Plánovaná nevera
Ahojte baby. Prv než ma znesiete pod čiernu zem, prosím, skúste najskôr predychat, racionálne sa zamyslieť a potom komunikovať. Žiadam slušnú konverzáciu, na úrovni, možno jedna druhej rozšírime obzory.
Som slobodná, mladá žena, dobre vyzerám aj keď mam nejaké to kilo navyše 🙂
Pred par rokmi som spoznala chlapa, boli sme veľmi dobrí kamaráti, mali sme sa radi, vedeli sme sa zasmiať, porozprávať, zveriť jeden druhému. K vzťahu nedošlo, nakoľko ma chcel uchrániť od jeho prelietavej povahy. V skratke - vie, že nedokáže byť verný. Keďže ma má rád, nechcel mi takto ublížiť v prípadnom vzťahu. Nakoniec sa naše cesty rozišli, istý čas sme neboli v kontakte, našiel si priateľku. 🙂 Ja som mu raz písala, že mi je smutno ale odpoveď neprišla.... Až po čase. Napísal mi z tajného účtu, o ktorom jeho priateľka nevie, že aj jemu je smutno a rad si na mňa spomenie, lebo sex bol skvelý a sadli sme si naozaj aj ako ľudia, ale keby to zistila jeho priateľka, bolo by zle. Že už dlhšie mu to behá hlavou ako nám bolo fajn a bola by škoda prísť o ženu ako som ja, hoci by sme boli iba kamaráti. Tu prichádzam k pointe - svoju priateľku zbožňuje, ale nedokáže ho sexuálne uspokojiť natoľko, aby bol spokojný. Hnusi sa jej oral a podobné praktiky, skrátka veci, ktoré sú pre mňa normálne a robím ich rada. Vraj či by bolo možné byť kamaráti a zároveň by občas vypustil paru. A ja teraz neviem.... Úprimne, láka ma to s ním, pretože sa poznáme, ja viem že mu môžem veriť (nikdy sme si neklamali, boli sme k sebe úprimní, vieme o sebe veľa vecí) Očakávam reakcie typu Hádam nechceš byť jeho rohožka a podobne. Viem, že takto by to nebolo. Veľakrát prišla reč na to, že veľa dievčat iba pretiahol a nechal tak, potom sa neozval ale ja si takéto zaobchádzanie nezaslúžim, lebo ma má rád a istým spôsobom niečo ku mne cíti. Jeho povinnosťou bude aby sa to ona nikdy nedozvedela a keby sa to aj prevalí, nepovie, že som to bola zrovna ja. (Veľakrát mu vykríkla že si ma ísť za mnou a podobne 🙈)
V skratke ide iba o to, aby sme uspokojili jeden druhého a on sa potom vráti k nej.
To ma privádza k myšlienke, že výrok Čo nemá doma, hľadá inde, je pravdivý. Čo myslíte vy?
Druhý, s ktorým sme sa spoznali v práci je zase ženatý a aj od neho som dostala takýto návrh. Chémia je medzi nami neskutočná, ale snažím sa držať v úzadí.
To ma privádza k myšlienke… Dámy, to, že ste vydaté a muža ste si označovali prsteňom neznamená, že vaša úloha ženy skončila. Skúste sa im trochu viac venovať, premôcť sa a obliecť si tie podvazky, umyť si vlasy, naniesť make up a v neposlednom rade, zvadzajte sa stále, aj po rokoch. ☝️
ženy ja sa fakt smejem.....
@h2 nemám potrebu to meniť, veď hovorím ze k tomu nedošlo ani nedôjde 😂
@tatiana262 ja to zhrniem... za priateľku ju nechcel vtedy ani teraz... akurat to inak odidvidnil, vtedy lebo si ju moc váži a teraz lebo zbožňuje svoju priateľku ... v každom prípade sexu sa brániť nebude keď už sa mu sama takto pekne pripomenula a nemala problém mu dať bez vzťahu ani vtedy... však by bol blby keby sa neponúkol 😅🤷♀️
@julie19 čo je zlé na sexe bez vzťahu?
