Pocit, že nič nezaživam s partnerom
Dobrý deň,som s priateľom 5 rokov,máte aj vy niekedy pocit že nič nezaživate vo vzťahu? On pracuje v zahraniči ,keď príde tak väčšinou len sedíme doma alebo chodíme behať alebo na návštevy po rodinách.Iné kamarátky jedna na ibize,jedna na malorke a my sme od seba dlho a ked pride tak nechodíme vôbec niekam na víkend alebo výlet. Nehovorim že to musí byť stále len mám pocit že som stále len v stereotype že len práca,domácnosť a keď príde on o to viac len prania,varenia.Deti ešte nemáme preto mi príde divny taky stereotyp.Mám pocit že s ním už okrem rodiny a povinnosti nič nezažijem,dospelo to až to takého štádia že rozmýšľam nad rozchodom.Neberte to tak že taký život neberiem za normálny ,ale clovek kym zatial nemá deti tak by si mal viac uzit,cestovať. Myslite si že to je dovod na rozchod?
A nemozes vycestovat niekedy ty za nim, ked pracuje v zahranici? Tam nie je zaujimave nic? Mali by ste zmenu.
Každý ste niekde inde. Nič Vás nespája. On nevidí a necíti tvije potreby
Ja by som takýto “vzťaho nechcela. Je to o ničím
Radšej pár stoviek menej na účte, ale priateľa pri sebe. Mat spoločne témy, spoločne zážitky, spoločný život
@anonym_autor veď aký problém jednať na rovinu .."zlato vtedy a vtedy si zariaď voľno- jedeme na Ibizu.."
Ak ti to uz teraz vadi, s prichodom deti sa ten pocit zniekolkonasobi. Ale s dietatom sa uz tazko rozchadza.
a keď naplánuješ výlet alebo dovolenku tak sa teší? ide s tebou?
Keď máte peniaze na cestovanie , stačí to len naplánovať,príde domov a choďte ... nepíšeš čo on nato ,možno by prijal tiež niečo také ,len nieje typ čo to vie naplánovať,proste sa nerozhybe,tak to urob ty ...
Očividne nie si šťastná, netreba znásilňovať vzťahy, len aby boli. Len človek radšej známe, hoci o ničom, ako neznáme.
ak mas ozaj dobreho partnera, nepotrebujes ist ani na ibizu, aby si s nim nieco zazivala.. je ti s nim dobre aj pri kazdodennom stereotype.. vylety su uz len prijemne spestrenie.. toto, co opisujes, znie ako vyblednute manzelstvo po sto rokoch
@anonym_autor nechcela by si ist za nim do zahranicia a tiez si tam najst pracu? Boli by ste spolu a mali na seba realne cas.
ak mas ozaj dobreho partnera, nepotrebujes ist ani na ibizu, aby si s nim nieco zazivala.. je ti s nim dobre aj pri kazdodennom stereotype.. vylety su uz len prijemne spestrenie.. toto, co opisujes, znie ako vyblednute manzelstvo po sto rokoch
@reanda to zas nie,veľmi veľa dievčat tieto pocity vo vzťahu zažíva ...tlak sociálnych sietí je obrovsky
ved to ani nemate vztah. teda ja si vztah predstavujem uplne inak.
@anonym_autor znie to ako by ste boli manželia s odrastenými deťmi. Rozprávala si sa s ním o tom, že ťa to takto nebaví? Že chceš chodiť po výletoch? Ako reagoval? Je jedno či máte deti alebo nie, stereotypu sa treba vyhýbať lebo vzťah bude o zvyku nie o vás. My vždy na voľnú chvíľu vymyslíme aspoň pár hodín vonku, večere, prechádzky, turistika, kultúrne podujatia. Takto sa pri ňom začneš nudiť, treba sa o tom porozprávať.
Mas pocit, ze si vo vztahu? Mne to pride len, ze len poskytujes full servis v obdobi ked pride domov z roboty.
Pre mňa bola práca muža v zahraničí dôvod na to neísť do vzťahu, ja si neviem predstaviť takto fungovať, nehovorím teraz o dovolenkách, ale tak celkovo… dôvodom na rozchod môže byť čokoľvek, to že nie si šťastná úplne stačí… iné riešenia ako jeho návrat na Slovensko či tvoj odchod do zahraničia neprichádzajú do úvahy??
Odkomunikuj s ním svoje potreby. Nič iné nepomôže. Možno sa budeš čudovať a pôjde niekam rád. Hádam ma tiež nejakú dovolenku v práci počas roka
Ved niekam choďte, je yo problém?
Ak ti to uz teraz vadi, s prichodom deti sa ten pocit zniekolkonasobi. Ale s dietatom sa uz tazko rozchadza.
@hederamonstera veď rozchod je jedna oznámená veta
@hederamonstera veď rozchod je jedna oznámená veta
@zmrzlinka2021 tak pri rozchode, kde uz existuje dieta, uz nemyslis len na seba ale aj na to male, a hlavne, ked je dieta male a zena nema pomoc, nevie len tak niekam odist.
Chod aj sama, ker on nechce. My našťastie tento problém nemáme, chodíme aj na dovolenky aj výlety, ale ak sa mu niekam nechce ísť, tak idem aj sama.
@zmrzlinka2021 tak pri rozchode, kde uz existuje dieta, uz nemyslis len na seba ale aj na to male, a hlavne, ked je dieta male a zena nema pomoc, nevie len tak niekam odist.
@hederamonstera áno, ale veď to riešiš už ako rozidena
@hederamonstera áno, ale veď to riešiš už ako rozidena
@zmrzlinka2021 praveze vela zien sa uz nerozide, presne pre to co som pisala hore. Bez dietata sa zoberu a idu, ale s dietatom uz to nie je take lahke
@zmrzlinka2021 praveze vela zien sa uz nerozide, presne pre to co som pisala hore. Bez dietata sa zoberu a idu, ale s dietatom uz to nie je take lahke
@hederamonstera vezmeš dieťa, a ideš. Len treba dieťa do svojej starostlivosti.vela žien sa práve kvôli tomu nevydáva, aby keď vzťah nebude fungovať, tak je to jednoduchšie.
A ani nemusia opustiť spoločné bývanie a môže to byť tvoj expriateľ.
@anonym_autor a rozhovor s ním o tom prebehol?

@anonym_autor veď tebe nemusí nikto schvaľovať rozchod. Či to je na rozchod, alebo ešte nie je na rozchod je len a len na tebe. O to viac, keď ťa s ním nespájajú deti ani majetky, tak sa rozhodni ako to cítiš sama.