icon

Partnerove zraňujúce slová

6. máj 2023

Ahojte baby ako by ste reagovali keby vam.to dlhodobo neklape s partnerom a mali by ste rocne dietatko a v podstate sa casto hadate vy komunikujete a poviete kde je chyba a on uz ppvie ze ho to nebavi a ze miesto toho aby trocha zabojoval povie ze keby ze odideme s malym ze by to prezil..ja keby mi ho vezmu len tak to neprezijem..zabolelo ma to a neviem.co robit nechcem ist na nejamy cas k nasim kym sa spamata nechcem dietatu rozhadzat to kde spi a podobne

luccija
6. máj 2023

A hlavne neutekaj pri každom probléme k rodičom...ak by neboli či bývali ďaleko kam by si išla, keby išiel večer von?Uz nie si dieťa...máš dieťa tak skús spať bez liekov na spanie,keď nemáš muža doma.Keby chodil na týždňovky každý večer si dávaš liek a o 3 r si na psychiatrii na odvykacke?
Strašne si závislá na tom, čo povie, spraví..
On Ti to hovorí naschvál ako by sa usadil, prežil aj bez Vas...lebo vie, že na ňom visis a to Ti ublíži

mircalla
6. máj 2023

Naco to stale pises dokola. Nam to je jasne, tebe nie. Vkuse sa mu vyhrazas, ze odides, ale stale si tam. Vkuse doliezas ty. Je logicke, ze si ta ani nevazi a robi si s tebou, co chce.
Nemusis doliezat, ako pises, chces doliezat. Nebavi sa s tebou, lebo mu vyhovuje, ze ma od teba pokoj....Neviem ako to este jasnejsie napisat. Ma ta totalne v pazi a zial dieta tiez. Takze konecne urob, o com len rozpravas a odid. Nie ste ani manzelia. Naco Vam je chlap, ktoreho nezaujimas ani ty ani dieta

majlo1234
6. máj 2023

Hlavny problem je u teba ten, ze nemas sebauctu-prepac za uprimnost, ale vnimam to tak. Naucila si ho svojimi reakciami, ze si na poslednom mieste a vsetci su pred tebou a tak sa k tebe sprava. Zacni seba a svoje potreby stavat na prve miesto, aj ked by vam to nenalo klapat dalej, pretoze z tvojho opisu je on nie uplne vyzrely emocne a s takym clovekom je vztah tazky.
Pokial nevies spat, ked nie je doma, a mas k tomu riesenie ist k rodicom, chod. Oznam mu, ze prides po vikende/po tyzdni a on nech sa zariadi, ako chce.

jan510
6. máj 2023

Mozno mu len ides na nervy tym, ze mu riadis zivot. Ide von s kamaratmi a ty ho prosis aby prisiel skor lebo nevies spat?? A vraj nie si zavisla od neho. No neviem, ale mne pride ze bojujes medzi nim a svokrovcami, tak ako pisali vyssie snaz sa s nimi vychadzat bude vam lepsie. Ja by som s chlapom co si ma nechce vziat nebola a uz vobec by som s nim nemala dieta. Tam uz pekne vidno ze ako to mysli so zodpovednostou. Mne vyhovuje, ked chlap to mysli vazne a chce byt zodpovedny a chce si zenu jeho zivota vziat za zakonitu manzelku.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
mircalla
6. máj 2023

Proste ty cakas nejake zazraky, odides k rodicom na chvilu, cakas, ze ta snad pride prosit? Nie, pretoze vie, ze vzdy dolezies, ze nemas sebauctu, ze sa vyhrazas nejakymi cinmy, ale nemas na to s tym nieco robit. Takze vie, ze sa to len slova.
Ja sa mu ani necudujem, ze mu ides na nervy a ze si ta nevazi. Chlapi nemaju radi ufnukane zeny bez sebaucty. Tak s tym daco rob.

Ale v podstate si myslim, ze vas vztah je uz dlhodobno nefunkcny a nejako to opravit je prakticky nemozne, uz sa toho stalo prilis, aby to slo. Pokusis sa o to mozes, ale co robis teraz ho len dalej stracas

autor
6. máj 2023

Dakujem vam este raz kazdej jednej nie vsetko s acita lahko ale v kazdom prispevku je ista pravda..nemam sebauctu snazim sa ho zmenit v tom aby sme boli prve na mieste nie on a jeho rodina..bojim sa odist od cloveka ktoreho si idealizujem a nevidim aky je..niesom svata ani ja pravda ze neviem spat ked tam nieje je mozno detinska..ale naozaj mam slabybspanok a neviem spat lebo si lahnem a uz premyslam co a ako ..ze robim co mi povie a ja to spravim aby sme sa nehadali..alebo uz vybuchnem a nebavi sa so mnou..som sama nemam tu kamosky naozaj nie..a on sa so mnou nebavi a ja po celom dni sama s dietatim si nemam ani s kym.zavolat..ja fakt niesom zavisla na nom..asi len chcrm mat kompletnu rodinu..keby ste vedeli co nam porobili aj on ako sa vyhrzal najprv ak odideme ze sa zabije tak som ostala teraz by prezil..preto berrm lieky

autor
6. máj 2023
domkakvet
6. máj 2023

Vo vasom vztahu to nie je dobre, skus ho aj ty ignorovat a nereagovat, bav sa s nim len o nutnych veciach, urob si svoj program, potom uvidis, ci zabojuje.

