Plánovali sme si budúcnosť, no on sa vraj nezaľúbil.
Prosím poraďte. Spoznala som fajn chlapa. 3mesiace sa poznáme. Naše deti sú kamarátky. On ma moju dcéru veľmi rad. Stretávame sa píšeme. Mame spolu s ním už mesiac kúpenú dovolenku na leto. Chceli by sme prenajať dom kam by sme sa spolu nasťahovali to navrhol. A včera mi oznámil ze nie je zaľúbený. Tak prečo toto cele? Ako sa k tomu postaviť?
Ak ty si zalubena a chces viac a on nie tak to trabs z kratsej casti ukoncit a nie spolu byvat... deti sa mozu kamaratit aj nadalej
Mozno hladal v tebe upratovacku, kucharku a babysitterku zdarma.
myslím, že fakt môžeš mať radosť, že to vieš už teraz, že nemusíš riešiť čo ďalej, keby ste už mali dovolenku za sebou a poriešené bývanie vtedy by toto jeho "priznanie" bolo pre teba podľa mňa ešte horšie
ja by som povedala, ze je to zly signal a cuvala by som z toho. pravdepodobne tym chce povedat, ze nema zaujem o nic vaznejsie (zistil, ze sa mu nieco nepaci). druha moznost je, ze je emocionalne nevyzrety. alebo je to kombiniacia obidvoch. lebo pravdepodobne ste uz vo veku, kedy by ta "zalubenost" a rozum mali byt v nejakej rovnovahe. ak si chce zrely clovek budovat dlhodoby vztah, nejake pociatocne zblaznenie nepotrebuje a ani tym partnera nebude zbytocne zatahovat.
Ako môžeš byť podľa mňa rada, že ti to takto povedal, ešte pred tým, než ste boli na tej dovolenke, alebo až keby ste spolu bývali. Je možné že sa bojí, no ak do teba nie je zaľúbený, tak neviem, či to má nejaký význam
@dollynkaa mam podobnu skusenost...po roku co som sa o neho starala,varila mu a prala povedal,ze ma nelubi,ze si chce najst inu

@dollynkaa moja zlata, z tohto mracka nezaprsi, kym on nepochopi, ze prenasat sklamanie z ex do dalsich vztahov a podla toho sa chovat, je problem v nom. Nie v tych dalsich vztahoch.
Vidim, ze teraz radsej cuva, rovno si hovori, preco by to nemalo zmysel sa snazit. Proste si odvovodnuje, ze kona mudro a je pouceny.
Kym na to sam nepride, moze sa protistrana aj pokrajat a este bude za tu zlu.
Nie zeby nemalo zmysel sa poucit zo zleho vztahu, ale vsetko odtial-potial. Kasli na neho. Sam musi prist na to, ze ked sa vecne bude citit ako ohrozeny druh, tak aj vyhynie sam.
Nie je tvojou zivotnou misiou ho prinavratit k viere v lasku a vztahy.