Plánovaná nevera
Ahojte baby. Prv než ma znesiete pod čiernu zem, prosím, skúste najskôr predychat, racionálne sa zamyslieť a potom komunikovať. Žiadam slušnú konverzáciu, na úrovni, možno jedna druhej rozšírime obzory.
Som slobodná, mladá žena, dobre vyzerám aj keď mam nejaké to kilo navyše 🙂
Pred par rokmi som spoznala chlapa, boli sme veľmi dobrí kamaráti, mali sme sa radi, vedeli sme sa zasmiať, porozprávať, zveriť jeden druhému. K vzťahu nedošlo, nakoľko ma chcel uchrániť od jeho prelietavej povahy. V skratke - vie, že nedokáže byť verný. Keďže ma má rád, nechcel mi takto ublížiť v prípadnom vzťahu. Nakoniec sa naše cesty rozišli, istý čas sme neboli v kontakte, našiel si priateľku. 🙂 Ja som mu raz písala, že mi je smutno ale odpoveď neprišla.... Až po čase. Napísal mi z tajného účtu, o ktorom jeho priateľka nevie, že aj jemu je smutno a rad si na mňa spomenie, lebo sex bol skvelý a sadli sme si naozaj aj ako ľudia, ale keby to zistila jeho priateľka, bolo by zle. Že už dlhšie mu to behá hlavou ako nám bolo fajn a bola by škoda prísť o ženu ako som ja, hoci by sme boli iba kamaráti. Tu prichádzam k pointe - svoju priateľku zbožňuje, ale nedokáže ho sexuálne uspokojiť natoľko, aby bol spokojný. Hnusi sa jej oral a podobné praktiky, skrátka veci, ktoré sú pre mňa normálne a robím ich rada. Vraj či by bolo možné byť kamaráti a zároveň by občas vypustil paru. A ja teraz neviem.... Úprimne, láka ma to s ním, pretože sa poznáme, ja viem že mu môžem veriť (nikdy sme si neklamali, boli sme k sebe úprimní, vieme o sebe veľa vecí) Očakávam reakcie typu Hádam nechceš byť jeho rohožka a podobne. Viem, že takto by to nebolo. Veľakrát prišla reč na to, že veľa dievčat iba pretiahol a nechal tak, potom sa neozval ale ja si takéto zaobchádzanie nezaslúžim, lebo ma má rád a istým spôsobom niečo ku mne cíti. Jeho povinnosťou bude aby sa to ona nikdy nedozvedela a keby sa to aj prevalí, nepovie, že som to bola zrovna ja. (Veľakrát mu vykríkla že si ma ísť za mnou a podobne 🙈)
V skratke ide iba o to, aby sme uspokojili jeden druhého a on sa potom vráti k nej.
To ma privádza k myšlienke, že výrok Čo nemá doma, hľadá inde, je pravdivý. Čo myslíte vy?
Druhý, s ktorým sme sa spoznali v práci je zase ženatý a aj od neho som dostala takýto návrh. Chémia je medzi nami neskutočná, ale snažím sa držať v úzadí.
To ma privádza k myšlienke… Dámy, to, že ste vydaté a muža ste si označovali prsteňom neznamená, že vaša úloha ženy skončila. Skúste sa im trochu viac venovať, premôcť sa a obliecť si tie podvazky, umyť si vlasy, naniesť make up a v neposlednom rade, zvadzajte sa stále, aj po rokoch. ☝️
No ja by som ti to priala zažiť starať sa o domácnosť, variť, okolo detí.... a zatiaľ čo ty sa o všetko doma staráš tvoj mužicek alebo priateľ by išiel obrábať druhú 🤦 ľutujem jeho priateľku lebo tieto drísty väčšinou kurevnici používajú aka je ich partnerka v postelí neschopná atď...tak polož otázku načo je s ňou keď ho nevie uspokojiť? a nechápem teba azda behá málo slobodných po svete že sa znižuješ na takú úroveň?
Mne z tvojich odpovedí príde, že máš nízke sebavedomie, ktoré si takto nevedome dvihas.
Tvoj názor je taký, že všetky ženy po manželstve sú sliepky, ktoré sa o seba nestarajú. Píšeš tu o podväzkoch v manželstve, myslíš, že sa to nedeje? By si bola prekvapená.
