Partnerove trávenie voľného času

10. sep 2023

Na začiatok by som povedala že nikoho nekomandujem a som zato že ľudia majú mat aj vlastný program a koníčky. Ale čo s mužom ktorý vždy cez týždeň a jeden deň víkendu je pohlteny svojim koníčkom…vadí mi to teraz a pre budúcnosť ak by boli deti je take správanie pre mna neprípustne aby sa muž vyparil z domu a manželka nech je s deťmi sama doma. Vysvetľujem mu to tak že chodi tam s partiou ktorá má dávno deti odrastene a na poriadku teda žiadna väčšia zodpovednosť pre rodinu ti nie je tomu chapem lenže on je mladý muž ktorý raz chce mat rodinu a príde mi choré že za mesiac vždy ten jeden deň víkendu patri koníčku…. Nedá sa s ním nič naplánovať keďže človek je limitovaný časom aj lokalizáciou a niekedy to vyžaduje cestovanie takze to nie je aktivita na 6hodin ale rovno dobrých 12hodin … cakam na zmenu už vyše polrok on mi sľubuje že mu mám dať čas a sa to zmeni.
Vid príklad situácia keď príde na debatu o traveni víkendu povie mi že v piatok ráno bude vedieť… príde piatok nato mi povie že kamaráti mu napísali že dnes tam musí prísť a mne len príde smska že teda on so mnou chcel byt ale ide tam… nato mi povie že po skončení môžem prísť čo samozrejme nepridem lebo nebudem niekomu vypĺňať program kedy mu to sedi ..samozrejme iba kvôli tomu plačem a trápim sa či sa to raz zmeni

luccija
10. sep 2023

Rob si svoj program a nie nezmení sa to.Pol roka, keď čakáš si trpezlivá🙂

sundew
10. sep 2023

Raz za mesiac je jednu sobotu celu prec,ti teda vobec nieje vela. Ale zas tieto plany na poslednu chvilu by ma tiez otravovali!
Ale musim povedat ze my mame dve deti a manzel mal tiez vela koníčkov a stale niekde behal po výletoch,ale odkedy mame deti tak sa prispôsobuje situácii doma a ja tak isto. Ja mu necham deti a idem si tiez zašportovali alebo von s kamoskou.

luccija
10. sep 2023

Takže, ak kamaráti v piatok nezavolaju má čas na teba, ak zavolajú nie.Co robí je rybár?

autor
10. sep 2023

@luccija ale keď mi povie že druhé ženy by boli rady že sa zbavia muža tak má to aj zamrzí lebo nás život ani nezačal a už sa ho mám mat chuť zbaviť tak sa zamýšľam nad jeho pohľadom na tn problém

beata_k
10. sep 2023

Vy spolu ani nebyvate? No, nic moc. Nechcela by som.

luccija
10. sep 2023

@sundew píše celý týždeň a jeden deň vikendu

autor
10. sep 2023

@sundew on je preč každú sobotu cez vikendy nie len jednu

luccija
10. sep 2023

To sú výhovorky čo hovorí...

sundew
10. sep 2023

Aha,ja som to pochopila ze raz za mesiac jeden den…pardon. A aky je to koníček?nemozte ho robit spolu?

lindous
10. sep 2023

Ďalej si písala, že “za mesiac ten jeden deň vikendu”, čiže tiež som najskôr myslela, že to je len mesačne, ale teda ak to je každý víkend, tak to je asi dosť, hlavne ak to obmedzuje vaše plány a nie je nikdy ochotný prispôsobiť to im… teda keby ste si naplánovali spoločný víkend niekde, tak by vedel kamarátom a svojmu koníčku povedať nie? Ako spolu trávite čas? Je to pre neho atraktívna alternatíva? Cez týždeň ste ako veľa spolu a čo ten druhý deň vikendu?… zmeniť sa len tak nezmení

barborachors
10. sep 2023

trepe ti dve na tri... vymýšľa, špekuluje, lebo nechce byť (len) s tebou... nie je z teba az tak paf. Čím skôr to pochopis, tým lepšie pre teba.

andreakotesova
10. sep 2023

@beata_k a prečo by mali spolu bývať? Ja som začala bývať s mojim mužom až po svadbe 😉😁

katkajaromer
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annninka
10. sep 2023

urob si ty program na nedeu, na kazdu nedelu a ked bude frflat, tvar sa nechapavo, ze ved ini muzi by boli radi, ze sa zbavia zeny a maju pokoj. a potom si uz najdi ineho.

beata_k
10. sep 2023

@andreakotesova Ja to povazujem za nie prilis stastne riesenie. Moze sa stat, ze objavis take veci, ktore by si od partnera nechcela.

andreakotesova
10. sep 2023

@beata_k a ja zasa nie som za spolužitie pred svadbou. Ale to je môj osobný názor.

beata_k
10. sep 2023

@andreakotesova OK, neberiem ti ho 🙂

huxy
10. sep 2023

@andreakotesova ja som mala taký istý názor ako ty a tak u mňa aj bolo. Časom som to ale veľmi ľutovala. Videla by som veci, ktoré bez toho nebolo vidieť. Stalo ma to 9 rokov nervov a trapenia. preto som svoj postoj aj prehodnotila.