Keby si bola tak nad vecou tak ta to neurazí pretože ja tam urážku nikde nevidím.... Pretože keby je ten tvoj kamarát s výhodami taky korektný prečo nerieši problém doma ale sťažuje sa pred tebou že priateľka nechce robiť fajku a zatajuje sa, keby je charakter tak nezaťažuje povie priateľke že ťa má len na fajku lebo ona ju nechce spraviť... Ale ma strach ze ho priateľka pošle do teplých krajín.... A to už zas zahrá tebe na city ako jej nechce ublížiť...
A v žiadnom vzťahu po x rokoch to nie je ako na začiatku, prvotná zalubenost prejde po roku dvoch troch... A veľa chlapov chce rodinu deti ženu ale potom je pre nich jednoduchšie hľadať milenku ako odbrenit ženu aby nebola len matkou a manželkou ale aj tou skvelou milenkou ako na začiatku a...
... A ešte jedna vec zvláštne že len máloktorý ostáva pri milenke ale takmer každý sa vracia k tej "hroznej" manželke kt mu nedopraje...
Vid tému spred pár dní chlap síce aj k milenke odišiel ale keď zistil ze je tehotná tak zrazu sa vrátil k žene... Len ta mala dosť sebaucty a vykaslala sa na neho
a toto poznas, ze trava je zelensia na druhej strane? Niektore zeny sa mozu aj rozkrajat a muz si aj tak najde inu. Nie je to len o tom, ze zena sa prestane snazit (k tomu by som rada dodala aj, ze muz by sa mal viac zapajat aj doma aby zena vecer mala aj chut a nepovazovala to za povinnost mat s muzom sex z obavy, ze jej ujde za inou).
A k tvojmu rozhodovaniu: ked ohdliatnem od moralnej stranky, nesla by som do postele ani s jednym, lebo sa zalaskujes a nakoniec budes ty ta, ktora utrpi. On sa nerozide a ty budes cakatelka a zivot ti pojde pomedzi prsty, pre mna dost smutna predstava. Najdi si nejakeho nezadaneho, to ma aspon perspektivu.
a inak keď píšeš, že majú manželky o seba dbať, aby chlap nebehal za inými, by si neverila, koľké pekné a upravené ženy manželia podvádzajú, ono je problém skôr niekde inde
Prepáč ale ved to ty si jemu prvá písala, že ti je smutno a on jediný ti v sexe vyhovoval ako čítam ale teraz sa iba stretávate hoc by ti nevadilo s ním spávať ako si písala v úvode a išlo by len o sex. Teraz ale už píšeš ze ide len o stretnutia. Prečo si sa mu potom vnucovala a písala keď si vedela ze ma priateľku?
Vieš, píšeš bludy, otacas ako ti pasuje. Neviem na co je to dobre. Spala si s ním, je to tvoj problém. Tak či tak, to ze sa len stretávate, tiež nevesti nič dobré. On chcel iba sex tak dlho to pri tom neostane
Dobre a co chceš pocut? Rady očividne nie, skôr mi to pripadá, že celý tvoj príspevok je len kvôli tým pár vetam na konci, ako sa majú vydate ženy správať a obliekať a podobne. Lebo inak sex bude zlý a chlap môže si odskočiť 🙉. Ok, je to tvoj názor, máš na to právo. Len neviem, keby si potom bola vydatá ty, behať okolo dieťaťa, či deti, domácnosti a podobne, či by si mala chuť na sexi podväzky, vždy keď by chcel on. Možno áno, neviem..nevravím, žena má sa o seba starať a podobne, ale nikdy nemôže slobodná sexica, čo ma na starosť len seba, pozerať skrz prsty na ženu, čo 10x v noci vstane k bábätku, potom bežne funguje cez deň a večer ešte hádam ma navliecť podväzky a 10 cm stokle aby bola sexy. 😃😃. Ak chceš sexovať do zadaným, tvoja vec, tvoj život, tvoja"naivita". O charaktere dotyčného sa nejdem zmieniť lebo tam nijaký nie je, čiže niet o com. Len skus nezabudnúť, že veľmi ľahko sa to môže otočiť potom proti tebe a budeš tou "druhou a podvadzanou ty"... A úprimne... Aj si to tak trochu potom zaslúžiš.
