icon

Party s kolegami: Čo robiť, keď situácia zájde priďaleko?

15. mar 2026

Ahojte,

manžel bol na party s kolegami a v jeho mobile som našla video ( v skupine, ktorú majú s kolegami), na ktorom je môj manžel a okolo neho tancuje kolegyňa, ktorá pred ním stojí a tancuje okolo neho, ale proste. Viete ako…okolo jeho rozkroku s jej zadkom, proste obtierala sa akoby. A on tam stojí ako pribity.

Dnes som ho s tým konfrontovala, tak vravel, že sa nič nestalo a on nič neurobil, že len v návale alkoholu nevedel ako odísť aby ju neurazil. Potom ho vraj volala tancovať, ale odmietol.

Vraj on nič neurobil, len ona tancovala a nič sa nestalo. Plakal, keď som bola nahnevaná a kričala som, že čo to ma znamenať.

Povedzte mi, úprimne, čo si o tom myslíte a ako by ste sa zachovali na mojom mieste?

Strana
z4
moonlight1210
16. mar 2026
@kikush182329

@moonlight1210 takze ty vnimas toho muza ako zneucteneho koleginou a este aj dorazeneho manzelkou? Ako by podla teba manzelka mala spravne reagovat? Lebo ja osobne by som o takeho muza nestala, co nedokaze upratat koleginu a bolo by mi uplne jedno, ze on voci mne uz nema doveru. V prvom rade ju totiz nemam ja voci nemu.

@kikush182329 Kedze rovno predostieras, ze teba by nikto nepresvedcil, nevidim dovod to skusat. Chapem a beriem, ze ty mas uz vopred stanovene presvedcenie, ako to je. A ze nemienis (aktualne) skusat o tom uvazovat inak.

Tym padom ziadne vysvetlenie na tom nic nezmeni. Budes tomu len oponovat a zakoncis to tym, ze u teba to nic aj tak nezmenilo, z tvojho pohladu on je vinny tym, ze nereagoval. U teba je rovnitko medzi nereagovanim a uzivanim si.
A to je pre teba dokaz viny a nevery.
S tym sa aktualne neda pohnut.

Chce to u teba zazit inu skusenost (a musi byt osobna), aby si pristupila na iny uhol pohladu.

anonym_2c2011
16. mar 2026

@anonym_autor a môžeš sem postnut to video? Ja by som sa pozrela a podľa toho by som ti povedala čo by som urobila 🙂 a ešte otázka, kto mu poslal to video a ako on na to reagoval? A bežne si kontrolujete mobil? Po párty, alebo aj každý deň?

kikush182329
16. mar 2026
@moonlight1210

@kikush182329 Kedze rovno predostieras, ze teba by nikto nepresvedcil, nevidim dovod to skusat. Chapem a beriem, ze ty mas uz vopred stanovene presvedcenie, ako to je. A ze nemienis (aktualne) skusat o tom uvazovat inak.

Tym padom ziadne vysvetlenie na tom nic nezmeni. Budes tomu len oponovat a zakoncis to tym, ze u teba to nic aj tak nezmenilo, z tvojho pohladu on je vinny tym, ze nereagoval. U teba je rovnitko medzi nereagovanim a uzivanim si.
A to je pre teba dokaz viny a nevery.
S tym sa aktualne neda pohnut.

Chce to u teba zazit inu skusenost (a musi byt osobna), aby si pristupila na iny uhol pohladu.

@moonlight1210 fuu ale ma dobre poznas. Len ci naozaj. Krásne si ohidnotila mna. Ale ani veta k veci... esteze si ista aj tymto muzom a nalozila si autorke. Mas vestecku guľu? Ci ti nieco ine zatemnuje vnimanie?

anonym_658962
16. mar 2026

..že si riadne šlahnuta

moonlight1210
16. mar 2026
@kikush182329

@moonlight1210 fuu ale ma dobre poznas. Len ci naozaj. Krásne si ohidnotila mna. Ale ani veta k veci... esteze si ista aj tymto muzom a nalozila si autorke. Mas vestecku guľu? Ci ti nieco ine zatemnuje vnimanie?

@kikush182329 kikus, taketo debaty som tu uz absolvovala a boli cele zamerane na to, aby mi protistrana na konci povedala, ze aj tak ma na to iny nazor a nemieni ho zmenit.

Takze ja tieto hry na "Presvedc ma" uz nehram.

Ak chces pochopit, pochopis uz z predchadzajuceho, co som sem napisala.

Tvoj nazor ti neberiem. Nacrtla som ti iny uhol pohladu, teba akurat poburil. Tak to nechajme tak. Nema to zmysel.

autor
16. mar 2026
@anonym_2c2011

@anonym_autor a môžeš sem postnut to video? Ja by som sa pozrela a podľa toho by som ti povedala čo by som urobila 🙂 a ešte otázka, kto mu poslal to video a ako on na to reagoval? A bežne si kontrolujete mobil? Po párty, alebo aj každý deň?

