icon

Písanie si s bývalou

23. dec 2022

Priateľ komunikoval/ komunikuje s bývalou cez fb.

Včera som sa mu pozrela do mobilu a nasla som konverzácie s jeho prvou veľkou láskou..chodili spolu este ked jhodil na strednú školu, nejaké dva roky a ona ho nechala. No ostali v kontakte a ,, kamaráti,,

Vravel mi ze snou potom bol vonku este raz po rokoch ( este sme spolu neboli) ale ze iba ako kamaráti.. ona je vydatá ma uz rodinu.

V konverzácia.ch nic podozrivé nebolo ale.pisali si dennodenne..s pauzami, no vždy iniciátor bol on a zacal novey konverzácie. Len také,o živote, fotil jej nás byt ze čo tu prerabal,lebo to je jeho záľuba , vyrábať nabytky. Fotil jej náš výlet raňajky a výhľady. Písali si iba v rámci kamarátstva.. o všetkom možnom. Aj o nasom vzťahu jej písal, o mne..v dobrom. Proste ale je to normálne? Pise si snou iba ked som v práci alebo on. Kedze sedi v kancli a nudi sa,ma čas ..a nam sa míňajú smeny tak sme neni casto spolu. mna to zarazilo. Raz ju aj stretol a hned jej písal ze ju videl... Nevie o tom.ze to viem.baby, žiarlm oprávnene??

Strana
z4
cucoriedkacucoriedka
25. dec 2022

@nikolka1986 nikdy moja zlata....a idiota zo seba robíš ty keď to praktizujes....ja sa k niečomu takému neznížil...a s manželom fungujeme veľmi veľmi dobre....kukni si ty🤣🤣🤣

cucoriedkacucoriedka
25. dec 2022

@biaa no nepríjemné....aj to sa stáva.

nurielka
25. dec 2022

Môj dojem je, že sa nikdy nezmieril s tým, že mu dala košom. Prvá láska, chcel ostať kamarát, zmieroval sa s rozchodom písaním si s ňou. A z toho písania sa stal starý otrepaný zvyk. Ale áno máš pravdu v tom, a tusis správne, pretože toto by vŕtalo v hlave každej jednej žene, ktorá je v dlhoročnom vzťahu. Ak by sa otvorili dvierka možnosti a ona by bola voľná.. utekal by za ňou ak by ho ešte chcela? Po šiestich rokoch je čas aj na vážnejšie témy ako len na to, že chceš čas, že deti sú zábavná téma a že keď bude byt bude aj spoločná rodina. Čo keď ta vhodná chvíľa nikdy nebude?

mamulik10
28. dec 2022

@syslik81 aj ja udržujem kontakt s mojim ex rok od kedy nejsme spolu každý deň si píšeme 🙈 od rana do večera. Zostali sme najlepsi kamoši doslovne a to ma každý uz davno svoje životy. Partnerov... nehladala by som za tým absolútne nič zle...

karolina196
28. dec 2022

@mamulik10 Odkedy nie ste spolu,tak si spolu denne pisete?To je k comu akoze dobre?Nechcela by som byt terajsim tvojim partnerom...Ak ludia ostanu spolu za dobre a raz za cas si napisu ako bezi zivot,tak je to ok,kludne aj kava,ale pisat si denne s niekym s kym som zdielala postel,tak to mi pride ako by si mala pri terajsom chlapovi aj zadne dvierka...

mamulik10
28. dec 2022

@karolina196 nie nejsu to zadne dvierka ale to ze po rokoch vzťahu sme prišli nato ze si viac rozumieme ako kamoši 🙈 a ze sme naozaj najlepsi kamoši 🙈

biaa
28. dec 2022

@karolina196 tiež by som nechcela byt partnerom ktorého polovička si takto denne pise s ex😬 príde mi to absolutne neúctivé voči aktuálnemu partnerovi a aj voči sebe samej by mi to nedalo 😀

