icon

Píšem si so ženatým mužom: Čo teraz?

13. mar 2024

Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?

anna777115
19. mar 2024

@jozko_z_lesa Ale, prosim ťa keby si netaral. Takyto chlap sa nikdy nezmení, je to v ňom a doma možu okolo neho chodiť, ako okolo lorda. To sú veční namotávači a oblbovači žien. Taký chlap, ktorý ma vo vzťahu skutočné problemy, tak ich rieši a keď sú neriešiteĺné, tak odide z takeho vzťahu a začne budovať nový. Takyto trtko, neprevezne nikdy za svoje činy zodpovednosť, vždy budú na chybe, len tí druhí. A že na ktorá sa priživuje a robi jej radosť pizornosť, takehohoto zvieratka, je pre mňa obyčajná žumpa, ktorá nema v sebe , štipku hamby, moralky a sebareflexie.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
anna777115
19. mar 2024

@jozko_z_lesa Lenže, keď to doma nefunguje, tak sa má zamerať, na to, aby to buď fungovalo, alebo ukončiť nefungujuci vzťah a potom začinať niečo, s niekym iným, to je celé.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
laurika999
19. mar 2024

@jozko_z_lesa A ako Ty vieš, čo je po väčšine ? Alebo sa Ti s takýmito situáciami rad radom každý chlap zdôveruje ?
Ty máš argumenty na úrovni základnej školy a myslíš si, že ženy tu sú hlúpe.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
20. mar 2024

@jozko_z_lesa nemôžeš zobecňovať konkrétnu situáciu... Tento to má proste inak.

tanyag
20. mar 2024

Ženy....mňa len zaujíma jedna vec...to vážne vaši muži si nevedia utrieť zadky? Že sa tu stále spomínajú okakané trenky...😂 či to je len taká fráza, ktorá sa používa a ja som zase mimo? 😀

ibatanecnica
20. mar 2024

na tvojom mieste by som to povedala jeho žene, nech vie, čo má doma. A to, že doma im to neklape? Či o tom vie aj jeho žena. Zase nebuď autorka naivná. Čo ti má povedať, že doma všetko OK, len si chce vrznúť inde?

ibatanecnica
20. mar 2024

@tanyag áno, je to len taká fráza. Že s tým chlapom prídu aj ,,starosti a povinnosti,, , nielen zábava

tanyag
20. mar 2024

@ibatanecnica Ďakujem za objasnenie 😀

pbra40
20. mar 2024

Mala by si napochodovat k nim domov. Ze si manzelova kamaratka, ze sa ti stazoval, ze nemaju na seba cas. Ze si jej prisla upratat, povarovat deti a budes chodit 3x za tyzden, aby si mohla manzelka odskocit do kaderbictva, fitka, na kozmetiku, na masaz.... lebo o tom je zivot. Ta zena sa nezmenila len tak zo dna na den... to ju zmenili starosti, ktore su v kazdej rodine s detmi. Ale len skutocny muzi dokazu tuto zmenu ustat a stat pri svojej manzelke.

laurika999
20. mar 2024

@jozko_z_lesa Prosím Ťa pekne, Ty si daj na poriadok svoje myšlienkové pochody a morálne hodnoty, aké tu prezentuješ. Až potom si drzo "dovoľuj tipnúť", aké ja mám skúsenosti.
No musím Ťa sklamať, tvoj tip by nevyšiel. Ničím takým som si našťastie neprešla. Vzťah mám dobrý.
A dúfam a pevne verím, že na muža tvojho hodnotového rebríčka nenatrafím. Čo by som len v kolektíve mala počúvať tvoje reči.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
laurika999
20. mar 2024

@jozko_z_lesa Áno viem, lebo tu čítam tieto fóra, čo tu niektoré ženy musia prežívať. A ako na nich kydajú.
A áno, viem. Viem, že takých chodia po svete tisícky.

