Píšem si so ženatým mužom: Čo teraz?
Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?
Prosím ta, koľko máš rokov ?
Ja by som si s ním hlavne prestala písať,ale takúto možnosť vo svojom príspevku neuvádzaš 🙈
A jeje. Ďalší nešťastný týraný zanedbaný 🤣 v podstate o nič nejde 🤔 možno si to povie aj jeho manželka a pristane ti v byte aj s kufrom. Myslím ten týraný. Veď o nič nejde, nech je šťastný 🤷♀️
A presne takéto piče s prepáčením rozbijaju rodiny
Také ako ty by som kopala do riti!!! Lichotí ti to dvíha to to ego..... Aby sa karma raz aj na teba neobrátila keď tvoj partner bude lichotiť inej....
Ja len dufam,ze toto ti karma raz vrati…
On je dement. Je pravda, že by to mohla byť aj iná, ale teraz sa vyjadrujeme k tejto a ona ho v tom podporuje.
Autorka pozná rodinku, aj manželku a je jej to príjemné, že jej manželovi posiela fotky a laškuje s ním.. na inteligentnú, sebavedomú ženu by to ani neskúšal..škoda písmen, aj takéto indivíduá sú.. vytrhať tie chemlónové vlasy a bol by pokoj😀
@tiezjedna a áno súhlasím, lebo keď manželka toto jej dopisovanie neprekusne, tak zasa ďalšie deti, čo budú vyrastať bez otca😞
Takýto špekulanti všetci stonú a sťažujú sa, ako im je v manželstve zle. Aby boli ľutovaní. A väčšinou je opak pravdou
Píšeš o tom tak, ako keby ťa bavilo, že im zničis životy resp. Tej jeho manželke a ešte ak majú dieťa
Žiadne písanie, ale reálne sa dajte dokopy. Manželka ti poďakuje že už nemusí paprdovi prať trenky. Ale také ti nevonia že ?
Ved je to vymyslena tema, keby napisala, ze sa jej paci alebo co, ale ze jej to lichoti, no komu by toto lichotilo, to by bolo az moc nizke ego.
Chudák chlap,isto ho doma žena týra a je veľmi zanedbany.
Sprav prosím láskavosť, povedz to tej žene aj a dôkazmi.
Nič lepšie nemôžeš urobiť , nech vie s kým žila a nech ho pošle kade ľahšie . Nebála by som sa to povedať. Možno ti aj poďakuje
Dievčatko povedz to jeho žene poďakuje ti ….
Ja, si tiež myslim, že nič lepšie by sa tej žene nemohlo stať, ako to, že sa jej dotane pravdy. Potom, je už na nej, či bude dobrovolne, zotrvavať, s takymto debilom, alebo ho prenechá krasavíci a dá realnu šancu v živote, začať vzťah so slušnym člivekom.
@tinatitti ona je slobodná, on je ten so záväzkami, ktorý má držať vtaka v nohaviciach a zdôverovať sa manželke a venovať deťom, nie hrať sa na obeť. Keby bol normálny, ani nepozriem na inú, nie ze by jej ešte vypisoval kým jeho žena mu perie trenky
Ja ti neviem...mam milion povinnosti za den, vzdelavam sa, citam knihy, venujem sa kvetom, pracujem, travim čas s manzelom, detmi... Nikdy by ma nenapadlo venovat čo i len sekundu na pisanie so zadanym chlapom. Ty sa ničomu nevenujes? Ak tomuto davas prioritu pred plnohodnotnejsimi aktivitami, mala by si sa nad sebou zamyslet.
@vyrovnanaosoba suhlasim ze pan dotycny nie je normalny, ale zase to ze som slobodna ma neopravnuje robit si co chcem... vie ze je zenaty, jeho manzelku dokonca pozna, stretava - podla mna tiez nebude celkom komplene ok ani tuto slecna (snazim sa to slusne napisat ale toto je maximum asi co dokazem)
Alebo čakáš, že doma sa spraví hystéria a môžeš ho ešte viac polutovať?nehraj sa na spasitelku ukonci písanie má doma ženu teba chce len do postele.
Načo chces čakať ako sa to vyvinie veď ho nechceš🙂zúfalka nič iné.Keby si s ním riešila deti, domácnosť zistila by si čo máš doma.Takto je to čaro zakázaného lichotí Ti záujem
@monnci2226 áno, ale aj napriek tomu, že by mohla mať rozum, nenicit životy iným, je ešte stále tá, ktorá nikomu nič neslubila, nič nemusí, a vlastne môže co chce... Aj pokúšať ženatého, on je ten, čo ju má kopnúť do riti a nedovolit to. Mne keby povie nejaká žena, že si píše s mojim mužom, vymieňajú si fotky, po vážnom rozhovore s mužom by som jej oznámila, že keď ho tak veľmi chce dráždiť, môže si ho nechať. Lebo ja o takého muža nemám záujem, čo je tak labilny a potrebuje utešovať u inej ženy. A keď som taká na nič, tak ani ho nič nemôže držať, nie?
@beronsche alebo nabije on ju 😵🤣
@vyrovnanaosoba neviem ja mam nejako zakorenene ze aj keby som slobodna a ide po mne nejaky zenac tak by mi to fakt nelichotilo, nepacilo by sa mi to a v momente by som ho poslala do haja... tym ze jej sa to paci, lichoti jej to a este mu dobrovolne posiela fotky (plus vie o jeho manzelke) uplne sa vyrovnáva tomu chlapovi. a ťažko v takomto pripade urcit kto je lepsi a kto horsi lebo su obidvaja rovnako sisi
@monnci2226 áno, ani mne by to nelichotilo, ale jej áno. Vyrovnala sa mu, vo všetkom súhlasím.
Ale aj tak ona o nič nepríde (hrdosť už stratila dávno) zato on príde o veľa.

@klementinka58 ja si nemyslim,ze som jedina…