Ak by namiesto hladania mileniek venoval viac casu domacnosti a rodine, aj jeho zena by mala mozno viac casu a chuti venovat sa sebe a aj jemu 😀
Tak potom nerozumiem celkom dobre Tvojmu príspevku. To si sa prišla pochváliť, že si dostala sexuálne návrhy? Alebo si nás prišla varovať, že keď si neumyjeme vlasy a nedáme podväzky, tak nás chlap podvedie? 😂
..aj na psa príde mráz☝️
..a ďalej teraz čo?🤷pochválila si sa...mladá večne nebudeš a na zošuverenej Tí podväzky budú na prd🤭
Odkopol jednu,odkopne Teba,odkopne čo príde po Tebe🙃
Ak by som už chcela niekoho len na sex, tak je u mňa zadaný muž tabu a v prvom rade preto, že by to bol pre mňa len obyčajný debilko, čo si ide vrznúť tam kde je možnosť a toto je niečo, čo by som ja do seba teda nepustila.. Ak by som mala vzťah iba na sex vyberám si chlapa, kde viem, že mojim rozhodnutím nenznicim žiadny vzťah a nerozbijam rodinu. Áno vždy ju prioritne rozbije ten, kto ju má, ale toto je len lacné obhajovanie sa mileniek... Ked vies ze ideš so zadaným chlapom, tak ju rozbíjaš vedome aj ty. Ja toto neuznávam, su to pre mna úbohí ľudia a že ich dnes je kopa.. Ale tak každý má iné hodnoty a iný pohlad na vec.. Pre mna uz len preto ze to vedome plánujete alebo rozoberate ste ubožiaci. Chlapi dementi co nemajú gule dat vztah doporiadku alebo odísť lebo "miluju" svoju ženu no a ty si len ďalšia z lahko dostupnych vagin ktorých je všade dostatok.. neviem čo viac by som k tomu... Asi len toto 🤷🏽♀️
hmmm ja neviem, nesla by som do zadaneho. ako ja v tomto mam jasno, aj keby ma neviem ako lakal, proste nechcela by som byt v kozi podvazanej manzelky. tu asi ani nejaka ta obhajoba nema zmysel
fuuha, nemas ziadne skusenosti, co sa v manzelstve robi ci nerobi....prepac, z tvojho prispevku mi vychadza, ze by si bola dokonala "slecna na telefon"
Na sexe bez vzťahu nie je vôbec nič zle, ale podľa príspevku ste sa o vzťahu bavili, ale on to nechcel lebo ta chcel veľmi nesebecky ochrániť pred jeho prelietavosťou
Boze tieto tvoje mudrosti o veciach ktorym prd rozumies, ano zivot sa po svadbe a dietati nekonci, ale mas dieta ? Vies ake narocne je pre zenu sa on postarat, ake je tehotenstvo fyzicky narocne hormonalne zmeny psychicke do toho ak ti tvoj manzel dost nepomaha alebo je vela v praci, zena sa citi unavena, musi sa starat o domacnost dieta nonstop nieco riesit len nie seba lebo nieje cas sa v klide ani vys*at s prepacenim a ty tu ides mudrovat o tom ako sa ma premavat v erotickom obleceni a zvadzat muza a podobne dristy, rada si tvoje rady vypocujem az si tieto veci zazijes ale kym o nich nemas ani sajnu tak si svoje mudrosti nechaj pre seba a k tomu ako si ty strasne vynimocna lebo rada robis fajku a on jeho priatelku iba “zboznuje” ale v sexe sa nudi sa radsej nejdem vyjadrovat 😃
Ako môžes čakať konverzáciu na úrovni pri tom co tu píšeš.. 🙄
Trénuješ na redaktorku do Emmy alebo podobného braku?
