icon

Pocit neslobody v manželstve

Včera o 18:25

Viem,ze ked sa clovek vezme, uz nie je slobodny, ale nemáte pocit,ze ste manzelstvom stratili aj kusok samej seba a svojej slobody, ktora by tam mala byt?
Napriklad mam teraz este tyzden volna a ked sa mam stretnut a kamoskami na 2-3h,.tak ma s tym manzel sakra problem.

Strana
z4
ivik4
Včera o 22:18
@anonym_76d80e

@ivik4 myslíš si že pôsobis sebavedomo a pritom znies tak komicky. Je mi ľúto tvojho muža. Ty si nechceš priznat čo je ozajstným účelom manželstva, auč 🤪.

@anonym_76d80e moj muz Ti prave odkazuje ze sa mas ist venovat tomu svojmu aby si zle nemala a dakuje za strach o neho ked mu prejavujes lutost 😆. Prajeme Ti dobru noc spolocne

a0
Včera o 22:20
@dora281

@a0 A čože ste robili s kamoškou do 3 ráno, to by aj mňa zaujímalo? Neprezradíš?

@dora281 naháňali sme si milencov 🙂

zuzanita1609
Včera o 22:34

Si tu odkazujú odkazy cez druhé osoby,len či ozaj pravda? 🤭 Odkazujem,že není mačka čierna celý deň,iba v noci,aj keď je v skutočnosti fkakatá🤭😁

deedol
Dnes o 00:03

je mi vzdy neprijemne, ked citam taketo temy. tvoj muz je zakomplexovny chudak, a to sa este miernim. v normalnom vztahu, ci uz v manzelstve, alebo v partnerstve, to takto vobec nevyzera. my mame kalendar, kam si kazdy z nas zapise, kedy chce niekam ist, aby bol ten druhy doma s dietatom, a nikto z nas neriesi, kde je ten druhy, s kym, kolko hodin, preco a x inych nezmyslov. lebo si navzajom doverujeme. ja by som nemohla byt vo vztahu, kde by toto nefungovalo. taka som vdacna mojim rodicom a hlavne mame, ze mi boli dobrym vzorom, ked citam niektore temy na MK a zistujem, ako ziju ine zeny.

svetlonos
Dnes o 00:14
@anonym_76d80e

@ivik4 myslíš si že pôsobis sebavedomo a pritom znies tak komicky. Je mi ľúto tvojho muža. Ty si nechceš priznat čo je ozajstným účelom manželstva, auč 🤪.

@anonym_76d80e
no daj ak si toho schpná! Co je naplnpu manzelstva?? A este predpokladam na 80%, ze si veriaca ☺️ ? Pokojne ma oprav ak sa mylim.

enmery
Dnes o 00:48

Problém nie je v manželstve, problém je, že si si vybrala zlý kus. Môžeš tvrdiť, že taký pred svadbou nebol-bol, len si to statočne ignorovala.

dora281
Dnes o 05:08
@0silvia0

@anonym_autor ja sa obmedzovana necitim. No uz len aby mi muz diktoval ci smiem alebo nesmiem ist von s kamoskami🤦‍♀️, to si si nevsimla u toho svojho skor, ze je majetnicky ziarlivec?

@0silvia0 Sestrička u lekára sa mi minule posťažovala, že jej manžel posledne vzal bicykel a vrátil sa bez vysvetlenia za 3 dni. Akoby si reagovala ty?

Strana
z4