icon

Platonicky som sa na dovolenke zamilovala do neznámeho

21. júl 2025

Ahojte viem ze to bude znieť ako vymyslená story naivnej pubertiacky no nie je. Je mi po 30tke. Som sa dovolenke. Zbadala som ho. Úplne úžasného muža presne takého o akom som snívala už dávno. Presne tvár ktorú som videla vo svojom sne. Takého som k sebe chcela. Bol síce starší ale to nevadí. Usmieval sa kyval mi. V ten deň sme sa stretli asi 10x. Vždy ma očaril svojim úsmevom hlbokým pohľadom zakyval mi. Nespustil zo mna oči po celý čas. Otacal sa za mnou, nebola som sama (nemám priateľa) tak asi sa hanbil osloviť ma ale aj tí čo boli so mnou si všimli ako veľmi sa zaujíma a pozerá ze sa celý čas usmieva a otáča. Ostal v mojej mysli. Tešila som sa ďalší deň že ho uvidím možno som aj nabrala odvahu osloviť ho aj keď to nezvyknem robiť. Chodievala som sama aj okolo bazéna aj okolo mora aj po hoteli sme sme Sa zvykli vidieť... Už ho niet. Už musel odísť. Je to tretí deň a ani raz som ho nevidela. Som vonku stále takže ak by tu bol neverím ze ani raz by nešiel k bazénu alebo do reštaurácie. Ach.. Bolo to krásne znova cítiť motýle v bruchu vidieť krásny úsmev a cítiť sa žiadaná. Tie pocity bežne v živote nepoznám. Som dlhodobo vyhasnuta dlhodobo sama dotyky a pusy ani neviem čo sú. Nemám v láske šťastie a ak aj pocitim chémiu a príťažlivosť ten muž odíde. Viem ze už ho neuvidím, mrzí ma to ze všetko pekne trvá len chvíľu. Asi len výlev do prázdna keď mne je vždy z takých veci ľúto.,

Strana
z2
pallacinka29
21. júl 2025

@anonym_autor Dufam, ze nie si az taka hlupo-naivna a nepomenovala si Ty tuto temu "zamilovala som sa..." 🙏🙏🙏

autor
21. júl 2025
@pallacinka29

@anonym_autor Dufam, ze nie si az taka hlupo-naivna a nepomenovala si Ty tuto temu "zamilovala som sa..." 🙏🙏🙏

@pallacinka29 v zátvorke je ze platonicky 😃 fakt veľmi zriedka dokážem cítiť očarenie z chlapa. Bežne to necítim

tenerifka
21. júl 2025

@anonym_autor "Zivot je jen nahoda...."
Ak to bol iny turista a skoncil mu pobyt, tak uz nic...... On vie, kde si, a ak by naozaj chcel, urobil by vsetko pre to, aby sa s tebou zoznamil. Asi ti nebol sudeny.....

oceanahory
21. júl 2025

A mozno by otvoril ustava, prihovoril by sa ti....a skoncilo by to ako pri scenke s tymto svalnacom z filmu Dospelaci 😁. Nezamilovala si sa do neho, ale do svojej predstavy.

bystrozraky
21. júl 2025

@anonym_autor Pozri si toto video (@oceannahory - hehe citas mi myslienky...presne to som chcel poslat):

https://www.youtube.com/watch?v=dHZDWHw_dB0

Ak ho nenajdes tak ti mozno pomoze. Inak ak by si mala fotku tak sa da najst 🙂 Vela stastia a uzivaj si dalej dovolenku ;)

anonym_92094b
21. júl 2025

@anonym_autor Dufam, ze si sa zo situacie poucila, a nabuduce nebudes cakat a vezmes to do svojich ruk. Ved co ti branilo sa zastavit, pozdravit sa, prihovorit, prehodit par slov? Nerobit si z chlapa fantaziu, ale priblizit sa k nemu ako k cloveku, a uvidis co z toho.
Skus to nabuduce, ak ta nejaky este takto vezme. A nebudes potom musiet takto lutovat ked je po vsetkom.

