Po rozchode s partnerom len revem.
Žienky neviem či toto prežívam len ja, alebo máte aj vy s týmto skúsenosti....
Po 6 rokoch som sa rozhodla opustiť Partnera, ktorý sa ku mne správal skôr ako Otec a Lekár 2v1. Mám 31, on 47 (je Ortopéd), no totálne to nezvládam, furt mi vyčíta že som malé Decko, pritom o rozchode nechcel ani počuť, celé tie roky som žila v podstate v zlatej klietke, jeho Bratia, Sestra, Rodičia ma majú radi a skôr vyčítajú rozpad vzťahu jemu. Teraz mi vyvolávajú na sviatky, som z toho na dne, len plačem deň a noc. Kebh bol návod ako sa "odľúbíť" dala by som aj život za to..... čo robiť????
@femme_fatale_svk Tesim sa,drz sa,nemozes sa viazat na muza s ktorym nie si stastna.Si mlada,najdes si muza s ktorym budes mat kompletnu rodinu s detmi,spln si sen.
@miadi Ďakujem veľmi pekne 🙂
@77daniela77 máš pravdu. Ešte to potrvá, ale zatiaľ sa držím. Ďakujeeem.
Cas je najlepsi lekar. Vyplac sa,polutuj,posmut to vsetko patri k tomu. Ale nie pridlho. Kazdy rozchod boli. Pamatam pre rokmi sme sa s ex rozisli velmi dlho som sa z toho nevedela dostat. Velka laska. Asi 4 mesiace som chodila ako matoha. Najhorsie,ze po rozchode,akoby clovek zabudol na vsetko zle a pamata si len na dobre veci a uz to ide. Smutok,lutost,nostalgia uvahy,ci som urobila dobre. Potom sa ti zda,ze este sme sa nemali rozist,ved to nebolo take hrozne. A po tomto vsetkom pride najprekrasnejsi stav,kedy sa zobudis z hmly a uvedomis si,aky je zivot krasny,ake je super byt znova sam a svojou panou casu a vsetkeho. Nikto ta neobmedzuje (tiez som mala ziarliveho a majetnickeho) chlapa. A na toto obdobie uz roky rada spominam. Najdes samu seba a si pripravena na novy vztah a vo chvili,ked to necakas,pride chlap. Ja ked som terajsieho spoznala,normalne som s nim nechcela chodit,chcela som si este uzit samotu. Ak sa da,chod medzi ludi,citaj knihy,sleduj filmy. Drzim palce,nech sa z toho,co najskor dostanea. Nastastie je uz po sviatkoch a hadam ta uz najvacsie zufalstvo preslo.
@femme_fatale_svk este je to cerstve. Fakt to chce len cas.
@miadi pomôže mi aj zmena prostredia, chcem ísť žiť buď do RK alebo ZA, spoznať nových Ľudí.
@didaa asi je fakt lepšie byť sama, koľko bolesti by som nemusela mať. Už sa chcem venovať len sebe.
@marca12 už mi aj bolo fajn, včera mi Sesternica povedala, že ho videla v Tescu s Bratom, v tej chvíli mi akoby niekto dal srdce do zveráku, až ma bolel hrudník, ale do plaču mi už nebolo chvalabohu.
Už som si povedala, že sa budem venovať len sebe, čakám kedy mi príde termín z Kúpeľ, tam budem 28 dní v cudzom prostredí medzi cudzími Ľuďmi, čo si myslím že mi veľmi pomôže, hneď po PN chcem ísť pracovať a bývať buď do RK alebo ZA, tam mám celkom dobrú ponuku práce.
Teraz veľa čítam, konečne mám čas na knižky.
Tiež si si užila svoje 😔
@femme_fatale_svk to urcite pomoze 😆ja som to tak robila za slobodna ked skoncil vztah zmenila som aj krajinu. To ti tak vyšumi minulost z hlavy dokonalo. Nechodis po tych uliciach a znamych miestach kde si chodila snim.. zrazu iny svet. A Nová ty.. bez neho ale taka free. Nove tvare vybavovacky najprv ten pocit cudzoty novoty atd, Ina mentalita. Bude ti dobre
@femme_fatale_svk Chvalabohu,vsetko vyzera ze si na dobrej ceste.Len neviem naco ti sesternica jatri rany.Kaslat na neho,nech si zije svoj zivot .Ty sa zameraj teraz vylucne len na seba,daj si zivot do poriadku.Na lieceni pookrejes,urcite ti to pomoze aj po psychickej stranke.
@femme_fatale_svk pockaj,ked ho nahodou stretnes,to budu stavy. Mna to vzdy polozilo,ale po par mesiacoch to bolo dobre. Raz som ho stretla s novou ftajerkou a tvaril sa,ze ma nepozna,to ma zarazilo a zaroven nakoplo.
