Písal si so mnou roky a teraz neodpisuje, nedvíha telefón
Aky mate nazor na muza,ktory si s vami pise roky a naraz sa odmlci,neodpisuje Vam na spravy,nedviha telefóny.No kazdopadne to dobre hral,ale teraz ukazal aky naozaj je. Uz viac neverim nikomutento svet ide do prdele !
Roky si len písať? No proste kamoš na písanie, od toho by som fakt nemala žiadne očakávania.
Možno si okrem teba písal aj s niekým iným. A teraz začal reálny vzťah s tou osobou. Tak potom jasné, že stopne podobné písania.
Mňa napadlo ze možno zomrel. Ale tak nie, no, možno je v nemocnici, mal nehodu, ochorel, postrelili ho..čokoľvek. Alebo si mu už liezla na nervy, kašle na to. To uz tu nikto nevie posúdiť, čo to bolo za pisanky a kam to viedlo 🤷♀️
Preco nikomu neveris a svet ide do prdele? Iba ste si roky pisali, asi nemate ziaden normalny vztah. Niekoho si mozno nasiel, popri partnerke a praci na virtualne znamosti uz nema cas. Pripadne je chory, nestiha, na dovolenke,... Vyber si.
To je ako keby si sa vydala, mala deti a nestihala sa ozyvat kazdy den starym kamaratkam.
Ma partnerku- vztah, druhej zene taketo vypisovackt/ telefonovanie nie je po chuti, tak si vybral. Dalsia moznost, ze sa mohlo nieco vaznejsie stat.
Našiel si frajerku, tá mu prišla na písaníčko a v rámci zachovania vzťahu ti prestal písať a dvíhať telefóny. To len taký tip.
No tak asi si uz nasiel nejaku realnu zenu a nie na dopisovanie🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️co mas 13?
Tak ja si myslím že si určite našiel niekoho na normálny vzťah tak ťa odstrihol... Fakt mi príde len písanie si s človekom XY rokov nezmyselné

AK by si so mnou roky niekto iba písal tak by som sa asi aj ja odmlčala. 😅