doriiis
6. máj 2023

Autorka prídeš mi hrozne nevyzreta,závislá na partnerovi bez vlastných záujmov,koníčkov.
Takže: pohádali ste sa s partnerovou rodinou,lebo sa nezaujímali o dieťa,či čo.Asi ani sama nevieš prečo ste sa pohadali a čo ti vlastne vadí.A teraz predpokladám,by on chcel sa konečne uzmierit a žiť normálne a stretávať sa so svojou rodinou.Ale ty nie.Ty ho chces iba pre seba a si už len z princípu nasratá na jeho rodinu a žiadas od neho aby bol už princípu nasratý tiež.A keď príde na konflikt,ktorý asi vyvolas ty tak to zenies do úplných koncov.Pardon autorka ale ani sa nečudujem,že partner odchádza a nechce sa vrátiť.Ja by som odchádzala od osoby ako ty tiež.Si detinska,sebecka a nesamostatna

luccija
6. máj 2023

On Ta manipuluje, vydiera a ty sa potom bojíš.
Iba chorý človek povie, že sa zabije, ak odídete...a ty potom hráš podľa jeho pravidiel, lebo sa bojíš, že to spravi..On sa nezabije neboj sa len potrebuje divadlo.Si na ňom veľmi závislá raz to možno pochopíš čím skôr, tým lepšie pre celú rodinu.Najdi si kamarátku potrebuješ aj iných ľudí okolo seba.Nebudes s ním šťastna je to toxický vzťah.
Na tvojom mieste vezmem dieťa a idem si pár dní oddýchnuť k rodičom.

autor
6. máj 2023

@doriiis ja velmi dobrr viem preco sme sa pohadali a utocili na mna este len ma apoznali a vyhrotili to ked sa dieta narodilo mozes mi verit ze som sa nenasrala len tak lebo som sa nudila

autor
6. máj 2023

@luccija len to co napisem je mozno drtinske..naozaj to nejako neublizi dietatku ze nieje zrszu doma a nevidi oca?chapem ze chodia muzi na turnusy a inde proste tak funguju .ale vlastne ano pisem blbosti neublizi..len som nechcela za kazdu hadku sa stahovat hore dole

doriiis
6. máj 2023

@autor....no a partner sa chce s nimi uzmierit? A stretávať sa s nimi?

jj298
Odpoveď bola odstránená
panonia
6. máj 2023

A ty by si čo chcela? Veď chod na týždeň rodičom a uvidíš. Dieta si u rodicov zvykne neboj, hlavne keď je take maličké.

liljana
6. máj 2023

1) Dieta malokedy spoji vztah, vacsinou skor dorazi rozpadajuci sa vztah. Dieta place, matka pod hormonami je viac urazliva, placliva, hadava a chlap uz casom nema nervy stale nieco riesit. Problem s financiami, lebo zostava jediny prijem 2) 9 rokov. Krizy chodia po 2, 7, 14, 20 rokoch plus minus.
Ak ti na vztahu zalezi, z tvojej strany mozes spravit iba to, ze budes minimalizovat konflikty a hadky z tvojej strany a pockat, ci to spravi aj on. Ludia sa casto nakopnu po faze krizy a unavy z vztahu, inak by ziaden vztah krizu po 7,... rokoch neprezil. Len musia opat vidiet, ze im viac dava, ako berie (neustale hadky s niekym a unava z hadok = naco s niekym zit, s kym sa neviete na nicom dohodnut),... Ak ani jeden z vas neprejavi ochotu nieco zmenit na sucasnom stave, tak rozchod.

mk1111111111
6. máj 2023

Boooze, ako dobre by Ti bolo u rodicov. Cudujem sa, ze lepis, co uz polepit, zial nepojde. Si na neho velmi naviazana, ublizujes sama sebe a kompletna rodina z toho nebude. Sen sa rozplynul.

autor
6. máj 2023

Ja co by som chcela..pravdazd nemoze byt len podla mna co je jasne ..neni to o mnr alr o nas..takze ostala.som lebo sa snazim rozmyslat a byt ako on..cim viac som tym.viac ma nepottrbuje .kym som sama.sebou je zle a opusta nas..ja neodchadzam len tak ak sa mam zbalit tak len raz..sme spolu 9r preto ma trapi ze to asi musime zahodit ano virm zivot ide dalej..viem ze niekedy je to to najlepsie..mozno ma to boli lebo k dietatu je neskutocnymilujuci otrc v sekunde by polozil zivot ale vzda sa ho lebo tazko slracovavam ako mi bolo ublizene a nie nelutujem sa..ja nicomu nebrabim len potrebujem cas..nic nezakzujrm..len chvem ked sa pohadame alebo mame tazke obdobie aby som vedela ze nas len tak nenecha a nie stale nas opustat.. a ostavam asi preto ze sa bojim ze ked odideme svokrovci nam urobia peklo

liljana
6. máj 2023

Nemas kamosky, ani si nehladas, s kym by si si zavolala. Visis na nom, on ti musi vecne sediet za zadkom, inak sa stazujes. Beries lieky. To by vacsina ludi mala toho plne zuby, take spravanie by ich dusilo. Obaja musite zmenit svoje spravanie a ty sa snaz mat zivot aj mimo dietata a partnera.

