icon

Píšem si so zadaným chlapom: Čo robiť?

21. okt 2024

Ahojte dúfam, že ma tu neukameňujete...
Potrebujem rady či už budú negatívne, alebo pozitívne budem rada za každé 🙏🏻 ide tu o to, ž nejaký čas si píšem s jedným zadaným chalanom, videli sme sa raz má 10r vzťah, ale s priateľkou už dlhý čas spolu nespali resp sú viac menej ako spolubývajúci ... nemajú deti, nie sú zobratí no a tu ide o to, že neviem či to mám stopnúť, alebo sa s ním spoznávať ďalej povedal, že ma chce viac spoznať a vidno ten záujem z jeho strany, stále mi píše, že mu bolo so mnou naozaj dobre a že dúfa, že sme sa nevideli poslednýkrát, že by chcel so mnou ísť niekam na výlet, že by chcel so mnou podniknúť nejaký program..viem, že určite nejaký čas potrvá kým sa rozhodne čo ďalej s priateľkou keďže viem, že sa s ňou len tak zo dňa na deň nerozíde keďže sme si len nedávno začali písať.. Veľmi si rozumieme, máme si stále čo povedať, skoro ani sekundu sme neboli ticho + je medzi nami chémia, páči sa mi ako chlap aj ja sa páčim jemu aj keď sa na neho nepozerám úplne cítim ako sa on pozerá na mňa 😅🤷🏻‍♀️ ale mám z toho kvázi výčitky, že je zadaný...ale že by to jeho nejak sralo nemôžem povedať...čo mi radite? Ďakujem za všetky komentáre

Strana
z2
cimage
21. okt 2024

Ja by som ho nechcela uz len z toho dovodu, ze si nemozes byt ista, ze toto iste neurobi aj tebe. Kludne sa moze stat, ze sa muz, alebo zena zahladi do inej osoby aj ked je zadany, ale sam musi chciet poriesit situaciu. Bud to ukonci s tebou, alebo s priatelkou. Reci, ze im to neklape a nemoze sa s nou teraz rozist, lebo bla bla bla su len kecy.

ysseba
21. okt 2024

@vevebono ved vlastne ano 🤣 alebo mozno je v tom aj technika- namontovala im do bytu skryte kamery 🤷🏼‍♀️😂

benimnadir
21. okt 2024

Ja neviem, doteraz som nevedela pochopiť dochodcov, ktorí i napriek spravam i varovaniu deti/vnucat naleteli podvodnikom a vyhadzovali z okna uspory. Teraz skor nechapem vsetky tieto trubky, ktoré veria, ze "nespavaju spolu, maju problémy, je mu so mnou dobre". Ved sa s nim vyspi, on si urobí ciarku do zoznamu, zostane s priateľkou a ty si mozes doma zvesit zrkadla.

petronelag
21. okt 2024

Toto je taká riskantnejšia cesta, lebo môže byť pravda, že vzťah po 10 rokoch už nie je až taký ružový ako to býva na začiatku, nemajú deti a ak by on chcel mať, ale zase majú spoločné bývanie a možno aj hypotéku a niektorí muži sú takí pohodlní, že sa im to nechce riešiť a radšej to riešia nejakou bokovkou.
Netreba im všetko veriť, čo povedia a treba pri nich postupovať opatrne, lebo im vyhovuje mať dve priateľky a ako sa rozhodnú, to sa nedá predvídať.

olusik112
21. okt 2024

Nečitala som komenty no chlap ma ukončiť svoj vztah dať si do poriadku majetky a až potom si chladať iny vztah. Povedala by som mu čau ozvi sa ked budeš volny.