Ďalej tu píšeš, že manželky sú mrchy, lebo nadavaju na milenky a obhajujú chlapa. Ale prečo je žena milenka? Lebo, buď toho obdivuje alebo ľutuje.
Celkom by ma zaujímalo, aký si mala doma vzor otec-matka. Keď mas takéto názory.
a ty si kde k tomu prišla , že v manželstve si žena ľahne , odkrúti čo musí, a hotovo:sweat_smileŽivot v manželstve nie je ľahký, hlavne keď sa treba venovať aj deťom , nielen jeden druhému. Väčšina vydatých žien čo poznám sa o seba stará, nie sú to žiadne ometla, s ktorými to ich muži robia len preto lebo "musia" . Takže vďaka za radu, ale robíme čo vieme aj popri deťoch, aj popri všetkom čo život vo vzťahu prináša . A teraz jedna rada pre Teba, tiež samozrejme v dobrom, lebo Ty si to tiež určite tak myslela, chlapi toho narozprávajú , hlavne teda takí o ktorom básniš a stále sa nájde kopec ..... ktoré im to zožerú aj s navijákom a majú si kde odbehnúť. Myslím že ti dosť chýba sebavedomie a aj rozum , keď ti stačí dať návrh a už si myslíš aká si úžasná, lebo práve za tebou by sa rozbehol. Začni používať hlavu, a nechaj si nabudúce dobré rady pre seba. Ani netušíš aké je mať normálny vzťah , a spomeň si na tieto bludy ktoré si tu popísala, ked budeš v noci vstávať k deťom ktoré sú choré, alebo im idú zúbky, a si rada, že ešte vôbec trafíš do postele. Ktovie nad ktorou bude potom ten tvoj snívať.
Vieš, tento chlap o teba nemal nikdy iný záujem, než len sexuálny. Aj keď bol sam, radšej ti vzťah nenavrhol a našiel si priateľku, ktorú zbožňuje. Je skutočne prelietavy a nedokáže byť verný a ty si tá, ktorá mu dá bez akýchkoľvek otázok či podmienok. Ak vám to obom vyhovuje, kľudne udržujte tento vzťah. A neviem, ako ostatné ženy v manželstve, ale tak ako som si ja okruzkovala prsteňom manžela, rovnako si okruzkoval on mňa, obaja od seba navzájom očakávame podobne veci a mame voči sebe rovnaké záväzky. Pre mňa sa nič, čo sa týka vizaze nezmenilo, akurát teraz s manželom mame trosku iné priority ako mojich 55 kg a vlasy po pás. Napríklad mať zdravé krásne a spokojné deti. Ale to ty nepochopis, škoda ti to písať...
Autorka, si strasne, az mega naivna! Ty ani len netusis, co je to manzelstvo a rodicovstvo. Ty netusis, ako toto dokaze jedneho cloveka vycerpat. Fyzicky a aj psychicky. Ak si myslis, ze manzelstvo je len o sexualnych potrebach muza, a zena sa musi prisposobit, davat na seba podvazky a byt vzdy v pozore, aby si nahodou nenasiel niekde nejaku inu, tak si naivna az to dverami plieska!
Davaj si pozor, aby si presne v takom manzelstve raz neostala, lebo horko zaplaces.
cely prispevok je absurdny o tom potom...viac krat tu zarezonovalo sprofanovane ked suka neda...tu si dovolim nesuhlasit, vzdy je to viac o tom muzovi ktory by si mal uvedomit co ma doma a nerobit to...mozeme nasledne polemizovat o charaktere milenky ale vzdy ten najhorsi je muz, ktory to dopusti, na to ospravedlnenie v zneni, ze suka dala fakt nestaci
"Veľakrát prišla reč na to, že veľa dievčat iba pretiahol a nechal tak, potom sa neozval ale ja si takéto zaobchádzanie nezaslúžim, lebo ma má rád a istým spôsobom niečo ku mne cíti."
Jo jo, ty si take spravanie NEZASLUZIS-... ty si onakvejsia, mas vyssiu hodnotu nez ine slecny, ktore pretiahol, lebo tvoja vysoka hodnota a zasluhy, sa odvijaju od toho ako ta ma "rad" isty promiskuitny pretahovač... behehe
Prepač, ale taku naivnu sprostanu tu človek často nečita.
