icon

Party s kolegami: Čo robiť, keď situácia zájde priďaleko?

Dnes o 13:07

Ahojte,

manžel bol na party s kolegami a v jeho mobile som našla video ( v skupine, ktorú majú s kolegami), na ktorom je môj manžel a okolo neho tancuje kolegyňa, ktorá pred ním stojí a tancuje okolo neho, ale proste. Viete ako…okolo jeho rozkroku s jej zadkom, proste obtierala sa akoby. A on tam stojí ako pribity.

Dnes som ho s tým konfrontovala, tak vravel, že sa nič nestalo a on nič neurobil, že len v návale alkoholu nevedel ako odísť aby ju neurazil. Potom ho vraj volala tancovať, ale odmietol.

Vraj on nič neurobil, len ona tancovala a nič sa nestalo. Plakal, keď som bola nahnevaná a kričala som, že čo to ma znamenať.

Povedzte mi, úprimne, čo si o tom myslíte a ako by ste sa zachovali na mojom mieste?

Strana
z3
biba_18
Dnes o 15:18

@anna777115 málokedy vrieskam, tak je viac než pravdepodobné že by som nevrieskala. veď som riešila kopec iných situácií kde som nevrieskala… podľa mňa to nevyrieši nič 😏

mandzula
Dnes o 15:21
@doriiis

Aké milé obecenstvo sa tu zbehlo. Určite by každá tolerovala, kebyže toto spraví jej manžel a prešla to mávnutím ruky . To určite. Veríme, veríme. Internet znesie veľa, ja viem ..

@doriiis A hlavne je zena ta, co nici vztah, lebo chudiatku drevenemu, co stalo ako pribite a balo sa, ze urazi kokegynu, liezla do mobilu. Nechapem, co su toto za argumenty - to akoze sa skutok teda nestal, keby ho neodhalila?

amonet
Dnes o 15:39
@doriiis

@amonet .... Hej, a je až natoľko traumatizovany, že si potrebuje tento zážitok opakovať pozeraním videa a zatlkanim pred manželkou. To urcite

@doriiis a mozno keby precitala aj text ne iba video, mali by sme lepsi kontext, nerobili si z neho kolegovia srandu?

luccys
Dnes o 15:47
@mandzula

@doriiis A hlavne je zena ta, co nici vztah, lebo chudiatku drevenemu, co stalo ako pribite a balo sa, ze urazi kokegynu, liezla do mobilu. Nechapem, co su toto za argumenty - to akoze sa skutok teda nestal, keby ho neodhalila?

@mandzula "Chudiatko drevene" made my day😅

moonlight1210
Dnes o 15:54

@anonym_autor myslim si o tom to, ze ak sa mu to nepacilo, nevedel ako reagovat, a potom ju nasledne odmietol, tak sa citil pouzity. Nie pocteny jej vtieravou nezakryto sexualnou pozornostou.
Tak to vidis ty.
Nie on.

A ak sa citil neprijemne a navrch na neho este ziape jeho zena ako zmyslov zbavena, co to malo znamenat a obvinuje ho v podatate v prenesenom zmysle z nevery, tak ucta k tebe dostala prave prvu mikrotrhlinu.

Popracuj na nej, je este mala. Treba vacsiu. Takto sa ho tak rychlo nezbavis.

anonym_ea5671
Dnes o 15:56

@anonym_autor ta kolegyňa v poriadku nebude.. a manžel ktorý nemá "gule" sa vyjadriť, nech radšej zostane doma

kikush182329
Dnes o 16:02
@moonlight1210

@anonym_autor myslim si o tom to, ze ak sa mu to nepacilo, nevedel ako reagovat, a potom ju nasledne odmietol, tak sa citil pouzity. Nie pocteny jej vtieravou nezakryto sexualnou pozornostou.
Tak to vidis ty.
Nie on.

A ak sa citil neprijemne a navrch na neho este ziape jeho zena ako zmyslov zbavena, co to malo znamenat a obvinuje ho v podatate v prenesenom zmysle z nevery, tak ucta k tebe dostala prave prvu mikrotrhlinu.

@moonlight1210 kedysi sa mi veľmi pacili tvoje nazory. Ale nejaka si ostala ina...

anonym_5729ec
Dnes o 16:11
@anonym_autor

Som zhrozená z toho, čo tu niektoré píšete.
Môj manžel chodí na taketo party pravidelne. NIKDY som sa nehnevala ani nič. A jasne, že som kričala, bolelo ma to a ostala som ako obarená. Mame dve malé deti, vždy vraví ako ma miluje a ako veľa preňho znamenam. Submisívny? Robí si čo chce, chodí kde chce, nezakazujem mu nič, s kamarátmi chodí….

@anonym_autor tak potomto,by som uz neverila,ze si ide len slusne sadnut,vypnut s kamosmi.Takze ja by som mu to zatrhla,nech si s takymi to vytrtami da uz pokoj.Nema 18nast,je zodpovedny otec,a manzel.Ale na to asi vtedy zabudol.

anonym_e93d36
Dnes o 16:44
@moonlight1210

Tak to vidis ty.
Nie on.

