icon

Píšem si so ženatým mužom: Čo teraz?

13. mar 2024

Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?

Strana
z7
ingush616
21. mar 2024

Ty si dobre mimo moja…
Daj si dole ružové okuliare

samkolea
22. mar 2024

Je zaujimave, zu muzi az ked maju deti zrazu zistia, ze ta zena nie je idealana, zivot neni idealny… 😀😀👍👍. No pripadne sa velmi lahko zamiluje do slobodnej. Inak take na zamyslenie: v dobrom aj v zlom a o tom je manzelstvo, prekonat prekazky a sameho seba.

gerber58
30. mar 2024

Naozaj sa zobuť. On sa ma snažiť vylepšovať vzťah aj svojou manželkou nie si tam zadné vrátka s inou robiť.
Píšeš tu, že vlastne o nič nejde pritom tam cítiš viac.. sa ti čudujem, že si taká naivka a opieraš bicykel o takeho muža, ktoremu nevadí, ze ubližuje manželke a celému vzťahu, tým, že potešenie hľadá u teba.
Toto je už dá sa povedať nevera na virtuálnej urovni. To isté raz tebe spraví, keď budeš mať veľké oči a pôjdeš do rizikovej zóny...

Strana
z7