icon

Pocit neslobody v manželstve

Včera o 18:25

Viem,ze ked sa clovek vezme, uz nie je slobodny, ale nemáte pocit,ze ste manzelstvom stratili aj kusok samej seba a svojej slobody, ktora by tam mala byt?
Napriklad mam teraz este tyzden volna a ked sa mam stretnut a kamoskami na 2-3h,.tak ma s tym manzel sakra problem.

Strana
z5
viestta
Včera o 18:26

To nie je problem manzelstva ako institucie ale iba a len tvojho manzela

mimi2018
Včera o 18:28

@anonym_autor treba si nastaviť hranice a pravidlá v manželstve co komu vyhovuje, ak nebude respekt dovi dopo.

anonym_8302ac
Včera o 18:28

@anonym_autor nie, nemám, nemám manžela tĺka, ktorý má pocit, že sobášny list je listom vlastníctva. Ani jeden z nás nikdy nemal problém s tým, že niekam ide ten druhý sám. Aj keď veľa voľného času trávime spolu, aj jeden aj druhý má priestor na svoje koníčky a svojich priateľov. Ja som bola sama aj na dovolenke, alebo dôvera vo vzťahu je, alebo nie je

glorikarebeka
Včera o 18:30

No ďakujem pekne za takéto manžela

autor
Včera o 18:30
@viestta

To nie je problem manzelstva ako institucie ale iba a len tvojho manzela

@viestta asi ano, ale ma take blbe reci,ze co si to za matku, ked uprednostnis kamaratky pred rodinou, ine zeny toto nerobia,atd

autor
Včera o 18:31
@mimi2018

@anonym_autor treba si nastaviť hranice a pravidlá v manželstve co komu vyhovuje, ak nebude respekt dovi dopo.

@mimi2018 ja mam taky pocit,ze je na to neskoro

mimi2018
Včera o 18:32
@anonym_autor

@mimi2018 ja mam taky pocit,ze je na to neskoro

@anonym_autor nie je neskoro a nemôžeš byt jeho vlastníctvom. Takto šťastná nikdy nebudeš.

anonym_8302ac
Včera o 18:33
@anonym_autor

@viestta asi ano, ale ma take blbe reci,ze co si to za matku, ked uprednostnis kamaratky pred rodinou, ine zeny toto nerobia,atd

@anonym_autor pri takomto argumente by som sa rozosmiala na celé kolo a povedala mu, nech s takými rečami okamžite prestane, že nie sme v 19. storočí a deti majú aj otca. Daj mu prečítať túto diskusiu, môžem mi aj venovanie poskytnúť

autor
Včera o 18:33
@anonym_8302ac

@anonym_autor nie, nemám, nemám manžela tĺka, ktorý má pocit, že sobášny list je listom vlastníctva. Ani jeden z nás nikdy nemal problém s tým, že niekam ide ten druhý sám. Aj keď veľa voľného času trávime spolu, aj jeden aj druhý má priestor na svoje koníčky a svojich priateľov. Ja som bola sama aj na dovolenke, alebo dôvera vo vzťahu je, alebo nie je

@anonym_8302ac paci sa mi,ze je to u vas takto, to by som si aj ja zelala

viestta
Včera o 18:34
@anonym_autor

@anonym_autor ano, tie blbe reci su problem tvojho manzela. Problem je iba a len v jeho hlave. Normalny chlap sa k takemu citovemu vydieraniu neuchyli, normalny chlap vie, ze svojej zene doveruje, normalny otec sa vie postarat o deti, ked ich matka nie je pritomna a normalny manzel chape, ze aj vydata zena, matka potrebuje cas pre seba, svoje zaujmy a svoju psychohygienu.

autor
@glorikarebeka

No ďakujem pekne za takéto manžela

autor
@mimi2018

@anonym_autor nie je neskoro a nemôžeš byt jeho vlastníctvom. Takto šťastná nikdy nebudeš.

@mimi2018 súhlasim s tebou.

anonym_1189ef

nemám ten pocit práveže opačne mám viac pocit istoty a bezpečia
to čo popisuješ je skor manipulácia a vydieranie citové takže hned mu ukaž kde je jeho miesto inak maš pekne zarobené na problém

mimi2018
Včera o 18:35
@anonym_autor

@anonym_autor ale robia to a je to správne. Povieš kedy ideš kedy prídeš a hotovo. Hlavne aby si bola spokojná. Jasne ze odísť na celý deň to zase nie. Až keď budu deti väčšie a podla možností.

autor
@anonym_8302ac

@anonym_autor pri takomto argumente by som sa rozosmiala na celé kolo a povedala mu, nech s takými rečami okamžite prestane, že nie sme v 19. storočí a deti majú aj otca. Daj mu prečítať túto diskusiu, môžem mi aj venovanie poskytnúť

@anonym_8302ac presne viem,co by povedal, ze toto mi pisu feministky, ktore su doma pod papucou a tu struhaju frajerky

anonym_b27971

To je problem manzela, nie manzelstva. Kazdy ma svoj okruh kamaratov a cas na nich. Nie je to na ukor rodiny. Aj chlapi, chlap a syn, su radi, ked im matka nechodi poza chrbat. Pokial nemas doma tyzdnoveho novorodenca, tak ma problem len tvoj muz. Hm … blby vyber manzela… viac sa k tomu povedat neda.