autor
6. máj 2023

Baby nieosm zavisla ani naviazana naozaj ja nezanevriem ze uz navzdy ostanrm sama a podobne..tesim sa na noveho milujuceho muza viem ze sa zivot nekonci len tazko to spracovavam koli dietatu aj ked viem ze od seba keby sme s muzom je mu asi naozaj lepsie

autor
6. máj 2023

A opakujem sa..kazdej jednej dakujem kazdy prispevok som potrebovala citat a premyslat nad tym

luccija
6. máj 2023

Ale veď ty sa nejdeš sťahovať ideš si k rodičom oddýchnuť, porozprávať sa s niekým iným...dieťaťu viac ublíži hádky rodičov a labilny otec.Ked budeš v pohode ty, bude aj dieťa.Rob si svoj program s dieťaťom ži aj trocha svoj život.
Ty sa mu doprosujes o lásku a pozornosť malo by to byť opačne.Ked mu ukážeš, že si vieš spraviť aj svoj program, nie si závislá na každom jeho slove bude to lepšie.Preco by Ti svokrovci robili peklo?
Veď máš 33r buď už trošku zodpovedná a samostatná.Ved nemusíš odchádzať teraz a hneď ..ale plánuj si aj svoj život.Takto žiješ v napätí.To, že sa vyhráža, že si niečo spraví musí byť pre teba veľký stres.Zahrava sa s tebou...

autor
6. máj 2023

@luccija lebo mi uz peklo spravili a dostavala som sa z toho tazko..a viem coho su schopni..ale mas pravdu.ja odidem k nasim ale zaludok sa mi bude stahovat ked sa mam vratit..kazdy tyzden som.i nich cez den s dietatom a ked sa sem vraciam je mi zle a len som.zase pochmurna..tam je super bavime sa tesime smejeme pohadame a hned sa bavime..tu nic nemam sa s kym a som sama

mircalla
6. máj 2023

A za co ti urobili peklo? Ze si sla nacas k rodicom? Tak pozor. Ty si matka, nie ste zobrati. Mozu si akurat vies co. Tak chod na dlhsie a nemysli na to, co bude, ked sa vratis.
Nenechaj sa jeho rodicmi manipulovat. Oni su ti co? Vobec nic. Opakujem, nie ste manzelia. Je to nikto.
Hlavne sa daj do kludu, tam doma sa do kludu nedas. Pokial partner nebude vediet, ze si silna a vyrovana, tak vies ako....Uplakana, zrutena kopka nestastia. Ja mam pocit, ze ty urobis rozhodnutie, potom to hned lutujes. Stoj si za svojimi rozhodnutiami
Chod rodicom, povedz partnerovi ze potrebujes byt sama. Naplanujes si u rodicov nieco prijemne, snad sa vycistit si hlavu. Citaj, chod na prechadzky, pozeraj filmy....Nemysli na to 24/7, inak sa zblaznis.

jan510
6. máj 2023

ved si najdi dake hobby, v sobotu chod na turistiku, nechaj dieta jemu a hotovo , prides za pol dna. Alebo chod sama do kina do mesta, na kavu, na nakupy, nech vidi ze mas aj svoje hobby a ze nekruti sa cely tvoj svet okolo neho. Ved si vybuduj kamaratsku zakladnu aj tam kde si,ja som vela kamosiek spoznala cez jogu, na jazykovom kurze , chodim aj sama na turistiku uplne v pohode,, tam vzdy niekto ide sam a prehodime par slov. Nemam problem sadnut na vlak ist do tatier, tam na jednuduchsiu poldennu turu a vecer som oddychnuta spat pri rodine

zuzinka888
6. máj 2023

Tu uz nie je o co bojovat.

katkati
6. máj 2023

Si z neho tak nešťastná, že z posledných síl o záchranu vzťahu si ho este stále idealizuješ. Až taký super otec nie je, keď je schopny vás večer a v noci vymenit za kamarátov alebo ktovie za koho, je schopný cele dní s mamou svojho dieťaťa nerozprávať a radsej čumí do mobilu. On ťa úplne zmanipuloval. Milujúci otec nikdy nevypustí z úst, že by zaplatil alimenty a nepotrebuje byť s dieťaťom. Je fakt divný, odpútaj sa od neho, kým aj tebe nezničí psychiku.

simona20201309
Autor odpoveď zmazal
luccija
6. máj 2023

Už len to, že keď máš ísť domov a necítis sa dobre je znak niečoho...ako sú zlí jeho rodičia taký je aj on.Zbal sa a choď oddýchni si🙂