflík.. vieš keď si toto predstavím napríklad týždeň, že by bol s nim sám, tak ten chlapček by mal podľa mňa psychiku rozhodenu poriadne... mimo iného, že určite ako majiteľ firmy by nezostal doma týždeň ( ako dom už predtým spomínala, nevezme si ani pár dní voľna aby bol s nami, ani keď som bola ja velmi chorá), a syna by akurát tak dal svojej mame na ten týždeň a tá by mi ho možno už ani nechcela vrátiť, lebo na 100% by nemala pochopenie ze som si dovolila odísť a nechať dieťa tak... takže asi toľko.. ľahko sa tu radia takéto veci, ja verím ze to u niekoho doma pomohlo, ale vy neviete ako to mam ja, aké sú povahy aj s jeho mamou..