autor
Včera o 18:36
@anonym_1189ef

nemám ten pocit práveže opačne mám viac pocit istoty a bezpečia
to čo popisuješ je skor manipulácia a vydieranie citové takže hned mu ukaž kde je jeho miesto inak maš pekne zarobené na problém

@anonym_1189ef a co navrhujes ? Ja sa neiekdy aj bojim povedat,ze niekde potebujem ist, aby nebol ohem na streche, ale to iate robí svokor svokre. Ze som si to akor nevsimla.

viestta
Včera o 18:37
@anonym_autor

@anonym_8302ac presne viem,co by povedal, ze toto mi pisu feministky, ktore su doma pod papucou a tu struhaju frajerky

@anonym_autor no, nechcem byt zla, ale ake ine kvality ma ten tvoj muz? Lebo podla opisu je to celkom blbec

katica06
@anonym_autor

@anonym_autor som s manželom 22rokov, a nikdy mi nepovedal aby som sa s kamoškou nestretávala, dokonca bol doma s deťmi kým som bola s kamoškou.

autor
@mimi2018

@anonym_autor ale robia to a je to správne. Povieš kedy ideš kedy prídeš a hotovo. Hlavne aby si bola spokojná. Jasne ze odísť na celý deň to zase nie. Až keď budu deti väčšie a podla možností.

@mimi2018 ja fakt na tie dve, dve a pol hodky, s kamoskami sa vidím raz za tri mesiace.

autor
Včera o 18:38
@anonym_b27971

To je problem manzela, nie manzelstva. Kazdy ma svoj okruh kamaratov a cas na nich. Nie je to na ukor rodiny. Aj chlapi, chlap a syn, su radi, ked im matka nechodi poza chrbat. Pokial nemas doma tyzdnoveho novorodenca, tak ma problem len tvoj muz. Hm … blby vyber manzela… viac sa k tomu povedat neda.

@anonym_b27971 hej, tiez si myslim,ze blby.....

autor
Včera o 18:39
@viestta

@anonym_autor no, nechcem byt zla, ale ake ine kvality ma ten tvoj muz? Lebo podla opisu je to celkom blbec

@viestta niekedy som sa s nim hodiny rozpravala,bol mily a laskavy, pozorný, alw s odstupom casu to hodnotim ako maniuplaciu a po svadbe maska spadla

autor
Včera o 18:39
@katica06

@anonym_autor som s manželom 22rokov, a nikdy mi nepovedal aby som sa s kamoškou nestretávala, dokonca bol doma s deťmi kým som bola s kamoškou.

@katica06 a nemal blbe reci?

anonym_8302ac
Včera o 18:40
@anonym_autor

@anonym_autor ale teba vôbec nemusí zaujímať, ako to majú v iných rodinách, ty ideš s kamarátkami na 2-3 hodiny na kávu, ty sa ho nepýtaš na povolenie, nemáš desať rokov, ty mu to oznamuješ. A ideálne by bolo nájsť si koníčka, niečo, kde budeš pravidelne chodiť, či už cvičiť, spievať, plávať. A čo urobí, keď pôjdeš? Rovno mu povedz, že na blbé reči nie si zvedavá a určite ťa neodradia. Muž si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš ty. Nerozumiem, prečo si doteraz čušala a bola doma

a0
Včera o 18:43

Šla som s kamoškou von pred pár dňami. Vrátili sme sa o 3 ráno 🙂. Manžel sa ráno postaral o deti aj mi pripravil raňajky.

Tvoj problém je tvoj manžel, nie manželstvo.

anonym_8302ac
Včera o 18:43
@katica06

@katica06 dokonca bol doma s deťmi, kým si bola s kamarátkami? To je hádam normálne, že je on s deťmi, či? Mám pár rokov pred dôchodkom, ale toto bolo u nás bežné, keď jeden niekam išiel, bol s deťmi druhý. Obaja sme boli rodičia

anonym_eb6ede
Včera o 18:47

hmm a co by robil, keby si 3-4 tyzdenne chodila na 2-3 hodiny do fitka

anonym_8302ac
Včera o 18:47
@viestta

@anonym_autor ano, tie blbe reci su problem tvojho manzela. Problem je iba a len v jeho hlave. Normalny chlap sa k takemu citovemu vydieraniu neuchyli, normalny chlap vie, ze svojej zene doveruje, normalny otec sa vie postarat o deti, ked ich matka nie je pritomna a normalny manzel chape, ze aj vydata zena, matka potrebuje cas pre seba, svoje zaujmy a svoju psychohygienu.

@viestta ja mám takého paka cez ulicu, sme s jeho ženou rovnako staré, mňa pozná od detstva, no ona nemôže ísť ani k nám, rozprávame sa pred bránou, ako švihnuté.

ivik4
Včera o 18:51

Skrz manzelstvo ? 😃 vobec
Obmedzenia su prichodom dietata, tie prve roky. Prisposobovat sa. Nie manzelstvom
Nevidim dovod obmedzovat sa ,,v slobode" skrz papier. Vsak mame vztah rovnako ako ked sme spolu len chodili

katica06
Včera o 18:51
@anonym_autor

@katica06 a nemal blbe reci?

@anonym_autor nie, nemá blbé reči ani nikdy nemal

Strana
z5