icon

Pochybujete o budúcnosti vzťahu? Získajte rady!

9. okt 2024

Ahojte, stretavam sa 4 mesiace s jednym muzom. A mam dilemu, ci v stretavani pokracovat alebo to radsej useknut, kym este nie som zalaskovana? Mala som 4 rocny velmi pekny vztah, ktory skoncil pred rokom. Nakolko partner siel za pracou do Svedska a ja som sa stahovat nechcela, tak sme sa rozisli. Bol to rozchod z rozumu, ziadne problemy sme nemali. Proste ja som mu nechcela stat v ceste a on zas vedel, ze by som tam stastna nebola. Tak sme to usekli. Bolo to dost tazke sa s tym vysporiadat. Obaja sme dost racionalne zalozeni a v tom case nam to prislo ako spravne rozhodnutie. Ale svoj byvaly vztah som tu neprisla riesit. Ako som spominala, spoznala som niekoho. Je to muz, ktory fakt, ze velmi dobre vyzera a je aj dobre zabezpeceny. A tu nastava problem. Mozno ma tu odsudite, ja to budem respektovat:D a budem vdacna za vsetky pohlady na danu situaciu. Proste z blizkeho okolia sa mi v 90% pripadov potvrdilo, ze ked ma muz vela moznosti, tak velmi malo muzov to proste nevyuzije. Ja si uvedomujem, ze mozno nad tym vela premyslam, ale proste sa neviem od toho odosobnit. A nepiste mi, ze je to z nizkeho sebavedomia zeny, prosim. Lebo ja si verim 🙂 nikdy som nemala s tym problem, sama pochadzam z naplnenej rodiny, kde som nepostradala lasku🙂 tento dotycny je extrovert, je uspesny a inteligentny,dobre vyzera. Ja som skor introvertka a spoznali sme sa pri jednom projekte. Ja som mu dost dala zabrat, kym ma zbalil, lebo som ho hned zaskatulkovala do urcitej skupiny :D a cim viac sa stretavame a ide do tuheho, tym viac sa zamyslam nad tym, ci to ma zmysel. Ja viem, ze to je mozno povrchne. Ale mam 28 rokov A ano, zalezi mi na vybere partnera. Podla mna je to aj tym, ze dotycny je dost aktivny na instagrame a proste velakrat ked pri mne otvoril IG, som videla, ako mu tam zeny lajkuju fotky :D povedzme si na rovinu, ale dnes maju muzi velmi vela prilezitosti, ked sa im zeny same nukaju a tym padom vytvaraju aj pokusenie. Nemylsim si, ze kazda z nas dokaze byt 24/7 nad vecou a extra sebavedoma. A riesim to, ze ked sa nahodou vztah stane uz vsednym, ci dotycny nebude mat nutkanie utiekat za zenskymi. Mozno fakt predbieham, ale za mna je to lepsie riesit teraz, ako sa zamilovat a potom odist so zlomenym srdcom a este tym, ze byvaly partner mi nastavil vysoko standardy.Ja viem, ze ziaden vztah mi neda zaruku, ale toto je proste nieco, co som uz zazivala s kamoskami, sestrou a viem, ako to dokaze pokazit vztah, aj ked funguje. Staci kriza vo vztahu a uz hned sa riesi nejak mikro nevera a pod.A uvedomujem si, ze podvadzaju aj ti menej atraktivni. Takze toto mi tu tiez nemusite pisat.Ale nikto ma nepresvedci o tom, že je to vyrovnane :D Dakujem, ze ste si to precitali a bude vdacna za vase pohlady a mozno aj realne skusenosti.