@miadi na to sa presne teším, na ten chaos pri sťahovaní, hľadaní bytu, nové mesto, Kolegovia.....najradšej by som nielen Krajinu ale aj planétu zmenila 😊 Teraz ma zamestnal Kamarát, pomáham mu s účtovníctvom, papiermi....no neviem kde mi hlava stojí, má toho toľko a to je presne to čo potrebujem.
@77daniela77 už som ju upozornila, nech mi ho ani nespomína. On mi síce vyvoláva, zmenila som aj telefónne číslo. Do tých kúpeľ sa strašne teším na ten relax, už teraz relaxujem doma s knihami. Teraz ma "zamestnal" Kamarát, pomáham mu s papiermi a účtovníctvom, mám plnú hlavu čísel, čo mi robí dobre.
@marca12 tak tomuto sa snažím vyhnúť, dokonca už nechodím do jeho milovaného Tesca, keď potrebuje ísť Dedo na Ortopédiu, posielam Bratranca s ním....zablokovala som si ho na gmaily, menila som tel. číslo....vypisoval mi ako ma miluje, ponukal mi Dieťa, psa, čo len chcem 😊
Ten tvoj ex sa svinsky zachoval 😡. Aspoň vieš, že za to nestál.
@femme_fatale_svk coskoro budes ok. Zijes si svoj život. Posuvas sa inam rastieš. Do jari budes uplne stastna😊
@miadi bodaj by, mám pocit že to bude dobré.
@femme_fatale_svk Tesim sa ze si sa tak rozhodla a podla toho co pises je to urcite dobre.Oddychni si a venuj sa teraz hlavne sebe,vela stastia,si na dobrej ceste🙂
@77daniela77 najhoršie je na tom, že mi to Rodina sťažuje. Naši si tak fajn vypili a v tom alko opojení mi stihli povedať aká som sprostá, je...tá a podobné výrazy všeho chuti. Že už takého Chlapa nikde nestretnem. Mám teraz pocit, že som zasa úplne na začiatku 😡
@femme_fatale_svk ale tak oni s nim nežili Ved on moze byt fajn clovek len nie ten naj partner pre teba. Ber to tak ze o 10rokov ty budes mat 41 a on 57 to uz bude za zenitom a ty ruža v rozpuku. A deti by ste asi nemali to by bola dost nuda s dedkom.
@femme_fatale_svk Ach jaj,tak predovsetkym ty sama to musis vediet najlepsie....presne suhlasim s @miadi,tak isto by som to napisala aj ja.Nenechaj si kecat do zivota,urcite si sa rozhodla rozist po zvazeni svojej situacie a predstave svojho dalsieho zivota.Rodine by som povedala ze o tychto veciach uz nechces pocut,ze si sa tak rozhodla a basta.Venuj sa nadalej tomu aby si sa vymanila z minulosti a zariad si zivot podla svojich predstav,aby si raz nelutovala ze si posluchla rady inych ktore ti vpodstate nevyhovovali.Vyhybaj sa ludom ktori ta vtahuju tam kde ty ist nechces.....
@77daniela77 ešte s nimi musím vydržať cca 3 mesiace a potom dúfam, že už sa budem sťahovať a pôjdem do práce. Už som im doma zarazila, nech mi ho ani nespomínajú.
@miadi veď to, že akosi nepochopili prečo som odišla.
To je pravda, ono tých 16 rokov je veľa medzi Partnermi, najmä keď máme inú predstavu o budúcnosti.
@femme_fatale_svk Tak to vydrz,ved to ubehne rychlo,to uz potom pride jar a svet bude krajsi....ty to urcite zvladnes🙂 Urcite si si dobre premyslela ktore su v tvojom zivote priority aby si mala naplneny zivot a myslim si ze dieta k tomu urcite patri🙂
@femme_fatale_svk nestiham odpisovat k divožienke doma pribudol jemny princ ktory este nespinka kym nenabehne mlieko🙈😍😊Mysli na to že chces mat raz deti rodinu a to štastie Ta este len čakà. Zabudni na minulost a ži pritomnost tak aby sa ti splnili sny. Konecne si von zo vztahu ktory mal aj svoje vyhodi a dobre casy sle bol len obchadzkou na ceste za štastim.
@femme_fatale_svk presne ako si napisala, ked mate este aj rozdielne predstavy, nazory, tuzby o buducnosti, tak je nezmysel v tom vztahu ostavat, pokracovat 🙂
@miadi jeeej, to máš doma to krásne veselo 😊 v dobr9m závidím.
Presne tak, už viem čo chcem, už mi hlavu zamestnáva buducnosť najmä práca po PN.
@77daniela77 už sa mi to kráti, Lekárka mi vravela, že 26.4. mi končí PN. To ubehne ani sa nenazdám.
@vandicka7 teraz mi hlavu zamestnáva najmä práca a bývanie, PN mi pomaly končí.....už to vyzerá "ružovo"

@femme_fatale_svk super drzim palce nech sa ti splnia sny- Lebo si za nimi aj ides. Zobudila si sa nesnivas o niecom s niekym co nebude.