Plus vsetky tie s prepačenim p*tchoviny o nesnazivych žienkach domacich, ktore nutia svojich uboziacikov neuspokojenych hladat ine "hodnotne" slečny na zasuvanie....
🙄🙄🙄 tak my zasa tebe odporučíme, aby si sa zamyslela, čo vyžaruješ, keď dostávaš takéto návrhy. A poprosíme ťa, aby si nás ( vydaté ženy) poúčala vtedy, až budeš sama v niekoľko ročnom manželstve s minimálne 2 deťmi alebo 1 náročným bábätkom a manželom, ktorý je väčšinu času v práci. Ďakujeme ....
Dievča, máš to komplet popletené.
Nejdem tu písať o sexe až po svadbe. Ale pre ženy je dôležité to, čo sa deje PO sexe. Či je tam maznanie, tulenie, spoločné raňajky, či ti povie, že si jediná v jeho živote..alebo natiahne gate hore, zahodi kondom, lebo nie si prenho dost dobra, aby si mu dala dieta. A ty sa tvaris a hras na sebavedomu, emancipovanu, ze ti na tom nezalezi.. Prd makovy. Take komplexy mas ze az.
Každá jedná žena túži byť jedinečná a pre muža exkluzivna. Ty dokážeš spat s chlapom, ktory spi aj s inymi ženami?
Ty FAKT veríš tomu, že si výnimočná? Surovo ti napíšem, ze ani tvoja fajka nie je výnimočná, ani najlepšia, ale je aspoň nejaká.
A pravdepodobne ju má aj doma, z teba má akurat vzrušenie zo zakazaneho.
Iba ta využíva a tara ti somariny. Klame ti. Ale ked ti par minut sexu stoji za to..
Ta baby, normálne mi dvihla tlak táto téma.... tak chlap chce podvádzať, ale v podstate sme si na vine samé. Chlap, ktorý nechce, nikdy nepodvedie!!!! A mohol by mať pri sebe aj túto pravdepodobne sexi mladú, prudko inteligentnú zakladateľku témy.
Nerob zo seba handru, za nič iné ta tí chlapi nemajú
Autorka mňa udivuje ako dobre vieš čo má, alebo čo nemá žena po svadbe robiť. Keď sa vydáš a podarí sa ti dieťa porodiť, napíš do tejto diskusie.
Vieš, vydaté ženy vedia, čo ty cítiš. Vedia, ako to ty myslíš... Ty však o tom ďalšom leveli vzťahu nevieš ešte nič.
Len tu suseda vravela, že bola 10 rokov milenkou jedného Taliana. Chémia medzi nimi brutál fungovala ... Našla si moslima. Do roka sa vydavala. Vieš, biologické hodiny tikajú. Rozviedla sa s ním o ďalší rok, nechcela konvertovať na islám. Teraz je slobodná 46 ročná matka s 5 ročným dieťaťom. Žije s Maďarom, ktorý má 3 deti z predošlých vzťahov. Bola to kočka ako lusk, teraz žena s 90 kg. Rieši prácu, decko, diétu a deti svojho druha.
Ďalší muž bol vo vzťahu. Povedal milej doma, že ide auto umyť. Nebol auto umyť, ale u "profesionálky" . Objednal si ju, urobila ho a zaplatil. A kamarátom sa aj pochválil. V tel. ukazoval s ktorou už bol.
Ty čo spravíš, je tvoja vec. Len, aby ti to nebolo ľúto.
Zapamätaj si, že bez záväzkov je život vždy parádny, ale nie je večný. ☝️
@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂 👍
Počkaj, ona ešte s ním nespala.
@eva112014 s tym jednym ano, s tym druhym nie, aspon tak som pochopila ten jej traktat ja. A hlavne, ona nam isto mnohych zatajila🙈
pri takomto životnom štýle by si si mohla aspoň slušne na tom zarobiť....
Ja ti poradim jedno. Nesla by som do toho ani so zadanym kamosom a ani so zenatym kolegom. Nepotrebujes taketo problemy.