Strana
z2
h2
9. okt 2024

@lonely66 A kto hovorí, že tento chlap očakáva lajky, potrebuje zástupy obdivovateliek... Sú to mladí ľudia, ja neviem, koľko máš rokov, ale dneší mladí žijú sociálnymi sieťami. To ešte neznamená, že to potrebuje a očakáva.

ovaaa
9. okt 2024

Ak si není schopná za zaľúbiť za 4 mesiace, tak si chod radšej svojou cestou. O čom je taký vzťah? A komunikácia s partnerom neexistuje? Veď mu vysyp všetky pocity, obavy, očakávania, štandard .......budeš presne vedieť na čom si.

rorino
9. okt 2024

Staci ,že má ten menej atraktívny tucnejsie konto a má viac mileniek ako atraktívny.Ale tebe bude najlepšie samej,podľa toho čo som prečítala,lebo podvádzať môže aj úplne neatraktívny.Ale rada by som vedieť,čo znamená,že to byvaly nastavil vysoko standardy

blacki12
9. okt 2024

Myslím, že to vnútorne cítiš veľmi správne. Chlap ktorý potrebuje pravidelnú validáciu na soc. sieťach je pre mňa veľká red flag. On ťa akože náhodou necháva vidieť, aký je žiadaný.
To najhoršie, čo môžeš spraviť, keď máš pochybnosti je diskutovať o tom s nìm. Použìvaj svoju hlavu a ver svojím pocitom a intuícii.
Ak s týmto ostaneš, budeš si raz veľmi vyčítať, že si nechala odísť dobrého chlapa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
h2
9. okt 2024

@lonely66 Ja mám 49 rokov a môj muž 56, ver tomu, že súčasťou našich životov to nie je. 😁 Ale mladí ľudia žijú ináč.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lussyita
9. okt 2024

Ahoj, napíšem ti len toľko, nebudem ťa ani súdiť, ani písať o tom, že sa príliš zamýšľas na niečím, si dospelá, vieš čo chces, ale... 4 mesiace nie sú ani veľa ani krátko. Človek sa zamýšľa, veľa zamýšľa, pretože ide o teba, tvoju budúcnosť a veci s tým spojené.. pokiaľ to ešte stále nie je taká láska, daj mu aspoň čas a šancu. Dnes je sprostá doba, všetci riešia len sociálne siete a to je dnešný spôsob života. Možno aj toto treba prebrať a povedať si priority.. Spoznáte sa viac, a možno príde čas, keď ti buď srdce, alebo rozum napovie... Držím palce, nech to dopadne akokoľvek, nech si hlavne ty spokojná a šťastná 😉

juliet86
9. okt 2024

menej atraktivni muzi isto podvadzaju menej, ako ti atraktivni :D

juliet86
9. okt 2024

tam vyssie ta citujem a toto je tvoje presvedcenie alebo ocakavanie ktore nezdielam. nemyslim si ze je pravdive. to ci niekto podvadza alebo noe je otazkou charakteru. nie atraktivity. atraktivoty konta. prilezitosti. to je ako ked noekto je alkoholik a ked niekto nie je alkoholik. ak niekto nie je alkoholik mozes prenho postavit to najlepsie martini ci vino ci mojito dat mu ho zadarmo dat mu ho vonat proste si neda..... leno ke to keho presvedcenie lebo ho mepotrebuje a nechce
ak je niekto alkoholik tak si uleje odhocikial hocico.
chapes. moj manzel je atraktivny aj dobre zaraba aj ma pekne kolegyne aj si boem predstavit z eonho maju zaujem ale ja som v klude. proste som .

aandrea9
9. okt 2024

Zíď z kratšej cesty. Niet nič horšie, ako úvahy tohto typu hneď na začiatku. Co by keby 🤦‍♀️ daj šancu niekomu skaredšiemu a budes lepšie spať.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
luccija
9. okt 2024

@ovaaa tiež si to myslím, že keď nie je po 4 m zaľúbená, tak to ukončiť.Ak by si ten IG nevidela vedela by si sa lepšie rozhodnúť?Záletník môže byť aj Fero z kamiónu, alebo robotník čo nemá siete.
Alebo sa bojíš sklamania?že dáš do toho city, energiu a nevyjde to? ..to by sme všetci boli sami, keby sme tak rozmýšľali.Ako vždy je lepšie byť racionálna ako niekoho spoznať a ružový svet, klapky na očiach, ale chýba mi u teba, že prečo ho vlastne poslať kade ľahšie.Je ti s ním dobre tak čo riešiš?jedine, že nie si ešte vyrovnaná z prvého vzťahu, alebo ho berieš tak, že no tak dobre vyzerá, šikovný tak s ním budem z rozumu?
Neviem tešíš sa na neho, máte spoločné ciele, hobby opisujes váš vzťah bez emócií.
Čo mu povieš nechcem pokračovať vo vzťahu, lebo ti píšu ženy na IG?nie je to málo?
Každý partner sa raz stane všedným aj ten najkrajší, najbohatší naj naj nežijeme v rozprávke.
Dobrých chlapov nie je veľa ja by som pokračovala len neviem chyba mi u teba nejaká emócia.