autor
21. júl 2025
@anonym_92094b

@anonym_autor Dufam, ze si sa zo situacie poucila, a nabuduce nebudes cakat a vezmes to do svojich ruk. Ved co ti branilo sa zastavit, pozdravit sa, prihovorit, prehodit par slov? Nerobit si z chlapa fantaziu, ale priblizit sa k nemu ako k cloveku, a uvidis co z toho.
Skus to nabuduce, ak ta nejaky este takto vezme. A nebudes potom musiet takto lutovat ked je po vsetkom.

@anonym_92094b som hanblivá. Vždy som mala za to ze chlap je lovec a ten by mal baliť ženu. Hlavne osloviť. Žena hádže náznaky ale chlap ide na vec. Ráno keď sa mi to rozlezalo v hlave už som bola ochotná ísť a skúsiť to lebo fakt jeden z milióna ma takto zaujme. No smola už 😃

enmery
21. júl 2025

Takto asi cítili mnohé, keď videla Teda Bundyho. Študent práva a nájdejna posila v politickom krídle. A čuduj sa svete, sadistický vrah žien.
Týmto chcem povedať, ze ak máš 30 a zle skúsenosti s mužmi, po tomto opise aj celkom chápem prečo. Keby si ho očarila, prišiel by. Možno bol zadaný a asi by si nechcela zadaného, ktorý na dovolenke čumí xy dni na inú ženu.

zmrzlinka8
21. júl 2025

@anonym_autor videl, že naňho pozeráš, reaguješ, tak reagoval. Mozno mu to pohladkalo jeho ego. Možno je zadaný. Ak by si ho naozaj zaujala, tak urobí všetko preto, aby sa zoznámil a neodišiel by bez toho.

enmery
21. júl 2025
@oceanahory

A mozno by otvoril ustava, prihovoril by sa ti....a skoncilo by to ako pri scenke s tymto svalnacom z filmu Dospelaci 😁. Nezamilovala si sa do neho, ale do svojej predstavy.

@oceanahory Asi tak...ach tie ženy a tie ich predstavy.

kavasmliekom
21. júl 2025

@anonym_autor skus byť takto naladená aj doma, nie na dovolenke, kde je priam "nevyhnutné" naletieť flirtujucim pohľadom neznámych mužov. Ako prišiel, pošteklil, odišiel. A už sa vráť k priateľom a užívaj si, nepokazí si dovolenku neznámym. Keby chcel, osloví ťa.

danica2711
21. júl 2025

neber to tak tragicky, to sa na dovolenkách stáva...ak to správne chápem, neprehovorili ste spolu ani slovo, takže vôbec nevieš, odkiaľ bol - aj keby ste sa zblížili, čo ak by medzi vami boli tisícky kilometrov, aj tak by z toho s najväčšou pravdepodobnosťou nič nebolo

janetinka27
21. júl 2025

@anonym_autor ahoj, v realite by to bol mozno uplne iny muz po akom tuzis.mozno by si si len zbytocne skomplikovala zivot, keby ste stravili par peknych chvil.mozno by si sa snazila o vztah zabojovat a naplnit svoju tuzbu a nakoniec by sa puto pretrhlo a bola by si este viac sklamana

anonym_d399e9
21. júl 2025

Ja som sa tak zamilovala v 16tich, si mi to pripomenula teraz😂. Neboj kým sa vydáš tak aj zabudneš.

anonym_312c54
22. júl 2025

@anonym_autor Neskutočná naivita.

zelenina1
22. júl 2025
@tenerifka

@anonym_autor "Zivot je jen nahoda...."
Ak to bol iny turista a skoncil mu pobyt, tak uz nic...... On vie, kde si, a ak by naozaj chcel, urobil by vsetko pre to, aby sa s tebou zoznamil. Asi ti nebol sudeny.....