Ja by som si nasla nezadaneho a s tym by som si to riadne, naplno, kedykolvek a bez vycitiek totalne uzila!!!
S nezadanym mozes cokolvek, so zadanym nemozes nic. Tak na co?
🤣🤣🤣
Jaaaaj.... raz, ked Tvojmu dietatu pojdu zuby a nebudes spat xy noci, tak si spomen na svoje podvazky a na take ako si teraz Ty sama.
Asi Ti veeeelmi lichoti, ze po Tebe ide zenac a akeho uchvatneho kamarata mas, ze Ta ma tak strasne rad, ze s Tebou radsej nechce vztah, len vypustit paru. Pekne recicky Ti nakukal.
Vieš ako sa to hovorí. Niečo v zmysle: život s partnerkou je dokonalý na 95%. Ale niečo tomu chýba k dokonalosti. Tých 5%. A tie hľadá a nájde u teba. Ty máš iba tých 5% čo potrebuje. Ale ona má 95 - a preto je s ňou a ku tebe si príde po ten zbytok....
moja pripadas mi ako lahka deva, ktoru vzrusi iba zadany, ale nezabudni karma je zdarma
@jankalukasova plne súhlasím s tebou , ono pri tých deťoch to je o niečo už ťažšie a ešte keď človek dokopy spí 2/4hodiny je rád že je , Ako ja sa snažím aj popri deťoch sa upravovať z domu bez špirály, upraveného obočia aspoň ako tak či schovať nedokonalosť tváre nejdem 😁,ale sú ženy ktoré po svadbe či deťoch na seba totálne kašľu aj na postavu však načo na sebe pracovať keď už majú čo chceli možno myslela práve ich 😂
@mariska1989 vieš čo.. ja som sa ani pred manželstvom a deťmi nejak výrazne nelíčila. Rozdiel je len v obliekaní. Do práce som musela chodiť oblečená elegantne a doma sa samozrejme nešpacírujem v opätkoch. Lenže to je aj o povahe. Môj manžel si viac ako vyčesané vlasy, make-up a oblečenie váži iné veci. Napr. že je postarané o deti, že majú navarené. že keď otvorí chladničku, tak nájde niečo pod zub, že si upečieme koláčik. On sám príde z práce a natiahne staré tepláky. Pre nás je tá príťažlivosť v niečom inom. Potom keď raz za čas niekam ideme a ja teda oprášim tie opätky, on nahodí oblek, tak sa na seba usmejeme, že nám to sluší ale určite to nie je to, po čom by sme besneli a bažili. V x ročnom vzťahu a manželstve si človek váži a cení úplne iné veci.
Ale teda tým určite nehovorím, že nie je príjemné sa sem-tam nahodiť a vyraziť si a pracovať na vzťahu... to zas nie, len autorka ma týmto príspevkom fakt pobavila.
@jankalukasova asi tak nejak som na tom aj ja. Ono je normalne spravit teda popracovat trcoha na vztahu. O tom to cele je, aby to proste neupadlo do nejakeho stereotypu, kedze aj ten je pre vztah nie moc dobry
Nechcela by som vyzarovat pre chlapov to,co ty....v podstate ta za tu rohoz maju,chcu si k tebe odskocit a vratit sa ku svojim polovickam,ktore zjavne lubia a spaja ich nieco viac...ak k tomu s nimi otvorene flirtujes,co minimalne s kolegom ano,si pre neho len lahka korist,co da nohy do polohy “V”...nie je ti zo seba zle? A este sa vyvinovat,ze hladaju to, co nemaju doma??? Chlap ti narozprava aj nemozne,ak si chce uhnut...a niektore zeny naivne uveria,kym sa to neprevali a nebudu odprosovat svoje zeny/frajerky/snubenice a na teba sa vykaslu...zacni si s nezadanym a nemontuj sa tam,kde to nie je potrebne...lebo aj karma je zdarma...
Moja, to nie je tým ze sa ženy mužom nevenujú, proste aj ta najkrajšia a najsexi baba sa časom okuka a keď chlap nevie držať vtáka na uzde, jednoducho si zasuka, to je cele... Ja by som v Tvojej situácii mala morálnu dilemu, lebo ublížis tej babe. Je to na Tebe...