@moonlight1210 No neviem teda, ktorému by sa to nepáčilo, keď sa mu nejaká pekná a mladá baba, sporo odetá obtiera o vtáka😝

tiezjedna
Dnes o 16:50

@anonym_autor to fakt si kričala a on plakal?? Akože pardon, ale to je jak z blbého románu...😉

anonym_075949
Dnes o 16:56

Tolko psychologiciek a jasnovidiek pohromade sa len tak nevidi.

moonlight1210
Dnes o 17:03
@kikush182329

@moonlight1210 kedysi sa mi veľmi pacili tvoje nazory. Ale nejaka si ostala ina...

@kikush182329 co viem vycitat z toho, co pise autorka, je 1. bol opity, 2. pri tanci stal ako stlp bez naznaku spoluucasti, sexualne sa okolo neho neresila ako rybka pri pareni kolegyna (a aspon podla jeho tvrdenia ju nasledne odmietol, ked ho volala tancovat znova), 3. video bolo v skupinovom chate (nie jeho sukromne).

Kde tu je jasna vina?
Nikde.

Keby bola obdobna situacia, ze kolega sexualne chmatne ziadostivo kolegynu za zadok, ta v soku vytresti oci a stuhne, lebo taketo daco vazne od neho necakala, tak ju kolega pusti a odide, a nasledne dojde nasrany manzel a spusti (s prepacenim) picung, ze co mu to dovolila, preco ho neodsotila, nedala mu rovno facku, ako si to predstavuje, a ze sa jej to asi teda pacilo - tak sa ma ta zena ospravedlnit a slubit, ze uz taku vec nedopusti? Alebo rovno suhlasit, ze vlastne ano, bola neverna?
Bolo by chovanie toho manzela ok? Bolo by pochopitelne, ze na nu tak vybuchol?
Keby ta zena povedala, ze sa v nej po tom nieco k manzelovi trochu zlomilo, vacsina by jej povedala, ze ju uplne chapu, ze mali by to rovnako.
Lebo nielenze ich obchytkal kolega, este boli muzom za to obvinene a ponizene. Ze on namiesto opory ju ponizil este viac a dal jej to navrch za vinu.

Tu sa kludne udialo to iste.
Jemu sa to vobec nemuselo pacit. Ze tam stal, nemuselo nic znamenat. Uz vobec nie suhlas a uzivanie si (mierne analogicky - ak sa obet znasilnenia nebrani, neznamena, ze si to uziva a vlastne sa jej to dost paci, co jej robia).
Nasledne si on doma vypocuje, ze je vlastne tym padom vinny.
Akoby si sa citila na takom mieste?
Jasne, ze by si sa hned nechcela rozvadzat. Ale maly zlomok citu by zmizol.

A ano, ak bude jeho zena castejsie najprv vystrajat, a az potom rozmyslat, co to urobila, a ci dobre urobila, tak to moze casom dopracovat k tomu, ze vyrobi medzi nimi trhliny.

A to jej tu pisem - aby si uvedomila, kam sa lahko moze dostat.
Pritom z nej jasne citit, ze presne tam sa dostat nechce.

Lebo v skutocnosti ona na neho ziapala svoj strach, ze bola mozno asi ponizena. Vo svojich predstvach sa tak videla. A preto ziapala.
Ked sa ukludnila, sla pisat na konika, aby si dodala odvahy, ze urobila dobre, lebo zrazu uz ten pocit az tak nemala.

Ja nemam problem podporit zeny, kde sa vazne deje cosi zle (aspon z opisaneho, kedze ine info tu k dispozicii nie su).

Ale nepodporim to, kde mam dost silny dojem, ze ide o chybne jednanie a zbytocne, uplne zbytocne to moze zalozit v manzelstve buduce vazne trhliny.

moonlight1210
Dnes o 17:16
@anonym_e93d36

@moonlight1210 No neviem teda, ktorému by sa to nepáčilo, keď sa mu nejaká pekná a mladá baba, sporo odetá obtiera o vtáka😝

@anonym_e93d36 no tebe by sa to asi takto pacilo, ale naozaj never tomu, ze kazdy chlap stoji o kazdu zenu, lebo ukaze rozkrok.
A to moze byt aj mlada a pekna.

anonym_606a3c
Dnes o 17:24

@anonym_autor Ja by som sa spýtala narovinu či bude v pohode keď ja pôjdem na večierok s kolegami a budeme sa vrtiet okolo rozkroku?? nech si to predstaví aj z druhej strany. a potom otázka či je nesvojprávny, že ju nestopol? je dieta či dospelý že nevie kedy dost?

bomba36
Dnes o 17:34

Keď je to naopak, teda chlap by ženu chytal na nevhodných miestach, zvyčajne sa práve tej žene dostane ešte sekundárnej viktimizácie - čo mala alebo nemala robiť, ako pritom mala alebonemala vyzerať a ona pritom bola obťažovaná. Toto sa na 99% stalo tvojmu mužovi, zrejme prvýkrát keď nevedel čo má robiť.
Skús sa zamyslieť na sebou, ako by si reagovala, keby sa to stalo tebe a ako by si sa cítila, keby manžel na teba za to vrieskal ako zmyslov zbavený. Koľké ženy za také niečo doma dostávajú bohužiaľ aj bitku. V tomto príbehu som na strane manžela.

anonym_b715ef
Dnes o 17:46

A pritom dobre vieme že firemné akcie sú jeden veľký bordel 🫢. Všade za nájde niekto kto nevie čo zo sebou a vie o tom celá firma.

Strana
z3