Píšem si so ženatým mužom: Čo teraz?
Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?
Je zaujimave, zu muzi az ked maju deti zrazu zistia, ze ta zena nie je idealana, zivot neni idealny… 😀😀👍👍. No pripadne sa velmi lahko zamiluje do slobodnej. Inak take na zamyslenie: v dobrom aj v zlom a o tom je manzelstvo, prekonat prekazky a sameho seba.
Naozaj sa zobuť. On sa ma snažiť vylepšovať vzťah aj svojou manželkou nie si tam zadné vrátka s inou robiť.
Píšeš tu, že vlastne o nič nejde pritom tam cítiš viac.. sa ti čudujem, že si taká naivka a opieraš bicykel o takeho muža, ktoremu nevadí, ze ubližuje manželke a celému vzťahu, tým, že potešenie hľadá u teba.
Toto je už dá sa povedať nevera na virtuálnej urovni. To isté raz tebe spraví, keď budeš mať veľké oči a pôjdeš do rizikovej zóny...

Ty si dobre mimo moja…
Daj si dole ružové okuliare