katkazocele
28. dec 2022

@karolina196 Aj keď mamulik10 popiera zadné dvierka, tak toto je typický príklad zadných dvierok :D stavím sa,že ak by mu raz navrhla že sa pohádala s mužom, alebo že či nepríde na kávu k nej , lebo muž nie je doma, tak by si videla ako rýchlo pri jej nastavil rameno kde by sa mohla vyplakať :D a ešte niečo iné by jej dal veľmi rád a ochotne, lebo evidentne aj on k nej ešte niečo cíti, minimálne fyzicky😉

autor
28. dec 2022

Tak znova komunikujú, on jej olajkoval všetky fotky co dala cez Vianoce, fotky detí a dokonca aj na jej foto profilove dal srdiečko a skrz to sa jej ozval stým, že vyzerá naozaj velmi dobre na to ze ma dve deti. A zas si priatelsky píšu o všeličom ,o sviatkoch ako ich prežili atd.... Som.z toho nervózna a podráždená. Neviem či mu povedať ze o tom viem . On sam mi.povedal vtedy ori rozhovore o bývalých že su len kamoši a ze ani jemu by nevadilo keby komunikujem s bývalým ,ak by za tým nic viac nebolo.. proste on na mna neziarli a myslí si ze ani ja naňho ale vo mne sa to už láme

laurika999
28. dec 2022

Kedy ho budeš konfrontovať ? Nech vylezie s pravdou von ? Si jeho manželka. Máš na to právo.

autor
28. dec 2022

@laurika999 niesom manželka ale priateľka.. ona je vydatá. Neviem.. je mi trápne priznať sa ze mu sledujem tu konverzáciu, po tom co sme sa o tom rozprávali a sám sa priznal ze si píšu

laurika999
28. dec 2022

Čo je tebe trápne ? Tebe nemá byť čo trápne. Jemu nie je trápne, že ťa poza chrbát zhadzuje, hanobí. A potom sa na teba usmieva, akože sa nič nedeje ? Veď on Ti klame do očí !!!!. Toto ti nevadí, kontrolovanie mobilu je pre teba pod úroveň, ale nechať si zo seba robiť vola, to už pod úroveň nie je ???

karolina196
28. dec 2022

@katkazocele Tak nejak si to vystihla.Ono to nemusia byt teraz zadne dvierka,ale ako pises,pride vacsi problem bud z jej strany s partnerom alebo z jeho strany so svojou partnerkou a uz to moze dospiet k "vaznejsiemu" stretnutiu.Su proste pary,ktore nedokazu byt z nejakeho dovodu spolu,ale za to im to v posteli a v takej tej vasne klapalo.Preto podaktori ostavaju priatelmi,ale nie vzdy to ostava len pri rozhovoroch.Ja by som toto nikdy netolerovala.Ano,kludne moze ostat kamos s byvalkou,ale odtial potial,ziadne denne kontakty.To by u mna skoncil ten chlap.Ja ale ja tak nechapem ludom,ktori sa raz rozidu na co potrebuju byt spolu v kontakte,ked uz maju kvazi novych partnerov...🤔
Ale to je asi pre to,lebo im stale na sebe zalezi.Niekedy sa stane,ze sa dvaja rozidu,najdu si inych,aby vyskusali,ci niekto bude lepsi a nakoniec sa aj tak k sebe vratia.Takehoto pokusneho kralika by som nikomu nechcela robit,preto by som kamaratsva s byvalimi osobne netolerovala,pretoze to podla mna ovplyvnuje aj novy vztah...

biaa
28. dec 2022

Predné ako puse laurika999 nemá ti byt čo trapne s pravdou von že si to videla že ti to nedalo proste nech ti to vysvetli že si to nezelas a nepride ti to normálne aby takto vypisoval cudzej zenskej to mi fakt nepride ok keby moj chlap napisal takzo kamoske aká je krasna na fotkach no ….. horelo by nebo aj peklo 😃 to fakt nie to čo je za učiva voči tebe 🤦🏼‍♀️ A že jemu samému nieje trapne ja už nechapem niekedy že či im to nedochadza alebo sa len tvária že sú neviniatka a vlastne to nechápu😬😀

laurika999
28. dec 2022

@biaa presne tak. jej bude trápne, a on si bude bezostyšne flirtovať.