luccija
9. okt 2024

@lonely66 a prečo by nebola?Čo si ma hrýzť doma nechty, alebo ho bombardovať, že snáď nemáš v práci frajerku?Ked bude chcieť, podvedie bude to riešiť, keď to nastane.Ked niekto ziarli a je neistý bude žiarliť a upodozrievať aj chlapa nie príliš atraktívneho.

vilma7
9. okt 2024

Urob to co cítiš, ak cítiš skončiť, tak to skončí.
Ale sama zas píšeš ze tvoja látka je postavená dosť vysoko...tak to potom budeš musieť asi ukončovať všetky vzťahy, alebo myslíš, že ten ďalší chlap bude iný?
Neviem, ja som tiež raz išla z kratšej cesty, ale z iného dôvodu ako ty a dopodnes to ľutujem.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
vlastnynazor
9. okt 2024

Viem ta velmi dobre pochopit v skatulkovani takychto chlapov, kt.vykazuju vsetky "preddispozicie" byt lovec na vsetky smery, ale i tak ved to skus, ked ho mas rada a citis naklonnost aj z jeho strany. Ak to nevyjde, tak neskor stretnes niekoho dalsieho. Ale nezahadzuj tuto moznost.

margotka17
9. okt 2024

Nič nerieš dopredu. Na čo? Zivzivot tak, ako ide. Ty už ideš riešiť hádky, ale ešte spolu nechodíte. Čo ak začnete chodiť spolu a on zruší Instagram?

ovaaa
9. okt 2024

@luccija treba písať autorke, nie mne 😁😁.

hopsas
9. okt 2024

Ja som vôbec nepochopila kde je tu problém.

anketkarka
10. okt 2024

Mne pripadá dosť 4 mesiace na rozhovor o prioritách a ako si predstavuje budúcnosť. Chceš sa s ním rozísť pre strach? Nepíšeš ako Ti je s ním 4 mesiace. Ak ste si sadli, rozumiete si a nemáš s ním zásadný problém, tak Ťa nechápem. Vyrábaš si problém v hlave? S bývalým partnerom to chápem, že rozdielnosť pohľadu na budúcnosť vás dohnal k rozchodu. Ale u tohoto nevieš. Fakt na ňom oceňuješ len to že je zabezpečený? Čo oceňuje on na Tebe? Prečo sa snažil zbaliť práve Teba? Ak pre Tvoju nedostupnosť, tak je to levec a možno máš oprávnené obavy z nevery. Chcela by som vedieť, prečo si vybral mňa. Spolu s jeho pohľadom na budúcnosť by Ti to mohlo klapnúť do skladačky, či má tento vzťah perspektívu. Netreba strácať čas v neperspektívnom vzťahu, ale zasa nemusíš si s každým mužom sadnúť ako s týmto a bývalým. Možno pri ďalšom mužovi by si mala oveľa viac zásadnejších problémov ako možná nevera.

monro
10. okt 2024

Keby Ti tento muz daval to, co chces a potrebujes vo vztahu, ani by Ti nenapadlo zamyslat sa nad vecami, nad ktorymi sa aktualne zamyslas. A po 4 mesiacoch by si davno bola zamilovana.

anketkarka
10. okt 2024

@monro mne z úvodného príspevku príde, že @autorka nemá v sebe ešte ukončený vzťah s expriateľom. Nemôže sa ešte zamilovať. Ona to ukončila len racionálne. Neodpútala sa. U každého je mechanizmus zamilovania iný, takže by som ju pre to nesúdila, že sa ešte nezamilovala.

monro
10. okt 2024

@anketkarka moju reakciu treba čítať v kontexte prvej vety.

juliet86
10. okt 2024

@lonely66 vies co mam 37 a extra 10kil po pprodoch a nevyspata som furt. a sex mavame malokedy lebo male deti. . ale aj tak som v klidku

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2