@tenerifka "asi ti nebol sudeny"... To su strasne blaboly. Chapem, ospravedlnujeme si tym nase zlyhania. 🙂 O nasich zivotoch rozhoduju detaily. Tak ako napr. sanca na dobru pracovnu prilezitost je otvorena mozno tyzden. Potom sa uz podobna ponuka nemusi nikdy zopakovat.
Rovnako je to aj pri hladani partnera. Mozno ak by ho oslovila - tento maly detail by mohol strhnut celu os jej zivota.

ha_ha
22. júl 2025

@anonym_autor Vážne máš po 30? Ani si s ním neprehovorila, len ste sa videli a napíšeš, že je to presne muž, akého si vždy chcela? To ti vážne k takému tvrdeniu stačí výzor?
Ja som sa tiež zaľúbila na dovolenke do tajomného cudzinca. Ale my sme sa aj rozprávali, strávili sme spolu niekoľko dní. Ale to som mala 17, on 18, alebo 19, obaja sme boli na dovolenke s rodičmi a už vtedy som vedela, že to nemá budúcnosť. Chcel moju adresu (bolo to dávno, v časoch pred mobilmi a internetom), nedala som mu ju. On mi dal svoju, napísala som mu pohľadnicu, ale ani na tú som svoju adresu nenapísala, nechcela som, aby to pokračovalo, nemalo by to zmysel. Ten tvoj ťa ani len neoslovil, tak hádam vieš z toho pochopiť, že o nič viac, než pohľady, nemal záujem.

anonym_6c0467
22. júl 2025

Choď na recepciu a vypýtaj si kontakt, snáď budú vedieť koho myslíš.
Môžeš si vymyslieť, že si našla retiazku(náramok, hodinky) a chceš mu ju vrátiť 😀

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_6c0467

Môžeš si vymyslieť, že si našla retiazku(náramok, hodinky) a chceš mu ju vrátiť 😀

@anonym_6c0467 To nemyslíš vážne! Toto nesmú urobiť.

anonym_6c0467
22. júl 2025
@ha_ha

@anonym_6c0467 To nemyslíš vážne! Toto nesmú urobiť.

@ha_ha nesmie, ale robí sa.
Asi by som to neurobila tiež, ale keď to takto autorka cíti, že to bolo aj opätované, mohlo by to mať zaujímavý hapiend, krorý by vedeli rozprávať vnúčatám.
Ja v tom tragédiu nevidím, ani trestný čin,
Nedávno po sieťach aj tu hľadala dotyčná potetovaného z klubu, to sa môže?

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_6c0467

@ha_ha nesmie, ale robí sa.
Asi by som to neurobila tiež, ale keď to takto autorka cíti, že to bolo aj opätované, mohlo by to mať zaujímavý hapiend, krorý by vedeli rozprávať vnúčatám.
Ja v tom tragédiu nevidím, ani trestný čin,
Nedávno po sieťach aj tu hľadala dotyčná potetovaného z klubu, to sa môže?

@anonym_6c0467 Za mňa je to na vyhadzov recepčného, čo toto spraví. Ak by ten chlap chcel, aby to malo happyend, stačilo sa prihovoriť. Ona má po 30 a píše, že on bol starší. Čiže žiadny hanblivý puberťák, ktorý by sa teraz umáral tým, že stretol lásku svojho života a ľutoval, že si ju nechal ujsť. Ja by som bola riadne naštvaná, ak by mi po dovolenke niekto, o koho nemám záujem, napísal, že mu dal na mňa kontakt recepčný na hoteli.

anonym_6c0467
22. júl 2025
@ha_ha

@anonym_6c0467 Za mňa je to na vyhadzov recepčného, čo toto spraví. Ak by ten chlap chcel, aby to malo happyend, stačilo sa prihovoriť. Ona má po 30 a píše, že on bol starší. Čiže žiadny hanblivý puberťák, ktorý by sa teraz umáral tým, že stretol lásku svojho života a ľutoval, že si ju nechal ujsť. Ja by som bola riadne naštvaná, ak by mi po dovolenke niekto, o koho nemám záujem, napísal, že mu dal na mňa kontakt recepčný na hoteli.

