Počas môjho pobytu v pôrodnici si manžel písal s inou ženou
Ahojte, chcela som sa vás opýtať na názor v tejto situácii….
Pred 3 mesiacmi som porodila naše druhé bábätko a v čase keď som bola v pôrodnici manžel písal s jednou ženou najprv normalne potom tam boli aj také sexuálne správy a ukončili to tým že ved sranda ….ale pýtal od nek aj fotku nech sa mu odfotí ( tá fotka bola obyčajna, ziadne nahotiny) aj on jej posielal foto aj s našim starsim synom…poznaju sanuz dlhsie a boli spolu aj raz vonku alento bolo este predtym nez sme sa poznali….pisu si raz za 2-3 roky par viet.
Tvrdi ze on ju nechce a ani ona neho ze nikdy medzi nimi nic nebolo.
Najviac ma stve ze si na nu spomenul po tych dvoch rokoch od posledneho pisania v case ked som mu ja pprodila druheho syna.
On mi tvrdi ze to je len sranda ze o nic nejde aj sa mi za to ospravedlnoval ale ja neviem dost sa kvoli tomu trapim preto sa pytam na vas nazor co si o tom myslite ci fakt prehanam alebo je za tym nieco viac…
Spytaj sa ho preco mal potrebu takto pisat. A co by povedal na to, ze aj ty si zacnes zo srandy takto vypisovat. Ci s tym bude v pohode. Co mu chyba?
Hmm to by som bola asi cerstvs vdova, keby toto spravi… nastastie ho taketo nic nenapadlo
tak sa ho opýtaj či si aj ty máš zo srandy len tak vypisovať s niekým sexuálne správy ? Však sranda nie ?
@woodren je to chrapunske, ale minule som čítala, že štatistický najviac mužov podvedie ženu počas tehotenstva a prvého roku dieťaťa.Ked ju nechce...načo si s ňou píše sexuálne správy?Tiež by som sa ho spýtala, ak by to v opačnom prípade čo by si myslel a ako by mu to bolo prijemne
Spytaj sa ho preco mal potrebu takto pisat. A co by povedal na to, ze aj ty si zacnes zo srandy takto vypisovat. Ci s tym bude v pohode. Co mu chyba?
@komplikovana opytala som sa ho a bol ticho a potom z pomsty som si vytvorila na pokeci ucet a pisala som si tam s inymi …. Ano viem je to hlupost ale bola som vtedy hrozne nahnevana …samozrejme ze to videl a bol strasne nastvany ale aspon vie ake to je a to som si s tymi muzmi nepisala nic take len obycajne blbosti
@komplikovana opytala som sa ho a bol ticho a potom z pomsty som si vytvorila na pokeci ucet a pisala som si tam s inymi …. Ano viem je to hlupost ale bola som vtedy hrozne nahnevana …samozrejme ze to videl a bol strasne nastvany ale aspon vie ake to je a to som si s tymi muzmi nepisala nic take len obycajne blbosti
@woodren suoer.
aky isuel - taku nasiel.
nemate si co vycitat.
jeden vacsie decko, ako druhy
@woodren no krásne
Keď je hnusný, sprostý on,musíš byť aj ty?
Akoze s tym pokecom tiez ubohe, ale OK, bolo to asi bez rozmysli prva kravina co Ti napadla.
Neporadim co s tym - trapilo by to aj mna. Je to od neho naozaj nechutne, ak tam bol aj sexualny podton. Bohvie ako by reagoval dalej keby sa aj stretavaju, alebo prave nesedi doma so starsim synom.
mala si si pisat na pokeci s nim inkognito, a hned by si vedela pravdu, či sex ano alebo nie a priznal by sa, že ma ženu a dve deti... smart guy..
pri vsetkej ucte - pokial je dospely clovek aktivny na Pokeci, nie je normalny...to je znak nejakej mozgovej dysfunkcie
mala si si pisat na pokeci s nim inkognito, a hned by si vedela pravdu, či sex ano alebo nie a priznal by sa, že ma ženu a dve deti... smart guy..
@karolinakr to nebolo na pokeci ale na fb
pri vsetkej ucte - pokial je dospely clovek aktivny na Pokeci, nie je normalny...to je znak nejakej mozgovej dysfunkcie
@nyusika 😅
moj sa ozral s kamaratmi, ked som bola v porodnici a za to som ho skoro zabila. Keby zistim, ze pisal nejakej kun*e tak to by bol jeho koniec 😅
Ja ti to zhrniem jednou vetou: Mate nastrbenu doveru na oboch stranach, a to je vo vztahoch poväcsine slusne povedane na houby.
@nyusika Niekto to jednoducho potrebuje tiež zažiť, aby pochopil ako sa druhý cíti. Nie každému to dôjde. Aj keď iným spôsobom to mohlo byť.
@gribka1 taký chuj, čo si cetuje s inou ženou, kým jeho oficiálna leží v pôrodnici to nepochopí...bude iba nasratý lebo on môže, ona má šúchať doma nohami
Chcel sa po hvalit, ze ma druhe dieta.

Asi má veľa voľného času treba ho doma zamestnať.