Toto im pošli, z fleku ťa vezmú.
Ja by som sa s tebou strasne rada porozpravala po case. Najidealnejsie po tom ako si vynosis, porodis, vychovas min.dve deti v minamalne 15 rocnom manzelstve. Podotykam su tehotenstva take kde 9 mesiacov musi chlap vydrzat bez sexu, a aj po porode to niekedy trva...ozajstny chlap vie,ze jedna mu staci a bude pri nej stat v dobrom aj v zlom... tebe sa velmi lahko radi vydatym zenam, ked ty rano vstanes a mas cely den iba pre seba.. a o tom sexe so zadanymi radsej pomlcim.
Prepáč, ale teba očividne muži chcú iba na jedno a to ťa dobre vytrtkať a potom dať ruky preč a ty ideš poučovať ženy / manželky aby sa o seba starali, lebo je to potom ich "chyba" že muži hľadajú také ako si ty..... Moja zlatá, realita je často krát úplne iná. Ak to muž chce spraviť tak to spraví či má doma bohyňu, alebo buchtu. Máš sa ešte čo veľa učiť o živote a vzťahoch. Hlavne nerob zo seba rohožku, lebo takto ubližuješ hlavne sebe....
....možno kým sa tu ty chvastáš Tvoj princ na bielom koni tr**á kdesi inú dokonalú princeznú🤭lebo také,ako ty nebudú nikdy ocenené a vážené..takže okrem toho,že robíš matrac žiadna výhra..asi by sme Ti závidieť,ale mne je Ťa ľúto
na jednej strane ano, máš pravdu - žena by mala ostať príťažlivou aj po svadbe a po deťoch (a rovnako tak chlap, plus by sa mal rovnako zapájať do chodu domácnosti a rodiny - nie že on si svoje návyky nezmení, ale od ženy bude očakávať 2x 100% ).
Na druhej strane - teba chlapi chcú na sex, ale nie na vzťah. Nie si im dosť dobrá na to, aby s tebou žili, delili sa s tebou o majetok, o radosti a starosti všedného dňa, aby sa s tebou ukázali na plese či zobrali ťa na dovolenku... Vieš, ten dobrý orál im poskytne aj platená profesionálka, ale u teba to majú zadarmo. A čo ušetrí na profesionálke, to môže investovať do svojej milovanej (ktorou ale nie si ty).
Ale samozrejme ak ti vyhovuje vzťah čisto sexuálny, tak potom nie je o čom, ty si tým ženám nič nesľubovala, nemáš voči nim žiadne záväzky, to si musia potom vyriešiť tí chlapi. A aký gentlemen, že nikdy neprizná, že to bolo s tebou 😀 ako keby to tebe nemohlo byť jedno... keby dotyčná zistila pravdu, tak kopne do riti jeho, nie teba, a on zostane bez ženy, ktorú podľa vlastných slov zbožňuje, takže chráni seba, nie teba.
To je presne ta situacia ktorej si sa predtym chcela vyhnut a radsej ste v tom nepokracovali.nevidim dovod podla mna to otvarat a este ked si v horsej pozicii ako predtym
U vas v meste sa nenajde nezadany chlap, s ktorym by bola super chemia a neskor aj ten super sex? No co ti poviem.. nerob druhym to, co nechces aby robili tebe
@sissy27 milión 👍👍👍👍

No vidíš. Keď si nikdy so zadaným nespala, prečo máš potrebu to zrazu meniť?