Pohybujem sa v mužskom kolektíve a čo je ich smola poznám aj ich ženy. Niektoré dlhšie ako tých chlapov. Sprosté narážky má každý druhý, prípadne už majú niečo rozbehnuté niekde inde. Alebo už majú za sebou prevalenu neveru. A keďže sa poznám s tými ich ženami viem že nemajú problém uspokojiť chlapa, niektoré to majú v sebe iné chcú aby sa mal chlap dobre. A napriek tomu sú tam typy chlapov ktorý by pojeb.... Všetko čo ide okolo. Sú to všetko mladí ľudia s malými deťmi a baby sa o seba staraju. Už nežijeme v "stredoveku" keď si dali ženy po svadbe zásteru a šatky na hlavu.
Takze nesúhlasím s nejakým super venovaním sa chlapovi. Vôbec to nie je o tom ale na to prídeš neskor
celý tento príspevok mi príde taký, že ho písala nejaká mladá, naivná baba, čo ešte nevie nič o živote a myslí si, aká je úžasná a výnimočná, lebo jej to povedal jeden chlap, čo potrebuje zasunúť a zrovna mu padla do rany a ešte mu dáva najavo záujem tým, že mu napíše, no tak prečo by to nevyužil, ked je taký kur*vník
čo k tomu napísať, oni dvaja sú bezcharakterní úbožiaci, ktorí si zaslúžia to, aby im ich ženy na to prišli a ty sa zobuď, takýto zadaný chlap ti nakuká všelijaké rozprávky, aby sa ti dostal medzi nohy a veľmi sa divím, že tým rečiam veríš
Prvé, čo mi napadlo pri čítaní tvojho príspevku je, že si strašne naivná. Chlap ti narozpráva hocičo, aby zo seba urobil chúďatko, nemusel niesť zodpovednosť a dostal ženu do postele. Neviem, či žiješ v Narnii, ale to čo si predstavuješ ty medzi vami ako skvelý ,,kamarátsky vzťah” a ako si ,,veríte a ste k sebe úprimní”, tak z jeho strany v skutočnosti nikdy nemuselo byť. Ak s tebou nechcel byť, tak s tebou nechcel byť a nie kvôli svojej prelietavej povahe, aby ti neublížil. Keby ťa mal skutočne tak rád, tak spolu asi teraz ste, lebo by našiel spôsob, nemyslíš si? Zaujímavé, že teraz je vo vzťahu a problém s tým nemá. Možno by si bola veľmi prekvapená, čo by si sa sama o sebe a o ňom dozvedela od jeho priateľky. Evidentne si namotaná na chlapa, ktorý za to vôbec nestojí. Dobrá rada, neponižuj samú seba, nechci byť tá druhá a nájdi si niekoho, kto s tebou bude chcieť tráviť čas a nie sa len ,,tajne” stretávať. A k tomu poslednému odseku, láskavo sa zdrž súdov. To, že máte s niekým medzi sebou chémiu, ešte neznamená, že jeho žena chodí doma s mastnými vlasmi a v rozťahanom spodnom prádle. Reálne, môžeš sa aj na hlavu postaviť, byť dokonalá v každom smere a chlap ťa aj tak môže podviesť. Keby sa jednalo o tvojho priateľa/muža, asi by si tým nebola nadšená, však? Ako hovorí staré príslovie, čo nechceš, aby robili tebe, nerob ani ty iným. Maj hrdosť, dievča.

Prvom rade ty nezasahuj ani kvôli len čisto sexu s chlapom ktorý je vo vzťahu . Nerobí to dobrotu .sú páry ktoré fungujú že im to v sexe neklape ale to si tiež musia povedať a hľadajú varianty a a niektorí si teda hľadajú na sex niekoho iného a ten partner o tom vie samozrejme to že keď niekomu chýba niečo v sexe tak to má partnerke povedať môžo sa nakoniec dohodnú aby on mal nejakú sexuálnu partnerku ale nič viac ...ale určite ja osobne keby mne boli povedané návrhy a viem že každý má vzťah tak do toho nejdem .neskôr by to mohlo dopadnúť že sa kvôli mne rozídu ,zničil vzťah len kvôli sexu a pritom sa môže stať že ani s tebou by dlho nebolí