laurika999
20. mar 2024

@jozko_z_lesa *oprava: ako muži kydajú na ženy, len preto, aby obhájili svoje flirtovanie. A pritom opak je pravdou.

soldi
20. mar 2024

@jozko_z_lesa ano, su chlapi, ktori si takto riesia svoju frustraciu a nespokojnost doma. ale nemyslim si, ze je to vacsina. skor si myslim, ze takto kona chlap, ktory je proste suknickar.
aj moj ex bol taky. doma mal mna, nemali sme ziadne problemy, ani starosti, sexu dostatok, v praci spaval so sekretarkou (ktorej presne nahovoril, ake to ma doma tazke - verila mu, kym ma nestretla nahodne v meste s velkym bruchom, asi jej tiez hovoril, ze spolu nespavame a chce sa rozviest 😀 ) a do toho mal este jednorazovky.

proste to bol kanec 😂

laurika999
20. mar 2024

@soldi presne moja reč

soldi
20. mar 2024

@laurika999 tak ale nevycitajme jozkovi, ze sa zastava chlapov, vieme o nich, ze su voci svojmu druhu velmi solidarni 😀

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
soldi
20. mar 2024

@jozko_z_lesa 😀 s prvou castou vety suhlasim, ja som rozporovala Tvoje tvrdenie, ze VACSINA chlapov podvadza, lebo nie su spokojni v manzelstve.
a ten dodatok si si mohol odpustit, zas je to len zvalovanie viny na zenu 😀

ked chlap podvadza, je to jeho vina a jeho zodpovednost. ziadne ale uz za tym netreba doplnat 🙂

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
20. mar 2024

@jozko_z_lesa no odpozorované z okolia - nie nehovorí pravdu, ak tvrdí, že to doma nefunguje. Kamarátky ani len netušili že majú nejakú krízu a zrazu má muž bokovku. Jeden si chcel len užiť, keďže ešte môže, druhý chcel zmenu, tretí sa jednoducho akože zaľúbil. 😂. A doma fungovalo všetko aj ten sex. Jasné všetci to nakoniec oľtuovali, ale čo rozbili to už nezlepili. A sú rozvedení

soldi
20. mar 2024

@jozko_z_lesa ok, nema vyznam sa tom hadat, mam proste iny nazor ako Ty a tym by som to uzatvorila 🙂

soldi
20. mar 2024

@ibatanecnica tomu mojmu chudacikovi to nefungovalo ani doma, ani s milenkou, takze este aj milenku podvadzal 😀 ale kazdej jednej tvrdil, ako ju strasne lubi, vypisoval siahodlhe maily, a aby sa nahodou nepomylil, vsetky nas volal "laska" 😀

ibatanecnica
20. mar 2024

@soldi no oni sa vynájdu, aspoň do čassu, kým sa to neprevalí

soldi
20. mar 2024

@ibatanecnica ja ked si predstavim ten stres. podvadzat troch ludi a tajit a organizovat. no nechcelo by sa mi.

ibatanecnica
20. mar 2024

@soldi samé organizačné typy, sen niektorých zamestnávateľov, zvládne stres, záťaž, organizáciu 😂

fantaghiro21
20. mar 2024

Nečítala som diskusiu, odpovedam na základe uvodu.
Jedinú vec na tomto svete nepochopím, prečo sa niektoré ženské montujú do vzťahov , manželstiev, rozbíjajú ich. A to mi je šuma fuk ake je to manželstvo . Čo v ňom je alebo nie je. Nerada niekoho kritizujem, ale ženy, ktoré sú aj oboznamene s tým,že je daný muž ženatý , su pre mna chudery , ktorým sa to svinstvo raz vráti.
Bez ohladu na to, co ten muž prvý začal alebo nie. Ženy, ktoré by mali mať aspon trosku toho chochmesu , nerozmyslat pudovo , tak pred akýmkolvek manželstvom (ci je na pokraji krachu ) by im mala zasvietiť cervena kontrolka a ruky dat prec!