andreakotesova
10. sep 2023

@huxy ja som spokojná už 16 rokov. Ale teda je pravda, že môj muž bol za slobodna samostatný, mal svoj byt, vedel sa zvŕtať v domácnosti 🙂

januska12323
10. sep 2023

Rob si program bez neho a časom ho úplne odstav, buď mu to dôjde alebo aj nie. Kamaráti sú mu zjavne prednejší ako frajerka.

huxy
10. sep 2023

@andreakotesova niektoré veci proste bez toho, aby si s partnerom žila, neuvidiš.

veselo_neveselo
10. sep 2023

No pozri, zasadou je, ze by ten cas straveny s tebou bol zaujimavejsi ako jeho konicek 😉
A teda osobne, jeden den cez vikend vo dvojici nestaci? Ved aj osobne volno musi mat nejake, hlavne ked este nemate deti.
Ako to bude s detmi...to tiez nevies dopredu, niektori sa dusuju ako budu "pomahat" a nic, a niektori bezdetni rozlietani a potom beru vsade deti so sebou. Ale to bohuzial vopred nikdy nevies. Dolezite su partnerske dohody a planovanie.
Ale ak s tebou neplanuje, nepocita, tak to nie je dobry partner - lenze to si nevynutis, to musi prist od kazdeho zvnutra, plus si dvojica musi sadnut vo vnimani co je OK a co uz nie. A to vy dvaja evidentne nie ste, alebo stw spolu este prilis kratko a nie ste "zohrati".
Prestala vy som nanho cakat, zacala si planovat akcie sama - a ked pojde s tebou OK, a ak nie tak tiez OK.

viestta
10. sep 2023

Uz teraz ti to vadi, takze to treba vyriesit. Ked su mu konicky prednejsie ako ty, tak nech sa im venuje na 100% a nemusis mu v tom vobec "zavadzat". Lebo taku kravinu, ze chcel by byt so mnou ale "musI" ist kdesi do tramtarie za kamaratmi, to by som mu ja osobne nezrala. Mozno ras, dva razy obcas, ale nie vikend po vikende.

zmrzlinka2021
10. sep 2023

@beata_k prepáč, ale toto už nie je pravda

beata_k
10. sep 2023

@zmrzlinka2021 Co nie je pravda?

zmrzlinka2021
10. sep 2023

@beata_k že je potrebné spolu bývať, aby ste sa spoznali a až potom svadba. Dnes už málokto tak funguje. Takmer všetci bývajú spolu pred svadbou, či deťmi, a veľmi veľa tých vzťahov konci aj po rokoch spolužitia, manželstva.

beata_k
10. sep 2023

@zmrzlinka2021 Lebo manzelia si prestali vazit jeden druheho, prestali spolu komunikovat, spolu snivat. Deti tiez zamavaju s nejednym parom. Toto vsetko s byvanim pred svadbou nema nic spolocne. Ale keby, ze zacnem byvat s dospelym chlapom a pridem na to, ze si napr. po wc neumyva ruky. Tak sa este v ten den pobalim a papa.

zmrzlinka2021
10. sep 2023

@beata_k Tak prave preto pisem a ty mi to z casti potvrdzujes, ze je jedno, ci spolu byvaju ludia alebo nie. Lebo clovek ma vela chyb, aj to, ze si po WC neumyva ruky (to mas kazdy druhy clovek na slovensku, alebo len postrasi vodou a bez mydla). Ovela podstatnejsie je zistit, aky ma charakter, ako pristupuje k ludom, k problemom, a to vnimas aj pocas chodenia bez spolocneho byvania. Realne ak zena nema vyplatlany mozog, tak po par tyzdnoch chodenia, komunikacie, spolocneho casu moze uz navnimat "co je zac" tej jej priatel.
Dnes velka cast vztahov konci zle, rozchodom alebo rozvodom, pricom pred detmi alebo manzelstvom neraz ti ludia zili v spolocnej domacnost dlhe roky.
Je to podla mna skor o charaktere cloveka a jeho hodnotach.

viestta
10. sep 2023

@zmrzlinka2021 suhasim s tebou, partner sa nezmeni ani po sobasi, ani po detoch ani po neviem com. Len casom uz nema potrebu sa "hrat na chrumkaveho". Ale mnohe zeny nevidia od sameho zaciatku, ze si vybrali vadny kus od vyroby, niektore to mozno aj vidia ale naivne dufaju, ze sa zmeni (po sobasi, po detoch, po tom co mu spadne tehla na hlavu...). Dalsie ani nedufaju, ze sa zmeni, len ziju s nespravnym clovekom z jedneho edineho dovodu, lebo ako single a bezdetne by zrejme nemali zmysel zivota a pripadali by si ako menejcenne. A potom trpia roky rokuce a ani sa nepokusia o zmenu. Len trpia a cakaju na zazrak vo forme tej tehly... Len tie odvaznejsie sa po zabitych rokoch konecne rozhybu a ukoncia to.

zmrzlinka2021
10. sep 2023

@viestta Napisala si presnu realitu.
Aj tu mas prispevkov milion, kde baba ma frajera, ktory ju sem tam priskrti, nazve skaredym slovom, pred pol rokom sa bozkaval s jej best kamoskou..a ona sa pridrblo (sorry) pyta, ako dalej...

Ja som zistila ze predsatva zivota bez muza a deti je pre niekoho ovela horsia ako akceptovat debila.