autor
28. dec 2022

@biaa ono to nebolo nejak uchylne alebo žeby ju balil. Proste dal kompliment ze po dvoch deckach je stále kočka . A ona to zahrala do outu a potom uz sa bavilo zas o inom..no príde mi to ze zas chcel proste obnoviť konverzáciu, takýmto spôsobom. Neviem co za tým vidi ...budem sa ho musieť asi narovinu spýtať,neviem ale či môžem od neho žiadať aby si ju vymazal alebo uz nekontaktoval? Bolo by to asi odomna trápne,neviem.

joannita
28. dec 2022

Autorka, ak ti mozem poradit. URCITE mu nehovor ze si sa mu hrabala v mobile a citala ich konverzaciu. TOTALNE padnes v jeho ociach a bude si s nou pisat este viac. Zablokuje mobil. Ak ho chces konfrontovat (ja by so to urcite urobila), musis to zahrat nejak inak. Vymysli si ze potrebujes jeho mobil lebo nevies najst tvoj, alebo ti nefunguje a potrebujes nieco z jeho a tam "si vsimnes" komunikaciu s nou.
Ale toto fakt nerob ze sa mu priznas ze mu lozis do mobilu 🙏

autor
28. dec 2022

@joannita veď toto si presne uvedomujem, skúsim to ako píšeš

nurielka
28. dec 2022

Ono je to pre teba trápne preto, že ti vtedy povedal, že by mu nevadilo aj keby si ty píšeš s bývalými. Čo si mu vtedy na to vravela?
No už vtedy si mala na rovinu povedať, že s bývalými nemás čo riešiť keďže je to uzavretá kapitola a vadilo by ti keby to robí tvoj partner. Ono je to okej pokiaľ to nevadí obom, ale keďže ti to vadí by som na to išla z opačného konca.
Ako napr. kamoška prišla na to, že si jej frajer píše s bývalou, že jej to zatajoval.. atď.a že tebe by to tiež vadilo. Že toto by si nedala, u teba je to cez, že o čom si môžu už len byvaly partneri písať, láska odišla, majú iných partnerov, koniec bodka.
Inak za mňa je tiež cez, aby partner obkukaval byvale aké sú krásne po deťoch atď. Príde mi to, že sa nevie chlapec posunúť ďalej a myslí len na minulosť.

mira0611
Autor odpoveď zmazal
mira0611
28. dec 2022

@joannita mas pravdu! Tak to treba robit. Toto si dobre vymyslela. Vsak ja ti napisem, ked budem nieco podobne potrebovat 😄😅

pipistrel13
31. dec 2022

nie je to v poriadku..a existuje kamaratstvo medzi muzom a zenou,ale nie intenzivne,denne si pisajuci,ale skor len "povrchne" alebo opacne orientovany jeden,pretoze hlboke priatelstva su medzi pohlaviami nemozne,vzdy jeden sniva,caka a pod...jednak si neviem predstavit,ze moj manzel by si mal denne vypisovatbs nejakou byvalou alebo aj nebyvalou,to je co za potrebu?nejde ani o ziarlivost,ale o to,co proste do vztahu nepatri..

autorka a ten tvoj mozno s nou naozaj nic nechce,ale ma potrebu ju kontaktovat,ukazovat jej co je vase,pisat jej o tebe a pod.,co ak by sa raz stretli?urobili cosi co sa nema a po tom mozno aj lutovali - lebo prilezitost je vzdy,len sa jej treba vthybat a ten tvoj ju priamo vyhladava