lenka.25
21. okt 2024

Čo chceš počuť ? Chceš čakať kým ťa namotá , vyspíš sa s ním a on potom zisti , že jeho desať ročný vzťah je vlastne celkom OK …

niki35
21. okt 2024

On nie len že nezahodí vzťah kvôli tomu, že majú s priateľkou byt, ale on vzťah nezahodí vôbec si myslím 🙂
Neviem koľko máš rokov, ale asi potrebuješ skúsenosť do života, aby si nabudúce vedela, že vzťah sa rieši so slobodnými mužmi 🙂

lenocka8894
21. okt 2024

@autorka. Mozno ti pomoze pribeh mojej znamej...tiez chlap zadany (niekolkorocny vztah, spolocny byt, zili skor ako kamarati) jej isiel opravit nieco na byte. Nepoznali sa vobec no dali kavu a on jej napisal na fb...tiez vahala ci si ma s nim zacat no nakoniec do toho isla..teraz maju krasne manzelstvo, dve deti a spolocne podnikaju. Prosto chlapi to beru inak ako my zeny...len na druhej strane co ak to iste o par rokov urobi tebe? Nato uz musis prist sama 💁‍♂️

vevebono
21. okt 2024

@pralinka25 sú rôzne situácie, ktoré siedmy zmysel dokonale zvládne. A táto iste patrí k ním tiež 😂

schauma123
21. okt 2024

Kašli na neho. Keby náhodou,ste skončili spolu,vymení tá za ďalšiu s ktorou si bude písať na sociálnych sieťach. Daj prednosť svojmu kľudu.

autor
21. okt 2024

Ďakujem všetkým za názor vedela som, že má tu poniektoré "ukameňujete" ale naozaj si s ním rozumiem, stále sa máme o čom rozprávať a pod..ale máte tak či tak pravdu, mala by som s tým seknúť a presne to asi aj spravím neviem či bude lepšie mu zo dňa na deň prestať odpisovať, alebo mu normálne napísať, že v tom pokračovať nebudem keďže je zadaný a tu cesta nevedie..

koniarova
21. okt 2024

Normálne napísať,že je zadaný a ty do toho nejdeš.

bludna
21. okt 2024

Mila autorka, ja ti nebudem nakladat, uz ti nalozilo dost zien. Bola som v rovnakej situacii. Matchli sme sa na dating appke, na ktorej bol roky pocas trvania jeho 10 rocneho vztahu, tiez mi tvrdil, ze spolu nespavaju, su spolu len kvoli dietatu, ona sa od neho nechce odstahovat, blabla... Dopadlo to tak, ze sme spolu zacali oficialne tvorit par, oni sa naozaj rozisli (po roku som sa dozvedela, ze v case ked sme spolu zacinali s nou este chodieval na parove terapie kde tvrdil ako ju miluje a chce sa k nej vratit), stravili sme spolu nejaky cas a mne urobil to iste. Tym nechcem povedat, ze sa to musi stat aj tebe ale s odstupom casu som sama na seba nastvana za to s akym "luzrom" som sa dala dokopy. Pretoze clovek, ktory sa takto zachova nie je nic ine ako ubohy, neatraktivny luzer.

veronikakos
21. okt 2024

Pamätaj, takýto chlap nie je verný jej a nebude nikomu. Takí potrebujú jednu stabilnú, ktorá sa o nich stará a ďalšie trúbky pre zábavku....
V živote ženy je veľa situácii kedy žiaľ sex nie je na prvom mieste....predstav si, že či už si chorá alebo po pôrode a tvoj partner ide po desiatich rokoch vzťahu hľadať niečo do čoho by pichol....

nynia
22. okt 2024

Ako tak s prižmúrenými očami by som vedela pochopiť, keby bol v manželstve kvôli napr hypotéke alebo deťom ale načo by bol s priateľkou ak by to nefungovalo?! Nenapadá mi žiaden logický dôvod. Druhá vec myslíš si, že ak ju podvádza ty by si bola hneď jeho životná láska s rozprávkovým koncom a pri tebe po čase sa nezačal tak správať? Jednoducho toto by bol pre mňa obrovský redflag.