@anonym_2c2011 video ma manžel c mobile v skupine s kolegami, to video tam poslali oni. Už sme si to vykomunikovali.
Áno, my jeden pred druhým nemáme žiadne tajnosti a bežne ak on niečo potrebuje, vezme si môj mobil a ja jeho.
Ja som proste mala nejaký tusak, keďže sa vrátil strašne neskoro a nezvykne až tak neskoro chodiť domov. Tak som sa pozrela.

kikush182329
16. mar 2026
@moonlight1210

@kikush182329 kikus, taketo debaty som tu uz absolvovala a boli cele zamerane na to, aby mi protistrana na konci povedala, ze aj tak ma na to iny nazor a nemieni ho zmenit.

Takze ja tieto hry na "Presvedc ma" uz nehram.

Ak chces pochopit, pochopis uz z predchadzajuceho, co som sem napisala.

Tvoj nazor ti neberiem. Nacrtla som ti iny uhol pohladu, teba akurat poburil. Tak to nechajme tak. Nema to zmysel.

@moonlight1210 mna nepoburil tvoj nazor. Mna zaraza co sa s tebou stalo. Kedysi si bola veľmi rozumna a tvoje reakcie sa mi vzdy pacili. Uz sa ale vyjadrujes inak ako pred par rokmi. A nie je to o tom, ze sa nezhoduju nase nazory. Mna zaraza, ze kedysi si pisala rozumne s nadhladom a uctou, ale uz reagujes nadradene a s vysmechom. Autorka si to mozno ani nezasluzila.

moonlight1210
16. mar 2026
@kikush182329

@moonlight1210 mna nepoburil tvoj nazor. Mna zaraza co sa s tebou stalo. Kedysi si bola veľmi rozumna a tvoje reakcie sa mi vzdy pacili. Uz sa ale vyjadrujes inak ako pred par rokmi. A nie je to o tom, ze sa nezhoduju nase nazory. Mna zaraza, ze kedysi si pisala rozumne s nadhladom a uctou, ale uz reagujes nadradene a s vysmechom. Autorka si to mozno ani nezasluzila.

@kikush182329 su miesta, kde sa da byt empaticky. A su take, kde je lepsie niekomu bez prikras jasne nacrtnut, do coho sa hrnie a neuvedomuje si to. A je to paradox, lebo v skutocnosti chce dosiahnut presny opak.

A tu autorka chce mat pekny vztah, nestoji o rozvod. Ale zaroven to zachranuje tym, ze nahuci po muzovi pri tieni podozrenia.

Potom sa udobria, pokecaju o tom, vsetko vyzera, ze prehrmelo. Z jej pohladu. Ona je spokojna.
O par rokov toto moze prist naspat ako zahodeny bumerang.

Jednoducho, aj potrieskat po telke na prvy oohlad vyzera, ako spravna oprava, ak obraz naspat naskoci. Ale vieme, ze to nie je spravne riesenie.

kikush182329
16. mar 2026
@moonlight1210

@kikush182329 su miesta, kde sa da byt empaticky. A su take, kde je lepsie niekomu bez prikras jasne nacrtnut, do coho sa hrnie a neuvedomuje si to. A je to paradox, lebo v skutocnosti chce dosiahnut presny opak.

A tu autorka chce mat pekny vztah, nestoji o rozvod. Ale zaroven to zachranuje tym, ze nahuci po muzovi pri tieni podozrenia.

Potom sa udobria, pokecaju o tom, vsetko vyzera, ze prehrmelo. Z jej pohladu. Ona je spokojna.
O par rokov toto moze prist naspat ako zahodeny bumerang.

Jednoducho, aj potrieskat po telke na prvy oohlad vyzera, ako spravna oprava, ak obraz naspat naskoci. Ale vieme, ze to nie je spravne riesenie.

@moonlight1210 "Popracuj na nej, je este mala. Treba vacsiu. Takto sa ho tak rychlo nezbavis."
V celom tvojom prispevku myslim len toto. Ostatne si vysvetlila. Ale toto ukoncenie je sarkasticke a nadradene. Tu nejde o empatiu.

moonlight1210
17. mar 2026
@kikush182329

@moonlight1210 "Popracuj na nej, je este mala. Treba vacsiu. Takto sa ho tak rychlo nezbavis."
V celom tvojom prispevku myslim len toto. Ostatne si vysvetlila. Ale toto ukoncenie je sarkasticke a nadradene. Tu nejde o empatiu.

@kikush182329 ano, ja som vedela, ktora cast ta zdvihla, a presne preto tak bola napisana.

anonym_e93d36
18. mar 2026
@kikush182329

@kikush182329 Ona je si istá hlavne svojim mužom a myslí si o ňom, že je svätý a pritakáva jej na všetko. Pritom takí chlapi sú najhorší a pretiahli by aj kozu, keby rohy nemala😝 Ale treba ju nechať v tej sladkej nevedomosti, veď ona sa zobudí a nebude to moc príjemné.

anonym_93bf9b
18. mar 2026

@anonym_autor po tomto by na žiadnu party už nešiel. Toto robia nevybureni pubertiaci, nie ženatí otcovia rodin.

Strana
z4