@ha_ha tak je to tvrdenie proti tvrdeniu a hádam by nemusela nikomu vešat na nos odkiaľ má info.
Ja byť recepčná, tak chlapovi kontakt nedám, ale takto opačne by ma asi ukecala.

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_6c0467

@ha_ha tak je to tvrdenie proti tvrdeniu a hádam by nemusela nikomu vešat na nos odkiaľ má info.
Ja byť recepčná, tak chlapovi kontakt nedám, ale takto opačne by ma asi ukecala.

@anonym_6c0467 Dúfam, že nepracuješ, ako recepčná a ani nikdy nebudeš. 🙄

petracandle
22. júl 2025
@anonym_6c0467

@anonym_6c0467 jasné 🤦‍♀️🤦‍♀️ v dobe GDPR dajú šialenej ženskej súkromný kontakt na niekoho 😃🤦‍♀️ a on, čo sa na ňu pozeral len preto lebo videl aká je z neho hotová a pohladkalo mu to ego, bude chudák musieť vysvetľovať doma manželka prečo ho kontaktuje nejaká stalkerka🤦‍♀️😃

anonym_6c0467
22. júl 2025
@petracandle

@anonym_6c0467 jasné 🤦‍♀️🤦‍♀️ v dobe GDPR dajú šialenej ženskej súkromný kontakt na niekoho 😃🤦‍♀️ a on, čo sa na ňu pozeral len preto lebo videl aká je z neho hotová a pohladkalo mu to ego, bude chudák musieť vysvetľovať doma manželka prečo ho kontaktuje nejaká stalkerka🤦‍♀️😃

@petracandle veď nechajme to na autorku, ja som komunikatívna, ja by som s dotyčným pokecala o počasí hneď 😁

anonym_6c0467
22. júl 2025
@ha_ha

@anonym_6c0467 Dúfam, že nepracuješ, ako recepčná a ani nikdy nebudeš. 🙄

@ha_ha jej, zasa na čo to hrotiť pána beka😁
Osobne si myslím, že by som nejaké info z recepcie dostala😎

akje
22. júl 2025

@anonym_autor to je milé, to vieš, tie motýliky v bruchu vznikajú, keď sú sympatie obojstranne ☺️ na chvíľu si mala opäť pocit, že si žiadaná. To je vždy príjemný pocit ;)
Pravdepodobne odišiel. Tak máš aspoň na čo príjemné spomínať 😉
Inak, odkiaľ bol? Z akej krajiny? U nás na Slovensku sú muži buď hanblivejší alebo preukazujú menej okato náklonnosť. V takom taliansku alebo Španielsku sa vždy vedia bez hanby usmievať na ženy a zmurkat. 🙂) odporúčam ďalšiu dovolenku tam :D odtiaľ som prišla vždy s väčším sebavedomím :D

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_6c0467

@ha_ha jej, zasa na čo to hrotiť pána beka😁
Osobne si myslím, že by som nejaké info z recepcie dostala😎

@anonym_6c0467 Veľmi dúfam a pevne verím, že nedostala!

anonym_6c0467
22. júl 2025
@ha_ha

@anonym_6c0467 Veľmi dúfam a pevne verím, že nedostala!

@ha_ha sa bojíš, že to bol tvoj manžel? Či prečo je také hrozné, sa platonicky zamilovať?
Skús aj otčenáš😀

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_6c0467

@ha_ha sa bojíš, že to bol tvoj manžel? Či prečo je také hrozné, sa platonicky zamilovať?
Skús aj otčenáš😀

@anonym_6c0467 Už ma nebaví sa tu hádať s anonymom. Nemáš pravdu, ale musíš mať stoj čo stoj posledné slovo. 🙄

Strana
z2