evcagabi
22. okt 2024

Taketo trapky co placu za zadanymi fakt milujem 😅 chemia je, no co. Uz ta namotal, prinajlepsom si len parkrat vrznete - ak bude horsie, budes to s nim tahat ako taka tapa rok, dva, tri. On bude 'trpiet s priatelkou kvoli bytu a ty budes nadavat na.cely svet, ze nemozes byt so svojou osudovou laskou 🥰😅😅😅

mimikarol
22. okt 2024

Šak nech sa rozíde s frajerkou a môžete sa kľudne milovať do konca života. Až teda hentakemu veríš. Len potom neplač keď sa po rokoch dozvies že tebe urobil to isté ako tejto chudinke čo mu nič netusiaca doma vari, perie a roztiahne nôžky

klotildabazarik
22. okt 2024

@colsami autorka si asi mysli ze si nebodaj vezme ved je jasne ze sa chce s nu iba vyspat, cim skor tak ucini/a "spoznavanie" opadne😂

dj1616
22. okt 2024

Pobavila si ma...Skrz to, že každý zadany/ženaty začína tvrdením, že so ženou/frajerkou nespávajú....jasne...isto...a čo myslíš, že sa spolu len pomodlia každý večer? netvrdím, že majú sex pravidelne ale garantujem ti, že aj keby mali vyše 45 minimálne raz do týždňa tam je....

lindusss2016
23. okt 2024

Ty nevies o tom, ze kazdy nevernik tvrdi, ze so svojou polovickou uz dlho nespava? Co ti ma povedat? Vcera som ju smykol od zadu, ale dnes uz mam chut na teba? Ved to je klasicka hlaska 🙈 a vacsinou ta jeho partnerka ani nevie o tom, ze to medzi nimi neklape... Uz si sa s nim stretla, takze to nie je len pisanie, ale tak ok, toto opomeniem.
A nie, on sa nema rozist kvoli niekomu, s kym si dva tyzdne pise. On sa ma rozist kvoli sebe, ak teda zije v nefunkcnom vztahu. Preco by mal odchadzat zo vztahu do vztahu? Ak nie je stastny, nech ide, bez ohladu na to, ci mu uz roztiahne "naruc" ina alebo nie. Nebud hlupa, nehraj ziadne hry. Normalne mu narovinu napis, nech si uprace svoj vztah a zivot, ak chce nieco viac rozvijat s tebou, ze nemienis hrat druhe husle. Boze zeny, majte trochu hrdosti 🤷

kassandra25
23. okt 2024

Vies, preco nie sú zobratí, ani deti nemaju poriesené? Lebo on sustavne najde nejaku taku, presne ako si ty. Kazdej nakladie do hlavy a gatiek to isté, tá jeho to aj vie spola, ale sa ma napoly tiez dobre, tak sa nepustia jeden druheho, jedine, ze by dosiel vázny dovod. Ak sa ti chce bojovat s nimi dvoma a cakať, hor sa do teho! To, ze si 86tá v poradí, od neho necakaj, ze ti to povie.

lenkakamen
23. okt 2024

Ja nepochopím toto... to si naozaj milá autorka nevieš zrátať dve a dve? Aj keby ste sa dali dokopy, zachviku začne aj pri tebe pociťovať stereotyp a začne písať ďalšej (ďalším). Ale rob ako uznas za vhodné veľa šťastia...chce ťa len vyuzit

kassandra25
23. okt 2024

@lindusss2016 ona tam je otázka, aj, kto má tú hrdosť? Lebo neverím, ze tá jeho partnerka ju má. To tam musí vyzerat u nich doma......

lindusss2016
23. okt 2024

@lenkakamen s nou si rozumie predsa 🙈🤷

enmery
23. okt 2024

Dievča, wake up!Aj keby to bola pravda, ukazuje to jeho nastavenie-namiesto riešenia problému s terajšiu priateľkou vypisuje ženám. Nevie riešiť problém. Aj keď bude s Tebou, bude to takto riešiť a Tebe sa to páčiť nebude, to mi ver. Akože fakt, čo ste ženy prežili v detstve a od mužov, keď ochotne chcete prehliadať všetky 🚩 sveta. 😳

Strana
z2