autor
31. dec 2022

Asi súhlasím, ona mu aktuálne znova neodpísala tak zas nepíšu.. ale skúsila som to co mi tu poradili ,ze kamoska zistila že si jej chlap píše casto s bývalou a ze sa mi sťažovala a plakala ...no mojmu to bolo smiešne,ze co rieši ze ved o nic nejde,ked si iba píšu,ze aj on si píše občas so svojou bývalou lebo ostali kamoši,ja som mu nato povedala ze mi to príde zvláštne ze majú taku potrebu,tak sme sa trošku pochutili,on mi vytkol ze co riešim, že ja mam kolegov a kamarátov s ktorými sa stretávam a on mi nic nevyčíta a ze to ze on si občas napíše s bývalou nic neznamená.. ze vyvolam zbytočne hádky a domýšľam si, ....
A ze ona aj tak ma muza deti a on ma mňa,ci si myslím žeby bol schopný ma podviesť.. Takže obratil to proti mne a ja som ta zlá ze mi to vadí. A este mi vytkol ze uz by sme sa mohli posunúť aj skrz deti,ze ja stale nechcem a už mame vek atd.. ze on by chcel... No bol to zaujímavý rozhovor

biaa
31. dec 2022

Moj robi to iste akonáhle sme riesili to že si vypisuje s kamarátkami a že s nimi chce chodit na kavvicky podotýkam že nie hodinová kava ale kava pól dna niekde 5-6 hodín a ešte uch aj vozi domov😀 u nás nezabralo nič len dat ultimátum buď žiadne kavy a stretavku s kamoskami(triedne stretnutia kde ich je viac mi nevadia) alebo sa rozídeme 🙂 tak mám pokoj kamosky stále vypisujú a volaju ho ale priatel nejde . Pôjde koncime😀

biaa
31. dec 2022

Keby to bola ex ani s ním nediskutujem😀 ani nad tým nepremýšľam že je to ok. Proste to nemá čo vo vzťahu robit a bodka😀 u mna by si s tým chlap neskrtol ale je to na tebe no

autor
31. dec 2022

@biaa tak to je sila to by som ani ja netolerovala.. moj chodí s kamoškami a partiu len somnou, chodíme spolu ako patria ale sam s babami to nie,..alebo o tom neviem. Ja som velmi tolerantná a neziarlim ,toto ho prekvapilo, ze robim ,, scény, , nepozná ma takú a nechápe preco riešim.

Vraj jemu nevadí ked si píšem s inými chalanmi lebo mi verí,ja si ale píšem len s kolegami, ohľadne práce občas a mam asi dvoch kamarátov od malička ale nepiseme si intenzívne. Iba keď riešime stretko a to vždy idem aj s priateľom.

Ale zaujímavé ze som sa dočítalav tých správach aky bol on žiarlivý na ňu a robil scény ked sa okolo nej motali chalani... Pri mne som také nezažila,ani náznak

nurielka
31. dec 2022

Nebola to jeho prvá láska? Ta sa prežíva intenzívne. To už keď je človek zranený ťažko pripustí niekoho tak intenzívne k srdcu. Niekto je pri ďalších vzťahov obozretnejsi, omnoho žiarlivejší. A niekto naopak. A je to aj na jednu stranu dobre, že tak nežiarli.. Je to aj o zrelosti vztahu. No ťažko mu niečo vyčítať keď aj ty máš kamarátov od malička. Na druhú stranu by možno bolo fajn keby zameral konečne myšlienky na iné veci, ako na dopisovanie s ex. Mne by sa to teda nepáčilo, ale to som ja.. aby súkromie prepieral s ex, potom možno vaše deti. 🙄

autor
1. jan 2023

@nurielka hej bola.. akože nevideli sa roky, ona zila v zahraničí dlho a potom sa vrátila sem do mesta kde zijeme aj my. On uz vtedy jej ponúkal pomoc,vybavil jej prácu tu ale nakoniec to padlo podľa toho co som zistila,lebo otehotnela. to sme uz spolu chodili. Nikdy mi ju ale nespomínal, iba v skratke ze mal bývalú.. toto všetko som zistila az zo správ. Proste asi ju berie ako kamošku stále,aj ked sa vôbec nestretávajú a od rozchodu vlastne podla všetkého boli spolu iba raz vonku. Nechce sa mi uveriť zeby k nej este niečo cítil... Neviem,mozno je to ako sa hovorí jeho ,, múza,,?

Strana
z4